2014 Aralık Anneleri

Cnm çok çok sağol,içimi rahatlattın inan. Allah razı olsun hepinizden .

Ewet mutlu oluyor bebek duskunu zaten ona naz edebilcegi icin bizimki babaci olur zaten :)) yarim saattir seviorum karnimi konusuorum tik yok kimildicak gibi bisi oluyor yapmiyor bisey..
Aynen yaa bende seviyom,okşuyom arada bir bir şeyler oluyor ama net değil.
Swift ciğim ucuza komodinier var uygun fiyatlı ya da gardroplar var yine ikea da. Böyle düşünmez misin ?
Koyacak yerim olsa zaten oda yapacağım ama malesef yok. Anca oturma odamı bozarsam olabilir. Onu da 3-4 yıl sonra diyoruz ama neler olur bilmiyoruz tabi şimdiden.
Evet herkesten duyuyorum bunu. Genlerimizde var genlerimizde

ama 2 li test olmadım ki geçen ay dr a gittim o da 16 temmuza randevu verdi acaba dr u değişsem ne dersin

Canım yani ikili testin 11-14 haftalar arası yapılması gerekiyordu ense kalınlığıyla aynı haftada...yani ben ikiliyi yaptırdım üçlüyü yaptırmatacapım mesela..kesin sonuç veren testler değil bunlar çok bi önemi yok bence
..doktor değiştirmeye gelince canım yaptırmasan bile söylemesi gerekiyordu sana 11~14 arası canım yerinde olsam değiştirirdim karar senin tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama 2 li test olmadım ki geçen ay dr a gittim o da 16 temmuza randevu verdi acaba dr u değişsem ne dersin

cnm ikili testin zamanı geçmiş gibi sanki ama başka bi doktora danış. üçlü filan yapılır belki hemen için rahat eder. Kafana takma zaten testler kesin değil. sadece bir derece rahatlatıyor insanı.Belki doktorun unutmuştur yaptırmadığını bir ara sor istersen için rahatlasın. dörtlü oldum bn 16. haftada 3lü yapmadı doktorum gerek yok dedi.

Amin canım amin.

2li tarama, 3 lü tarama testinden daha önemli diye biliyorum. 2 ki tarama testini atlamazlar genelde ama. 16 Temmuz da gidince sor doktoruna. Ikna olmazsan, içine sinmezse değiştir Dr unu bence.

Kızlar biraz işlerle ilgileneceğim sakın sayfa sayısını fazla arttırmayın sonra okumak çok zor oluyor ona göre. Hamilenin duası tutarmış kötü dua ettirmeyin forumunuz yavaşlasın inş Allah gibi

ay çok güldüm yaa bende senin gibi düşünüyorum çok boğulan bebek oluyor cidden bi de aynı yatakta yatan bebekler 5-6 yaşında çok zor ayrılıyorlarmış anne babalarından o ince nokta işte ne gerek var en baştan bağımsızlığını bebeğe öğretmeli bence .. büyük konuşmamak lazım ama işte sallamak ya da birlikte uyumak konularında cidden sert olmak gerek ..

canım ikeanın beşiklerini bilmiyorum ben .. yatak odası ve salon mobilyalarımızı istanbul da başaran mobilya die bi yere yaptırmıştık hem hesaplı hem kaliteli içimize sindi şimdi eşim yine oraya yaptıralım diyor ama işte bu yataklarda ne kadar yatabiliyorlar bilemiorum bi de odaya sığdırma derdi cabası

kızlar bu arada ayrıntılı ultrason için ne düşünüyprsunuz.? bu 2.düzey ultrason. ben gireyim diyorum doktorum da olur isteyenleri yönlendiriyoruz demişti. Ama eşim bu kadar kasma bişey olsa Allah korusun ne yapabilceksin diyor.Allah korusun . acıbadem eskişehirde girmeyi düşündüm .periontolog yapıyomuş orda 20.ve 24. hafta arası dedi bayram bitimi aldım randevu ama kararsızım. 20+4 olucam o gün sanırım. Siz ne yapmayı düşünüyosunuz ?

