Amin canım İnş Allah zamanında sağ salim, eksiksiz sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına. Anneler işte her şeyde koşarlar. Allah razı olsun onlardan. Yerleri doldurulamaz. Gerekmedikçe kalkma yat dinlen, bebiş sağlıkla geldikten sonra oturamayacaksın zaten. Emanetleri kaybolmayan Allah'a emanetiz canım bizde bebişlerimizde.Serklaj rahim ağzının dikilmesi. Ama sonrası çok önemli. Dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle enfeksiyon riski yüksek.
Babylove,
Vajinaya baskı vardı. Bir de su gibi bir sıvı geldi onun üzerine gittim.aslında o baskı 16 haftadan sonra başlamıştı ama Dr bu haftalarda normal demişti ve rahim ağzı ölçümüm de normaldi. Nasıl oldu bu durum hiç bilmiyorum. Aydan biri ' ye gidiyorum cnm
Esr06,
Bilmiyorum esracım nazar mıdır nedir. Bu hamileliğim pek bi zor geçiyor. İnş hayırdır.
Annem geldi. Allah razı olsun. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan işte.
Wc ye kalkıyorum. Dr yemeğe de kalkabilirsin dedi ama annecim yatağıma getiriyo sağolsun.
Hepinizden dua istiyorum. Bu bebek dualarla zamanında gelsin inş
Hayatımda yaptığım en hızlı alışveriştiBir kaç sitede yorumlara baktım. Sen ve arkadaşlarında kullanmış sizede güvenerek 2 tane aldım. Birini ablama. Sonra gerek duyarsam 1 tane daha alırım. İlk etapta yanımızda nasılsa 1 tane yeter dedim. Gelsin de deneyelim bakalım
Günaydın canım.günaydın kızlar
Aynen bende hep derim bir battaniye atarsın üzerine bir şey olmaz ama sıcaktan ateşi de çıkar her şey olur Allah korusun. Sağol canım güle güle kullanırız inş allah.güle güle kullan canım.. bebekler üşümekten çok terlemekten hasta oluyor çok dikkat etmek lazım ısıya.
sağlıklı günlerde kullanın inşallah..
Serklaj rahim ağzının dikilmesi. Ama sonrası çok önemli. Dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle enfeksiyon riski yüksek.
Babylove,
Vajinaya baskı vardı. Bir de su gibi bir sıvı geldi onun üzerine gittim.aslında o baskı 16 haftadan sonra başlamıştı ama Dr bu haftalarda normal demişti ve rahim ağzı ölçümüm de normaldi. Nasıl oldu bu durum hiç bilmiyorum. Aydan biri ' ye gidiyorum cnm
Esr06,
Bilmiyorum esracım nazar mıdır nedir. Bu hamileliğim pek bi zor geçiyor. İnş hayırdır.
Wc ye kalkıyorum. Dr yemeğe de kalkabilirsin dedi ama annecim yatağıma getiriyo sağolsun.
Normalde laboratuvar kendisi arıyo sonucu söylemek için siz nereye verdiniz ?
Yeşil kartlılara selam ederim...
Bende haberler kötü..buhranlı ilk günler geçtiği ve Dr umu değiştirip daha umutlu olmamı sağladığı için yazabiliyorum:
Ctesi akş acile gittim rahim ağzı boyum tehlike boyutunda kısalmış, hunileşme olmuş. Az daha gitmesem doğuruveriyomuşum!
Pzt serklaj atıldı. Iki enfeksiyon ilacı verip çıkarıldım. Kasılmalarım başladı. Bu kez zekai Tahir e gittim. Tekrar ölçüldü daha da kısalmış!!! Bir gece orda yattım tek yaptıkları şey serum vermek oldu. Allah o hastaneye düşürmesin bi daha! Daha beklesem kasıla kasıla doğururdum herhalde...
Hemen başına bu olay gelenlerle irtibat kurdum. Dr buldum ve ona gittim. Bi ton ilaç ve doğuma dek yatışşş! :) ama en azından ne yaptığını bilen bi Dr elindeyim. Bundan sonrası Allahıma emanet. Ltf dua edin...
