- 4 Mart 2013
- 156
- 43
- 118
Ay çok sevindim hislerini kabartmaya vesile olduğum için. Videolar filan izleyince çok ağlıyorum ben. Hatta bebeği ilk öğrendiğimde karnımın içi çok küçük, karanlık. bebek orda korkuyordur diye günlerce ağladım
galiba bide ben çok bağlanmak istemiyorum bu benim 2. hamileliğim geçen yıl ikizlerime o kadar çok bağlanmıştım ki kesin doğacaklarmış gibi davrandım hatta bunlar ölürse ben yaşayamam gibi sözler sarf etmiştim ve 2 ay sonra onları kaybettim ve benimde hayatım allak bullak oldu gece yarısı kalkıp evde ömeri arıyordum kafayı yemiştim anlayacağınız bide etrafdan gelen saçma sapan laflar o kadar kötü oldumki Allahtan eşim destek olduda 5 ay sonra toparlandım şimdi buna da çok bağlanmak istemiyorum sanırım elimden geldiğince duygularımı bastırıyorum
ben de ilk zamanlar eşime öyle demiştim.
tek başına karanlıkta ne yapıyor orda? keşke arkadaşı olsaydı yanında demiştim :)
eşim de bilinci yok ki aşkım, hem en mutlu en rahat ettiği yer orasıymış demişti :)
canım benim annem derki bebek anne karnından çıktığı zaman allahım beni neden bol dünyadan dar dünyaya gönderdin dermiş :) bunu duyduğumda çok şaşırmıştım demekki onlar manevi olarak geniş yerdeler
Canım Allah bebeğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlasın. Dualarımız sizinle :) sizde bizim için edin olur mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canim teşekkür ederim.
Inan bütün hepimiz icin dua ediyorum.
Cok zor bir sey yasadigim.
Rabbim kimseye yasatmasin. Tum gebeler saglicakla kucagina alsin bebeklerini.
oh ne güzel sen cinsiyetini de biliyorsun biz daha onu bile bilmiyoz
önerinizle bende baktım ve hastane çıkışı set aldım 1 günde teslim ediyorlar kargo parasıda yok çok şaşırdım ürünler yumuşacık fiyat ucuz diye tereddütte kalmıştım ama firmayı araştırdım fabrikadan halka satış siteleriymiş
http://www.crazybebe.com/crazy-baby-hastane-cikisi-pembe-8052
inanılmaz uygun fiyat 2 gün önce stokta 36 tane gorunuyordu 11 tane kalmış :)
galiba bide ben çok bağlanmak istemiyorum bu benim 2. hamileliğim geçen yıl ikizlerime o kadar çok bağlanmıştım ki kesin doğacaklarmış gibi davrandım hatta bunlar ölürse ben yaşayamam gibi sözler sarf etmiştim ve 2 ay sonra onları kaybettim ve benimde hayatım allak bullak oldu gece yarısı kalkıp evde ömeri arıyordum kafayı yemiştim anlayacağınız bide etrafdan gelen saçma sapan laflar o kadar kötü oldumki Allahtan eşim destek olduda 5 ay sonra toparlandım şimdi buna da çok bağlanmak istemiyorum sanırım elimden geldiğince duygularımı bastırıyorum
Allah bu yavrunu bağışlasın canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bende ikizlerime hamileyim ve çok endişeliyim. Çoğul gebelik riskli gebelik diye bakıyor doktorlar bile. Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı..
Aksama gorurum ben sizi sonradan cikiyor acidi tetanozun :)))) en gec yarin sabah. Sonra 4-5 gun gecmio. İlk vuruldugu an uyusma oldu ben hep oyle olcak sandim o hemen gecti sonra eve geldim rshat rahat islerimi yaptim aksam yatarken basladi agri.
siz tetanoz aşısı oldunuz mu?:44: aile hekimliğinden beni aradıklarında bayramdan sonra gel dediler...:26:
Ben bugun oldum canim tam 18 haftaligim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bugun oldum canim tam 18 haftaligim :)
Ben odasini ayiracagim zaman alacagim canim simdilik park besik vr sifonyer yeterli benim icin :)kızzlar eşime arabaların linklerini gönderdim bundan sonra top onda iyice inceler çünkü bildiğim için :) uygun olanı alsın ben şimdi farklı bi konuya atlıyım bebek odasını nerden nasıl alacaksınız ? neler olmalı neler olmamalı ? :) acemi anne
Yeşil kartlılara selam ederim...
Bende haberler kötü..buhranlı ilk günler geçtiği ve Dr umu değiştirip daha umutlu olmamı sağladığı için yazabiliyorum:
Ctesi akş acile gittim rahim ağzı boyum tehlike boyutunda kısalmış, hunileşme olmuş. Az daha gitmesem doğuruveriyomuşum!
Pzt serklaj atıldı. Iki enfeksiyon ilacı verip çıkarıldım. Kasılmalarım başladı. Bu kez zekai Tahir e gittim. Tekrar ölçüldü daha da kısalmış!!! Bir gece orda yattım tek yaptıkları şey serum vermek oldu. Allah o hastaneye düşürmesin bi daha! Daha beklesem kasıla kasıla doğururdum herhalde...
Hemen başına bu olay gelenlerle irtibat kurdum. Dr buldum ve ona gittim. Bi ton ilaç ve doğuma dek yatışşş! :) ama en azından ne yaptığını bilen bi Dr elindeyim. Bundan sonrası Allahıma emanet. Ltf dua edin...
Ben odasini ayiracagim zaman alacagim canim simdilik park besik vr sifonyer yeterli benim icin :)
Gecmis olsun canim yat dinlen bol.bol.insallah saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina
Teyzeleri bakın biz gezmellere gittik oğluşumla :) Yağız'ımıza hediye aldık babasıyla birer tane :) ilk tişört de annemin bir numarasıyım yazıyor o benim hediyem :) babası kıskandı yazıyı biraz, çünkü o artık iki numaralı erkeğim ama kabullenemiyooo
Teyzeleri bakın biz gezmellere gittik oğluşumla :) Yağız'ımıza hediye aldık babasıyla birer tane :) ilk tişört de annemin bir numarasıyım yazıyor o benim hediyem :) babası kıskandı yazıyı biraz, çünkü o artık iki numaralı erkeğim ama kabullenemiyooo
Sagol canim teşekkür ederim.
Inan bütün hepimiz icin dua ediyorum.
Cok zor bir sey yasadigim.
Rabbim kimseye yasatmasin. Tum gebeler saglicakla kucagina alsin bebeklerini.
ürünler geldi mi canım? site güvenilir mi? ürünler geldiyse nasıl?:26: bizi de bilgilendirebilir misin?? fikir alalım??
ürünler geldi mi canım? site güvenilir mi? ürünler geldiyse nasıl?:26: bizi de bilgilendirebilir misin?? fikir alalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?