- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.bişey danışmak istiyorum doktora da sordum ama normal dedi geçti.1 haftadır burnum tamamen tıkalı ve nefes alamıyorum.damla ya da ne bilim herhangi bişey kullanmadım.serum fizyoloji yaptım gene çözüm olmadı.habire vicks sürüp duruyorum artık geceleri.yapabileceğim başka bişey var mı bebeğe zarar vermeden beni rahatlatıcak.tadım tuzum kaçtı tamamen bu yüzden
Alışveriş her türlü havaya sokuyor insanı
Ben 3-4 parça bir şey aldım şimdiye dek. Yatak odası kapısının arkasında asılı duruyordu. Gidip gelip seviyordum. Eşim kızdı geçenlerde kaldır şunları mikroplanacak burda sonra çocuğa da bulaşacak diye.Sen çok biliyon onları yıkıcaz öyle giydircez heralde dedim Oruçtan mıdır nedir benimki çok atarlı hamile olan ben stresini yaşayan kocam.
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam karıştı. Biz bu çıtçıtlı badileri daha çok uzun kollu mu alsak kısa mı ? Ablamın 2 çocuğu da kış bebeğiydi. Genelde hep uzun giydirdim diyor. Ki evide çok sıcak yapar. Üşüme gibi bir durum söz konusu bile değil. Kışın git kısa kollu ile otur o derece :) Kendisi çok üşür sadeceBende iki kat olunca kollarını rahat hareket edemez robot gibi kalır diyorum. Siz ne dersiniz. TEcrübeli anneler fikirlerinizi alalım.
Anam daha şimdiden doğmamış çocuklarımızın rahatını düşünüyoruz. Annelik işte yaaa.
Kkafana gore al cnm niye dert ediyosun biraz uzun al biraz kisa kollu al... sicak olursa kisa giydirirsin soguk olursa uzun :)))Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam karıştı. Biz bu çıtçıtlı badileri daha çok uzun kollu mu alsak kısa mı ? Ablamın 2 çocuğu da kış bebeğiydi. Genelde hep uzun giydirdim diyor. Ki evide çok sıcak yapar. Üşüme gibi bir durum söz konusu bile değil. Kışın git kısa kollu ile otur o derece :) Kendisi çok üşür sadeceBende iki kat olunca kollarını rahat hareket edemez robot gibi kalır diyorum. Siz ne dersiniz. TEcrübeli anneler fikirlerinizi alalım.
Anam daha şimdiden doğmamış çocuklarımızın rahatını düşünüyoruz. Annelik işte yaaa.
Günaydın canım. Daha az önce aynı sorunu konuştuk burda. Braet right burun bandını deneyecek sorunu olan arkadaş. Gebelerde kullanabiliyormuş. Sende dene istersen.
amin. İnş Allah.
Ayy canım hamilelerin rüyaları yorumlanmazmış zaten. HEpsi hormonlardan :)
İyi de bize tek doz yapıyorlar. Sana niye 4 doz. İlahi ne güldüm rüyana
günaydın canım...burada burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlar var burun bandı kullanıyorlardı galiba...onlara tekrar danışabilirsin...:)
günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.bişey danışmak istiyorum doktora da sordum ama normal dedi geçti.1 haftadır burnum tamamen tıkalı ve nefes alamıyorum.damla ya da ne bilim herhangi bişey kullanmadım.serum fizyoloji yaptım gene çözüm olmadı.habire vicks sürüp duruyorum artık geceleri.yapabileceğim başka bişey var mı bebeğe zarar vermeden beni rahatlatıcak.tadım tuzum kaçtı tamamen bu yüzden
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam karıştı. Biz bu çıtçıtlı badileri daha çok uzun kollu mu alsak kısa mı ? Ablamın 2 çocuğu da kış bebeğiydi. Genelde hep uzun giydirdim diyor. Ki evide çok sıcak yapar. Üşüme gibi bir durum söz konusu bile değil. Kışın git kısa kollu ile otur o derece :) Kendisi çok üşür sadeceBende iki kat olunca kollarını rahat hareket edemez robot gibi kalır diyorum. Siz ne dersiniz. TEcrübeli anneler fikirlerinizi alalım.
Evet lütfen ben bi şok daha yaşamayım :) hadi Size de gösterir oğluşun pipiyi saklamaz inşallah görünce tam inanıyor insan :))Aman aman degismesin..ama ben goremesim ya korkuomm..bakalim benim haftaya sali randevum gorcez dort boyutlu pipiyi nasipse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet alınganlık üst seviyede zatenoruçtan ya çok sıcak ve günler çok uzun zor vallahi. biz de biraz alınganız tabieşim normal ses tonundan birazcık yüksek konuşsa ben kıyameti koparıyorum niye bağırıyorsun diye. muhtemelen içinden sabır çekiyordur adam benim arkamdan
ben badileri kolsuz ve kısa kollu alacağım birkaç tane ama uzun kollu almayı çok düşünmüyorum canım. evler çok sıcak oluyor, çocukları doğar doğmaz sıcağa alıştırmayın diyorlar bir de. 1-2 tane alırım lazım olur ama uzun kollunun altından uzun kollu giydirmeyi düşünmüyorum açıkçası :)
Kkafana gore al cnm niye dert ediyosun biraz uzun al biraz kisa kollu al... sicak olursa kisa giydirirsin soguk olursa uzun :)))
Hmm demek işe yaramadı. Okyanus suyu olarak bebeklerde kullanılan minik şişelerde satılanlar var eczanelerde onları denedin mi ?bikaç gündür giremedim canım siteye.bayağı birikmiş okudum biraz ama demek ki gelemedim oralara.denedim ben onu o olmadı ne yazık ki.2 gece denedim ama hiç farketmedi
:))) bal yiyen baldan usanır demek ki bıkmışım adamdan:)))
doz meselesine gelince önce hamileyken 1.aşı yapılıyor
1.aşıdan 6 ay sonra 2. aşı
2.aşıdan 1 yıl sonra 3.aşı
3.aşıdan 1yıl sonra 4.aşı
4.aşıdan 1yıl sonra 5.aşı
benim 5.aşım kaldı işte. her aşıda mg ı artıyor etken madde dozu her ne ise işte.
