2014 Aralık Anneleri

Günaydın annişleer :)

Ayy bu uygulama çok güzel bnde bi yerde gördüm app storede çok aradım ama yok malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım telefon markasından kaynaklı tatlım ben de sendekini bulamadım çünkü..

Guzelmis bu uygulama da :) tesekkur ederim yagizin annisi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rica ederim canımcım:))

çok güzelmiş bende yükledim sağol tatlım...

Rica ederim tatlım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızmdayken böle değildim bunda acayip uykum oluyo,kızımda gece çok uyanıyo,hiç mi hiç dinlenemiyorum günde 5 saat bilemedin 6 saat uyyorum..eve gittiğimdede kızım rahat vermiyo.....öyle yorgun hissediyrm ki kendimi anlatamam

gunaydın. al bendende o kadar işe geldim. direk burayı açtım :)) gözlerim kapanıyor

hoşgeldin canım... cinsiyet bellimi tam bu haftalar o heyecanlı cinsiyet öğrenme haftaları

sağol canım. 12. haftada %85 kız olduğunu söylemişti. 14. haftada %100 kız dedi. Aksi bir durum olmazsa kız annesi olucam canım. Bu sene kız yılıymıs sanırım.

merhabalar
ben yeni üyeyim
16+2 günlük hamileyim bende aralıkta anne olacağım inşallah hayırlısıyla
yalnız benim hiç iştahım yok sırf yemiş olmak için yiyorum ne yapabilirim bir tavsiyeniz varmı

sağol canım. 12. haftada %85 kız olduğunu söylemişti. 14. haftada %100 kız dedi. Aksi bir durum olmazsa kız annesi olucam canım. Bu sene kız yılıymıs sanırım.

kız yılı mıııııııııı??????????????????

çevremde sağda solda 10 tane hamile var,1i kız 9 erkek. nette bu grupta kaç tane hamile var. çoğunluk erkek:)

hoşgeldin canım... cinsiyet bellimi tam bu haftalar o heyecanlı cinsiyet öğrenme haftaları

kız yılı mıııııııııı??????????????????

çevremde sağda solda 10 tane hamile var,1i kız 9 erkek. nette bu grupta kaç tane hamile var. çoğunluk erkek:)

Benim etafımdada herkes kız bekliyor yada doğurdu. Neyse sağlıklı olsunlarda

banada 12. haftada kemik yapısına göre erkek dedi 16. haftada başka doktora gittim oda alel acele baktı kıza benziyor dedi ama ilk bakan iyice muayene etmişti

2 hafta sonra kesin cinsiyeti öğrenicez. bakalım artık kemik yapısı diye bişey var mı anlarız :)
kız erkek fark etmez de alışverişte baya baya fark eder :) kesin olana kadar bekliycem artık

hayırlı olsun oğluşun canım:)

çok geçmiş olsun cnaım. ilk gebeliğimde ben de yaşadım. şase ile geçmedi antibiyotik kullanmıştım.

ilk bebeğimde dr, henüz cinsel organ yok ama erkek bu bence kemik yapısı erkeğe benziyor demişti. 2 hafta sonra da pipisi oluşmuş demişti.

bu bebeğimde de aynı şey oldu. cinsel organ yok henüz ama kemik yapısı erkeğe benziyor dedi dr, üç gün sonra başka dr gittim pipiyi zumlayıp resmini de verdi elime:)

Hoş geldin. Zaman zaman bende çok iştahsız olduğum dönemler oluyor. Şu son 2-3 gündür yine öyleyim. SAdece yaradığını düşündüğüm şeyleri tüketmeye çalışıyorum. Birde iştahım gelsin diye çok sevdiğim yemekleri yapmaya çalışıyorum.
Ohh ne güzek bir kız daha Yalnız bu yılın kız yılı olmadığı aksine erkek yılı olduğunu biliyorduk biz :26::26:
günaydın cnm
bende çok beğendim tek beşiklerde var galiba büyük biryere benziyor hafta sonu gidicez mudanya yolunda koray sporun outleti varya onun tam karşı yolunda kalıyormuş

Evet var resimlerde. Zaten oda takımlarının içindeki beğendiğin beşikleri de büyük ihtimalle tek verirler. Biz ana beşiği bebişimiz 5-6 aylık olduğu zaman alacağız. Başlarda sepet beşik kullanacağız. İkisini birden koymaya yerimiz yok malesef o yüzden ben adresleri not alayım modellere bakayım sonra alacağım Siz bir gidin bakalım fiyat hakkında da bilgi verirsin. Üreticilermiş anladığım kadarıyla ama fiyatların çok uygun olmadığını düşünüyorum farklı model seçenekleri olduğu için bu durumu kullanırlar gibi geliyor. Bir git de haberleşiriz tekrar.

Yarısı kız yarısı erkek olacak sanırım. Bende iştah az hanımlar. Bel ve sırt ağrım oluyor akşamları. Bazende şiddetli baş ağrısı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlanır anneciğin, sen de dikkat et kendine..

canım en başta bende de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenildiğinde doktor bol bol c vitamini al demişti. bol bol portakal suyu içmemi, günde 7-8 yaban mersini yememi söylemişti. sen de bunlarla takviye yapabilirsin. inşallah geçer hemen..

fananaycım çook geçmiş olsun anneciğine.Allah acil şifalar versin inşallah.
bugün 17+6yız ve ben de hala tam hissedemiyorum.üstelik benim ikinci bebeğim,ilki erkekti onu erken hissetmiştim.bu bebişim kız bazen hissediyorum diyorum sonra bikaç gün tık yok:18:endişeleniyorum filan.bi hissetseydik hayırlısıyla hem rahatlardık hem de hamilelik o zaman çoook keyiflibaşlarda daha endişeliydim 9.haftamda bi kanama yaşadım.ondan sonra kendimi zırt pırt doktorda bulur bi hal almıştım.artık biraz o evhamı attım üzerimden Allaha şükür.

Yarısı kız yarısı erkek olacak sanırım. Bende iştah az hanımlar. Bel ve sırt ağrım oluyor akşamları. Bazende şiddetli baş ağrısı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Ahhh Ahh o ağrılar ayakta fazla durunca bel ağrım benimde çok oluyor. Baş ağrımda ilk aylarda daha fazlaydı çok şükür şimdi geçti. aman nazar değmesin. Bu aralar bende göbek ağrısı başladı Rahim büyüdüğünden heralde göbek deliğinin hemen altı açıyor eğilip kalkınca, sanki bir şey batıyor gibi oluyorum. Hayırlısı Aminnn

Evet canım bende de oluyor. Göbek deliğimde acıyor benim. Anlık bir his oluyor akşamları. Hareket mi anlam veremiyorum. Bebişleriniz hissetmeye başladınız mı. Genelde babamız dokunduğunda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…