ben 16. haftanın içindeyim ve dr um 16 temmuza randevu verdi bu işte yanlışlık mı var acaba
Canım o üçlü test olmasın 16-22nci haftalar arası yapılan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen oyle canim..senin duyduklarinim aynisi..bebegi ogrenene kadar ictigin ilaclarin etkisi olmuomus..ki butun bunlari gectim benim kuzenim de hamile 20 haftalik ve epilepsi hastasi..ilac kullanmak zorunda surekli..Allaha bin sukur onun da skintisi yok insallah da olmaz..dedigim gibi hakkimizda en hayirlisini rabbim bilir :)
Aynen yaa bende seviyom,okşuyom arada bir bir şeyler oluyor ama net değil.Ewet mutlu oluyor bebek duskunu zaten ona naz edebilcegi icin bizimki babaci olur zaten :)) yarim saattir seviorum karnimi konusuorum tik yok kimildicak gibi bisi oluyor yapmiyor bisey..
Koyacak yerim olsa zaten oda yapacağım ama malesef yok. Anca oturma odamı bozarsam olabilir. Onu da 3-4 yıl sonra diyoruz ama neler olur bilmiyoruz tabi şimdiden.Swift ciğim ucuza komodinier var uygun fiyatlı ya da gardroplar var yine ikea da. Böyle düşünmez misin ?
Evet herkesten duyuyorum bunu. Genlerimizde var genlerimizdeCanim valla annem soyledi..ki bi tek annem deil herkes soluo bunu..rabbim ole bi duygu vermis ki kadinlara bebegimizi kucagimiza aldigimiz anda annelikle donatilmis oluomusuz zaten :) unuturum die bisi yok..annelik kadinlarin genlerinde var zaten :)
ama 2 li test olmadım ki geçen ay dr a gittim o da 16 temmuza randevu verdi acaba dr u değişsem ne dersin
ama 2 li test olmadım ki geçen ay dr a gittim o da 16 temmuza randevu verdi acaba dr u değişsem ne dersin
Ne güzel konuşmussun cnm Allah hepinizdenrazı olsun. Ben hep kendimi yedim "madem içiyosun niye korunmuyosun "dedim. ama zararı olmaz ya da bebek öyle hemen olmaz gibi geldi herhalde . cok cahil davrandım Allah affetsin beni.Yavrumu sağlıcakla nasip etsin inş. Bana ve hepimize ...Testler iyi çıktı şükür inş herşey iyi gider. Bu mübarek günlerde Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
Bende park yatağı estetik bulmayanlardanım. Bambu Sepet beşiğimiz var bizim Ablamdan kalma onu kullanacağım. Yatak odama anca onu sığdırırım zaten. 6. aya kadar onda yatabilir diye düşünüyorum. Sonra da beşik alıp yan odaya geçirmeyi düşünüyorum ama eşimin verdiği tepki. Ne kadar cani bir annesi 6 aylık bebek yalnız yatırılır mı ? Bende dedim ortamızda yatsın o zaman ben cani annelikten terfi ederim sen cani baba olursun bebişini ezdiğin için
Bana cani dedi yaa
Ben ilk etapta oda yapmamaya karar verdim. Park yatak almayı düşünüyordum ben de. Sonra ikea beşikleri daha mantıklı gelmeye başladı, vazgeçtim park yataktan. Ama yine de kararsızım kızlar ya. Sizce ikea beşikler nasıl?
2li tarama, 3 lü tarama testinden daha önemli diye biliyorum. 2 ki tarama testini atlamazlar genelde ama. 16 Temmuz da gidince sor doktoruna. Ikna olmazsan, içine sinmezse değiştir Dr unu bence.
cnm ikili testin zamanı geçmiş gibi sanki ama başka bi doktora danış. üçlü filan yapılır belki hemen için rahat eder. Kafana takma zaten testler kesin değil. sadece bir derece rahatlatıyor insanı.Belki doktorun unutmuştur yaptırmadığını bir ara sor istersen için rahatlasın. dörtlü oldum bn 16. haftada 3lü yapmadı doktorum gerek yok dedi.
