2014 Aralık Anneleri

Hepinize gunaydin ve hayirli ramazanlar kizlar.yeni gelenlerde hosgelmis :)
Bebek hareketlerini kafaniza takmayin herkeste farkli olabilir zamanlama.hem daha erken hemde ilk gebelik oldugu icin anlayamamak normal.surekli hareket halinde olunca daha zor anlasiliyo.sirt ustu uzaninca ufakliginda cani istiyosa hareket ediyo

Gunaydin aralik anneleri...
15+2 haftalik oldum..hiicc goguslerimle ilgili birseyler yasamamistim..2-3 gundur uclari inanilmaz hassaslasti ve el degince acio..normaldir..

Günaydın canım
Bende de aynı şey oluyor sızlıyor resmen çok normal kafana takma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok sevindim :) her şeyin yolunda olmasına bi sevindim zaten, ikinci kızının gelişine daha bir sevindim hayırlı olsun prensesin inşallah :)

çok teşekkür ederim canım biz de çok sevindik özellikle babası. takılıyo bazen siz şimdi üç tane mi olcaksınız diye :))

günaydın iyi haftalar annişler. ben yine ptesi sendromundayım herzamanki gibi:)
hafta sonu kayınvaldemler geldi kızımın kreşinin yıl sonu gösterisi vardı falan derken çok yoğun yorucu bi hafta sonu geçirdim. burayı da takip edemedim mesajlar dışında. umarım herkesler iyidir:))

Ben baya niyetlenmiştim ama sonradan imsak iftar arasını çoğunlukla uyuyarak geçireceğim için su tüketemem diye vazgeçtim. Allah sabır versin tutanlara.

Amin canım. Güya oruç değilim ama işe geldim. Herkes oruç, ağzıma bir şey süremiyorum ya. Arada bir su içebilsem yeter..

gunaydin aralik anneleri...
15+2 haftalik oldum..hiicc goguslerimle ilgili birseyler yasamamistim..2-3 gundur uclari inanilmaz hassaslasti ve el degince acio..normaldir..

15+5 im bende canım sağ göğüs ucum daha bi aciyo bide damarlar yeşil yeşil çıktı iyice vucudumuz süt üretmeye hazırlanoyo artık

aynı dert bendede var koca iş yerinde sadece ben oruç değilim,mutfakda gizli kaçak yemeye çalışıyrm ama olmuyo ya

Bizde mutfak da yok, sabah da uyuyakaldım Midem kazınıyor resmen. Bizim mutfak da yok, yarın ekmek arası yapıp getireyim diyorum. Gizli bir köşe bulurum :)

Amin canım. Güya oruç değilim ama işe geldim. Herkes oruç, ağzıma bir şey süremiyorum ya. Arada bir su içebilsem yeter..

aynı dert bendede var koca iş yerinde sadece ben oruç değilim,mutfakda gizli kaçak yemeye çalışıyrm ama olmuyo ya

Ahh canlarım... Bu zamana kadar işyerinde bir tek ben ve bir abi oruç tutardık başka kimsede tutmazdı. Biz oruçluların yanında da hiç çekinmezlerdi. Şimdi bende tutmuyorum bir tek o abi tutuyor. Kimse de dikkat etmiyor valla onun yanında. Bizim işyerine ramazan geldiği pek anlaşılmıyor. Ne kadar üzülüyorum bu duruma anlatamam. Sizin öyle olmamasına çok sevindim.
Sizin çok önemli bir mazeretiniz var ama bir köşede bir yerde mutlaka atıştırın. ÖZellikle bu yaz aylarında su çok içilmeliymiş. Alışkın değiliz ya tutmamaya bir şey yerken bile kendimizi kötü hissediyoruz. Ama bebişlerimiz için yapacak bir şey yok.

Günaydın kızlar,
Cumartesi yazmıştım, cevaplarınızı okudum ama yazamadım çok fenaydım oruç da tutamadım öyle olunca. Allah ömür verirse kazasını yaparız inşallah. bitmeyen bulantı yapmışlar duydunuz mu bitmiyor ya hakikaten bitmiyor, 2 gün sonra 16 hafta bitiyor ama bulantılar devam

aynen canım, sadece ben oruç değilim bizde de. ama ben su da içemiyorum tek başına. bir şeyler de yemem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum :44:

Kizlar bende hissetmiyorum henuz bebegin hareketlerini elimi koyuyorum oylede bisey yok. Bide iki gundur karnim asiiri buyudu gaz mi bebekmi buyuyor anlamadim. İstahta tavan yapti asiri yiyorum...............

iştah dışında aynıyız canım :) karnım büyüdü gibi ama hareket hissetmiyorum. sadece karnımın alt kısmında ağrılarım oluyor kısa süreli. çarşamba günü doktora gideceğiz çok heyecanlıyım :) bakalım bizi neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…