Amin canim.olsun alin tabiki genel olarak alicak zaten arkadaslar.ben utu odami bozmak istemiyorum erkendenMutlu mesut bebişlerimiz olsun ☺ canım benimki meraktan yatamaz ki yalnız kullanmaya sonra başlarız
Ya Fettah
Teyzeleri bakın biz gezmellere gittik oğluşumla :) Yağız'ımıza hediye aldık babasıyla birer tane :) ilk tişört de annemin bir numarasıyım yazıyor o benim hediyem :) babası kıskandı yazıyı biraz, çünkü o artık iki numaralı erkeğim ama kabullenemiyooo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bugun oldum canim tam 18 haftaligim :)
Cok tatlilar canim yaa gule gule giysin Yagizcik :)
Oy çok hoslar ya. Hayırlı olsun bak yine imrendim. Hemen bunlarin kiz ve abla versiyonunu bulmam lazim.
çok şeker bunlar yaa, sağlıkla giymek nasip etsin bebişe
Canimmm cok guzelll saglikla giysin ins oglusunnn :) ay ama sen bu fotoyu koyunca esine aldigin hediye geldi aklima :) ay dedim fananaycigimin bebisinin tekrar degismese bari cinsiyeti die icimden gecmedi deil yanimesela benm doktorum pipisini gostermedi sipamin..korkuom degiscek die
Canımmm, forumu çok iyi takip edemiyorum bu aralar, atlayarak okuyorum, sanırım senin problemini kaçırdım ama 2li testte bir sıkıntı mı oldu? Çok geçmiş olsun, zor bir dönem çok haklısın ama sağlıkla atlatacağına inanıyorum, genelde öyle oluyor çünkü.
Ben de siteden 13 parça giysi aldım 2 si hastane çıkışı olmak üzere , 94 tl bişey tuttu yaa... Fabrika satış mağazası olduğundan böyle hesaplı , normalde bu paraya 2 hastane çıkışı anca alınır yani.. Ben yeleğine zıbınına kadar aldım.
Ah küçük herifin cicilerini yerim ayoll..
Teşekkür ederiz hanım annesi
C&Ã da indirim var tatlım duyrulur :))
Sağol canım amiiiin hepimize inşallah:)
Söyleme söyleme o tişört duruyor hala biraz da tuzluya almıştım ah ah :)
yok teyzesi sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı, oğlumuzun 2 normal 1 dört boyutlu olmak üzere 3 farklı doktor amcası gösterdi pipisini bize gayet sermişti edepsiz oğlumbu defa da değişirse,pipi düştü demeleri gerek:)) gayri doğuma kadar bişi alamam ben ay Allah korusun :))
Tabi teyzesiiiiii yiyebilirsin afiyetle :))
Aci gecekler kizlar insallah sizinki bnmki kadar surmez :)
Bende bugün tetanoz aşısı oldum ve ilkinden bilerek korkarak gittim :) ebede sağolsun iyice korkuttu. Ağrın olur buz koy falan diyeazıcık hassasiyet hissediyorum ama bu gece başlar ağrısı herhalde kolumun üstüne yatamamıştım ilk gebeliğimde, saçımı toplarken de zorlanmıştım. Ama bebişlerimiz için herşeye katlanırız dimi kızlar :) anayız biz anaaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar.. Açılışı ben yapayım bugün. Saatlerdir uyuyamıyorum burun tıkanıklığındanBurun eğriliği var bende. Hamilelikden önce ameliyat olacaktım aslında sonra hamile kalmayı düşünüyodum. Planladığım gibi olmadı. Çok kötüyüm ya boğazım tahriş oldu iyice ağızdan nefes almaktan Hamilelikte iyice artarmış burun tıkanıklığı.Şu breat rhite burun bandı hamilelikte kullanılıyor mu acaba işe yarar mı ya hiç kullanmadım daha önce
Günaydın kızlar.. Açılışı ben yapayım bugün. Saatlerdir uyuyamıyorum burun tıkanıklığındanBurun eğriliği var bende. Hamilelikden önce ameliyat olacaktım aslında sonra hamile kalmayı düşünüyodum. Planladığım gibi olmadı. Çok kötüyüm ya boğazım tahriş oldu iyice ağızdan nefes almaktan Hamilelikte iyice artarmış burun tıkanıklığı.Şu breat rhite burun bandı hamilelikte kullanılıyor mu acaba işe yarar mı ya hiç kullanmadım daha önce
Aynen benimde tikali ya sanki sunizit olmus gibiyim surekli agizdan nefes alinca agzim kuruyor cok.burun bantlarini kime sorsak ki eczaneye sorsak dogru yonlendirirler mi acaba
canım çok geçmiş olsunYeşil kartlılara selam ederim...
