bana doktoruna sor deme bacımmmm2 hafta önce benim de sancı gibi aralıklarla kasıklarımda ağrı olurdu ama rahim büyümesine yordum hep. Dayanılmayacak gibi değildi kesinlikle ama benimkiler. Doktoruna bir sor istersen.
kızlar şu süreçte 1kilo bile almadımm ve aksine yaz olduğundan iştahım kapalı yemek yeme sıkıntım da var ne olacak bilmiyorumki en son doktorumda maşallah 4 aydır kilo falan almadın dedi... iyimi kötümü bilemiyorum ki doktorum 6kgmla da tamamlansa tüm gebelik önemli olan bebeğin durumu diyip durdu bakalım zaten 5. aydan sonra kilo alınması artıyormuş genellikle...
diğer taraftan tüm bunlara nazaran göğüsler kocaman oldu nasıl bir durum bilemedim gitti...hele uçları sanki doğum öncesinde çatlar gibi oldu şu haftalarda normal mi bilemedim ki malum krem falanda kullanmak için henüz çok erken göğüs uçlarna....
bir diğer sıkıntım ise karnımın sol altı kasıklara kadar inanılmaz ağrıyorrrrrr öyleki haftada 2 ağlıyorum o derece ağrıyor bu böyleyse doğum nasıl ağırır düşünmeden geçemiyorummm ama galiba kaslarımın çok sıkı olmasındanmış bağ doku çözülemiyor esneyemiyor... bu şekilde olan veya başka tür değişimler yaşayanınız var mı??
gunaydınlar, ama bende 17+3 um , bısı hıssetmıyorum , ılk gebelıgım :) merak edıyorum bende bı sorun yok dımı ? benım gıbı hıssetmeyen warmı ?
kılo hıc almadım cok dıkkat edıyorum !
haftaya 3lu test we cınsıyet ıcın gıdıces dr a , ıple cekıyorum :)
7 kilomu aldin cok almissin cnm ya daha simdiden, bende 68 ile hamile kalmistim 69 um simdi. Bu arada evet bu tekme seklinde hisseden disardan.gorenler falan bunlar icin cok erken gibi genelde 5.ay ve sonrasi hissedilir bu kadar net. Ben 20 haftalik oldum hala tik yok dedigin gibi bizim 2.gebelik olunca yagda bagladik ondanmidir nedir hissedemiyoruz.
Kilo konusunda sana arkadaşlık ediyorum. 5 kilo aldım 20. haftamın içindeyim. Ama ben senin gibi dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorumGerçi bu aralar hiç iştahım yok sürekli soğuk soğuk meyve yiyorum. Canım başka bir şey istemiyor
heyyy maşallahhh bacımmm.... öyle demeee sağlık olsun kilo olayı çözülür tabi maksimum sınırlarıda aşmamak gerek yine temkinli olAllahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo(((((((((
ağzıma börek çörek hamurişi ekmek pilav makarna kızartma tatlı girmeden bu kiloyu alabilmek nasıl bir metabolizmadır bu.
swift canım sen yemişsin de almışsın sorun yok ama yemeden dikkat ederken almak çok fenaaaaa ..
Ayy demedim farzet. senin doktorun atarlıymışbana doktoruna sor deme bacımmmm
:) hani sağımda olsa apandist diye acile gidecezde sol oluncak rahim genişlemesi vs... diyip duruyoz çekiyoz ağrıyı
doktorda zaten ben sana dememişmiydim ağrıyacakkkkkk aynı soruları sorup durma diyo :)
farklı sorularada delleniyo
Allahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo(((((((((
ağzıma börek çörek hamurişi ekmek pilav makarna kızartma tatlı girmeden bu kiloyu alabilmek nasıl bir metabolizmadır bu.
swift canım sen yemişsin de almışsın sorun yok ama yemeden dikkat ederken almak çok fenaaaaa ..
heyyy maşallahhh bacımmm.... öyle demeee sağlık olsun kilo olayı çözülür tabi maksimum sınırlarıda aşmamak gerek yine temkinli ol
Hamilelik bu belki yeni uyanmışsındır belli mi olur Şahsen ben evde olsam tüm gün yataktan çıkmam hadi çıktım diyelim tv karşısında yine yatarım
İnş Allah sonuçlarınız iyi çıkar ama ultrasonda görülürdü kötü bir şey olsa. Oyyy ne güzel gördün bebişini darısı bizim başımıza
Yüksek olması problemmiş evet düşük olmasını çok kale almıyorlar aşırı düşük değilse tabii. Hayırlı test sonuçların çıkar İnş Allah.
Allahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo(((((((((
bak ya kendi sıkıntına kendin cevap vermişin zatennn....bacı yemiyom daha neyine temkinli olayım anacım. yediğim peynir domates salatalık yeşil fasulle kabak patlıcan et köfte onu da mı yemiyim gı etme eyleme:) benimki kilo değil ödem hareketsizlikten kaynaklı.
bak ya kendi sıkıntına kendin cevap vermişin zatennn....
ye tabi canın ne istiyorsa az az ama sık sık yee
ama yiyip uzanma
yiyip yatma
bol sıvı iç hele de su iç ve saat 17 den sonra veya sabah 10 a dek (malum sıcaklara çarpılmadan)
şöyle bir alışverişe çıkan hatun nidasıyla enerjik yürü derimmmm :)
bende bu ay bol bol yatak yorgan yıkamaktan kilo almadım diyommmm ama daha büyük temizlik olayı duruyooo
cidden ödemdir ama ödemin bu aylardan başlarsa sonra iyice bacakların şişer be bacım allah korusun....
sen evin içide olsa hareket et çok yormadan kendiniii
ve cidden bol su iç arada da şu havalarda iyidir erik kurusu hoşafı üzüm hoşafı yap 1 kase tüket söktürücüdür
yoksa yediklerinde iş yokk takma kafanaaa
yolu yarıladık zatennn
amin canım, inşallahaslında şekerim normale göre baya düşük sayılır ama başka bir problemim olmadığı için sıkıntı olmuyor.
hareketsizim diyordun canım ondan olabilir. olsun ya sonuçta sağlıksız beslenmiyorsun, dikkat ediyorsun. ondan sonrası metabolizmaya bakar işte. yavruşun doğduktan sonra verirsin zaten, 2 kuzucuk sende o kiloyu bırakmaz merak etme :)
şimdi benim çevremde akraba olsun arkadaş olsun her neyse bir çok kadın arkadaş tüm hamileliklerinin en başından son anına dek günlük gibi ajandaları doldurmuşlardı .
neyse geçen bir muhabbetle bana da yaz muhakkak dedilerki ilk bebişde yazıyordum heyecanla ama 3. ayında kaybedince bu sefer o ilkindeki gibi ne heyecan ne heves kalmadı anlayacağınız... vel hasılı kelam yazmıyommm zaten yazı yazmayıda sevmemmm pek bakmayın sizlerle konuşmayı seviyorum tek :)
hani kadınlar kulübü konuş gönder linki yapsaa inanınnn konuşup onu öyle gönderirim ya neyse
şimdi yazsam mı
yazmasam mı
yazarsam nerden başlasam yahut yazmalımıyımmm ne dersiniz
hani hep bir kızım olsun istemişimdir kız olsa yazardım çeyiziylede hediye ederdim ama oğlan oluncakkk o hevesimde gitti yazacam anı olacak iyi hoşta sonraaa oğlana versem gelinyırtar atarrr
yazmıyım dimi
:)
kızlar şu süreçte 1kilo bile almadımm ve aksine yaz olduğundan iştahım kapalı yemek yeme sıkıntım da var ne olacak bilmiyorumki en son doktorumda maşallah 4 aydır kilo falan almadın dedi... iyimi kötümü bilemiyorum ki doktorum 6kgmla da tamamlansa tüm gebelik önemli olan bebeğin durumu diyip dukasik agrilarinda genislemeden dolayi oluyor bende 4. ayima kadar cok cektim kasuk agrisi rdu bakalım zaten 5. aydan sonra kilo alınması artıyormuş genellikle...
diğer taraftan tüm bunlara nazaran göğüsler kocaman oldu nasıl bir durum bilemedim gitti...hele uçları sanki doğum öncesinde çatlar gibi oldu şu haftalarda normal mi bilemedim ki malum krem falanda kullanmak için henüz çok erken göğüs uçlarna....
bir diğer sıkıntım ise karnımın sol altı kasıklara kadar inanılmaz ağrıyorrrrrr öyleki haftada 2 ağlıyorum o derece ağrıyor bu böyleyse doğum nasıl ağırır düşünmeden geçemiyorummm ama galiba kaslarımın çok sıkı olmasındanmış bağ doku çözülemiyor esneyemiyor... bu şekilde olan veya başka tür değişimler yaşayanınız var mı??
ben şekersiz yapıyom bacımmmmevet sıkıntım hareketsizlik. işim masa başı. evde ne yemek ne ütü ne sil süpür hiç bi iş yapmıyorum. tek yaptığım salata yapıp sofra kurup kaldırmak. çocuk da beni yormuyor, baba aşığı. yemeğini baba yediriri banyosunu baba yaptırır. biblo gibi hareketsizim sonuç böyle..ramazan bitsin akşam yemeğimizi öne çekelim yürüycem inşallahhh..