2li tarama, 3 lü tarama testinden daha önemli diye biliyorum. 2 ki tarama testini atlamazlar genelde ama. 16 Temmuz da gidince sor doktoruna. Ikna olmazsan, içine sinmezse değiştir Dr unu bence.

sağ olun kızlar şu 16 sı bir gelse herseyi konusçam olmadı değiişçem dr u yardımlarınız için sağolun hepiniz

3lü tarama 15-20 haftası diye biliyorum canım, normaldir yani. ama benim merak ettiğim başka bir şey var, 2li ve 3lüyü yaptıranlar 4lü de yaptırıyorlar mı? yoksa 3lü ve 4lü arasından biri mi tercih ediliyor? 4lü de 15-20 hafta arası yapılıyor çünkü.

ben 4'lü tarama yaptırmayı tercih etmiyorum yani doktorum en fazla 3'lü tarama diyordu en son ama bakalım

o zaman demek ki stok yapalım derken abartmamamız gerekiyor 4-5 paket alıp :)

Evet mustelayı bende çok duyuyorum iyiyce kafam karıştı valla.
Bırak baba kız yatsınlar o zaman

aynen öyle yatsınlar :) mustela veya sebamedden birini alacağım ben artık

Canim valla annem soyledi..ki bi tek annem deil herkes soluo bunu..rabbim ole bi duygu vermis ki kadinlara bebegimizi kucagimiza aldigimiz anda annelikle donatilmis oluomusuz zaten :) unuturum die bisi yok..annelik kadinlarin genlerinde var zaten :)

ya ben hep diyorum kendimi anne olacak gibi hissetmiyorum diye ama kucağına alınca hissedersin diyorlar :) bir de hareketlerini hissedince de oluyormuş sanırım.

canım sen ayrıntılıya gittin mi, yazdın da ben mi kaçırdım acaba?

Canım benim eltim aldı ikeadan beşik çok memnun.. Oğlu 1,5 yaşında ilk başta mobilya bir beşik aldı ama hiç kullanamadı çünkü çocuk hareketlenince içinden çıkmaya filan kalktı.. Bende ikeadan almayı düşünüyorum kesinlikle...

Kızlar bonal çatlak kremi kullanan varmı aranızda? Ben hala almadım çatlak kremi. Dün eczacı bonal'ı önerdi... Birde lierac kullanlar memnun musunuz kremden? Hangisini önerirsiniz?

Kızlar bonal çatlak kremi kullanan varmı aranızda? Ben hala almadım çatlak kremi. Dün eczacı bonal'ı önerdi... Birde lierac kullanlar memnun musunuz kremden? Hangisini önerirsiniz?
ben arkadaşların tavsiyeleri üzerine vaselin kakao kremi,kakao yağı ,bebe yağı ve badem yağı aldım.sıaryla sürüyorum.

hoşgeldin aramıza canım maşallah benden bi gün sora doğumun ama belli olmaz tabi +/- 3-5 oynuyor çok heyecanlı yaa
canım kötü düşünceleri at kafandan hepimiz Allah a emanetiz yediğimiz içtiğimiz doğal olmayan bi çok sey var folik asit bile cidden lazım mı diil mi bilmiyoruz onun haricinde kullanılan multivitaminler demir hapları şunlar bunlar %100 ii die bişey yok bence güzel düşünelim dua edelim herşey güzel olsun inşallah ..

kızlar merhabalar...

nette çok ucuz bir site buldum... siparişimi de verdim aslında kapıda ödeme kısmıda vardı da aman gelirde iş yerinde olmam birileri ödemek zorunda kalmasın diye kartla aldım bakalım nasıl gelecek ürünler sizlere de yazarım...

site bu en ucuzlarından 2 parça alıp deniyim dedim ama yine biraz açıldım inşallah iyi çıkar ürünleri...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…