Serklaj rahim ağzının dikilmesi. Ama sonrası çok önemli. Dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle enfeksiyon riski yüksek.
Babylove,
Esr06,
canım çok çok geçmiş olsun.
benimde 4 lü taramam da risk çıktı kendimizi aydan hocanın orda bulduk.
amniyo yapıldı sonuç bekliyorum ben de.
aydan hoca tam bir uzman emin ellerdesin.
hiç korkma her şey yolunda gidecek ve sağ salim kucağına alacaksın inşallah.
inşallah bizim de sonucumuz temiz çıkacak Allahın izniyle..
şu testlere ayar oluyorum ya yaptırmasammı acaba diye düşünüyorum 3-4 lü taramaları tırsmaya başladım
benim ilk oğlum aralık bebeğiydi. marta kadar uzun kollu çıtçıtlı body giydirdim. nisanda yarım kola geçtim. temmuzda askılıya geçtim. evim ne çok sıcak ne soğuk.
size naçizane tavsiyem evinizin ısısını 23-24 derecede tutun. evi merkezi sistem olup çok aşırı ısınan 28-29derece olan arkadaşların bebekleri hasta oldu, terlemekten zatürre olanlar bile oldu bizim eski topikte. anne kadar kontrol etse de gece falan terliyor çocuk annede insan uykuya yenilip es geçebiliyor, üstünü açınca da o terle üşüyor bebek vs vs netten de araştırabilirsiniz çocuk druna da sorun tavsiye edilen sıcaklık 23-24 derece. bizim eski topikte çoğunluk şunu almıştı
http://www.teknosa.com/urunler/1203...caklik-olcer?gclid=COfg-bzpvL8CFSvjwgodEmUAvQ
benim evimde şu an iki tane var. biri bizim odada, diğeri oğlumun odada.
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...Serklaj rahim ağzının dikilmesi. Ama sonrası çok önemli. Dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle enfeksiyon riski yüksek.
Babylove,
Esr06,
Aynen valla yaptırsan bir dert yaptırmasan ayrı. Ben yaptırmadım gerçi. Test yaptıranların sonuçları inş Allah sorunsuz çıkarda hep birlikte bir ohhh çekeriz artık.şu testlere ayar oluyorum ya yaptırmasammı acaba diye düşünüyorum 3-4 lü taramaları tırsmaya başladım
Ayy canım düşünceli abla.Günaydın bayanlar.
Annem hep sağ tarafina yatyr. Diyorum soluna yat anlatıyorum böyle böyle diye solda kalp var sen Karışma diyor banahep sinir oluyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sık sık kontrol edip terletmemeye çalışalım o zaman.Canım çok haklısın. Biz kızım 1 yaşına gelene kadar klimayla ısınmıştık. Hiç hasta olmamıştı. Sonra merkezi sistemle ısınan bi eve taşındık. Çok sıcak oluyodu. Kışın bile üstümüz açık yatardık. Sonra kızım bir bronşit oldu. İki yıl boyunca çektik. Nerdeyse her ay antibiyotik kullandık hava verdik. Kesinlikle terletmemeye çalışın kızlar bebişlerinizi. Bir kere bronşit zatürre oldumu önüne geçilmiyor
merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizimoralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum
Merhaba canım,
Niye duyamıyormuş ki. Bende dün gittim duyduk biz. 19+3 tüm dün. Aramızda çok yok ki. Şu haftadan sonra falan dedi mi ? Merak etme iyidir o bazen hissedemiyoruz.
canım yaptır yaptırma diyemem
ben yaptırmak istemiyordum ama eşim yapılsın dedi.
onun üzerine yapılmış oldu işte.
tam 20 olacak hatta 20yi geçecek dedi gönderdi. onun da bana işi düşer telefonumu açıommu bak sinir oldum
merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizimoralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum
Evet genelde 20. haftadan sonra ama bir deneseydi belki olurdu canım. Gerçi bazılarının aletleri çok düşük kapasiteli oluyormuş. Neyse canım boşver. Eve gidince çikolata falan ye yat dinlen o zaman kıpırdar. Ben öyle yapıyorum gün içinde hissetmeyince hareketleniyor o zaman. Mısır patlıyor karnımda o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?