2014 Aralık Anneleri

büsküvi abur cubur yeyip alsam dert etmem de yemeden almak dokunuyor insana

aynı dert bende de var yemeden kilo alıyorum diye sevdiğim herşeyi özelliklede hamur işini bıraktım sadece yoğurt yumurta meyve sebze tarzı şeyler yiyorum ama yinede aldım ve ben harekette ediyorum

Aiiah kabul etsin. Sabır, şifa olsun inşallah. Bu arada günaydın canım benım
SAnada Canım. İşteyim ya geç gördüm. PAzertesi sendromuna girdim resmen
günaydın arkadaşlar nasılsınız????
Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın? Alışverişler falan da yapılmış. Ohhh ne güzell. Güle güle kullanın.
Aynen canım çok iyi oldu bencede. Amin İnş Allah.
ya bu arada dua okunuyo sanrıım forumu cok takıp edemiyorum takıldı gözüme bende okuyum yasın bı tane rabbım yardımız olsun ıns kım takıp edıyo bılmıyom ama eklesın ıns
Evet canım okuyorduk. Sayıyı tamamladık ama sen okumak istiyorsun madem Hayrolsun arkadaşımız bebeğini kaybetti onun için okumuştuk. Sende okuyup duanı edersin onun için. SAğolasın.

Ay ne güzel canım maşallah sana afiyet olsun bebişine😊😊
Benim kanıyor malesef benimki dişlerimi mi kemiriyor napıyor anlamadım😄

canım zuzuya gittik bebek odası takımlarına 4650 dediler ve çıktık

bebekdir bence o canım ilk zamanlar ya ara veriyolar galiba bende hissediyorum sonra 2 gün 3 gün tık yok(((

canım zuzuya gittik bebek odası takımlarına 4650 dediler ve çıktık

Kızlar ben de yari bursa li sayilirim. 7 yil kaldim bursa da. 1, 5 yildir Eskişehir deyim. Bursa ya da bir aşk yaşıyorum doğrusu. Neyse konumuza gelelim. Benim arkadaslarimin hepsi Ayşen bebe den aldılar takimlarini. Kalite olarak da fiyat olarak da memnun kaldilar diye hatırlıyorum

ayşen bebeye gittim cnm ordada 3000 civarı bebek odaları ama bu zuzu dediğim yerle kıyaslanamaz bile ama 4650 tlde bi bebek odasına veremicem yani o yüzden kararsız kaldım

Gunaydin kizlaaar.calisan arkadaslarima Allah kolaylik versin insallah :)
bizde iyiyiz teyzesi hafta sonu biraz fazla alışveriş yaptık galiba yorulduk onun dışında bir problem yok allaha şükür.
Resim yokmu canim neler aldin kizina?
Benimde ayaklarim sisiyo yaa..
Benimde disetlerim her fircalamada kaniyo az filanda degil hani :)

ya bu arada dua okunuyo sanrıım forumu cok takıp edemiyorum takıldı gözüme bende okuyum yasın bı tane rabbım yardımız olsun ıns kım takıp edıyo bılmıyom ama eklesın ıns

canım yasin okumak istemişsin yasin tamamlandı. ben 94 ayetel kürsü ve bir yasin aldım ama misafirim gelecek temizliğe başladım pencere kapı dolap falan ve çok yoruluyorum akşam uzanıp kalıyorum benim aldığım bir yasini okuyabilirmisin acaba

bu hafta bizdede tık yok mesela geçen hafta tepip durmuştu bu hafta hiç bişiy yok

aaynen ya aklım karnımda yaşıyorum artık istyorum ki hep oynasın. korkuyo insan bide. neyse ben baya araştırdım rahat olun normalmiş . yeni hissetme zamanlarında hareketler daha cok kuvvetli olmadığı için böyle olurmuş gecende sağlık ocağında takibimi yapan hemşire ye sordum normaşl dedi

canım çok güzel düşünmüşsünüz bende okumak istiyorum 2 Yasin 50 Ayetel Kürsi alabilirim..Allah hepimizden razı olsun bizleri bebeklerimizi korusun

bizde iyiyiz teyzesi hafta sonu biraz fazla alışveriş yaptık galiba yorulduk onun dışında bir problem yok allaha şükür.

Güle güle kullanın canım. Evett resim beklerizzz çok heyecanlıııı 👏👏👏

Gunaydin kizlaaar.calisan arkadaslarima Allah kolaylik versin insallah :)

Resim yokmu canim neler aldin kizina?

Benimde ayaklarim sisiyo yaa..
Benimde disetlerim her fircalamada kaniyo az filanda degil hani :)

Benim de kanıyor canım 😔 süt yoğurt tüketiyor musun acaba?

kızlar aranızda kramp tarzı sryler kasılma falan yasayan varmı bacagıma gıren kramp yuzunden uykudan uyandım cok canm yandı dr daha gıtmedım cınsıyet ıcın beklıom bu yuzden de soramadım ılac falan ne kullanmam gerektıgını sadece ferro sanol ( demir ) haı kullanıyorum magnezyum falan kullanan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…