canım yaa :) sesli güldüm vallahiilk defa güldüm bu sabah sayende, Allah da seni güldürsün :) hayır olsun rüyalarımız ne diyeyim
öğleden sonra 4 gibi olmuştum amniyoyu
sanırım öğleden sonra çıkar
arayıp soracaz bakalım
vakit de geçmek bilmiyor:18:
amin. İnş Allah.maşallah diyorum canım sana :) mucizelerin daim olsun inşallah :)
Ayy canım hamilelerin rüyaları yorumlanmazmış zaten. HEpsi hormonlardan :)bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiiişimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk
İyi de bize tek doz yapıyorlar. Sana niye 4 doz. İlahi ne güldüm rüyanaben 4 dozu oldum, 15 gün sonra son dozumu olucam kızlar. gittikçe doz artıyor, 4.doz da bile ağrımadı kolum. kimi arkadaşın ilk dozda ateşi çıktı kolu uyuştu vs vs. bünyeden bünyeye değişiyor bu durum.
bana görücü geldi geçenlerde, evliyim bebem de var:) kocayı hiç iplemiyorum da tüh diyorum nasıl evlencem oğlumu kime bırakacam. çocuğu başımdan atabilsem dünden hevesliyim yani yeni kocaya:))))))))))))
evet geldi çok çabuk gönderiyorlar 1 günde aldım, aldıklarımın haricinde hediye mendil eldiven de göndermişler sağolsunlar yüzde 20 de indirim çeki diye bi kağıt yollamışlar ama nasıl kullanacağımı bulamadım mail yazdım yardımcı oldular bundan sonraki tüm alışverişlerim indirimli olacak :) ürünler gerçekten çok güzel yıkadım renk atma çekme yok az önce girip birkaç ürün daha sipariş verdim
Canımmm, forumu çok iyi takip edemiyorum bu aralar, atlayarak okuyorum, sanırım senin problemini kaçırdım ama 2li testte bir sıkıntı mı oldu? Çok geçmiş olsun, zor bir dönem çok haklısın ama sağlıkla atlatacağına inanıyorum, genelde öyle oluyor çünkü.
Ben de siteden 13 parça giysi aldım 2 si hastane çıkışı olmak üzere , 94 tl bişey tuttu yaa... Fabrika satış mağazası olduğundan böyle hesaplı , normalde bu paraya 2 hastane çıkışı anca alınır yani.. Ben yeleğine zıbınına kadar aldım.
Ah küçük herifin cicilerini yerim ayoll..
Günaydın kızlar.. Açılışı ben yapayım bugün. Saatlerdir uyuyamıyorum burun tıkanıklığındanBurun eğriliği var bende. Hamilelikden önce ameliyat olacaktım aslında sonra hamile kalmayı düşünüyodum. Planladığım gibi olmadı. Çok kötüyüm ya boğazım tahriş oldu iyice ağızdan nefes almaktan Hamilelikte iyice artarmış burun tıkanıklığı.Şu breat rhite burun bandı hamilelikte kullanılıyor mu acaba işe yarar mı ya hiç kullanmadım daha önce
günaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz
Eki Görüntüle 1185484
dün esranın tavsiyesiyle özelcan'a gittim, söğütözündeki. bebek arabalarına baktık. dünya üzerinde başka bebek arabası kalmamış gibi kafayı pierre cardin e taktım ama hiç bir yerde bulamadım. özelcanda quiny vardı bir modelini çok beğendim, 1500 civarı fiyatı. bebek arabasına çok para vermeyin diyor birçok arkadaş, o yüzden çok kararsız kaldım. daha zamanımız var ama alsaydık da aklımızdan çıksaydı iyi olurdu.
Günaydın canım. Burun tukanıklığı bende de çok oluyor. Hep tıkanığımHiç bir bilgim yok şu breat rhite bandı ile ilgili. Benimki tamamen tıkanıklık değilde daha çok iç kısımlarda yaraların oluşması can yakıcı oluyor. Kabuk bağlayıp tıkıyor sonrada Nemlendirici krem sürüp nemlendireyim bari. Başka önerisi olan.:26:
Aynen benimde tikali ya sanki sunizit olmus gibiyim surekli agizdan nefes alinca agzim kuruyor cok.burun bantlarini kime sorsak ki eczaneye sorsak dogru yonlendirirler mi acaba
canım çok geçmiş olsunyat dinlen bol bol artık. Allah bir daha yaşatmaz inşallah, umarım iyi olur her şey...
güle güle giysin Yağızcık :)
canım ben de aynı dertten muzdaribim. üstelik ben ameliyat da olmuştum ama sanırım çok başarılı olamadı doktorum. burnumdaki et hamileliğn de etkisiyle iyice büyüdü sanki. bir de geniz akıntısına mı yol açıyor nedir çok kötü kalkıyorum sabahları. denemedim ama şu burun bantları işe yarar bir şeyse ve bizim için uygunsa kullansak mı nedir...
