selamlar canlar cici alanlar var pek güzel güle güle giysin minişler :)
çoğumuz oruç tutmuyoruz sanırım rabbim hayırlısını versin uygun zamanda tekrar oruç topiği açalım bari :))
Bizde 5 haftalikken ogrendik herkese ilan ettik duymayan kalmadi
Canim 14. Haftada benimde kusmam olmustu sanirim hormonlar tavan yapiyomus sonra azalmaya basliyomus gecicek yani :)
Çok güzelmiş
Tesekkur ederim arkadaslar modern bi isim degil ama esim cok istedi peki dedim bende :)çok güzeeeeellll bizimde kız olursa babamız koyacaktı ama çocuğum isimsiz kalıcak galibahiç birşeyi beğenemedi
Huma'da cok guzel bi isim canimbizim Hüma'mız olacak inşallah. hep çok sevmiştim bu ismi, eşim de sevdi sağolsun kırmadı beni :) onun dışında Mina, Asmin, Ece, Yade sevdiğim isimlerden. fikir olur belki
İyi fikir canim acalim valla :)selamlar canlar cici alanlar var pek güzel güle güle giysin minişler :)
çoğumuz oruç tutmuyoruz sanırım rabbim hayırlısını versin uygun zamanda tekrar oruç topiği açalım bari :))
Biz sabırsızmışız çok
Bizimki Ayse Sumeyye olucak canim buyuk ihtimalle ilk cocugu esim koymak istiyo 2.yi ben koyucam oyle anlastik :)
Tesekkur ederim arkadaslar modern bi isim degil ama esim cok istedi peki dedim bende :)
Huma'da cok guzel bi isim canim
Evet korkudan olabilir benimde hiç niyetim yoktu. Daha erken diyordum ama görünce dayanamadım. En iyisi böyle mağzalara girmemek. Zaten aldım diye eşim kızdıİlk eşyasını birlikte alacakmışız öyle düşünmüş. Söyleseydin canım ben ne yapayım
bizim Hüma'mız olacak inşallah. hep çok sevmiştim bu ismi, eşim de sevdi sağolsun kırmadı beni :) onun dışında Mina, Asmin, Ece, Yade sevdiğim isimlerden. fikir olur belki
kızlar bu arada bir şey soracağım, yenidoğanlara ilk giyeceklerini hastane mi veriyor yoksa biz mi götürüyoruz. yeğenim doğduğunda bizden kıyafet istemediler, biz giydiriyoruz dediler ama şimdi bizim dayıcığımız umreye gitti ve giderken annem zıbın verdi ona, Kabe'nin örtüsüne sürüp zemzemle yıkayıp getirsin diye. onu giydirebilir miyiz acaba ilk doğduğunda, hastane yok ben kabul etmiyorum sizin getirdiğinizi der mi :)
a a a ilkkez duyuyorummm hastanenin giysi verdiğini :) çevremde o kadar doğum yapan oldu özelinden devletine kadar hiç bir hastane kıyafeti bırakkk 1 selpak bile vermediii ve hatta bebek bezini ilk etapda taksalarda bebeğe onuda genelde yanında götürür aileler... onun için şaştımmmkızlar bu arada bir şey soracağım, yenidoğanlara ilk giyeceklerini hastane mi veriyor yoksa biz mi götürüyoruz. yeğenim doğduğunda bizden kıyafet istemediler, biz giydiriyoruz dediler ama şimdi bizim dayıcığımız umreye gitti ve giderken annem zıbın verdi ona, Kabe'nin örtüsüne sürüp zemzemle yıkayıp getirsin diye. onu giydirebilir miyiz acaba ilk doğduğunda, hastane yok ben kabul etmiyorum sizin getirdiğinizi der mi :)
hastane giydirsin cnm odanıza geldiğindede siz giydirirsiniz herşeyi takar olduk
hastane giydirsin cnm odanıza geldiğindede siz giydirirsiniz herşeyi takar olduk
a a a ilkkez duyuyorummm hastanenin giysi verdiğini :) çevremde o kadar doğum yapan oldu özelinden devletine kadar hiç bir hastane kıyafeti bırakkk 1 selpak bile vermediii ve hatta bebek bezini ilk etapda taksalarda bebeğe onuda genelde yanında götürür aileler... onun için şaştımmm
a a a ilkkez duyuyorummm hastanenin giysi verdiğini :) çevremde o kadar doğum yapan oldu özelinden devletine kadar hiç bir hastane kıyafeti bırakkk 1 selpak bile vermediii ve hatta bebek bezini ilk etapda taksalarda bebeğe onuda genelde yanında götürür aileler... onun için şaştımmm
ahahahskhak. mantıklı.
canım onu ben de düşündüm ama annem hassas davranıyor, ilk onu giysin istiyorr ve ben de onu kırmak istemiyorum. o yüzden sordum bilen var mı diye.
