2014 Aralık Anneleri

günaydın canım...burada burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlar var burun bandı kullanıyorlardı galiba...onlara tekrar danışabilirsin...:)

oruçtan ya çok sıcak ve günler çok uzun zor vallahi. biz de biraz alınganız tabi eşim normal ses tonundan birazcık yüksek konuşsa ben kıyameti koparıyorum niye bağırıyorsun diye. muhtemelen içinden sabır çekiyordur adam benim arkamdan

ben badileri kolsuz ve kısa kollu alacağım birkaç tane ama uzun kollu almayı çok düşünmüyorum canım. evler çok sıcak oluyor, çocukları doğar doğmaz sıcağa alıştırmayın diyorlar bir de. 1-2 tane alırım lazım olur ama uzun kollunun altından uzun kollu giydirmeyi düşünmüyorum açıkçası :)

Kkafana gore al cnm niye dert ediyosun biraz uzun al biraz kisa kollu al... sicak olursa kisa giydirirsin soguk olursa uzun :)))

Günaydın canım. Daha az önce aynı sorunu konuştuk burda. Braet right burun bandını deneyecek sorunu olan arkadaş. Gebelerde kullanabiliyormuş. Sende dene istersen.

bikaç gündür giremedim canım siteye.bayağı birikmiş okudum biraz ama demek ki gelemedim oralara.denedim ben onu o olmadı ne yazık ki.2 gece denedim ama hiç farketmedi

amin. İnş Allah.

Ayy canım hamilelerin rüyaları yorumlanmazmış zaten. HEpsi hormonlardan :)

İyi de bize tek doz yapıyorlar. Sana niye 4 doz. İlahi ne güldüm rüyana

:))) bal yiyen baldan usanır demek ki bıkmışım adamdan:)))

doz meselesine gelince önce hamileyken 1.aşı yapılıyor
1.aşıdan 6 ay sonra 2. aşı
2.aşıdan 1 yıl sonra 3.aşı
3.aşıdan 1yıl sonra 4.aşı
4.aşıdan 1yıl sonra 5.aşı

benim 5.aşım kaldı işte. her aşıda mg ı artıyor etken madde dozu her ne ise işte.

hayırlı cumalar canım. hava çok sıcak, kuru ve sıcak havalarda olabiliyor ben de sık sık yaşıyorum. bebek için soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorsan şimdiden al, yatmadan önce birkaç saat çalıştır odanda. ben faydasını gördüm.

benim ilk oğlum aralık bebeğiydi. marta kadar uzun kollu çıtçıtlı body giydirdim. nisanda yarım kola geçtim. temmuzda askılıya geçtim. evim ne çok sıcak ne soğuk.

size naçizane tavsiyem evinizin ısısını 23-24 derecede tutun. evi merkezi sistem olup çok aşırı ısınan 28-29derece olan arkadaşların bebekleri hasta oldu, terlemekten zatürre olanlar bile oldu bizim eski topikte. anne kadar kontrol etse de gece falan terliyor çocuk annede insan uykuya yenilip es geçebiliyor, üstünü açınca da o terle üşüyor bebek vs vs netten de araştırabilirsiniz çocuk druna da sorun tavsiye edilen sıcaklık 23-24 derece. bizim eski topikte çoğunluk şunu almıştı

http://www.teknosa.com/urunler/1203...caklik-olcer?gclid=COfg-bzpvL8CFSvjwgodEmUAvQ

benim evimde şu an iki tane var. biri bizim odada, diğeri oğlumun odada.