maşallah diyorum canım sana :) mucizelerin daim olsun inşallah :)
öğleden sonra 4 gibi olmuştum amniyoyu
sanırım öğleden sonra çıkar
arayıp soracaz bakalım
vakit de geçmek bilmiyor:18:
Daha önce yazmıştım burda ben kullandım ilaç içermiyor işe de yaradı bende bi dene
Hanim annemiiii
Tamamdir sen olmussun canim Kayseri'de kayinvalideye hanim anne denildigini bile ogrenmissin
Günaydın kızlar.. Açılışı ben yapayım bugün. Saatlerdir uyuyamıyorum burun tıkanıklığındanBurun eğriliği var bende. Hamilelikden önce ameliyat olacaktım aslında sonra hamile kalmayı düşünüyodum. Planladığım gibi olmadı. Çok kötüyüm ya boğazım tahriş oldu iyice ağızdan nefes almaktan Hamilelikte iyice artarmış burun tıkanıklığı.Şu breat rhite burun bandı hamilelikte kullanılıyor mu acaba işe yarar mı ya hiç kullanmadım daha önce
canım çok geçmiş olsunyat dinlen bol bol artık. Allah bir daha yaşatmaz inşallah, umarım iyi olur her şey...
güle güle giysin Yağızcık :) :)
bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiiişimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk
günaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz
Eki Görüntüle 1185484
Aaaa ayıp ettin canım kaçar mı hiç eşim buralı olmasa da öğrendim
Canım geçmiş olsun bizim sağlam burunlar bile tıkandı Allah kolaylık versin sana...okyanus suyu fln satılıyor eczanelerde yeni doğanlar için onları bir denesen? burun bandını bu topicte kullanan vardı canım umarım işe yarar
Teşekkür ederiz teyzesiii :)
Canım o Hamilelikten hiç.tabir etme rüyaları ben geçenlerde sakallı doğum yapmıştım oğlumda hacı sakalı kadar sakal vardı düşün
Güle güle kullansın bebiş çok şekerler :) biz de dün iki parça bişi aldık oğlumuza :) kız giysilerinin yanından Son Sürat uzaklaştım çok güzeller çok şanslısınız :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çokk güzeller. Bayıldım.... Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim. O lambalar eşliğinde uyuyan bebiş ne de güzel seyredilir değil mi ? Birde üzerinde o pembiş pembiş sevimli badiler olacak. Ayyy bir ana önce hayırlısı ile doğsun kuzucuklarımızda sevelim
Güle güle kullansın bebiş çok şekerler :) biz de dün iki parça bişi aldık oğlumuza :) kız giysilerinin yanından Son Sürat uzaklaştım çok güzeller çok şanslısınız :))
bana 20 haftalıkken yapıcaz demişlerdi. yakın tarihte aramadılar da.. ben bi arayıp sorsam mı? bir de çok ağrı yapıyo mu?
Teşekkür ederiz hanım annesi
C&Ã da indirim var tatlım duyrulur :))
Sağol canım amiiiin hepimize inşallah:)
Söyleme söyleme o tişört duruyor hala biraz da tuzluya almıştım ah ah :)
yok teyzesi sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı, oğlumuzun 2 normal 1 dört boyutlu olmak üzere 3 farklı doktor amcası gösterdi pipisini bize gayet sermişti edepsiz oğlumbu defa da değişirse,pipi düştü demeleri gerek:)) gayri doğuma kadar bişi alamam ben ay Allah korusun :))
Tabi teyzesiiiiii yiyebilirsin afiyetle :))
Günaydınlar....
Dün sabah tetanoz olmuştum. Hiç ağrım, sancım olmadı. Çok rahatım. Bana tetanoz diye başka bir şey mi yaptılar ?Gece üstüne bile yatmışım nereye vurduğunun yeri bile belli değil. Allah'ım bu bebiş bende mucizeler yaratıyor Kan alınırken bile moraran kolda hamileliğim boyunca verdiğim kanlarda hiç morarmadı Şehir içi otobüslerde bile midesi bulanan benim hamileliğimden beri hiç midem bulanmadı. Çok şükür Rabbim kolaylaştırdın bana her şeyi. Şimdi sağlıkla eksiksiz kusursuz kucağımıza alabilmemiz için tüm dualarım. Yalnız ben değil hepimiz için İnş Allah. Amin.
inşallah ya çabuk geçiyor zaman :) ben hiç hamile gibi hissetmiyordum kendimi ama dün alışveriş yapınca birazcık havaya girebildim :)
güle güle kullansın canım senin kuzucuk da :) evet çok güzel şeyler var, bayıldım hepsine ben de. erkekler için de öyle aslında, koca adam gibi giydiriyorlar ya kotlar gömlekler falan. çok seviyorum onları da :) özellikle 1 yaş ve sonrası için. yürümeye başlayınca kıyafetler de gösterir kendini
Hayir tatlim agri olmadi..sadece gece ustune yatinca et kesigi gibi hissettim o kadar :)
Aman aman degismesin..ama ben goremesim ya korkuomm..bakalim benim haftaya sali randevum gorcez dort boyutlu pipiyi nasipse
Canim benim de cok olmadi agri..sadece sola yatinca oldu biraz o da bu sabah itibariyle gecti..bi arkadasa tek doz vurulcaz demissin ama toplam 5 doz bu asi..asi karti vermediler mi sana saglik ocagindan?bnm bi snraki agustosun 23unde sanirim :) son 3 asi da bebek dogduktan snra nasipse :)
günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.bişey danışmak istiyorum doktora da sordum ama normal dedi geçti.1 haftadır burnum tamamen tıkalı ve nefes alamıyorum.damla ya da ne bilim herhangi bişey kullanmadım.serum fizyoloji yaptım gene çözüm olmadı.habire vicks sürüp duruyorum artık geceleri.yapabileceğim başka bişey var mı bebeğe zarar vermeden beni rahatlatıcak.tadım tuzum kaçtı tamamen bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?