biz de götürmüştük yeğenimde her şeyi ama almadılar canım, sadece annenin kıyafetlerini verin dediler. her hastanenin farklı uygulaması var demek ki :44: hastaneye sormak daha mantıklı sanırım :)
bu kadar komik olan ne anlamadım, kafama takılan bir konuyu sorup böyle cevaplar alıyorsam buraya fazla anlam yüklüyoruz demektir.
kızı olacak arkadaşlar bizde isim alışverişi yapsak nasıl olur
erkek anneleri yaptı çok kıskandık
şimdi üçlü tarama testi için doktordan geldik ama moralim bozuldu azcıkkk doktorun ölçümlerinde
BPD yani baş çevresi ölçümü 29mm 15+3 haftalık çıktı ama
FL yani uykluk kemiği boyu ölçümü 20 mm 16+0 haftalık çıktı bakalım doktor kan aldırttı istersen haftayada yapabiliriz testi dedi ama FL ye göre kan testi zamanı uygun dedi malum üçlü test 16-20 haftada yapılıyor ya genelde.. şimdi ben yaptırdım 2 sinde testim sonuçlanacak ve bakalımne olucakk doktor neden hep böyle geriden geliyor bu bebek dediğimde minyon ve kız bebeklerde bu olabilir dedi ki asıl özel deki doktorum cinsiyeti %100 erkek demişti e kız değilse erkekse bu geriden gelmesi normal bir durum değil mi???
ne zaman doktora gidip gelsem içime feci bir kurt düşüyor ufff uffff canım çok sıkıldı
Modern ismi ne yapacaksın. Önemli olan içinize sindi mi? siz beğendiniz mi ? Anlamı güzel mi ? Gerisi boş. Ayrıca çok ta güzel bir isim bulmuşsunuz bence.Tesekkur ederim arkadaslar modern bi isim degil ama esim cok istedi peki dedim bende :)
Huma'da cok guzel bi isim canim
İyi fikir canim acalim valla :)
Hehehe aynen
Eğer bebek mağzalarına yaklaşmazsanız dayanırsınızben Ayşe ismini çok severim ama ailede o kadar çok var ki :) çok güzel canım, sağlıkla doğsun da ismiyle huzurlu yaşasın inşallah Ayşe Sümeyye
benim de eşim hevesleniyor, ama 5 ay dolmadan almak yok diyorum bakalım dayanabilecek miyiz :)
Hastanesine göre değişiyor ama hastane bile verse rica edicinde giydirirler diye düşünüyorum. Gerçi o anda hemşirelerin tutumuna da bağlıdır. Gönlüne göre olsun İnş Allah ama Kabe'ye kadar gitmiş bir zıbını bende ilk giysin isterdim.kızlar bu arada bir şey soracağım, yenidoğanlara ilk giyeceklerini hastane mi veriyor yoksa biz mi götürüyoruz. yeğenim doğduğunda bizden kıyafet istemediler, biz giydiriyoruz dediler ama şimdi bizim dayıcığımız umreye gitti ve giderken annem zıbın verdi ona, Kabe'nin örtüsüne sürüp zemzemle yıkayıp getirsin diye. onu giydirebilir miyiz acaba ilk doğduğunda, hastane yok ben kabul etmiyorum sizin getirdiğinizi der mi :)
Canım sıkma canını. Eğer kayda değer bir gerileme, Allah korusun gelişim bozukluğu olsa zaten direkt söylerlerdi. Bazı bebişlerde oluyor. Belki de normal bir bebişin var ama doktor 1-2 mm az ölçtü diye haftan düşük çıktı. Bozma moralini sağlıklı olmasa doktorlar uyarırdı.şimdi üçlü tarama testi için doktordan geldik ama moralim bozuldu azcıkkk doktorun ölçümlerinde
BPD yani baş çevresi ölçümü 29mm 15+3 haftalık çıktı ama
FL yani uykluk kemiği boyu ölçümü 20 mm 16+0 haftalık çıktı bakalım doktor kan aldırttı istersen haftayada yapabiliriz testi dedi ama FL ye göre kan testi zamanı uygun dedi malum üçlü test 16-20 haftada yapılıyor ya genelde.. şimdi ben yaptırdım 2 sinde testim sonuçlanacak ve bakalımne olucakk doktor neden hep böyle geriden geliyor bu bebek dediğimde minyon ve kız bebeklerde bu olabilir dedi ki asıl özel deki doktorum cinsiyeti %100 erkek demişti e kız değilse erkekse bu geriden gelmesi normal bir durum değil mi???
ne zaman doktora gidip gelsem içime feci bir kurt düşüyor ufff uffff canım çok sıkıldı
Yapalım tabii:))
Ben Bilge koyacağım canım. Kızımın adı Özde, miniğim de Bilge olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?