2014 Aralık Anneleri

canım merhaba
siteyi biraz inceledim gerçekten fiyatları çok uygun inşallah iyide çıkarlarsa fiyatlar çok güzel

ben bağımsızlığını öğretmek adına dememiştim ama olabilir Benim düşüncem çocuğun psikolojisi biz onu uyur sanırken o babası ile beni iş üstünde gözetlerse şimdiden çocuğun psikolojisin mi bozalım o yüzden 6 aydan sonra ayırma taraftarıyım. Yavaş yavaş anlıyorlar. Sonra herkesin içinde bir şey derse rezilliği düşünsene Yoksa koyun koyuna da yatarız biz oğlumla onda sıkıntı yok. Ana kuzusu yapacağım ben onu
Ben randevu mu 24 temmuz'a aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Kızlar bonal çatlak kremi kullanan varmı aranızda? Ben hala almadım çatlak kremi. Dün eczacı bonal'ı önerdi... Birde lierac kullanlar memnun musunuz kremden? Hangisini önerirsiniz?
Sanırım memnun olup olmadıkları anca doğumdan sonra belli olacaktır. :26::26:
ben arkadaşların tavsiyeleri üzerine vaselin kakao kremi,kakao yağı ,bebe yağı ve badem yağı aldım.sıaryla sürüyorum.
Sen de benim ki yağlananlardansın Bana doğal geldiği için ve çokta güzel nemlendirdiği için mantıklı geldi. Devam ediyorum. Bakalım çatlayacakmıyız göreceğiz.

amin cnm Allah dualarımız kabul etsin inş.Yalnız herşeyi bilen,gören o .Biz herşeyi bilemeyiz tabikide . dogumlarımız yakın maşallah bebeklerimize sağlıkla dogsunlar inş. Bu arada folik asit deyince kızlar siz hangi hapları içiyorsunuz? ben decavit ve kan hapı olarak gynoferon içiyorum ama ikisindede folik asit var 1100 mg filan oluyo sanki ikisi birleşince.Doktor verdi ama düşünemedi mi acaba. Çok gelir mi diye pimpirikleniyorum. Amma da pimpirikliuim ben

canım bide bol bol mendil al çok lazım oluyo bebiş kuzunca terleyınce emzirirken çok büyük yardımı oluyo bide ayaklı altlardan alma bol bol çorap al kuzular kış sıpası olacak çünkü

Acaba pıt pıtlar tam olarak hangi bölgede ? Bir de aynı bölgede bebeğin top gibi toplandığını ve indiğini hissediyor musunuz?

yok canım fazla olmuyo decaviti gün aşırı alabilirsin gynoferonu hergün almaya dikkat et amaa

evet hayatım, bilindiği üzere naz da kıza yakışır :) bilmiyorum artık ne çıkarım yapmak gerek bu durumdan
bu arada eşine de çok güldüm
canım çok faydalı bilgiler vermişsin, sağol. biz de bez stoklayalım diye düşünüyorduk ama hangisinden ne kadar ne almak gerek hiçbir şey bildiğimiz yok tabii. rastgele almamış olucam sayende :)
canım hiç bozma moralini, şimdiye kadar yolunda gitmiş her şey, bundan sonra da öyle devam eder inşallah, korkma. benim de bir arkadaşım hamile olduğunu bilmeden böbrekleri ağrıyınca antibiyotik almış bir süre. o da çok korktu ama çok şükür şimdi çok tatlı, sağlıklı bir kızı var maşallah. çok erken alınan ilaçlar pek etki etmiyormuş diye duymuştum ben de. kendini strese sokup bebişini huzursuz etme artık canım..

acaba pıt pıtlar tam olarak hangi bölgede ? Bir de aynı bölgede bebeğin top gibi toplandığını ve indiğini hissediyor musunuz?

evet canım dün banyo yaparken sağ taraftaki baya hareketlendi bazende sabahları ikisi birden yüzüyo gibi yapıyolar

canım decavit çok bulantı yaptı bende hala çıkartıyorum ben maalesef en son konuştuğumuzda sadece gynoferrosanol e devam et dedi doktorum ..
bayramdan önce bi gitmek istiyorum kontrole bakalımm nasıl olacak..

canım geri değiştirebileceğin bi yerden almak en iyisi stokladığın marka alerji pişik yapabilir göbek oyuntusu olan bebk bezleri var 1 paket ondan alabilirisn göbek bağı düşene kadar idare eder zaten büyük kolaylık oluyo

Acaba pıt pıtlar tam olarak hangi bölgede ? Bir de aynı bölgede bebeğin top gibi toplandığını ve indiğini hissediyor musunuz?

canım benim pıtpıtlar göbek deliğimin 4-5 parmak altında sağ kasıkta ya da sol kasıkta oluyor. leğen kemiği çıkıntısının az yukarısı diyelim. sen de var mı pıtpıt?

kızlaaaaar asıl ilk hareketi anlatmayı unuttum ..

dün ilk defa hissettim misafirlerimiz vardı iftara arkadaşımla makinayı dizerken birden sol alt tarafım titredi,böle aynen dedikleri gibi göz seyirmesinin uzun ve şiddetli olanı .. çok heyecanlıydı bee

sağol canım, hiç aklımıza gelecek şeyler bile değil ki bunlar. tecrübe işte... :) ilk olarak dediğinden başlamak gerek o halde.

Kızlar bonal çatlak kremi kullanan varmı aranızda? Ben hala almadım çatlak kremi. Dün eczacı bonal'ı önerdi... Birde lierac kullanlar memnun musunuz kremden? Hangisini önerirsiniz?

Canım Doktor önerdi diye lierac aldım ama bakalım şuan memnuniyeti belirtmek için çok çok erken 9ncu ay ortaya çıkar kremler işe yaradı mı yaramadı mı :)

12.30 da yemek yedim sanki hiç bişey yemedim yine acıktım

Eee bebiş enerji İstiyor annesi :))

İlahi Swiftciğim diyeceğim ama benim hedef de aynı yönde ana kuzusu olacak benim oğluşum daaaa fenayız he :))

evet hayatım, bilindiği üzere naz da kıza yakışır :) bilmiyorum artık ne çıkarım yapmak gerek bu durumdan
bu arada eşine de çok güldüm

Hadi hayırlısı bakalım ben bile çok merak ettim senin minnacıkı:)
Eşim alem hakikaten :))

Canım gözün aydıııııın annesi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…