- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
ben de okudum. Allah hayirli evlat nasip etsin hepinize :)
Ben de okudum canim..Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bu duyguyu.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ederim cvp için.ben 14.haftaya girdim cvc yapılır mı bilmiyorum.kaç haftada cvs sonucunu öğrendin
Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar:)
Uzun zamandır konuyu okuyordum fakat üyeliğim olmadığından yazamadım.
Ben de aralık annesi olacağım inşallah.. Bugün 17+3 olduk. Hamileliğim çok zor geçiyor hala halsizlik ve bulantılarım sürüyor.
Artık iyice bunalıma girmeye başladım. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Tam 8 kilo verdim. Eşim, ailem çok üzülüyor.
Dualarınızı bekliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Hosgeldin aramıza canım 8kilo cok fazla ama bebeğinin saglıgı yerinde oldukca hamilelerde kilo vereblrlermis seninki bulantıdanmı canım? Bebegınde büyümüş baya artık yemelerinede dikkat etmen gerekdoktrn ne diyo peki bulantın için hap vs vermedimi??
17+...
Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar:)
Uzun zamandır konuyu okuyordum fakat üyeliğim olmadığından yazamadım.
Ben de aralık annesi olacağım inşallah.. Bugün 17+3 olduk. Hamileliğim çok zor geçiyor hala halsizlik ve bulantılarım sürüyor.
Artık iyice bunalıma girmeye başladım. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Tam 8 kilo verdim. Eşim, ailem çok üzülüyor.
Dualarınızı bekliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
amin canım , hosgeldinaramıza ama stres yapma kendine zamanla düzelir. bende hiç bişe yapmak istemiyorm ev işi yemek çok bunaltıcılar sadece uyusam diyorum. zamanla geçer inşallah üüzülme
Iyi aksamlar, hayirli iftarlar hanimlar..
Biz 16-17 haftalik olduk.. 13. Haftadan beri minik minik hareketlerini hissediyorum bebegimin.. ama cok duzenli degil.. bazen uzun sure hissetmiyorum.. bazen yogun oluyorum kipirdayip kipirdamadiginu farketmiyorum bile..
gecenlerde haberlerde bi olay izledim.. bi oyuncunun hamile esinin bebegi karninda ölmüs ve kadinin 5-6 gun sonra sancilanip doktora gidince haberi olmus( bu haber beni cok etkiledi.. zaten yapi olarak biraz evhamliyim, iyice paranoyak oldum..
Bide benim bebis biraz inat olacak galiba.. kizimda tatli biseyler ve cikolata yedigim zaman kipir kipir olurdu.. bunun hic umrunda degil, keyfi ne zaman isterse o zaman kipirdiyor :)
sizde durumlar nasil?? Nolur beni rahatlatin yoksa yarin ilk isim doktora gitmek olacak(
Hoşbuldum canım. stres yapmayınca daha iyi hissediyorum kendimi inşallah zamanla geçecek. Kendini çok yorma canım allahın izniyle onlar bi şekilde olurbebeğin sağlıkla doğsun inşallah canım...çok sağol
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
hoşgeldin cnm...biliyorsun 3 aydan sonra beslenme önemli...eğer önemli şeyleri yiyemiyorsan ( et, yumurta, süt gibi) mutlaka vitamin takviyesi al...gerisi ni de düşünme...bende yerlerde sürünüyorum çok halsiz bitkin bunalımdayım :)))
hayırlı sabahlar ve hayırlı ramazanlar hanımlar...
Hayırlı ramazanlar hanımlar
Gunaydin aralik anneleri...
15+2 haftalik oldum..hiicc goguslerimle ilgili birseyler yasamamistim..2-3 gundur uclari inanilmaz hassaslasti ve el degince acio..normaldir..
Zaman zaman bana da oluyor hamilelik boyunca göğüs uclari emzirme için hazırlanıyor bu yüzden büyüyüp hassaslaşması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?