2014 Aralık Anneleri

Ya ben ne yapayım. Bak 28 gündür görmüyorum bebişimi

bende sen gibi hissediyorum daaha bebişi dün hissettim oda emin olamadım elimi koyuyorum içerden tık tık bişey vuruyo gibi oldu ama heran acaba bebeğim sağlıklı mı diyorum her ultrasona girdiğimde doktor kötü bişey diyecek diye aklım çıkıyor çünkü bi düşüğüm var Allah kimseye yaşatmasın oda insan üzerinde olumsuz etki bırakıyo

Tatlim sanirim bu korku hamile olan herkeste vardir..ama onemli olan bu korkuyu bastirabilmek pozitif dusunmek iste ben onu beceremiorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadığımız için bu döneme hamileliğin balayı deniyor unutma. Sadece sen değilsin ki bi çoğumuzun belirtileri azaldı ya da benim gibi hiç yok. Benim tek hamilelik belirtim göğüs hassasiyetiydi, o kadar korkuyordum ki, mıncıklayıp acıyıp acımadıklarını kontrol ediyordum düşün Az kaldı hissedeceğiz artık, o zaman da ay dün 3 kere tepikledi de bugün bi kere bi problem mi var dicez. Hamilelik zor zanaat şekerim

Ben senin gibiyim canım.. Hareketlerini tam olarak hissedemediğim için midem bulansa mutlu oluyorum yada küçücük bir damar atsa göbeğimde çok seviniyorum.. Ama hiç birşey hissetmediğim zaman çok korkuyorum bişey mi oldu diye

Bi de kızlar ben bugün bebişimle birlikte klasik müzik dinlemeye başladım. Doğduktan sonra uykuya geçişi kolaylaştırdığını söylüyor deneyenler.

Hepimizde aynı korkular zaman zaman oluyor. Ama ilk hissetmeye başladığında hemen arkası gelmeyebiliyor. Ben ilk hissettim 16+4 te sonra tekrr hissetmem neredeyse 1 haftamı aldı. Elim karnımda dolaşıyordum sürekli gerçi halen değişen bir şey yok Zamanla hareketleri daha çok hissediyoruz. Buraya kaçıncı defa yazıyorum bilmiyorum ama doktorumun beni rahatlattığı cümle hep şu olmuştur : Bebeğine bir şey olsa mutlaka sana onu belli ederdi, sancıyla, ağrıyla ya da kanamayla eğer öyle bir şey yoksa hiç endişelenme bebğin iyidir merak etme diyordu ki ben hamile olduğumu sadece ultrasona girip gördükçe inanıyordum çünkü uyku isteği dışında hiç bir belirti yaşamadım, bulantı dahil
Rahat ol bebeğin iyidir.
Canım bak üsttede yazdım merak etme ilk hamilelikler 20-22. haftaya kadar hissedilmese de normal karşılanıyor. Az daha sabret yakındır.
Ya ben ne yapayım. Bak 28 gündür görmüyorum bebişimi
Off kontrolün ertesi günü bile özlüyoruz yaaaaa. Bu nasıl bir aşktır

Bi de kızlar ben bugün bebişimle birlikte klasik müzik dinlemeye başladım. Doğduktan sonra uykuya geçişi kolaylaştırdığını söylüyor deneyenler.

Bende dinleyeyim bari. İşteyim açayım bir klasik müzik herkesi uyutayım ohhhhh misss

Cook ama cook tesekkur ederim canlarrrrr..iste burayi bu yuzden seviorumm..tum dertlere ortak olup care bulabildigimiz icin :) cok seviorum sizleriiii :) :-*

Son düzenleme:
Tatlim sanirim bu korku hamile olan herkeste vardir..ama onemli olan bu korkuyu bastirabilmek pozitif dusunmek iste ben onu beceremiorum

aynen canım bende beceremiyorum hayırlısıyla bitseydi 9 ay bi kucağımıza alalım inşallah daha cinsiyetini de öğrenemedim meraktan çatlayacam:)

Bende dinleyeyim bari. İşteyim açayım bir klasik müzik herkesi uyutayım ohhhhh misss

You türbe a Mozart yazdım, Baby sleep li bişeyler çıktı. Onlardan birini dinliyorum şimdi. Annem bebeği öziememden çok etkileniyo, bırakıp gidemezsin işe diyo. En son ultrasona girdiğimde eşim video ya çekti. Bebeğin ilk hareketini görünce öyle heyecanlanıp gülüyorum ki. Annem o gülmeni unutamıyorum diyo. Ben bebişi unutamıyorum, annem de beni unutamıyor. Hayat ne garip

çok sağol bacım ancak girebildim de yeni görüyorum yazıları çok çok sağol hadi bakalım içiyoz hapları 3 hafta sonra kandaki tsh ı görcez inmiş mi çıkmışmı :) ALLAH KERİM

inşallahhh iyi olacak

dimi yaaa ne anlarlar hasta psikolojisinden bacımmm... yine de allah iyilere düşürsün vicdanlı merhametli anlayışlı ve tabiki bilgili doktorlaraaa

