2014 Aralık Anneleri

bak benimkilerde çok fena olmuş iyisimi alıntılama bir kez sonra devam düzelir heralde

Yok gitmedim cnm, benim kontrol cuma gunu. Bu hafta 20.ci haftaya girdim. Bakalim gatadaki dr ayrintili istemesse ozele gidicem.

Gataya gidiyorum demiştin geçen hafta ben de ayrıntılı için sanmıştım :) ben de 4 hafta sonra gideceğim ama doktorum yapmıyormuş, birkaç yer önereceğim dedi. Bakalım nereleri söyleyecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ogle ve aksam yemeklerinde cok az yiyebiliyorum hemen karnim sisiyor gaz sorunu zaten varr
Sizlerde durumlar nasil ....

Ogle ve aksam yemeklerinde cok az yiyebiliyorum hemen karnim sisiyor gaz sorunu zaten varr
Sizlerde durumlar nasil ....

Aynen canim..hele bende bu aralar bi istahsizlik var ki hic sorma..sabah cok guzel kahvalti yapiorum ama oglen hicbisi yiyemiorum atistirmalik yiom artik napim..aksam da ole cok cok yiyemiorum..zaten 17+4 oldum hic kilo almadim..sadece bel kismimdan genisledim yanlara dogru

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gatadaki bana cocuk kardiyologundan randevu aldirdi. Muhtemelen ayrintili istemez gibime geliyor. Cuma gunu gittigimde Gatadaki yapmassa bilgiye gidicem.

Bende iki kg aldim minik bide karnim çıkti
yarin kontrolum var heycanliyim cimsiyet artik hayirlisiyla netlescek

Bu akşam Efe resmen coştu!!!
15 dakikadır durmadan dönüp duruyor. Az önce ilk defa yegenim hissetti tekmesini. Şimdik de eşimi tekmeledi :) bizimki afacan olacak çok heralde kızlar ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba hic yazamadim bugun 2 saattir okuyorum ancak bitirdim valla:)
Benim karnim 1 haftada birden bire buyudu kiloda aldim galiba ama tartilamadim en kisa zamanda tartilmam lazim..
Bu arada benimki hareket ederken ben elimi koyunca duruyo ama babasi elini koyunca devam ediyo bende bak simdiden seni seviyo diyorum :)
Bugun dusa giricektim soyundum hareket etmeye basladi kuzum ustten bi baktimki gobegimin bi sagi oynuyo bi solu nasil dalgalaniyo anlatamam o kadar mutlu oldumki :)
Gobek deligimin seviyesine kadar cikti demekki hareketleri orda hissettigime gore degilmi?

Canim sen kac haftaliksin masallah :) ben daha yeni hissediom pit pitlari..o da sadece icerden :) uyuo sanirim genelde..benimki heralde cok uykucu olcak anasi gibi

Son düzenleme:
kızlar dün kontrolümüz vardi normalde 17+5 olmuştu ama ultrasonda 18+2 cikti tosun oğlum hareketlerini hala cok net hissedemiyorum gunde 1 kere falan cok net hissediyorum okadar. dünde ultrasonda elini kafasına koymuş uyuyodu cok tatliydi ya 239 gr olmus anneside 1 kg almis kilo ölçümüne başladık. doktor o kalca agrisi kilitlenmeleri icin magnezyum verdi baska test falan istemedi en son ikili test yaptırmıştim okadar. dörtlü test nezaman yapılıyor?

Canlar 30 temmuz eşimin doğum günü tişört yaptıran arkadaşlar olmuştu lütfen adres verebilirler mi ya da başka fikri olan varsa yardimci olur mu? Helppp mee

Ya Fettah

Canım benden 3lü test istemedi onun içinde bir tanesi varmış sadece onu yapacağız dedi a yla başlıyordu hatırlayamadım şimdi

Ya Fettah

Canim sen kac haftaliksin masallah :) ben daha yeni hissediom pit pitlari..o da sadece icerden :) uyuo sanirim genelde..benimki heralde cok uykucu olcak anasi gibi

Yarin 19.hafta basliycak canim ama usg de 1 hafta onde gidiyo 20 haftalik oluyo o zaman.benimde oyleydi ama 2 gun once 1 defa hissettim disardan bide bugun hissettim.benimki hareketli epey ama ultrason sevmiyo icine kapaniyo muayene gunlerimde :)
Canlar 30 temmuz eşimin doğum günü tişört yaptıran arkadaşlar olmuştu lütfen adres verebilirler mi ya da başka fikri olan varsa yardimci olur mu? Helppp mee

Ya Fettah

Canim fananay yaptirmisti tisortu bence cok guzel bi hediye :)

Canım benden 3lü test istemedi onun içinde bir tanesi varmış sadece onu yapacağız dedi a yla başlıyordu hatırlayamadım şimdi

Ya Fettah

canım dörtlü test aslinda üçlü testide kapsıyor sanırım benim doktor gerekli olanları zaten söylüyor ama ben testin zamanini merak ettim. ayrıntılı ultrasonada göndericem ama daha vakit var dedi.

Günaydınlarrrr:)

Ya Fettah

Canım t-shirt ben yaptırmıştım 75 tl.ye ama malum bizim cinsiyet değişti...kız tshtiri bastırmıştım...istersen 50 ye sana vereyim...beğenmediysen özelden sipariş verdiğim siteyi atayım sana canım ordan sipariş Ver:)

Eklentiler

• $1404881716785.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 39
Günaydınlar...
evet canım ya sorma artık eve gidelim ya iş bgn çok sıktı cidden vee acıktımm
Yaaa eve gittik te bak yine sabah döndük işe Artık çekilmez oldu ya. Evimde dinlenmek istiyorum. Uyumak istiyorum.
Maş Allah Efe paşaya. Annesini pek bi mutlu etmiş ne güzel.
Üsttende belli oluyorsa demek baya baya kuvvetli hareketleri var. MAş Allah nazar değmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…