Canım yani ikili testin 11-14 haftalar arası yapılması gerekiyordu ense kalınlığıyla aynı haftada...yani ben ikiliyi yaptırdım üçlüyü yaptırmatacapım mesela..kesin sonuç veren testler değil bunlar çok bi önemi yok bence
..doktor değiştirmeye gelince canım yaptırmasan bile söylemesi gerekiyordu sana 11~14 arası canım yerinde olsam değiştirirdim karar senin tabi
ben hiç 1 numara kullanmadım. direk 2den başladık. 8. ay gibi bebeğin kaç kilo doğacağı belli oluyor 3aşağı 5 yukarı. ilk aylar hızlı kilo aldığı için çabuk büyüyor bebek ve bez numarası. ben 2 paket 2 numara kullandım,3.paketim yarım kaldı kaldırdım gömme dolabıma. şimdi ikinci bebiş kullanacak onu:)
3-4 ay 3 numara kullandım. 3-4 ay da 4 numara kullandım.
Evet mustelayı bende çok duyuyorum iyiyce kafam karıştı valla.
Bırak baba kız yatsınlar o zaman
Canim valla annem soyledi..ki bi tek annem deil herkes soluo bunu..rabbim ole bi duygu vermis ki kadinlara bebegimizi kucagimiza aldigimiz anda annelikle donatilmis oluomusuz zaten :) unuturum die bisi yok..annelik kadinlarin genlerinde var zaten :)
Bende bu sefer epidural olmam, genel anestezi istiyorum. Ama dogumdan once kalp dr una gorunmem lazim sanirim. Aort yetmezligi cikmisti daha onceden ve drum dis bile cektirsen en ufak birseyde bu durumunu doktoruna soyle narkozdan once antibiyotik kullanman gerekir demisti. Simdi tekrar kontrola gidicem insallah ilerleme olmamistir.
Ben ilk etapta oda yapmamaya karar verdim. Park yatak almayı düşünüyordum ben de. Sonra ikea beşikleri daha mantıklı gelmeye başladı, vazgeçtim park yataktan. Ama yine de kararsızım kızlar ya. Sizce ikea beşikler nasıl?
ben arkadaşların tavsiyeleri üzerine vaselin kakao kremi,kakao yağı ,bebe yağı ve badem yağı aldım.sıaryla sürüyorum.Kızlar bonal çatlak kremi kullanan varmı aranızda? Ben hala almadım çatlak kremi. Dün eczacı bonal'ı önerdi... Birde lierac kullanlar memnun musunuz kremden? Hangisini önerirsiniz?
ben de nasipse Aralık 14de kucagıma alacagım yavrumu.Sizi ne zamadır takip ediyorum ama herkes birbirni tanıyor diye aranıza girmek istemedim ama dayanamıyorum ben de paylaşım yapacagım sizinle beni de aranıza alırsanız tabiki) Benim bebeğim de RAbbimin mucizesi 8cm lik çikolata kistiyle "ol " dedi Rabbim.şükürler olsun! Erkek bebek olacak dedi doktorumuz Allah'ın izniyle. Dualarım bütün anne adaylarına hepimiz sağ salim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum hep inş Rabbim nasip eder. Doktorlar hep belki olmayabilir bir dene diye beni başından attıkça ben bilemedim yavrumun o ay benimle olacagını. İlaç kullanıyordum(burun akıntısı için alerjik) o sıra hamile kaldım. öğrenince öyle üzüldüm ağladım ki anlatamam . Ama doktor adet günün geçmeden bırakmışsın hapları bebeği etkilemez dei. İnş Rabbim onu bana Sağlıkla nasip etsin diye yalvarıyorum şimdi. Hala psikolojim iyi değil tabi aklımdan atamıyorum ,uykularımdan kalkıp kaç ge celer ağladım. Ama "bebeğimi ben bilmeden sen koru Rabbim"diye dua ediyorum hep. işte böyle kızlar birilerine anlatmazsam rahatlayamazdım. Başınızı şişirdiysem affedim.Herkese sağlıklı hamilelikler,hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?