2014 Aralık Anneleri

İyi İşte söyle hem bahanende hazır olur. Karnın çıkmadı mı ?Anlamadılar heralde ama söyle artık. GEç söyleyince belki sıkıntı yaratırlar. Gerçi sen daha iyi bilirsin.
Evet korkudan olabilir benimde hiç niyetim yoktu. Daha erken diyordum ama görünce dayanamadım. En iyisi böyle mağzalara girmemek. Zaten aldım diye eşim kızdı İlk eşyasını birlikte alacakmışız öyle düşünmüş. Söyleseydin canım ben ne yapayım
söyle artık bende 16. haftada haber vermiştim daha doğrusu 17. haftada cinsiyetimizi öğrenince ohaaa doğuruken haber verseydin dediler
Ben 7 haftalıkken söyledim Ne cesaret bendeki de. Ya bir şey olsa bekle az demi. Patronum bile tamam bize söylediğin iyi oldu ama 3 ay doluncaya kadar kimseye söyleme nazar değer dedi. Ben canlı yayın yaptım resmen

kızı olacak arkadaşlar bizde isim alışverişi yapsak nasıl olur
erkek anneleri yaptı çok kıskandık

sabırsız
ben bir düşük yapınca bunu söleyemedim doğal olarak korktum hep

Arkadaşlarım bugun itibariye felaket bir baş agrısı çekiyorum. Ve midm bulanıyor. Gebelıgın ılk zamanlarında bulanmayan midem 14+4 de bulanıyor. onun dışında kulaklarım tıkalı gibi. konuşurken zorlanıyorum (( kulak tıkanıklığı yaşayan var mı?

Doktora derdımı anlatır gibi oldu biraz :)

sabırsız
ben bir düşük yapınca bunu söleyemedim doğal olarak korktum hep

Biz korunmayı bıraktık 2. ayımda hemen oldu paşamız. Ben o şaşkınlıkla herkese söyledim valla. Çünkü hemen olmaz, biraz uğraştırır falan sanıyordum. Daha önce düşüğüm falanda olmayınca o saflıkla anlatıverdim. Kesinlikle haklısın sen. İnsan korkar tekrar olacak diye.
Ben hala çok tedirginim mesela. Hiç aramadık pat diye gliverdi. Hamileliğimde bir kere bile midem bulanmadı, çok rahat geçiriyorum. Her şey yolunda ya ne zaman problem çıkacak diye tedirginim. Allah'ım inş Allah bundan sonra hepimizi sıkıntısız, dertsiz devam etmemizi nasip eder. SAğlıkla kucaklarımıza alırız inş Allah.

Kıskanmışmış. Sizde cicili bicili, süslü püslü şeyler koyarken kıskanıyoruz ama napçaz
Ben yarın bebeğime aldıklarımı paylaşayım bari bak şimdi aklıma geldi
Kız ismi bende söyliyeyim, belki fikir olur.
Selen, Asel, Aden, Arla, Züleyha, Zehra (a'dan z'ye kaymışım ) Hümeyra, Mina, Liva, Balım, Betül (iffetli hatun demek kendi ismim diye söylemiyorum güzeldir )

Hoşuma gidenler bunlar. Beğenenler anlamlarını araştırsın.

Bizimki Ayse Sumeyye olucak canim buyuk ihtimalle ilk cocugu esim koymak istiyo 2.yi ben koyucam oyle anlastik :)

amin canım amin

tşkler şekerim
sende paylaş cicilerinide görelim

çok güzeeeeellll bizimde kız olursa babamız koyacaktı ama çocuğum isimsiz kalıcak galiba hiç birşeyi beğenemedi

bizim Hüma'mız olacak inşallah. hep çok sevmiştim bu ismi, eşim de sevdi sağolsun kırmadı beni :) onun dışında Mina, Asmin, Ece, Yade sevdiğim isimlerden. fikir olur belki

selamlar canlar cici alanlar var pek güzel güle güle giysin minişler :)
çoğumuz oruç tutmuyoruz sanırım rabbim hayırlısını versin uygun zamanda tekrar oruç topiği açalım bari :))

Bizde 5 haftalikken ogrendik herkese ilan ettik duymayan kalmadi
Canim 14. Haftada benimde kusmam olmustu sanirim hormonlar tavan yapiyomus sonra azalmaya basliyomus gecicek yani :)

selamlar canlar cici alanlar var pek güzel güle güle giysin minişler :)
çoğumuz oruç tutmuyoruz sanırım rabbim hayırlısını versin uygun zamanda tekrar oruç topiği açalım bari :))

AA evet süper olur. Destek oluruz yine birbirimize. Hep beraber tutamadıklarımızı tutarız inş allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…