2014 Aralık Anneleri

Canım Allah bebeğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlasın. Dualarımız sizinle :) sizde bizim için edin olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim teşekkür ederim.
Inan bütün hepimiz icin dua ediyorum.
Cok zor bir sey yasadigim.
Rabbim kimseye yasatmasin. Tum gebeler saglicakla kucagina alsin bebeklerini.

oh ne güzel sen cinsiyetini de biliyorsun biz daha onu bile bilmiyoz

evet canım prensim gelecek Allah'ın izniyleoh oh minik tekmeleri hissetmek de çok güzel bir duygu ama ben hala hissedemedim ((inşallah ben de en kısa zamanda hissederim umarım cinsiyetini de en kısa zamanda öğrenirsiniz...üzülme senin meleğin utangaç çıktı galiba

Son düzenleme:

ürünler geldi mi canım? site güvenilir mi? ürünler geldiyse nasıl?:26: bizi de bilgilendirebilir misin?? fikir alalım??

Son düzenleme:

kızlar ben 17 haftalık hamıleym aralıkta dogum yapcam ıns. bugun cıjsıyetımız bellı oldu dr %80 kız dedi. ama yanılma payıda oluyo dedı.tam guvenemedım hanı saglıklı olsun yeterkı benım ıcın hıc sorun yok ama hazırlık yapcam susleme fılan yapamıyorum.. hanı yanılma payı olur deyınce.

Aksama gorurum ben sizi sonradan cikiyor acidi tetanozun :)))) en gec yarin sabah. Sonra 4-5 gun gecmio. İlk vuruldugu an uyusma oldu ben hep oyle olcak sandim o hemen gecti sonra eve geldim rshat rahat islerimi yaptim aksam yatarken basladi agri.

siz tetanoz aşısı oldunuz mu?:44: aile hekimliğinden beni aradıklarında bayramdan sonra gel dediler...:26:

Ben bugun oldum canim tam 18 haftaligim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 18+5 teyim ama bayramdan sonra gidicez herhalde bayramdan sonra gel dediler.. hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
Ben odasini ayiracagim zaman alacagim canim simdilik park besik vr sifonyer yeterli benim icin :)

Gecmis olsun canim yat dinlen bol.bol.insallah saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina

Ben odasini ayiracagim zaman alacagim canim simdilik park besik vr sifonyer yeterli benim icin :)

Gecmis olsun canim yat dinlen bol.bol.insallah saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina

Mutlu mesut bebişlerimiz olsun ☺ canım benimki meraktan yatamaz ki yalnız kullanmaya sonra başlarız

Ya Fettah

Teyzeleri bakın biz gezmellere gittik oğluşumla :) Yağız'ımıza hediye aldık babasıyla birer tane :) ilk tişört de annemin bir numarasıyım yazıyor o benim hediyem :) babası kıskandı yazıyı biraz, çünkü o artık iki numaralı erkeğim ama kabullenemiyooo

Eklentiler

• $1405023734640.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

çok şeker bunlar yaa, sağlıkla giymek nasip etsin bebişe

Canimmm cok guzelll saglikla giysin ins oglusunnn :) ay ama sen bu fotoyu koyunca esine aldigin hediye geldi aklima :) ay dedim fananaycigimin bebisinin tekrar degismese bari cinsiyeti die icimden gecmedi deil yani mesela benm doktorum pipisini gostermedi sipamin..korkuom degiscek die

Sagol canim teşekkür ederim.
Inan bütün hepimiz icin dua ediyorum.
Cok zor bir sey yasadigim.
Rabbim kimseye yasatmasin. Tum gebeler saglicakla kucagina alsin bebeklerini.

Canımmm, forumu çok iyi takip edemiyorum bu aralar, atlayarak okuyorum, sanırım senin problemini kaçırdım ama 2li testte bir sıkıntı mı oldu? Çok geçmiş olsun, zor bir dönem çok haklısın ama sağlıkla atlatacağına inanıyorum, genelde öyle oluyor çünkü.

ürünler geldi mi canım? site güvenilir mi? ürünler geldiyse nasıl?:26: bizi de bilgilendirebilir misin?? fikir alalım??

Ben de siteden 13 parça giysi aldım 2 si hastane çıkışı olmak üzere , 94 tl bişey tuttu yaa... Fabrika satış mağazası olduğundan böyle hesaplı , normalde bu paraya 2 hastane çıkışı anca alınır yani.. Ben yeleğine zıbınına kadar aldım.

Ah küçük herifin cicilerini yerim ayoll..

Oy çok hoslar ya. Hayırlı olsun bak yine imrendim. Hemen bunlarin kiz ve abla versiyonunu bulmam lazim.

evet geldi çok çabuk gönderiyorlar 1 günde aldım, aldıklarımın haricinde hediye mendil eldiven de göndermişler sağolsunlar yüzde 20 de indirim çeki diye bi kağıt yollamışlar ama nasıl kullanacağımı bulamadım mail yazdım yardımcı oldular bundan sonraki tüm alışverişlerim indirimli olacak :) ürünler gerçekten çok güzel yıkadım renk atma çekme yok az önce girip birkaç ürün daha sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…