ikisinde de henüz sormadık fiyatları ama memorial ın pahalı olması beklenen bir durum :) Allahtan tek seçenek o olmadı... inşallah benim orda çalıştığım dönemden tanıdık birileri de olur aml. görevlileri vardı tanıdığım odada filan rahatsın da aml. kısmından zaten korkuyorum inşallah tanıdık beni rahatlatacak birileri olur :26: amin canım cümlemize...
Programı bn paylaşmıştım canlar bebeğim&ben sadece app storede var sanırım bi de huggsin bi programı var bulamayan arkadaşım için paylaşıyorum bn böyle yazınca direk çıkıyo snde niye çıkmadı ki
Yarısı kız yarısı erkek olacak sanırım. Bende iştah az hanımlar. Bel ve sırt ağrım oluyor akşamları. Bazende şiddetli baş ağrısı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
O zamnda cok kimildio uyutmuo diye sikayet ederiz :))) cikolata yidim bakam bi napcak :))) gozetliyorum :)))
Senin baya olmus ne guzell saglikli olsunda sonrada hissederim artik napim :))
Son adet tarihim 1 mart cnm
Ne guzel ya bende hissederim insallah. İlk hissetme neye benziyor tekme gibi bisimi dalgalanma gibi biseymi oluyor?
kızlar günaydınnnn
geçen hafta sağlık ocağına gittim bir gebeye hamileliği boyunca 4 kez hemogram yapmaları gerekiyormuş bende kan verdim sonuçlarım çıkmış fakat ben ilk defa kan verip tahlil yaptırmıyorum değerlerim çok saçma sapan çıkmış hiç böyle bir sonucum olmadı bugüne kadar hamilelikten dolayımımoralim bozuldu inş. ters giden birşeyler yoktur
Eki Görüntüle 1176133
Evet canım bende de oluyor. Göbek deliğimde acıyor benim. Anlık bir his oluyor akşamları. Hareket mi anlam veremiyorum. Bebişleriniz hissetmeye başladınız mı. Genelde babamız dokunduğunda oluyor.
endişelenme canım bence hafif bi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin ona bağlı değerlerin hafif yükselmiş sanki.suyu artır bi de kendi doktoruna göstre istersen.
bugüne kadar idrar yolu enfeksiyonuda geçirmemiştimilaç gerektirmeden geçer inş.
Hoş geldin. Zaman zaman bende çok iştahsız olduğum dönemler oluyor. Şu son 2-3 gündür yine öyleyim. SAdece yaradığını düşündüğüm şeyleri tüketmeye çalışıyorum. Birde iştahım gelsin diye çok sevdiğim yemekleri yapmaya çalışıyorum.
Ohh ne güzek bir kız dahaYalnız bu yılın kız yılı olmadığı aksine erkek yılı olduğunu biliyorduk biz :26::26:
Evet var resimlerde. Zaten oda takımlarının içindeki beğendiğin beşikleri de büyük ihtimalle tek verirler. Biz ana beşiği bebişimiz 5-6 aylık olduğu zaman alacağız. Başlarda sepet beşik kullanacağız. İkisini birden koymaya yerimiz yok malesef o yüzden ben adresleri not alayım modellere bakayım sonra alacağımSiz bir gidin bakalım fiyat hakkında da bilgi verirsin. Üreticilermiş anladığım kadarıyla ama fiyatların çok uygun olmadığını düşünüyorum farklı model seçenekleri olduğu için bu durumu kullanırlar gibi geliyor. Bir git de haberleşiriz tekrar.
hamilelikte sık rastlanıyor ya canım ondandır.su çok içebiliyormusun?
Tamam canım.evet görüntüden banada pek ucuz gelmedi cnmyazarım sanada fiyatları
Oyy Maş Allah. Hamilelik dolayısı ile bazı değerlerimizde değişmeler olabiliyormuş. Yüksek çıkan değerler neymiş google dan ona bak. Yada direkt doktoruna sor canım.günlük 3 litre içiyorumdur daha ne kadar içmeliyim ki
maşallah sana ve bebişlerine ya ben tam 3 kez ultrasona giridm hiç kıpırtı yok sanki yaşamıyor gibi ama eve gelince karnımın için çok hareketli hareketleirni hissediyorum bid eyatınca karnım pıt pıt atıyo dışarıdan belli acaba benimki bize trip falanmı atıyo anlamadım siz burda elini oynattı ayağını kımıldattı diyince azıcık kıskanıyorum sizi yaa:))))
Tamam canım.
