2014 Aralık Anneleri

fananay simdiden panik yapma:)) ben hep 20 haftada hissedilirmiş diye kendimi dinlemiyordum bile. sonra kuzenimde hamile onla konusuyoduk dedim karnımda sanki kalp var gibi atıyo arada , hani korkyum bi sorun mu var diye . o bebek hareketidir benimde öyle olmuştu ilk zamanlar dedi. sonra bi kac güne kuvvetlendi simdi bildiğin pıt pıt ediyo.pıt pıtları ilk 15+5 de falan hissettim ve gittikçe kuvvetleniyor. ama ne bir saati benim iki gün hiç hissettirmedi öldüm öldüm durdum ama araştırdım epey baslarda seyrek hissedilirmiş zaten

haa birde herkesin farklı oluyo işte kimisi daha gec hissediyor orasına takılma sakın hayatım, benim de ilk bebeğim olacak inşallah ama erken hissettiim.kimisi 20 de hissediyor çok normal sakın stres yapma, en yakın zamanda hissedersin inşallah cok geçmiş olsun bu arada

Bende de cuma günü enfeksiyon çıktı. Bol su iç dedi. MONUROL TOZ, verdi. Bu tozu içtikten sonra biraz rahatladım kızlar.

LOKOSİT 10

EPİTEL HÜSRESİ 15

ERİTROSİT 2

ayyy en çok korktuğum o epidural sezeryan zaten daha önce aynı yerde yaptırıp memnun kalmış olman içimi rahatlattı çok teşekkür ederim canım yaa belki öncede yazmışsındır ama şimdilerde daha bir arttığından korkum okuduğum iyi oldu... inşallah gönlümüzce olur bir çırpıda bizde bebişlerimizde sağlığıyla kurtulur...

kızlar selamlaar nasılsınız ..
gyno ferro sanol u sevdim bulantı yapma tek kötü yanı büyük abdest neredeyse simsiyaha döndü,vucudumuz ihtiyacı olan demiri emdikten sonra kalan kısım boşaltım yoluyla atılıyormuş çünkü,gece uyumadan alıyorum ilacı son 2 gündür çıkarmadım çok şükür ..
ya ben hala hissetmedim bebeğimi , nasıl bi his yaşayanlar anlatsa tekme atamaz biliorum minicik ama midemdeki su hareketinden guruldamadan vs bebeğin hareketini nasıl ayırtedebilirim ? annemde ısrarla 5. ay sonu hissedersin diyor bilemedimmmm heyecanla bekliyorummmm

bi enfeksiyonumuz eksikti oda oldu tşkler cnm

Seni sabırsız Dur bakalım hemşiren en doğrusunu söyleyecek. Haberdar et yine bizi

Gunaydın hanımlarrr :) Çok hızlısınız takip etmekte zorlanıyorum maşallahh sizlereee :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde bi kac gündür var canım sızlıyor. vaselin sür uçlarına hergün

eğer sağlığı yerindeyse takma kafana fazla doğunca bi soluk durmicaklar zatennnn

Kızlar ben halen hastanemi seçmedim. Hangi hastanelere gidiyorsunuz. Avrupa yakası olanlar yazabilir mi?

Geçmiş olsun canım doktor değilim ama değerlerin korkulacak gibi görünmüyor içini ferah tut kolay değil içinde minik bir canlı var o kadar farklılıklar olur. Allahın izniyle sorun yoktur inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar dun yazamadim kusura bakmayin gozunuz aydin kiz sayisi artiyo cok guzel
Canim cook gecmis olsun dun bakamadim annenede sifalar diliyorum.sende kendine dikkat et lutfen..

Canim takma kafana lutfen gunumuz gunumuzu tutmuyoki.oo benim 2 hafta var daha muayeneye biz bu sabirsizlikla napicaz bilmiyorum :)

tşkler cnm inş.

Selam canım. Benim ilk bebeğim bazen göz atması gibi birşeyler hissediyorum karnımda. Ama internetten baktım rahim genişlemesinden kaynaklanabiliyormuş. Biraz daha sabretmemiz gerekecek sanırım sen kaçıncı haftandasın?

bitter bebeğini hangi bölgelerde hissediyorsun

16+5 im canım bende de ara sıra ağrı oluyor onlar rahim genişlemesi diyorlar.. bi yandan zaman hızlı geçiyor bi yandan karnım çok büyümediği için yavaş geçiomuş gibi çok huysuzum çook

tmm cnm haber vericem. öle sabırsız falan olursanız sislerde aile hekiminizin ismini söleyin hemen bakarım sizinkilerede
Daha gitmedim ki. 24 haziran da gel dedi ama gidemedim bir türlü
Önümüzdeki hafta içi giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…