2014 Aralık Anneleri

Okudum canım :) Allah kabul etsin inş.

ya ben dikkat ettimde bebeği hep aynı yerde hissediyorum seninde öylemi olmuştu hep göbeğimin hemen altı ve yanında atıp duruyo diğer taraflara hiç gitmiyor

Kuzuu bize neden demedin terlik sutyen falan derken unuttun dimi olsun hissediyon ya ben hissetmiyorum arada bisey oluyor gibi ama bana mi oyle geliyor bilmiyorum carsambaya kadar sabredecem

Kuzuu bize neden demedin terlik sutyen falan derken unuttun dimi olsun hissediyon ya ben hissetmiyorum arada bisey oluyor gibi ama bana mi oyle geliyor bilmiyorum carsambaya kadar sabredecem

bana mı öyle geliyor dediğin sey bebek bence bi iki güne daha belirgin olcak gör bak. sütyeni görünce aklım uçtu zaten

ha ha aynen ya. ama hep aynı yerde ya korktum yani koca karnımda niye orda takılıp kaldı yavrum diye

ya ben dikkat ettimde bebeği hep aynı yerde hissediyorum seninde öylemi olmuştu hep göbeğimin hemen altı ve yanında atıp duruyo diğer taraflara hiç gitmiyor

bana mı öyle geliyor dediğin sey bebek bence bi iki güne daha belirgin olcak gör bak. sütyeni görünce aklım uçtu zaten

Ben tedbirli davrandim bişey bulamazlar umarım

cvs yaptıran var mı kızlar ? ikili testim kötü çıktı 52:1 amniyonsentez yaptırmam gerekiyormuş.izmir de yapmay düşünüyorum ama nerde yapacağımı bilmiyorum .zor bir süreç geçiriyorum

Benim de 50de 1 çıkmıştı ikili test sonucu ama ense kalınlığı yüksekti 4.8 çıkmıştı cvs yaptırdım istanbulda sonucum temiz çıktı çok şükür internetden araştır yada doktoruna sor benim 12 haftada olduğu için cvs yapıldı amniosentez 16. Haftadan sonra yapılıyo allah kolaylık versin gerçekten çok stresli bi süreç

Bebek sağa ya da sola yerleşir karında. Iyice büyünce tüm karında hissedeceksin. Benim de solda kasığın üstünde duruyor :)

Iyi aksamlar, hayirli iftarlar hanimlar..

Biz 16-17 haftalik olduk.. 13. Haftadan beri minik minik hareketlerini hissediyorum bebegimin.. ama cok duzenli degil.. bazen uzun sure hissetmiyorum.. bazen yogun oluyorum kipirdayip kipirdamadiginu farketmiyorum bile..

gecenlerde haberlerde bi olay izledim.. bi oyuncunun hamile esinin bebegi karninda ölmüs ve kadinin 5-6 gun sonra sancilanip doktora gidince haberi olmus ( bu haber beni cok etkiledi.. zaten yapi olarak biraz evhamliyim, iyice paranoyak oldum..

Bide benim bebis biraz inat olacak galiba.. kizimda tatli biseyler ve cikolata yedigim zaman kipir kipir olurdu.. bunun hic umrunda degil, keyfi ne zaman isterse o zaman kipirdiyor :)

sizde durumlar nasil?? Nolur beni rahatlatin yoksa yarin ilk isim doktora gitmek olacak (

İkinci gebeliğinmiş neden bu kadar evham yapıyorsun ki sen de ilk bebekten biliyosundur bu kadar küçükken zaten iyice dinlemeden anlaşılmıyo hareketleri belkide hareket ediyo da sen meşgul olduğun için o an hissetmiyosun sen hissetmek için beklerken de onun canı uyumak istiyor olabilir daha büyüyüp kasları daha da güçlendigi zaman hem daha net hem de güçlü olarak hissedecengiz zaten hemen aklına kötü şeyler getirme

Evet haklisin ikinci gebeligim ama kizimda bu haftalarda nasildi inan hic hatirlamiyorum.. sadece 20. Haftadan itibaren disaridan hareketleri belli olmaya basladigini hatirliyorum.. aslinda cok guzel heyecanlar ama illa bisey buluyorum :-/

Kizlar bende hissetmiyorum henuz bebegin hareketlerini elimi koyuyorum oylede bisey yok. Bide iki gundur karnim asiiri buyudu gaz mi bebekmi buyuyor anlamadim. İstahta tavan yapti asiri yiyorum...............

çok teşekkür ederim cvp için.ben 14.haftaya girdim cvc yapılır mı bilmiyorum.kaç haftada cvs sonucunu öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…