2014 Aralık Anneleri

canım yaa :) sesli güldüm vallahi ilk defa güldüm bu sabah sayende, Allah da seni güldürsün :) hayır olsun rüyalarımız ne diyeyim

amin cümlemiz hep gülelim inşallahhh

öğleden sonra 4 gibi olmuştum amniyoyu
sanırım öğleden sonra çıkar
arayıp soracaz bakalım
vakit de geçmek bilmiyor:18:

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

maşallah diyorum canım sana :) mucizelerin daim olsun inşallah :)
amin. İnş Allah.
bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiii şimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk
Ayy canım hamilelerin rüyaları yorumlanmazmış zaten. HEpsi hormonlardan :)
İyi de bize tek doz yapıyorlar. Sana niye 4 doz. İlahi ne güldüm rüyana

günaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz

dün esranın tavsiyesiyle özelcan'a gittim, söğütözündeki. bebek arabalarına baktık. dünya üzerinde başka bebek arabası kalmamış gibi kafayı pierre cardin e taktım ama hiç bir yerde bulamadım. özelcanda quiny vardı bir modelini çok beğendim, 1500 civarı fiyatı. bebek arabasına çok para vermeyin diyor birçok arkadaş, o yüzden çok kararsız kaldım. daha zamanımız var ama alsaydık da aklımızdan çıksaydı iyi olurdu.

güle güle kullanırsınız inşallah canım :) memnun kaldıysan ben de sipariş vereyim de deneyelim...kargo ücreti yoktu dimi?? bir de indirim çekini herkese mi veriyorlar?

Son düzenleme:

güle güle kullanırsınız inşallah canım :) ben de sipariş verip deneyim bakalım :)

Daha önce yazmıştım burda ben kullandım ilaç içermiyor işe de yaradı bende bi dene

Çokk güzeller. Bayıldım.... Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim. O lambalar eşliğinde uyuyan bebiş ne de güzel seyredilir değil mi ? Birde üzerinde o pembiş pembiş sevimli badiler olacak. Ayyy bir ana önce hayırlısı ile doğsun kuzucuklarımızda sevelim

Aynen benimde tikali ya sanki sunizit olmus gibiyim surekli agizdan nefes alinca agzim kuruyor cok.burun bantlarini kime sorsak ki eczaneye sorsak dogru yonlendirirler mi acaba

Ben bugün alıp denicem kızlar. Artık dayanılmaz bi hal aldı bu tıkanıklık. Bukadar kötü olacağımı bilsem öncesinde ameliyat olurdum kesinlikle. Sürekli bademciklerde şişiyor sanırım ateşlenip duruyorum. Hem bebişlerimiz için güzel nefes almamız lazım. Bakalım bu bant işe yarayacak mı yazarım size

Hanim annemiiii
Tamamdir sen olmussun canim Kayseri'de kayinvalideye hanim anne denildigini bile ogrenmissin

Aaaa ayıp ettin canım kaçar mı hiç eşim buralı olmasa da öğrendim

Canım geçmiş olsun bizim sağlam burunlar bile tıkandı Allah kolaylık versin sana...okyanus suyu fln satılıyor eczanelerde yeni doğanlar için onları bir denesen? burun bandını bu topicte kullanan vardı canım umarım işe yarar

canım çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol artık. Allah bir daha yaşatmaz inşallah, umarım iyi olur her şey...

güle güle giysin Yağızcık :) :)

Teşekkür ederiz teyzesiii :)

bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiii şimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk

Canım o Hamilelikten hiç.tabir etme rüyaları ben geçenlerde sakallı doğum yapmıştım oğlumda hacı sakalı kadar sakal vardı düşün

günaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz

Eki Görüntüle 1185484

Güle güle kullansın bebiş çok şekerler :) biz de dün iki parça bişi aldık oğlumuza :) kız giysilerinin yanından Son Sürat uzaklaştım çok güzeller çok şanslısınız :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım. Yeşilyağmur kullanmış onda işe yaramış. Bende bugün alıp denicem, dediğin gibi birde okyanus suyü alayım belki bir faydası olur..

