2014 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canm temiz gelir amniyosentez in kesn boyle durumlarda. Canm bende bebegn hareketleri ni hissediyorm ama sanki kasigima yakin hissediyorm seninde oylemi

inşallah temiz gelecek ve gelip sizlere müjde vericem allahın izniyle
göbek deliğimin hemen bir parmak kadar altında yanlarda hissediyorum cnm

of canım yaa gıcık bu testler. benim de 4 lü de trizomi 18 1:158 çıktı.
ikili de sorun yoktu. çok şükür atlatmışsın o günleri canım.
darısı bana olur inşallah.

Son düzenleme:
kızlar 2li testten sonra 16.haftada ben üçlü test yaptırdım birde özel doktorum ayrıntılı baktı yok böbreği yok kalbinin kulakçıkları yok ayakları yok burnu yok dudakalrı vs... şimdi bu 4lü testmi oluyor bilemedimmmm
birde 20-21.haftalarda ikinci bir göz görsün diye başka bir dr a ki muhtemelen eyük ekiciye gidecem bayram sonrası detaylı ultrasona ....

bu bakacak kişinin yorumlarımı 4lü test oluyor anlayamadım

canım benim aynı sıkıntıyı benim arkadaşımda yaşadı şu anda paşası kocaman çocuk oldu su anda ilkokul 1.sınıfa gidiyor ve paşası o kadara yakışıklı ve tatlı bir oğlanki anlatamam sende gönlünü rahat tut bizde sana bol bol dua edelim inş herşey çok güzel olur

yani tekme denilebilecek boyutta mı canım?yani benim arada bir damar atması gibi oluyor öyle mi? ben de bekliyorum tekmeleri.... atması gerekir diye düşünüyorum o yüzden biraz endişeliyim...:18:

bende günde bir kere şiddetli tekem hissediyorum diğerleride sanki küçücük bir el karnıma dokunuyor gibi oluyor

hahahah ayyy çok güldüm ağzına sağlık çok güzel demişsin eşine :))

güle güle kullansın kuzucuk. ben de düşünüyorum, bu akşam gidip bakacağız bulursak biz de alırız belki.

canım 4lüyü ben yaptırdım. 4lü testte de 2li ve 3lü gibi kan veriyorsun ve baş çevresi ölçüsü alıyor doktor. diğerlerinden tek farkı anomalileri tespit etme oranının daha yüksek olması.
detaylı ultrason farklı bir şey. onda da organlara vs detaylı olarak bakılıyor. sanırım benim de doktorum eyüp ekiciye gönderecek.

perinatolog aydan biri benim gittiğim doktor canım.
çok güzel şeyler yazmışsın çok sağol
hep dolu taraftan bakmak istiyorum. içim rahat gibi ama ya kötü çıkarsa diye de şeytan dürtüyor.

Allah razı olsun canım..
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

Canım görünüş olarak hantal değil çok da şıklar ama sürdüğümde araba ağır kaldı baston lara göre. Gitmiyo sanki araba. Sürmeyi denediğinde ne demek istediğimi anlıcaksın . Bi de kraft ların tekerleri hemencik gıcırdıyor diye duydum ben. Araştır bi istersen

ayy bence bizim uğraşacak başka işimzi yok onlara takıp duruyoz valla böyle giderse hemen sıkılacaklar bizden :))

Bence de başka işimiz yok bunlar hep ondan kaynaklanıyor. Ben çalışmıyorum üstelik bi de annemdeyim bayadır yatıştayım kısacası sen çalışıyormusun😊

Ewet tabiri buldum baloncuk patlamasi esimnasil diye soruyor sanki icimde hava bosaliyor gibi diyodum :)) bu tam oldu balon patlamasi. Yerim onun tepiklerini :))

bana da annem demişti balon patlamasını.
ben öyle hissederdim dedi aa aynen dedim ama tabir edemiyordum ben de öyle hissediyorum demiştim.:)

Şekercim ana kucağını oto koltuğu olarak da kullancaz ama. Hem yeni doğduğunda ana kucağının oyuntusu filan omurgası için daha güvenilir geliyor bana. Ama yine de sen bilirsin tabii. Sen gel benim göbüşü gör. 4 aylık demeye utanıyorum. Ben de iki kilo aldım sadece ama göbek 6 aylık gibi

merhaba kızlar

bugün muayeneye gittim çakmak erdem hastanesine funda hanıma.
ilk defa gittim funda hanıma. normalde doktorum bağdat caddesinde ,
ilknur aköz ancak doğumu ona yaptıramayacagım için değistirmek zorunda kaldım.
İlknur hanım çok çok iyi bir doktordu o yüzden funda hanım bana biraz ilgisiz gibi geldi.
Var mı içinizde funda hanıma giden?

sana katılıyorum canım. bence de en güzel kararı vermişsin.
tabi yaptırmak isteyene benim de saygım sonsuz.
dediğin gibi sonucu kötü çıkan duymadım ben de ama ya çıkarsa dedirtiyorlar insana.
inşallah sağlıklıdır hepimizin bebekleri Allaha emanetler.

hayır canım ben de dün gittim ve 4lü tarama için kan verdim. organlara bakılan ayrıntılı ultrason. 4lüde ise 2li tarama testinde olduğu gibi kandan kromozom durumuna bakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…