2014 Aralık Anneleri

çok teşekkür ederim cvp için.ben 14.haftaya girdim cvc yapılır mı bilmiyorum.kaç haftada cvs sonucunu öğrendin

Ön sonuç ertesi gün çıktı daha sonrası yaklaşık 15 gün sonra belli oldu ama doktorum beni ultrason da gördükleriyle zaten rahatlatmıştı sana tavsiyem imkanın varsa istanbulda Prof Dr Atıl Yüksele gelmen alanında en iyisi cvs 11-14. Haftalarda yapılıyo

Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar:)
Uzun zamandır konuyu okuyordum fakat üyeliğim olmadığından yazamadım.
Ben de aralık annesi olacağım inşallah.. Bugün 17+3 olduk. Hamileliğim çok zor geçiyor hala halsizlik ve bulantılarım sürüyor.
Artık iyice bunalıma girmeye başladım. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Tam 8 kilo verdim. Eşim, ailem çok üzülüyor.
Dualarınızı bekliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Günaydın güzel anneler ve yavruları oğluşum ve ben güzel bi güne uyandık:) hepinizin günü güzel olsun ben hala hareketlerini hissedip hissetmediğimi anlayamıyrm galiba 20.haftaya kadarda olamıycam neyse sağlıklı olsunlarda geç erken hissetmişim çokta önemi yok❤️

17+...

Hosgeldin aramıza canım 8kilo cok fazla ama bebeğinin saglıgı yerinde oldukca hamilelerde kilo vereblrlermis seninki bulantıdanmı canım? Bebegınde büyümüş baya artık yemelerinede dikkat etmen gerek doktrn ne diyo peki bulantın için hap vs vermedimi??

17+...

Hoşbuldum canım
Doktorum bulantı için hap verdi ama bende işe yaramadı kullanmadım pek. Şu anda bebeğimde bir sorun yok normal gidiyor. Ama korkuyorum beslenemiyor diye kendimi suçlu hissediyorum. Bulantıdan dolayı verdim canım.
Seninki kaç haftalık hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:)

amin canım , hosgeldinaramıza ama stres yapma kendine zamanla düzelir. bende hiç bişe yapmak istemiyorm ev işi yemek çok bunaltıcılar sadece uyusam diyorum. zamanla geçer inşallah üüzülme

amin canım , hosgeldinaramıza ama stres yapma kendine zamanla düzelir. bende hiç bişe yapmak istemiyorm ev işi yemek çok bunaltıcılar sadece uyusam diyorum. zamanla geçer inşallah üüzülme

Hoşbuldum canım. stres yapmayınca daha iyi hissediyorum kendimi inşallah zamanla geçecek. Kendini çok yorma canım allahın izniyle onlar bi şekilde olur bebeğin sağlıkla doğsun inşallah canım...çok sağol

o haber bende okuyunca senin gibi oldum. Kötü düşünmemeye çalış...olursa da kısmet...sürekli de ultrasona giremeyiz ya...dua edip güzel düşüncez :)))

hoşgeldin cnm...biliyorsun 3 aydan sonra beslenme önemli...eğer önemli şeyleri yiyemiyorsan ( et, yumurta, süt gibi) mutlaka vitamin takviyesi al...gerisi ni de düşünme...bende yerlerde sürünüyorum çok halsiz bitkin bunalımdayım :)))

Ben de okudum. Allah kabul etsin hayırlı zamanda hepinize nasip olsun inşallahh:)

Hoşbuldum canım:) Haklısın artık beslenmemiz çok önemli. Şu anda sadece decavit kullanıyorum ne kadar yeterli bilmem. Allah yardımcın olsun senin de desteğin için çok teşekkürler:))

Gunaydin aralik anneleri...
15+2 haftalik oldum..hiicc goguslerimle ilgili birseyler yasamamistim..2-3 gundur uclari inanilmaz hassaslasti ve el degince acio..normaldir..

Gunaydin aralik anneleri...
15+2 haftalik oldum..hiicc goguslerimle ilgili birseyler yasamamistim..2-3 gundur uclari inanilmaz hassaslasti ve el degince acio..normaldir..

Zaman zaman bana da oluyor hamilelik boyunca göğüs uclari emzirme için hazırlanıyor bu yüzden büyüyüp hassaslaşması normal

Zaman zaman bana da oluyor hamilelik boyunca göğüs uclari emzirme için hazırlanıyor bu yüzden büyüyüp hassaslaşması normal

Cvp icin tsk...ikinci hamileligim..ilkindede asla bu ve buna benzer birsey yasamadim..aslinda her gebeligin ayni olmadigini biliyorum ama insan genede kiyasliyor..tespitin cok dogru emzirmeye on hazirlik olmali bu sizlamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…