2014 Aralık Anneleri

Mutlu mesut bebişlerimiz olsun ☺ canım benimki meraktan yatamaz ki yalnız kullanmaya sonra başlarız

Ya Fettah
Amin canim.olsun alin tabiki genel olarak alicak zaten arkadaslar.ben utu odami bozmak istemiyorum erkenden

Cok tatlilar canim yaa gule gule giysin Yagizcik :)

Ben bugun oldum canim tam 18 haftaligim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana 20 haftalıkken yapıcaz demişlerdi. yakın tarihte aramadılar da.. ben bi arayıp sorsam mı? bir de çok ağrı yapıyo mu?

Cok tatlilar canim yaa gule gule giysin Yagizcik :)

Teşekkür ederiz hanım annesi

Oy çok hoslar ya. Hayırlı olsun bak yine imrendim. Hemen bunlarin kiz ve abla versiyonunu bulmam lazim.

C&Ã da indirim var tatlım duyrulur :))

çok şeker bunlar yaa, sağlıkla giymek nasip etsin bebişe

Sağol canım amiiiin hepimize inşallah :)

Söyleme söyleme o tişört duruyor hala biraz da tuzluya almıştım ah ah :)
yok teyzesi sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı, oğlumuzun 2 normal 1 dört boyutlu olmak üzere 3 farklı doktor amcası gösterdi pipisini bize gayet sermişti edepsiz oğlum bu defa da değişirse,pipi düştü demeleri gerek:)) gayri doğuma kadar bişi alamam ben ay Allah korusun :))

Tabi teyzesiiiiii yiyebilirsin afiyetle :))

Son düzenleme:

Hanim annemiiii
Tamamdir sen olmussun canim Kayseri'de kayinvalideye hanim anne denildigini bile ogrenmissin

Günaydın kızlar.. Açılışı ben yapayım bugün. Saatlerdir uyuyamıyorum burun tıkanıklığından Burun eğriliği var bende. Hamilelikden önce ameliyat olacaktım aslında sonra hamile kalmayı düşünüyodum. Planladığım gibi olmadı. Çok kötüyüm ya boğazım tahriş oldu iyice ağızdan nefes almaktan Hamilelikte iyice artarmış burun tıkanıklığı.Şu breat rhite burun bandı hamilelikte kullanılıyor mu acaba işe yarar mı ya hiç kullanmadım daha önce

Çoktandır takip ediyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. Beni de listenize 27 Aralık olarak eklermisiniz.

Son düzenleme:
Günaydınlar....

Aci gecekler kizlar insallah sizinki bnmki kadar surmez :)

Dün sabah tetanoz olmuştum. Hiç ağrım, sancım olmadı. Çok rahatım. Bana tetanoz diye başka bir şey mi yaptılar ? Gece üstüne bile yatmışım nereye vurduğunun yeri bile belli değil. Allah'ım bu bebiş bende mucizeler yaratıyor Kan alınırken bile moraran kolda hamileliğim boyunca verdiğim kanlarda hiç morarmadı Şehir içi otobüslerde bile midesi bulanan benim hamileliğimden beri hiç midem bulanmadı. Çok şükür Rabbim kolaylaştırdın bana her şeyi. Şimdi sağlıkla eksiksiz kusursuz kucağımıza alabilmemiz için tüm dualarım. Yalnız ben değil hepimiz için İnş Allah. Amin.

Günaydın canım. Burun tukanıklığı bende de çok oluyor. Hep tıkanığım Hiç bir bilgim yok şu breat rhite bandı ile ilgili. Benimki tamamen tıkanıklık değilde daha çok iç kısımlarda yaraların oluşması can yakıcı oluyor. Kabuk bağlayıp tıkıyor sonrada Nemlendirici krem sürüp nemlendireyim bari. Başka önerisi olan.:26:

Aynen benimde tikali ya sanki sunizit olmus gibiyim surekli agizdan nefes alinca agzim kuruyor cok.burun bantlarini kime sorsak ki eczaneye sorsak dogru yonlendirirler mi acaba

Aynen benimde tikali ya sanki sunizit olmus gibiyim surekli agizdan nefes alinca agzim kuruyor cok.burun bantlarini kime sorsak ki eczaneye sorsak dogru yonlendirirler mi acaba

Kızlar google da araştırdım hamile bir bayan kullandığını yazmış. ''Burnu ilaçla değil, mekanik olarak açtığı için hamilelikte kullanımı da güvenli. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim sana da.'' demiş. Ne kadar doğrudur bilemem ama eczanelere bir sormak lazım.

canım çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol artık. Allah bir daha yaşatmaz inşallah, umarım iyi olur her şey...
güle güle giysin Yağızcık :)
canım ben de aynı dertten muzdaribim. üstelik ben ameliyat da olmuştum ama sanırım çok başarılı olamadı doktorum. burnumdaki et hamileliğn de etkisiyle iyice büyüdü sanki. bir de geniz akıntısına mı yol açıyor nedir çok kötü kalkıyorum sabahları. denemedim ama şu burun bantları işe yarar bir şeyse ve bizim için uygunsa kullansak mı nedir...

maşallah diyorum canım sana :) mucizelerin daim olsun inşallah :)

bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiii şimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk

canım benim tşk ederim.
4 lü testte trizomi 18 riski yüksek çıktı
amniyosentez oldum
bugün sonuç çıkacak

canım benim çok geçmiş olsun.. nazara mı geldin bacım noooldun kıyamam .. ne şikayetle gittin de rahim ağzında sorun olduğu fark edildi? şimdi hangi hastaneye gidiyorsun? yatış nasıl olacak, hiç kalkmadan mı yatacan sadece wc için kalkılan türden mi yatış verdi.. yanına biri gelecek mi sana bakmaya?

Ağrımasın ağrımasın biz böyle iyiyiz

Zaten tırsıyorum dedim otururken beni eşimle birlikte konuşturmaya başladılar. Hoppp bide baktım tut pamuğu diyor anlamadım bile

ben 4 dozu oldum, 15 gün sonra son dozumu olucam kızlar. gittikçe doz artıyor, 4.doz da bile ağrımadı kolum. kimi arkadaşın ilk dozda ateşi çıktı kolu uyuştu vs vs. bünyeden bünyeye değişiyor bu durum.

bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiii şimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk

canım gebelikte ve lohusalıkta kötü rüyalar görülebiliyormuş.
sakin ol hormonlar yapıyor. kötü bir rüya idi sadece.

canım yaa :) sesli güldüm vallahi ilk defa güldüm bu sabah sayende, Allah da seni güldürsün :) hayır olsun rüyalarımız ne diyeyim

canım benim çook geçmiş olsun Allah yardımcın olsun dualarım seninle Allahım size bağışlasın yavrunu

öğleden sonra 4 gibi olmuştum amniyoyu
sanırım öğleden sonra çıkar
arayıp soracaz bakalım
vakit de geçmek bilmiyor:18:

Son düzenleme:
canım gebelikte ve lohusalıkta kötü rüyalar görülebiliyormuş.
sakin ol hormonlar yapıyor. kötü bir rüya idi sadece.

evet canım ben de öyle teselli ediyorum kendimi. zaten normalde bile benim rüyalarımda bişey malum olmaz bana da işte öyle kötü şeyler görünce üzüldüm çok taaa ki esranın rüyasını okuyana dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…