offf baş ağrısı yasayan varmi ya? tansiyonumda düşük degil 10.6 cikti ama başım ağrıyor dün minoset ictim bugünde icmek istemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlimm gecmis olsun cokk..Allah acil sifalar versin annecigine..sen de kendine dikkat et..yemegini ye bebegini ac birakma :) bi de tatlim bu programi nerden indirdinn merak ettim :)
Canım geçen gittiğimizde kemik yapısını sordum kız gibi bir dahakine kesin söylerim dedi ısrar etmedim bende cuma günü inşallah ☺
Ya Settar
Gecmis olsun canim hissedememen normal hala bende hissetmiyorum henuz..
Ultrasonda durmuodu yerinde o kadar harektli seyi nasil hissetmiyorum diye sasip kaliyorum :))) saglikli olsunlarda hissederiz dahaAmin canım çoook teşekkür ederim...canım bu uygulama bende yok kk da biri paylaşmıştı kaydetmiştim bende...bebeğim&ben miş uygulama adı bende sormuştum ama bulamadım ben store,da...daha farklı bi program indirdim..
Oy oy maşallah:) netleşincede haber ver tatlım
Çok sağol canım evet normalmiş bir an evvel biz de hissederiz inşallah :) benim arkadaşım da ilk gebelliği kız 15 bitti hissettim dedi :O bizim sıpalar az tembel sanırım:))
Tatlimm gecmis olsun cokk..Allah acil sifalar versin annecigine..sen de kendine dikkat et..yemegini ye bebegini ac birakma :) bi de tatlim bu programi nerden indirdinn merak ettim :)
18. haftadayim canim ? Sen hissediyomusun kacinci haftadasin?
Bak canım bu uygulamayı buldum ben google play store da uygulama adı ''bebeğim'' Canım bu da güzel benim hoşuma gitti
Benimde bu aksam bas agrim var hava cok sicak camlari kapilari aciyorum ceyrandami kaliyorum ne catliyor basim(
Amin canım çoook teşekkür ederim...canım bu uygulama bende yok kk da biri paylaşmıştı kaydetmiştim bende...bebeğim&ben miş uygulama adı bende sormuştum ama bulamadım ben store,da...daha farklı bi program indirdim..
Oy oy maşallah:) netleşincede haber ver tatlım
Çok sağol canım evet normalmiş bir an evvel biz de hissederiz inşallah :) benim arkadaşım da ilk gebelliği kız 15 bitti hissettim dedi :O bizim sıpalar az tembel sanırım:))
Bak canım bu uygulamayı buldum ben google play store da uygulama adı ''bebeğim'' Canım bu da güzel benim hoşuma gitti
offf baş ağrısı yasayan varmi ya? tansiyonumda düşük degil 10.6 cikti ama başım ağrıyor dün minoset ictim bugünde icmek istemiyorum.
Hep hormonlardan bu dengesizliklerimizÇok sağol canım benim...
Aslında rahattım 18-19 gibi bekliyordum da herkes hissediyorum deyince bende hissetmeliyim diye dinlemeye başladım tık yok...
İnşallah canım...ben de garibim zaten kilo alsam üzülüyorum versem üzülüyorum dengesiz bişi oldum çıktım:)
Aynen öyle canım hoş benim annem ben üniversite 2 den beri hastayok kuzum oğlum yok benim ilk bebeğime hamileyim de karnımdaki sıpam erkek ondan öyle dedim :)) kiloyuda aldım aslında 3 kilo almıştım 1 gitti alınca da üzüldüm verince de ruh halimiz iyi değil:)
Ohh ne güzel dinlenmişsinizdir bol bol. Gözün aydın ERkek bebiş annesi oluyorsun demek. Sağlıkla alırız inş Allah kucaklarımıza.selam kızlar,
birkaç gündür takip edemedim sizi biraz tatil yapıp geldim deniz güneş çok iyi geldi. Pazartesi günü kontrolümüze gittik veeee topiğimize bir ERKEK bebek de bizdeeeenndoktor biraz temkinli konuştu açıkçası dış genital organın gelişimi 21. haftada tamamlanır o yüzden 21. haftada % 90 ihtimalle söyleyebiliriz şu an için erkeğe benziyo diyebilirim dedi 15+6 da gittim bu arada kontrole ama bacak arasını gösterdi pipiyi gördük resmen tabii yanlış görmediysek değişmez herhalde bu saatten sonra bu arada boyutlarıyla ilgili de ağırlığı 140 gr dedi boyunu sordum artık boyuna bakmıyoruz ama yaklaşık 13 - 14 cm civarında dedi baş çevresini karın çevresini falan ölçtü ve 3 lü test yaptı sonuçları haftaya alıcaz inşallah herşey yolunda çıkar..
Günaydın canım. Maş Allah size her geçen gün büyüyoruz hep birliktegünaydın kızlarrrrr bgn bebişimle 15+5 olduk..............
ya çok uykum var,bu halde iş çekilirmi ya,eve gidip yatmak istiyrm...........size tavsiyem bebişler doğmadan bol bol uyyyun,sonrasında 3-5 yıl uykusuz geziceksiniz
Ben de kısmetse aralık annesi olucam. Hepinizi tebrik ediyorum. Rabbim inş hayırlı doğumlarla kucağımıza almayı nasip eder.
Merhaba bende seni tebrik ederim. Amin canım amiin.
Arkadaşlarım yoldaşlarımm :) siz mışıl mışıl uyurken ben hala ayaktayım uyuyamıyorummmm kndi kendime eziyet ettim bugün resmen iki odamın camlarını kapılarını sildim evi sil süpür dip köşe toz al bacaklarım çok ağrıyoo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun bende yaşıyorum çok ağrıyor benimde tansiyonum normal çıkıyor hamilelikten ağrıyormuş ağrı kesici içiyorum
günaydın kızlarrrrr bgn bebişimle 15+5 olduk..............
ya çok uykum var,bu halde iş çekilirmi ya,eve gidip yatmak istiyrm...........size tavsiyem bebişler doğmadan bol bol uyyyun,sonrasında 3-5 yıl uykusuz geziceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?