kgökçe üzüm hoşafı kalori bombası anacım üzümün kurusu da yaşı da hoşafı da şekeri fırlatır yemiyorum ben.
haha gelinler fenaaaa. ben iyi bir gelinim kvmi de severim sayarım ama bana eşimin battaniyesini verdi hatıra diye. attım gitti çöpe. napayım senin 37 yıllık battaniyeni ben. evimde döküntü mü edeyim.:))))
ben şekersiz yapıyom bacımmmm
danelerindende 3 tane ancak yiyommm
bu arada maşallahhhh bu doğuracağmız veledlerde inşallah baba aşığı olurdaaa bende öyle saltanat kurarım
ev işi yapmaktan nefret ediyom zatennnnnnn
bak ya al işte iyi gelin bile atmışşşşş :)haha gelinler fenaaaa. ben iyi bir gelinim kvmi de severim sayarım ama bana eşimin battaniyesini verdi hatıra diye. attım gitti çöpe. napayım senin 37 yıllık battaniyeni ben. evimde döküntü mü edeyim.:))))
:) bakalımm ne zaman büyürse karnım o zaman geçecek yada hafifleyecek desenecanim bebegin saglikliysa kiloyu sorun etme kasik agrinda genislemeden oluyor bende 4. ayima kadar cok cektim kasik agrilarindan simdi rahatim eger vucudun icin yag kullaniyorsan gögüs uclarinada sür yumusat iyice sorun olmaz
şimdi benim çevremde akraba olsun arkadaş olsun her neyse bir çok kadın arkadaş tüm hamileliklerinin en başından son anına dek günlük gibi ajandaları doldurmuşlardı .
neyse geçen bir muhabbetle bana da yaz muhakkak dedilerki ilk bebişde yazıyordum heyecanla ama 3. ayında kaybedince bu sefer o ilkindeki gibi ne heyecan ne heves kalmadı anlayacağınız... vel hasılı kelam yazmıyommm zaten yazı yazmayıda sevmemmm pek bakmayın sizlerle konuşmayı seviyorum tek :)
hani kadınlar kulübü konuş gönder linki yapsaa inanınnn konuşup onu öyle gönderirim ya neyse
şimdi yazsam mı
yazmasam mı
yazarsam nerden başlasam yahut yazmalımıyımmm ne dersiniz
hani hep bir kızım olsun istemişimdir kız olsa yazardım çeyiziylede hediye ederdim ama oğlan oluncakkk o hevesimde gitti yazacam anı olacak iyi hoşta sonraaa oğlana versem gelinyırtar atarrr
yazmıyım dimi
:)
evet sıkıntım hareketsizlik. işim masa başı. evde ne yemek ne ütü ne sil süpür hiç bi iş yapmıyorum. tek yaptığım salata yapıp sofra kurup kaldırmak. çocuk da beni yormuyor, baba aşığı. yemeğini baba yediriri banyosunu baba yaptırır. biblo gibi hareketsizim sonuç böyle..ramazan bitsin akşam yemeğimizi öne çekelim yürüycem inşallahhh..
kgökçe üzüm hoşafı kalori bombası anacım üzümün kurusu da yaşı da hoşafı da şekeri fırlatır yemiyorum ben.
haha gelinler fenaaaa. ben iyi bir gelinim kvmi de severim sayarım ama bana eşimin battaniyesini verdi hatıra diye. attım gitti çöpe. napayım senin 37 yıllık battaniyeni ben. evimde döküntü mü edeyim.:))))
canlar teşekkürler hepinize aldım tişörtümüzü :) fananayım seninki kaldı yaa
hahah canim seninkide iyiymis benim kv de de yelekleri saklamis verecem dio renkleri solmus safti kaymis :) aslinda yeni örsen filan die konuyu actimda tik yok onlari vercek hatra die bende atarim kesin
öğretmenim bacımm ama feci yoğun olurum dersler özel ders master şimdi bir tezimi yazabileydim hayırlısıylaaa bu hamilelikmi tsh mı ne acaip tembel yaptı beniinşallah babacı olur süper rahatlık canım :))
sen çalışıyordun değil mi? ne iş yapıyorsun?
bu aradaaaa aaaaaadeğişik isim arayan arkadaşlar,
arkadaşımın kızına neris ismini koymuşlar. çerkezce imiş. gözbebeğim demekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?