bikaç gündür giremedim canım siteye.bayağı birikmiş okudum biraz ama demek ki gelemedim oralara.denedim ben onu o olmadı ne yazık ki.2 gece denedim ama hiç farketmedi
hayırlı cumalar canım. hava çok sıcak, kuru ve sıcak havalarda olabiliyor ben de sık sık yaşıyorum. bebek için soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorsan şimdiden al, yatmadan önce birkaç saat çalıştır odanda. ben faydasını gördüm.
Böyle deneyimli annelerde uzun kollu diyor işte. Hmm evet sıcaklık 23-24 diye duymuştum birisinden de. Gönderdiğin ürün süper bir şeymiş ve fiyatıda süper. Alayım bende hemen o zaman. SAğol canım ya.benim ilk oğlum aralık bebeğiydi. marta kadar uzun kollu çıtçıtlı body giydirdim. nisanda yarım kola geçtim. temmuzda askılıya geçtim. evim ne çok sıcak ne soğuk.
size naçizane tavsiyem evinizin ısısını 23-24 derecede tutun. evi merkezi sistem olup çok aşırı ısınan 28-29derece olan arkadaşların bebekleri hasta oldu, terlemekten zatürre olanlar bile oldu bizim eski topikte. anne kadar kontrol etse de gece falan terliyor çocuk annede insan uykuya yenilip es geçebiliyor, üstünü açınca da o terle üşüyor bebek vs vs netten de araştırabilirsiniz çocuk druna da sorun tavsiye edilen sıcaklık 23-24 derece. bizim eski topikte çoğunluk şunu almıştı
http://www.teknosa.com/urunler/1203...caklik-olcer?gclid=COfg-bzpvL8CFSvjwgodEmUAvQ
benim evimde şu an iki tane var. biri bizim odada, diğeri oğlumun odada.
Canın benim kızımda kış bebeğiydi. Uzun kollu ve askılı çıtçıtlı body çok aldım. Ben en alta askılıyı onun üstüne uzun kolluyu onun üzerine tulumunu giydirirdim.tek kat oldumu kolları buz gibi oluyodu. Birde kızımın doğduğu sene kış çok soğuk geçmişti. Tabi altınada iki kat giydiriyordum. İlk zamanlar zor ısınıyorlar..
benim ilk oğlum aralık bebeğiydi. marta kadar uzun kollu çıtçıtlı body giydirdim. nisanda yarım kola geçtim. temmuzda askılıya geçtim. evim ne çok sıcak ne soğuk.
size naçizane tavsiyem evinizin ısısını 23-24 derecede tutun. evi merkezi sistem olup çok aşırı ısınan 28-29derece olan arkadaşların bebekleri hasta oldu, terlemekten zatürre olanlar bile oldu bizim eski topikte. anne kadar kontrol etse de gece falan terliyor çocuk annede insan uykuya yenilip es geçebiliyor, üstünü açınca da o terle üşüyor bebek vs vs netten de araştırabilirsiniz çocuk druna da sorun tavsiye edilen sıcaklık 23-24 derece. bizim eski topikte çoğunluk şunu almıştı
http://www.teknosa.com/urunler/1203...caklik-olcer?gclid=COfg-bzpvL8CFSvjwgodEmUAvQ
benim evimde şu an iki tane var. biri bizim odada, diğeri oğlumun odada.
Serklaj rahim ağzının dikilmesi. Ama sonrası çok önemli. Dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle enfeksiyon riski yüksek.
Babylove,
Vajinaya baskı vardı. Bir de su gibi bir sıvı geldi onun üzerine gittim.aslında o baskı 16 haftadan sonra başlamıştı ama Dr bu haftalarda normal demişti ve rahim ağzı ölçümüm de normaldi. Nasıl oldu bu durum hiç bilmiyorum. Aydan biri ' ye gidiyorum cnm
Esr06,
Bilmiyorum esracım nazar mıdır nedir. Bu hamileliğim pek bi zor geçiyor. İnş hayırdır.
Annem geldi. Allah razı olsun. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan işte.
Wc ye kalkıyorum. Dr yemeğe de kalkabilirsin dedi ama annecim yatağıma getiriyo sağolsun.
Hepinizden dua istiyorum. Bu bebek dualarla zamanında gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?