2014 Aralık Anneleri

Benim sabahtan beri çok fena başım ağrıyor.. İlaç istemiyorum. Fikri olan var mı?

Bende dün çok kötüydüm agladım resmen ağrıdan 3 saat kıvrandım ilaç almamak için kafamı kaldıramadım ama ilaç almadım.şu anda da hala hafif ağrı var. Nasıl başa çıkacağımı bende bilmiyorum ilaç almadan.

Allah'ım ne şirinler onlar öyle. Güle güle giydirirsin İnş Allah. Aynen valla 1 TL 'lik bile bir şey alırken havalara uçuyoruz resmen. Hatta aldıklarımızı seyrederken,ellerken bile

ayyy sorma valla ne aldıysam baş köşede duruyor kaldırmadım hiç bakıp bakıp seviyoruz cicilerimizi şimdilik

Son düzenleme:
ayyy sorma valla ne aldıysam baş köşede duruyor kaldırmadım hiç bakıp bakıp seviyoruz cicilerimizi şimdilik

Dolaplara kaldırmaya gönlümüz el vermez. Cumartesi günü Bir arkadaşa bebek hediyesi almaya diye girdim. Kendi bebeğime de aldım 3-4 parça bişey. Evimin baş köşesinde duruyorlar. Gözümün önünden ayırmıyorum

15+5 im bende canım sağ göğüs ucum daha bi aciyo bide damarlar yeşil yeşil çıktı iyice vucudumuz süt üretmeye hazırlanoyo artık

Doguma kadar bu sekilde hassas kalirsa yandik valla..bende damarlar belli degil ama oglumu emzirirkenki yasadigim doluluk ve damarlarin dolmasi hissini yasiyorum..haydi hayirlisi olsun..rabbim kolay gecirsin bize

doğurana kadar ortalığı eşya doldururuz biz

doğurana kadar ortalığı eşya doldururuz biz

Kesinlikle bize yer kalmaz bebişlerin eşyalarından Ama çok sevimliler, çok şirinler yaa İnsan bakmaya doyamıyor
Ablam çocuk mağzasına girince belli bir dakikadan sonra sıkılır çıkarmaya uğraşırdım ablamı. Şimdi o beni çıkartmaya uğraşacak gibi

Bizde mutfak da yok, sabah da uyuyakaldım Midem kazınıyor resmen. Bizim mutfak da yok, yarın ekmek arası yapıp getireyim diyorum. Gizli bir köşe bulurum :)

ben hem kahvaltı yapıyorum evde hemde yanıma yiycek bişiler alıyorum çok acıkıyorum ögleye kadar,öğlende süt iznim olduğu için eve gidip doyuruyorum karnımı,zor vala allah yardımcımız olsun..

evet canım çk şükür işyerinde herkes tutar bizim,ya benim hamile olduğumu bilmiyo çoğu,o yüzden çk çekiniyorum,

ay ben daha hiç bir şey almadım, teyzesiyle yengesi birer tulum almışlar sadece. ben de bebek telsizi aldım, sanki en mühim şey oymuş gibi başka da bir şey yok ortada. ben düğünümde de böyle yapmıştım, ortada hiç bir şey yokken çeyiz alışverişi yapıyordum ama eşimle tanıştıktan sonra durdum hiç bir şey almadım. gelinliğe bile son ay gittim. neden bilmiyorum, korku mudur, heyecan mıdır nedir anlamadım :)

Neden hala sakliyosun canim sasirdim valla..telefondan goremiyorum kac haftalik hamile oldugunu ama nereye kadar saklanabilir ki?
4 aya yaklasmisindir artik karnin buyumeye basliycak :)

söyle artık bende 16. haftada haber vermiştim daha doğrusu 17. haftada cinsiyetimizi öğrenince ohaaa doğuruken haber verseydin dediler

kızlar ya...allah aşkına istanbul anadolu yakasın da tavsiye edebilceğiniz gebelik takibini adam akıllı yapan bi doktor yokmu yaaa... devletteki muayene den hiç memnun kalmadım...seri üretim gibi...???????

selimiyede vıa hospıtal de serpıl hanım var bende gıdıyorum bu ara yogunluktan bıraz bası kalabalık ama genel ıtıbarıyle herkes memnunmus ben daha tam cozemedım suan ıcın guler yuzlu naıf dene ıstersen muayne ucretın 12 tl

bende baktım buna çok hoşuma gitmişti ama bir aksilik olursa kimle muhatap olurum die düşündüm çünkü markasını ilk defa duymuştum almaktan vazgeçtim. fiyat konusunda çok uygun gelmişti bana katlanma özellikleride gayet iyi az yer kaplıyor

ben bulunduğum şehirde bayisinden alacağım. internetten alımı zaten sağlıklı bulmuyorum. en iyisi internetten araştırıp bayilerini yada satış merkezlerini bulmak. hemde bayısınde çok iyi bir indirimle alıyorum.
sen aldın mı?

küçük bebişinmi var canım

sağol cnm da...çok uzak mış...maltepe den zor olur..yine de tskler

kızlar ya...allah aşkına istanbul anadolu yakasın da tavsiye edebilceğiniz gebelik takibini adam akıllı yapan bi doktor yokmu yaaa... devletteki muayene den hiç memnun kalmadım...seri üretim gibi...???????

Mrb, ben kosuyolu medipol sinem hanima gidiyorum memnunum tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle olursa süper olur cnm benim baktığım yer bayisi değildi o yüzden tereddütte kaldım belkide markayı ben ilk defa duymuşumdur. pierre carden aldık cnm ama çok gezdik bi bebek arabası için nerdeyse 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…