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam karıştı. Biz bu çıtçıtlı badileri daha çok uzun kollu mu alsak kısa mı ? Ablamın 2 çocuğu da kış bebeğiydi. Genelde hep uzun giydirdim diyor. Ki evide çok sıcak yapar. Üşüme gibi bir durum söz konusu bile değil. Kışın git kısa kollu ile otur o derece :) Kendisi çok üşür sadece Bende iki kat olunca kollarını rahat hareket edemez robot gibi kalır diyorum. Siz ne dersiniz. TEcrübeli anneler fikirlerinizi alalım.
Anam daha şimdiden doğmamış çocuklarımızın rahatını düşünüyoruz. Annelik işte yaaa.

inşallah ya çabuk geçiyor zaman :) ben hiç hamile gibi hissetmiyordum kendimi ama dün alışveriş yapınca birazcık havaya girebildim :)

Güle güle kullansın bebiş çok şekerler :) biz de dün iki parça bişi aldık oğlumuza :) kız giysilerinin yanından Son Sürat uzaklaştım çok güzeller çok şanslısınız :))

güle güle kullansın canım senin kuzucuk da :) evet çok güzel şeyler var, bayıldım hepsine ben de. erkekler için de öyle aslında, koca adam gibi giydiriyorlar ya kotlar gömlekler falan. çok seviyorum onları da :) özellikle 1 yaş ve sonrası için. yürümeye başlayınca kıyafetler de gösterir kendini

bana 20 haftalıkken yapıcaz demişlerdi. yakın tarihte aramadılar da.. ben bi arayıp sorsam mı? bir de çok ağrı yapıyo mu?

Hayir tatlim agri olmadi..sadece gece ustune yatinca et kesigi gibi hissettim o kadar :)

Aman aman degismesin..ama ben goremesim ya korkuomm..bakalim benim haftaya sali randevum gorcez dort boyutlu pipiyi nasipse

Canim benim de cok olmadi agri..sadece sola yatinca oldu biraz o da bu sabah itibariyle gecti..bi arkadasa tek doz vurulcaz demissin ama toplam 5 doz bu asi..asi karti vermediler mi sana saglik ocagindan?bnm bi snraki agustosun 23unde sanirim :) son 3 asi da bebek dogduktan snra nasipse :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alışveriş her türlü havaya sokuyor insanı
Ben 3-4 parça bir şey aldım şimdiye dek. Yatak odası kapısının arkasında asılı duruyordu. Gidip gelip seviyordum. Eşim kızdı geçenlerde kaldır şunları mikroplanacak burda sonra çocuğa da bulaşacak diye. Sen çok biliyon onları yıkıcaz öyle giydircez heralde dedim Oruçtan mıdır nedir benimki çok atarlı hamile olan ben stresini yaşayan kocam.

Yok canım bana aşı kartı vermediler. Tek doz vuruyoruz doktorun 2 doz derse o zaman 2. vururuz dedi. Doğumdan sonrası için ise hiç konuşmadık. Kendileri tutacak heralde bana güvenmediler sanırım 3 EYlül'de gel dedi. Gidince sorarım bakalım :26:

günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.bişey danışmak istiyorum doktora da sordum ama normal dedi geçti.1 haftadır burnum tamamen tıkalı ve nefes alamıyorum.damla ya da ne bilim herhangi bişey kullanmadım.serum fizyoloji yaptım gene çözüm olmadı.habire vicks sürüp duruyorum artık geceleri.yapabileceğim başka bişey var mı bebeğe zarar vermeden beni rahatlatıcak.tadım tuzum kaçtı tamamen bu yüzden

Günaydın canım. Daha az önce aynı sorunu konuştuk burda. Braet right burun bandını deneyecek sorunu olan arkadaş. Gebelerde kullanabiliyormuş. Sende dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…