2014 Aralık Anneleri

Ben de nerdeyse her gün yaşıyorum canım ama yemek yiyince uyuyunca falan geçiyor. Alıştım onla yaşamaya sanırım:) biraz daha durayım parol içeyim diyorum unutup gidiyorum.. Çok geçmiş olsun

Amin canım çoook teşekkür ederim...canım bu uygulama bende yok kk da biri paylaşmıştı kaydetmiştim bende...bebeğim&ben miş uygulama adı bende sormuştum ama bulamadım ben store,da...daha farklı bi program indirdim..

Canım geçen gittiğimizde kemik yapısını sordum kız gibi bir dahakine kesin söylerim dedi ısrar etmedim bende cuma günü inşallah ☺

Ya Settar

Oy oy maşallah:) netleşincede haber ver tatlım

Gecmis olsun canim hissedememen normal hala bende hissetmiyorum henuz..

Çok sağol canım evet normalmiş bir an evvel biz de hissederiz inşallah :) benim arkadaşım da ilk gebelliği kız 15 bitti hissettim dedi :O bizim sıpalar az tembel sanırım:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ultrasonda durmuodu yerinde o kadar harektli seyi nasil hissetmiyorum diye sasip kaliyorum :))) saglikli olsunlarda hissederiz daha )

Bak canım bu uygulamayı buldum ben google play store da uygulama adı ''bebeğim'' Canım bu da güzel benim hoşuma gitti

Eklentiler

• $1404335615657.webp
    35 KB · Görüntüleme: 29
  • $1404335640274.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $1404335663314.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
18. haftadayim canim ? Sen hissediyomusun kacinci haftadasin?

Ben de bugun tam 17 oldum..17+lara baslicam nasipse..ozellikle geceleri gobegimde bi doluluk hissediorum sirtustu yatinca ama ole kol bacak itme cekme hissetmiorum henuz :)

Bak canım bu uygulamayı buldum ben google play store da uygulama adı ''bebeğim'' Canım bu da güzel benim hoşuma gitti

Guzelmis bu uygulama da :) tesekkur ederim yagizin annisi :)

Benimde bu aksam bas agrim var hava cok sicak camlari kapilari aciyorum ceyrandami kaliyorum ne catliyor basim (

aynen bende ondan diyorum gece yatarken pencereyi açık bırakıyoruz ondan heralde bu gece kapali uyuycam bakalim degisme olucakmi?

Programı bn paylaşmıştım canlar bebeğim&ben sadece app storede var sanırım bi de huggsin bi programı var bulamayan arkadaşım için paylaşıyorum bn böyle yazınca direk çıkıyo snde niye çıkmadı ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy bu uygulama çok güzel bnde bi yerde gördüm app storede çok aradım ama yok malesef

Arkadaşlarım yoldaşlarımm :) siz mışıl mışıl uyurken ben hala ayaktayım uyuyamıyorummmm kndi kendime eziyet ettim bugün resmen iki odamın camlarını kapılarını sildim evi sil süpür dip köşe toz al bacaklarım çok ağrıyoo

geçmiş olsun bende yaşıyorum çok ağrıyor benimde tansiyonum normal çıkıyor hamilelikten ağrıyormuş ağrı kesici içiyorum

günaydın kızlarrrrr bgn bebişimle 15+5 olduk..............

ya çok uykum var,bu halde iş çekilirmi ya,eve gidip yatmak istiyrm...........size tavsiyem bebişler doğmadan bol bol uyyyun,sonrasında 3-5 yıl uykusuz geziceksiniz

Günaydın Kızlar .....

Hep hormonlardan bu dengesizliklerimiz
Ohh ne güzel dinlenmişsinizdir bol bol. Gözün aydın ERkek bebiş annesi oluyorsun demek. Sağlıkla alırız inş Allah kucaklarımıza.
Günaydın canım. Maş Allah size her geçen gün büyüyoruz hep birlikte Aynen sabah alarm çalıyor ben eşime diyorum işe gitmek istemiyorum diye. O da zavallım gitme diyor Doğum izninde de yatamıyacağız malum bebişle yatmak pek kolay olmayacak gibi Olsun sağlıkla gelsinlerde atlatırız bir şekilde

Ben de kısmetse aralık annesi olucam. Hepinizi tebrik ediyorum. Rabbim inş hayırlı doğumlarla kucağımıza almayı nasip eder.

kız ne yapıyorsun sen... bir daha yapma böyle eğer içine sinmiyorsa bile odaları teker teker yap... bende ayda bir dip köşe yapmaya karar verdim haftada birde sil süpür camlar için birini çağıracağım o kadar cesaretim yok camlar olunca perdeler yıkanmalı püff bak şimdi içim daraldı eskiden 3-4 ayda perdelerimi pırıl pırıl ederdim. 4.5 ay oldu

biraz geç oldu ama öyle ağrıyınca tuzlu su yada asprin atılmış suda ayaklarını dinlendir iyi geliyor...

ben 16-17. haftalara kadar masanın üstüne kafamı koydum uyudum işten dönerken serviste uyudum evde koltuğa kafamı yasladım uyudum paso uyudum şimdi biraz biraz açılmaya başladım ama dediğin gibi sonrası çok uykusuz geçeceğinden hiç takmıyorum ne zaman uykum gelirse koyuyorum kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…