- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
ben arkadaşların tavsiyeleri üzerine vaselin kakao kremi,kakao yağı ,bebe yağı ve badem yağı aldım.sıaryla sürüyorum.
kızlar merhabalar...
nette çok ucuz bir site buldum... siparişimi de verdim aslında kapıda ödeme kısmıda vardı da aman gelirde iş yerinde olmam birileri ödemek zorunda kalmasın diye kartla aldım bakalım nasıl gelecek ürünler sizlere de yazarım...
http://www.crazybebe.com/indirimli-hastane-cikisi
site bu en ucuzlarından 2 parça alıp deniyim dedim ama yine biraz açıldım inşallah iyi çıkar ürünleri...
ay çok güldüm yaabende senin gibi düşünüyorum çok boğulan bebek oluyor cidden bi de aynı yatakta yatan bebekler 5-6 yaşında çok zor ayrılıyorlarmış anne babalarından o ince nokta işte ne gerek var en baştan bağımsızlığını bebeğe öğretmeli bence .. büyük konuşmamak lazım ama işte sallamak ya da birlikte uyumak konularında cidden sert olmak gerek ..
Ben randevu mu 24 temmuz'a aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum.kızlar bu arada ayrıntılı ultrason için ne düşünüyprsunuz.? bu 2.düzey ultrason. ben gireyim diyorum doktorum da olur isteyenleri yönlendiriyoruz demişti. Ama eşim bu kadar kasma bişey olsa Allah korusun ne yapabilceksin diyor.Allah korusun . acıbadem eskişehirde girmeyi düşündüm .periontolog yapıyomuş orda 20.ve 24. hafta arası dedi bayram bitimi aldım randevu ama kararsızım. 20+4 olucam o gün sanırım. Siz ne yapmayı düşünüyosunuz ?
Sanırım memnun olup olmadıkları anca doğumdan sonra belli olacaktır. :26::26:Kızlar bonal çatlak kremi kullanan varmı aranızda? Ben hala almadım çatlak kremi. Dün eczacı bonal'ı önerdi... Birde lierac kullanlar memnun musunuz kremden? Hangisini önerirsiniz?
Sen de benim ki yağlananlardansınben arkadaşların tavsiyeleri üzerine vaselin kakao kremi,kakao yağı ,bebe yağı ve badem yağı aldım.sıaryla sürüyorum.
hoşgeldin aramıza canım maşallah benden bi gün sora doğumun ama belli olmaz tabi +/- 3-5 oynuyor çok heyecanlı yaa
canım kötü düşünceleri at kafandan hepimiz Allah a emanetiz yediğimiz içtiğimiz doğal olmayan bi çok sey var folik asit bile cidden lazım mı diil mi bilmiyoruz onun haricinde kullanılan multivitaminler demir hapları şunlar bunlar %100 ii die bişey yok bence güzel düşünelim dua edelim herşey güzel olsun inşallah ..
kızlar merhabalar...
Nette çok ucuz bir site buldum... Siparişimi de verdim aslında kapıda ödeme kısmıda vardı da aman gelirde iş yerinde olmam birileri ödemek zorunda kalmasın diye kartla aldım bakalım nasıl gelecek ürünler sizlere de yazarım...
http://www.crazybebe.com/indirimli-hastane-cikisi
site bu en ucuzlarından 2 parça alıp deniyim dedim ama yine biraz açıldım inşallah iyi çıkar ürünleri...
amin cnm allah dualarımız kabul etsin inş.yalnız herşeyi bilen,gören o .biz herşeyi bilemeyiz tabikide . Dogumlarımız yakın maşallah bebeklerimize sağlıkla dogsunlar inş. Bu arada folik asit deyince kızlar siz hangi hapları içiyorsunuz? Ben decavit ve kan hapı olarak gynoferon içiyorum ama ikisindede folik asit var 1100 mg filan oluyo sanki ikisi birleşince.doktor verdi ama düşünemedi mi acaba. çok gelir mi diye pimpirikleniyorum. Amma da pimpirikliuim ben
evet hayatım, bilindiği üzere naz da kıza yakışır :) bilmiyorum artık ne çıkarım yapmak gerek bu durumdanSizin bebik pek bi nazlı çıktı kız
Ben de eşime diyorum tüü bi X yollayamadın diyecanım şöyle bir şey var benim eşim hiç bebekk görmemiş ablam doğum yaptığında eşim küçük bi çocuk kadar şaşkındı neden şiş neden kırışık Vs. diyordu başına gidip insancık diye sesleniyordu :) yani hayatında gördüğü ilk gördüğü bebek ablamın kızıydı onu da çok sevdi. Şimdi bizim bebek erkek ya benim eşim sakallı bıyıklı doğacak sanıyor resmen o da masum savunmasız melek bi bebik sevilmez mi hiiiiç doğunca anlayacak eşim de annesi kurban olsun nasip eden Rabbime ya alıştım ben oğluma iyice :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok faydalı bilgiler vermişsin, sağol. biz de bez stoklayalım diye düşünüyorduk ama hangisinden ne kadar ne almak gerek hiçbir şey bildiğimiz yok tabii. rastgele almamış olucam sayende :)ben hiç 1 numara kullanmadım. direk 2den başladık. 8. ay gibi bebeğin kaç kilo doğacağı belli oluyor 3aşağı 5 yukarı. ilk aylar hızlı kilo aldığı için çabuk büyüyor bebek ve bez numarası. ben 2 paket 2 numara kullandım,3.paketim yarım kaldı kaldırdım gömme dolabıma. şimdi ikinci bebiş kullanacak onu:)
3-4 ay 3 numara kullandım. 3-4 ay da 4 numara kullandım.