Oyy Maş Allah. Hamilelik dolayısı ile bazı değerlerimizde değişmeler olabiliyormuş. Yüksek çıkan değerler neymiş google dan ona bak. Yada direkt doktoruna sor canım.
kızlar günaydınnnn
geçen hafta sağlık ocağına gittim bir gebeye hamileliği boyunca 4 kez hemogram yapmaları gerekiyormuş bende kan verdim sonuçlarım çıkmış fakat ben ilk defa kan verip tahlil yaptırmıyorum değerlerim çok saçma sapan çıkmış hiç böyle bir sonucum olmadı bugüne kadar hamilelikten dolayımımoralim bozuldu inş. ters giden birşeyler yoktur
Eki Görüntüle 1176133
birisine baktım yüksek çıkması enfeksiyon demekmiş başkasına bakmama gerek kalmadı
gözün aydın canım maşallah size :))) boy kilolarını söyledi mi? Ne kadar olmuşlar?
Canım bak netten araştırdım.
WBC (Lökosit) çeşitleri:
Kanda bulunan lökosit türleri normal zmaandaki oranları ile aşağıda verilmiştir. Bazı hastalıklarda nötrofillerin sayısı değişirken, bazı hastalıklarda lenfositler veya eozinofillerin sayısı değişebilir.
- %50-70 nötrofil
- %20-40 lenfosit
- %2-6 monosit
- %2-4 eozinofil
- %0-1 bazofil,
NE% : Nötrofil Yüzdesi
LY% : Lenfosit Yüzdesi
MO% : Monosit Yüzdesi
EO% : Eozinofil Yüzdesi
BA% : Bazofil Yüzdesi
WBC (LÖKOSİT) DEĞERİNİN YÜKSEK ÇIKMASININ NEDENLERİ
WBC (lökosit) sayısının artmasına lökositoz denir. Tam kan sayımında WBC artmasının en sık nedeni enfeksiyonlardır. Hemen hemen her enfeksiyon WBC artmasına sebep olabilir. Bunun dışındaki nedenler enflamasyonlar, travma, stres, aşırı egzersiz, çok nadiren lösemi gibi hastalıklar olabilir.
HAMİLELİKTE (GEBELİKTE) WBC DEĞERİ YÜKSEKLİĞİ
Hiç bir enfeksiyon ve başka bir neden olmaksızın tamamen normal bir hamilelikte anne kanında lökosit (wbc) sayısında artış meydana gelebilir ancak çoğu zaman gebe olmayanlar ile benzer değerlerdedir. Enfeksiyon ve diğer nedenler normal dışı daha fazla yülkselmelere neden olabilir. Gebelikte yaklaşık olarak 15.000 civarına kadar lökosit sayısı artışı normal kabul edilebilir, ayrıntılı normal değer aralıklarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Doğum sırasında ve sonrasında wbc sayısı daha fazla artabilir, 25000-30000 civarına kadar yükselmeler izlenebilmektedir. Anne kanında WBC sayısı genellikle doğumdan 1 hafta sonra normale döner.
Canim gunaydiin yanlis hatirlamiosam sen de mi denizlidensin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun oğluşun canım:)
çok geçmiş olsun cnaım. ilk gebeliğimde ben de yaşadım. şase ile geçmedi antibiyotik kullanmıştım.
ilk bebeğimde dr, henüz cinsel organ yok ama erkek bu bence kemik yapısı erkeğe benziyor demişti. 2 hafta sonra da pipisi oluşmuş demişti.
bu bebeğimde de aynı şey oldu. cinsel organ yok henüz ama kemik yapısı erkeğe benziyor dedi dr, üç gün sonra başka dr gittim pipiyi zumlayıp resmini de verdi elime:)
Canım ama hamileyken yüksek çıkabiliyormuş. Netice de fazla kan var vücudumuzda hemen moralini bozma. Hmailelikte tek başına değerler bir anlam ifade etmezmiş. Hepsini birden değerlendirmek gerekirmiş. SAğlık ocağından sonucu alırken bir şey demediler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?