Aman aman degismesin..ama ben goremesim ya korkuomm..bakalim benim haftaya sali randevum gorcez dort boyutlu pipiyi nasipse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet lütfen ben bi şok daha yaşamayım :) hadi Size de gösterir oğluşun pipiyi saklamaz inşallah görünce tam inanıyor insan :))

Canım vicks gebelikte zararlı diye biliyorum çok masum bişi değil o...bi araştır istersen yine de...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet alınganlık üst seviyede zaten Bende kat kat giydirmeyi düşünmüyorum Ablam kafamı karıştırdı :26::26: Pek pimpiriklidir kendisi
Kkafana gore al cnm niye dert ediyosun biraz uzun al biraz kisa kollu al... sicak olursa kisa giydirirsin soguk olursa uzun :)))
Fazla didikliyoruz işte bazen. Karışık al gitsin demi ama
bikaç gündür giremedim canım siteye.bayağı birikmiş okudum biraz ama demek ki gelemedim oralara.denedim ben onu o olmadı ne yazık ki.2 gece denedim ama hiç farketmedi
Hmm demek işe yaramadı. Okyanus suyu olarak bebeklerde kullanılan minik şişelerde satılanlar var eczanelerde onları denedin mi ?

Bıktırmasınlar
Hmm o zaman hamillelikte tek doz. Sonrası doğumdan sonra hmm çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

Senin burun tıkanıklığı sebebin başka demekki normalde hamilelikte hormonal olarak burun mukozasında şişme ve burun kanaması normal ona da burun bandı yeterli oluyor ama istersen kbbye bi görün kuruluk için de burun jeli var nemlendirici

aklıma gelmemişti canım bu.ama faydası olcaksa alırım.çünkü bu şekilde uyku uyunmuyor artık

Canın benim kızımda kış bebeğiydi. Uzun kollu ve askılı çıtçıtlı body çok aldım. Ben en alta askılıyı onun üstüne uzun kolluyu onun üzerine tulumunu giydirirdim.tek kat oldumu kolları buz gibi oluyodu. Birde kızımın doğduğu sene kış çok soğuk geçmişti. Tabi altınada iki kat giydiriyordum. İlk zamanlar zor ısınıyorlar..

Böyle deneyimli annelerde uzun kollu diyor işte. Hmm evet sıcaklık 23-24 diye duymuştum birisinden de. Gönderdiğin ürün süper bir şeymiş ve fiyatıda süper. Alayım bende hemen o zaman. SAğol canım ya.

[
Canım vicks gebelikte zararlı diye biliyorum çok masum bişi değil o...bi araştır istersen yine de...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

habire sürüp duruyorum bende.1 haftadır vicksle yaşıyorum.ne bilim duymadım da olmusuz bişey bi araştırayım canım.

3 adet kış bebesi büyüten deneyimli annelerin görüşüne dayanarak kesinlikle uzun kollu alacağım. Sağolun. Sizlere daha çok şeyler soracağız. İyi ki varsınız

Serklaj rahim ağzının dikilmesi. Ama sonrası çok önemli. Dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle enfeksiyon riski yüksek.

Babylove,
Vajinaya baskı vardı. Bir de su gibi bir sıvı geldi onun üzerine gittim.aslında o baskı 16 haftadan sonra başlamıştı ama Dr bu haftalarda normal demişti ve rahim ağzı ölçümüm de normaldi. Nasıl oldu bu durum hiç bilmiyorum. Aydan biri ' ye gidiyorum cnm

Esr06,

Bilmiyorum esracım nazar mıdır nedir. Bu hamileliğim pek bi zor geçiyor. İnş hayırdır.

Annem geldi. Allah razı olsun. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan işte.
Wc ye kalkıyorum. Dr yemeğe de kalkabilirsin dedi ama annecim yatağıma getiriyo sağolsun.

Hepinizden dua istiyorum. Bu bebek dualarla zamanında gelsin inş

Hayatımda yaptığım en hızlı alışverişti Bir kaç sitede yorumlara baktım. Sen ve arkadaşlarında kullanmış sizede güvenerek 2 tane aldım. Birini ablama. Sonra gerek duyarsam 1 tane daha alırım. İlk etapta yanımızda nasılsa 1 tane yeter dedim. Gelsin de deneyelim bakalım

inşallah bacım inşallah.. sen yat yemeğe de kalkma Allah razı olsun analar bugünler için Allah başımızdan eksik etmesin. dualarımdasın canım inşallah sağlıkla alacaksın paşanı kucağına..Aydan hanımda çok iyi bir dr. iyi seçim yapmışsınız..bizi habersiz bırakma. arada yaz. tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…