canım hiç bozma moralini, şimdiye kadar yolunda gitmiş her şey, bundan sonra da öyle devam eder inşallah, korkma. benim de bir arkadaşım hamile olduğunu bilmeden böbrekleri ağrıyınca antibiyotik almış bir süre. o da çok korktu ama çok şükür şimdi çok tatlı, sağlıklı bir kızı var maşallah. çok erken alınan ilaçlar pek etki etmiyormuş diye duymuştum ben de. kendini strese sokup bebişini huzursuz etme artık canım..Ne güzel konuşmussun cnm Allah hepinizdenrazı olsun. Ben hep kendimi yedim "madem içiyosun niye korunmuyosun "dedim. ama zararı olmaz ya da bebek öyle hemen olmaz gibi geldi herhalde . cok cahil davrandım Allah affetsin beni.Yavrumu sağlıcakla nasip etsin inş. Bana ve hepimize ...Testler iyi çıktı şükür inş herşey iyi gider. Bu mübarek günlerde Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
acaba pıt pıtlar tam olarak hangi bölgede ? Bir de aynı bölgede bebeğin top gibi toplandığını ve indiğini hissediyor musunuz?
ben bağımsızlığını öğretmek adına dememiştim ama olabilir Benim düşüncem çocuğun psikolojisi biz onu uyur sanırken o babası ile beni iş üstünde gözetlerse şimdiden çocuğun psikolojisin mi bozalım o yüzden 6 aydan sonra ayırma taraftarıyım. Yavaş yavaş anlıyorlar. Sonra herkesin içinde bir şey derse rezilliği düşünsene Yoksa koyun koyuna da yatarız biz oğlumla onda sıkıntı yok. Ana kuzusu yapacağım ben onu
ahahahah çook eğlendim işte bu yorumu okurken .. yeni jenerasyon çok fena cidden 4 yaşında dedeyle markete gidip annesine ped alan minik Naz'ımız var bizimde iş yerinden bir arkadaşın kızı şok oldum ki iş üstünde görme olayını düşünemiyorum işte 3-4 yaş bile çok geç kararlı olup 6.ayda fln ayırmak lazımm deneyimli anneleri dinlemek istiyorum ya nerdesinizzzz
amin cnm Allah dualarımız kabul etsin inş.Yalnız herşeyi bilen,gören o .Biz herşeyi bilemeyiz tabikide . dogumlarımız yakın maşallah bebeklerimize sağlıkla dogsunlar inş. Bu arada folik asit deyince kızlar siz hangi hapları içiyorsunuz? ben decavit ve kan hapı olarak gynoferon içiyorum ama ikisindede folik asit var 1100 mg filan oluyo sanki ikisi birleşince.Doktor verdi ama düşünemedi mi acaba. Çok gelir mi diye pimpirikleniyorum. Amma da pimpirikliuim ben
evet hayatım, bilindiği üzere naz da kıza yakışır :) bilmiyorum artık ne çıkarım yapmak gerek bu durumdan
Bu arada eşine de çok güldüm
Canım çok faydalı bilgiler vermişsin, sağol. Biz de bez stoklayalım diye düşünüyorduk ama hangisinden ne kadar ne almak gerek hiçbir şey bildiğimiz yok tabii. Rastgele almamış olucam sayende :)
canım hiç bozma moralini, şimdiye kadar yolunda gitmiş her şey, bundan sonra da öyle devam eder inşallah, korkma. Benim de bir arkadaşım hamile olduğunu bilmeden böbrekleri ağrıyınca antibiyotik almış bir süre. O da çok korktu ama çok şükür şimdi çok tatlı, sağlıklı bir kızı var maşallah. çok erken alınan ilaçlar pek etki etmiyormuş diye duymuştum ben de. Kendini strese sokup bebişini huzursuz etme artık canım..
