Benim sabahtan beri çok fena başım ağrıyor.. İlaç istemiyorum. Fikri olan var mı?
Kaynarcada e-5 üzerinde yüzüncü yıl hastanesinde neslihan şeker için iyi diyorlar ben gitmedim ama bi araştır istersen canım. Devlette pek ilgilenmiyolar maleseff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah'ım ne şirinler onlar öyle. Güle güle giydirirsin İnş Allah. Aynen valla 1 TL 'lik bile bir şey alırken havalara uçuyoruz resmen. Hatta aldıklarımızı seyrederken,ellerken bile
benim sabahtan beri çok fena başım ağrıyor.. Ilaç istemiyorum. Fikri olan var mı?
ayyy sorma valla ne aldıysam baş köşede duruyor kaldırmadım hiç bakıp bakıp seviyoruz cicilerimizi şimdilik
15+5 im bende canım sağ göğüs ucum daha bi aciyo bide damarlar yeşil yeşil çıktı iyice vucudumuz süt üretmeye hazırlanoyo artık
Dolaplara kaldırmaya gönlümüz el vermez. Cumartesi günü Bir arkadaşa bebek hediyesi almaya diye girdim. Kendi bebeğime de aldım 3-4 parça bişey. Evimin baş köşesinde duruyorlar.Gözümün önünden ayırmıyorum
doğurana kadar ortalığı eşya doldururuz biz
Bizde mutfak da yok, sabah da uyuyakaldımMidem kazınıyor resmen. Bizim mutfak da yok, yarın ekmek arası yapıp getireyim diyorum. Gizli bir köşe bulurum :)
Ahh canlarım... Bu zamana kadar işyerinde bir tek ben ve bir abi oruç tutardık başka kimsede tutmazdı. Biz oruçluların yanında da hiç çekinmezlerdi. Şimdi bende tutmuyorum bir tek o abi tutuyor. Kimse de dikkat etmiyor valla onun yanında. Bizim işyerine ramazan geldiği pek anlaşılmıyor. Ne kadar üzülüyorum bu duruma anlatamam. Sizin öyle olmamasına çok sevindim.
Sizin çok önemli bir mazeretiniz var ama bir köşede bir yerde mutlaka atıştırın. ÖZellikle bu yaz aylarında su çok içilmeliymiş. Alışkın değiliz ya tutmamaya bir şey yerken bile kendimizi kötü hissediyoruz. Ama bebişlerimiz için yapacak bir şey yok.
Dolaplara kaldırmaya gönlümüz el vermez. Cumartesi günü Bir arkadaşa bebek hediyesi almaya diye girdim. Kendi bebeğime de aldım 3-4 parça bişey. Evimin baş köşesinde duruyorlar.Gözümün önünden ayırmıyorum
ben hem kahvaltı yapıyorum evde hemde yanıma yiycek bişiler alıyorum çok acıkıyorum ögleye kadar,öğlende süt iznim olduğu için eve gidip doyuruyorum karnımı,zor vala allah yardımcımız olsun..
evet canım çk şükür işyerinde herkes tutar bizim,ya benim hamile olduğumu bilmiyo çoğu,o yüzden çk çekiniyorum,
ben hem kahvaltı yapıyorum evde hemde yanıma yiycek bişiler alıyorum çok acıkıyorum ögleye kadar,öğlende süt iznim olduğu için eve gidip doyuruyorum karnımı,zor vala allah yardımcımız olsun..
evet canım çk şükür işyerinde herkes tutar bizim,ya benim hamile olduğumu bilmiyo çoğu,o yüzden çk çekiniyorum,
kızlar ya...allah aşkına istanbul anadolu yakasın da tavsiye edebilceğiniz gebelik takibini adam akıllı yapan bi doktor yokmu yaaa... devletteki muayene den hiç memnun kalmadım...seri üretim gibi...???????
hanımlar merhaba;
http://www.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi_CAS-105483
üstteki bebek arabasını bu hafta alıyorum. bizzat inceledim ve beğendim. hala kararsız olanlara uygun bir fiyatı olduğunu belirtmek isterim. eğer alanlar yada duyumu olanlar varsa paylaşırsa sevinirim.
bende baktım buna çok hoşuma gitmişti ama bir aksilik olursa kimle muhatap olurum die düşündüm çünkü markasını ilk defa duymuştum almaktan vazgeçtim. fiyat konusunda çok uygun gelmişti bana katlanma özellikleride gayet iyi az yer kaplıyor
Evet canım çk şükür işyerinde herkes tutar bizim,ya benim hamile olduğumu bilmiyo çoğu,o yüzden çk çekiniyorum,
selimiyede vıa hospıtal de serpıl hanım var bende gıdıyorum bu ara yogunluktan bıraz bası kalabalık ama genel ıtıbarıyle herkes memnunmus ben daha tam cozemedım suan ıcın guler yuzlu naıf dene ıstersen muayne ucretın 12 tl
kızlar ya...allah aşkına istanbul anadolu yakasın da tavsiye edebilceğiniz gebelik takibini adam akıllı yapan bi doktor yokmu yaaa... devletteki muayene den hiç memnun kalmadım...seri üretim gibi...???????
ben bulunduğum şehirde bayisinden alacağım. internetten alımı zaten sağlıklı bulmuyorum. en iyisi internetten araştırıp bayilerini yada satış merkezlerini bulmak. hemde bayısınde çok iyi bir indirimle alıyorum.
sen aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?