Bende haberler kötü..buhranlı ilk günler geçtiği ve Dr umu değiştirip daha umutlu olmamı sağladığı için yazabiliyorum:
Ctesi akş acile gittim rahim ağzı boyum tehlike boyutunda kısalmış, hunileşme olmuş. Az daha gitmesem doğuruveriyomuşum!
Pzt serklaj atıldı. Iki enfeksiyon ilacı verip çıkarıldım. Kasılmalarım başladı. Bu kez zekai Tahir e gittim. Tekrar ölçüldü daha da kısalmış!!! Bir gece orda yattım tek yaptıkları şey serum vermek oldu. Allah o hastaneye düşürmesin bi daha! Daha beklesem kasıla kasıla doğururdum herhalde...
Hemen başına bu olay gelenlerle irtibat kurdum. Dr buldum ve ona gittim. Bi ton ilaç ve doğuma dek yatışşş! :) ama en azından ne yaptığını bilen bi Dr elindeyim. Bundan sonrası Allahıma emanet. Ltf dua edin...
güle güle giysin Yağızcık :)Teyzeleri bakın biz gezmellere gittik oğluşumla :) Yağız'ımıza hediye aldık babasıyla birer tane :) ilk tişört de annemin bir numarasıyım yazıyor o benim hediyem :) babası kıskandı yazıyı biraz, çünkü o artık iki numaralı erkeğim ama kabullenemiyooo
canım ben de aynı dertten muzdaribim. üstelik ben ameliyat da olmuştum ama sanırım çok başarılı olamadı doktorum. burnumdaki et hamileliğn de etkisiyle iyice büyüdü sanki. bir de geniz akıntısına mı yol açıyor nedir çok kötü kalkıyorum sabahları. denemedim ama şu burun bantları işe yarar bir şeyse ve bizim için uygunsa kullansak mı nedir...Günaydın kızlar.. Açılışı ben yapayım bugün. Saatlerdir uyuyamıyorum burun tıkanıklığındanBurun eğriliği var bende. Hamilelikden önce ameliyat olacaktım aslında sonra hamile kalmayı düşünüyodum. Planladığım gibi olmadı. Çok kötüyüm ya boğazım tahriş oldu iyice ağızdan nefes almaktan Hamilelikte iyice artarmış burun tıkanıklığı.Şu breat rhite burun bandı hamilelikte kullanılıyor mu acaba işe yarar mı ya hiç kullanmadım daha önce
Günaydınlar....
Dün sabah tetanoz olmuştum. Hiç ağrım, sancım olmadı. Çok rahatım. Bana tetanoz diye başka bir şey mi yaptılar ?Gece üstüne bile yatmışım nereye vurduğunun yeri bile belli değil. Allah'ım bu bebiş bende mucizeler yaratıyor Kan alınırken bile moraran kolda hamileliğim boyunca verdiğim kanlarda hiç morarmadı Şehir içi otobüslerde bile midesi bulanan benim hamileliğimden beri hiç midem bulanmadı. Çok şükür Rabbim kolaylaştırdın bana her şeyi. Şimdi sağlıkla eksiksiz kusursuz kucağımıza alabilmemiz için tüm dualarım. Yalnız ben değil hepimiz için İnş Allah. Amin.
Canımmm, forumu çok iyi takip edemiyorum bu aralar, atlayarak okuyorum, sanırım senin problemini kaçırdım ama 2li testte bir sıkıntı mı oldu? Çok geçmiş olsun, zor bir dönem çok haklısın ama sağlıkla atlatacağına inanıyorum, genelde öyle oluyor çünkü.