Acaba pıt pıtlar tam olarak hangi bölgede ? Bir de aynı bölgede bebeğin top gibi toplandığını ve indiğini hissediyor musunuz?
ben bağımsızlığını öğretmek adına dememiştim ama olabilir Benim düşüncem çocuğun psikolojisi biz onu uyur sanırken o babası ile beni iş üstünde gözetlerse şimdiden çocuğun psikolojisin mi bozalım o yüzden 6 aydan sonra ayırma taraftarıyım. Yavaş yavaş anlıyorlar. Sonra herkesin içinde bir şey derse rezilliği düşünsene Yoksa koyun koyuna da yatarız biz oğlumla onda sıkıntı yok. Ana kuzusu yapacağım ben onu
ahahahah çook eğlendim işte bu yorumu okurken .. yeni jenerasyon çok fena cidden 4 yaşında dedeyle markete gidip annesine ped alan minik Naz'ımız var bizimde iş yerinden bir arkadaşın kızı şok oldum ki iş üstünde görme olayını düşünemiyorum işte 3-4 yaş bile çok geç kararlı olup 6.ayda fln ayırmak lazımm deneyimli anneleri dinlemek istiyorum ya nerdesinizzzz
CANIM İLK 6 AY BEBĞİ GÖREBİLİEĞİN MESAFEDE BEŞİĞİNDE YATIRABİLİRSİN KUSMA BOĞULMA TERS DÖNME OLAYINA KARŞI KONTROL AMAÇLI 6 AY ÇK DİKKATLİ OLMAK LAZIM BEN KIZIMI DOĞURDUĞUMDA TECRÜBE SIFIRDI BENDE 3 GÜNLÜKTÜ EMZİRİRKEN HIÇKIRDI SÜTÜ GENZİNE KAÇIRDI AZ DAHA KAYBEDİYORDUM KUZUMU O OLAYDAN SONRA AYRI YATIRAMADIM KIZIMI UYKU BİLE UYUYAMADIM NERDEYSE DOKTOR BEYNİNİN DUYGUSAL LOBU ÇOK ETKİNLEŞMİŞ DEDİ ŞİMDİ 3 YAŞINI BİTİRECEK ARADA BEŞİĞİNDE YATAR BENİMLE YATAR ÖLE TAKILIYORUZ BAKALIM
CANIM İLK 6 AY BEBĞİ GÖREBİLİEĞİN MESAFEDE BEŞİĞİNDE YATIRABİLİRSİN KUSMA BOĞULMA TERS DÖNME OLAYINA KARŞI KONTROL AMAÇLI 6 AY ÇK DİKKATLİ OLMAK LAZIM BEN KIZIMI DOĞURDUĞUMDA TECRÜBE SIFIRDI BENDE 3 GÜNLÜKTÜ EMZİRİRKEN HIÇKIRDI SÜTÜ GENZİNE KAÇIRDI AZ DAHA KAYBEDİYORDUM KUZUMU O OLAYDAN SONRA AYRI YATIRAMADIM KIZIMI UYKU BİLE UYUYAMADIM NERDEYSE DOKTOR BEYNİNİN DUYGUSAL LOBU ÇOK ETKİNLEŞMİŞ DEDİ ŞİMDİ 3 YAŞINI BİTİRECEK ARADA BEŞİĞİNDE YATAR BENİMLE YATAR ÖLE TAKILIYORUZ BAKALIM
ilk 6 ay makyaj masamı çıkarıp mobilya yatak alalım o zaman sonra da odasına geçeriz ..
haklısın sen bi kere öle bişey geçince başından insan huylanıyor bende kışın kayıp düştüm toto mosmor oldu günlerce acıdı oturamadım yatamadım rahat şimdi hala korkuyorum düşmekten hele ki hamişkenn ..
beşiği aynı odada mı canım buarada seninle :26:
canım geri değiştirebileceğin bi yerden almak en iyisi stokladığın marka alerji pişik yapabilir göbek oyuntusu olan bebk bezleri var 1 paket ondan alabilirisn göbek bağı düşene kadar idare eder zaten büyük kolaylık oluyo
Kızlar bonal çatlak kremi kullanan varmı aranızda? Ben hala almadım çatlak kremi. Dün eczacı bonal'ı önerdi... Birde lierac kullanlar memnun musunuz kremden? Hangisini önerirsiniz?
12.30 da yemek yedim sanki hiç bişey yemedim yine acıktım
evet hayatım, bilindiği üzere naz da kıza yakışır :) bilmiyorum artık ne çıkarım yapmak gerek bu durumdan
bu arada eşine de çok güldüm
kızlaaaaar asıl ilk hareketi anlatmayı unuttum ..
dün ilk defa hissettim misafirlerimiz vardı iftara arkadaşımla makinayı dizerken birden sol alt tarafım titredi,böle aynen dedikleri gibi göz seyirmesinin uzun ve şiddetli olanı .. çok heyecanlıydı bee
ilk 6 ay makyaj masamı çıkarıp mobilya yatak alalım o zaman sonra da odasına geçeriz ..
haklısın sen bi kere öle bişey geçince başından insan huylanıyor bende kışın kayıp düştüm toto mosmor oldu günlerce acıdı oturamadım yatamadım rahat şimdi hala korkuyorum düşmekten hele ki hamişkenn ..
beşiği aynı odada mı canım buarada seninle :26:
EVET CANIM YATAK ODAMIZDA O BENİ RAHAT GÖREMİYO AMA BEN ONU GÖREBİLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?