özel olunca kimi kime şikayet edecem bacımmm en fazla gelmeeeeee der geçer :) neyse bakalımmmm amannn

:) internete takılmamak bunu ezber yapmış tüm drlar

Cook ama cook tesekkur ederim canlarrrrr..iste burayi bu yuzden seviorumm..tum dertlere ortak olup care bulabildigimiz icin :) cok seviorum sizleriiii :) :-*

Bizde seni seviyoruz tatlımmm
Aynen bende youtube üzerinden dinliyorum hatta tele indiricem sürekli aynı şarkyı dinlerim zaten 50 dk lik sleeplii olanı Aynen bende bırakıp işe gidemiyeceğim gibi geliyor ama ben mecburum

Ben de mecburum canım. O kadar korkuyorlar ki bebekten ayrılamamamdan eşim, babam sen hiç merak etme biz getiririz sen özledikçe, görürsün teneffüslerde diyip teselli ediyorlar. Ne bu canım diyorum görüşe gelir gibi

iYİ bari tenefüslerde falan görürsün Görüş saati yaparsınız Bende masa başı çalışıyorum patronuma desem benim beniş çok uslu gıkı çıkmaz getireyim burda bakayım Bana tuhaf tuhaf bakar heralde. Şaka bir yana nasıl dayanıcaz yaaa

günaydın kızlar,
tabi ki yeni uyanmadım 4lü test için randevumuz vardı da oradan geldim şimdi. kızımızı gördük yine, bu sefer biraz daha usluydu. her şeyi normal görünüyor dedi doktor, çok şükür. resmen tekme atıyor yavrum ama ben hiç bir şey hissetmiyorum :) baş çevresini ölçtü, bir de kan aldılar işte, cuma günü çıkarmış büyük ihtimal. inş iyi çıkar sonucumuz

ayrıntılı ultrasonu konuştuk, 21. haftada kontrole gittiğimde yönlendirecekmiş bir yere. hem ben bakacağım hem de dışarıda bir yere baktırmanızı isteyeceğim dedi.
benim tansiyonum ve şekerim hep düşük çıkıyor onu da sordum. düşük tansiyon gebelikte olur, asıl tehdit yüksek tansiyon dedi. şeker için de zaten 26. haftada test yapılacakmış, onda da düşük olması değil de yüksek olması asıl problemmiş. bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz.

teşekkür ediyorum canım hemen bakacağım :)

canım önce bi siteye göz gezdireyim sana döneyim olur mu ? :)
afp tümör belirtici testi cnm onun adı sanırım omurga açıklığı denen bir şey varmış ona bakılıyormuş
sen 3lü test yaptır veya yaptırma ben ona bakmak zorundayım dedi doktor bi dahaki gittiğimizde onun için kan vereceğiz canım :) teşekkür ederim

bana her gittiğimde bi daha ki randevum da neler yapacağını anlatıyor canım çok bahsetmiyor

teşekkür ederim canım fikrin için kızlar site yazmış bakayım olmazsa fananayınkini alcam inşallah

Hamilelik bu belki yeni uyanmışsındır belli mi olur Şahsen ben evde olsam tüm gün yataktan çıkmam hadi çıktım diyelim tv karşısında yine yatarım
İnş Allah sonuçlarınız iyi çıkar ama ultrasonda görülürdü kötü bir şey olsa. Oyyy ne güzel gördün bebişini darısı bizim başımıza
Yüksek olması problemmiş evet düşük olmasını çok kale almıyorlar aşırı düşük değilse tabii. Hayırlı test sonuçların çıkar İnş Allah.

kızlar şu süreçte 1kilo bile almadımm ve aksine yaz olduğundan iştahım kapalı yemek yeme sıkıntım da var ne olacak bilmiyorumki en son doktorumda maşallah 4 aydır kilo falan almadın dedi... iyimi kötümü bilemiyorum ki doktorum 6kgmla da tamamlansa tüm gebelik önemli olan bebeğin durumu diyip durdu bakalım zaten 5. aydan sonra kilo alınması artıyormuş genellikle...

diğer taraftan tüm bunlara nazaran göğüsler kocaman oldu nasıl bir durum bilemedim gitti...hele uçları sanki doğum öncesinde çatlar gibi oldu şu haftalarda normal mi bilemedim ki malum krem falanda kullanmak için henüz çok erken göğüs uçlarna....

bir diğer sıkıntım ise karnımın sol altı kasıklara kadar inanılmaz ağrıyorrrrrr öyleki haftada 2 ağlıyorum o derece ağrıyor bu böyleyse doğum nasıl ağırır düşünmeden geçemiyorummm ama galiba kaslarımın çok sıkı olmasındanmış bağ doku çözülemiyor esneyemiyor... bu şekilde olan veya başka tür değişimler yaşayanınız var mı??

2 hafta önce benim de sancı gibi aralıklarla kasıklarımda ağrı olurdu ama rahim büyümesine yordum hep. Dayanılmayacak gibi değildi kesinlikle ama benimkiler. Doktoruna bir sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…