Ben de siteden 13 parça giysi aldım 2 si hastane çıkışı olmak üzere , 94 tl bişey tuttu yaa... Fabrika satış mağazası olduğundan böyle hesaplı , normalde bu paraya 2 hastane çıkışı anca alınır yani.. Ben yeleğine zıbınına kadar aldım.
Ah küçük herifin cicilerini yerim ayoll..
ilk aşama sonuçlar etresi gün çıkıyo normalde senin souç çıkmadı mı ?
Yeşil kartlılara selam ederim...
Bende haberler kötü..buhranlı ilk günler geçtiği ve Dr umu değiştirip daha umutlu olmamı sağladığı için yazabiliyorum:
Ctesi akş acile gittim rahim ağzı boyum tehlike boyutunda kısalmış, hunileşme olmuş. Az daha gitmesem doğuruveriyomuşum!
Pzt serklaj atıldı. Iki enfeksiyon ilacı verip çıkarıldım. Kasılmalarım başladı. Bu kez zekai Tahir e gittim. Tekrar ölçüldü daha da kısalmış!!! Bir gece orda yattım tek yaptıkları şey serum vermek oldu. Allah o hastaneye düşürmesin bi daha! Daha beklesem kasıla kasıla doğururdum herhalde...
Hemen başına bu olay gelenlerle irtibat kurdum. Dr buldum ve ona gittim. Bi ton ilaç ve doğuma dek yatışşş! :) ama en azından ne yaptığını bilen bi Dr elindeyim. Bundan sonrası Allahıma emanet. Ltf dua edin...
Ay bana da dedi aynisini..agrin cok dayanilmaz olursa parol ic vs die :) bi de vurmadan bak vuruorum ona gore dedi tamam dedim ben de ne igneymis bu bole gozum korktu dedim
Ağrımasın ağrımasın biz böyle iyiyiz
Zaten tırsıyorum dedim otururken beni eşimle birlikte konuşturmaya başladılar. Hoppp bide baktım tut pamuğu diyor anlamadım bile
galiba bide ben çok bağlanmak istemiyorum bu benim 2. hamileliğim geçen yıl ikizlerime o kadar çok bağlanmıştım ki kesin doğacaklarmış gibi davrandım hatta bunlar ölürse ben yaşayamam gibi sözler sarf etmiştim ve 2 ay sonra onları kaybettim ve benimde hayatım allak bullak oldu gece yarısı kalkıp evde ömeri arıyordum kafayı yemiştim anlayacağınız bide etrafdan gelen saçma sapan laflar o kadar kötü oldumki Allahtan eşim destek olduda 5 ay sonra toparlandım şimdi buna da çok bağlanmak istemiyorum sanırım elimden geldiğince duygularımı bastırıyorum
başın sağolsun cnaım üzüldüm kayıplarına.. allhım bu yavruna versin onların ömrünü inşallah sağ salim al kucağına..
Sagol canim teşekkür ederim.
Inan bütün hepimiz icin dua ediyorum.
Cok zor bir sey yasadigim.
Rabbim kimseye yasatmasin. Tum gebeler saglicakla kucagina alsin bebeklerini.
ne zaman çıkcak canım sonucun? bugünmü?
bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiiişimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk
hayrolsun inşallah hormonlardan sebep bu kadar adrenalinli kötü saçma rüyalar.
bana görücü geldi geçenlerde, evliyim bebem de var:) kocayı hiç iplemiyorum da tüh diyorum nasıl evlencem oğlumu kime bırakacam. çocuğu başımdan atabilsem dünden hevesliyim yani yeni kocaya:))))))))))))
bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiiişimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk
bana görücü geldi geçenlerde, evliyim bebem de var:) kocayı hiç iplemiyorum da tüh diyorum nasıl evlencem oğlumu kime bırakacam. çocuğu başımdan atabilsem dünden hevesliyim yani yeni kocaya:))))))))))))
Yeşil kartlılara selam ederim...
başın sağolsun cnaım üzüldüm kayıplarına.. allhım bu yavruna versin onların ömrünü inşallah sağ salim al kucağına..
ne zaman çıkcak canım sonucun? bugünmü?
canım gebelikte ve lohusalıkta kötü rüyalar görülebiliyormuş.
sakin ol hormonlar yapıyor. kötü bir rüya idi sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?