2014 Aralık Anneleri

bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiii şimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk
Bende onceki gece bebegimi kaybettim ruyamda canim esim sahurdan sonra yanima gelince cok kotu ruya gordum bebegimi kaybettim dedim uyku arasindayim hala gozumden yaslar akiyo esim sarildi hormonlardan canim hepsi hamilelikten dedi tekrar daldim uykuya :)
Ama takilmamak gerekiyo cidden bilincalti bize oyun oynuyo..
Cok guzeller yaaa bende alisveris yapmak istiyorum artik..
Ogrenmissin canim aynen.
Bak sakalli biyikli saniyo esim.dedin ya hemen ruyana girdi hemen etkileniyoruz iste..
Ben bira uzun biraz kisa biraz askili alicamki ihtiyaca gore giydireyim bizim evde kisin cok sicak oluyo kat kat giydirmem tabiki.uzun kollu zibinin uzerine sifir kollu tulumlar giyebilir mesela yada elbise :)
Uyku tulumu alacak varmi aranizda? Kararsizim ben biraz ama gece kapaniyo kalorifer yorganida muhakkak aciyo bebekler..alayim en iyisi :)

Sen kacinci haftandasin ki ben 17haftadayim saglik ocaginda simdi kalp sesi duyulmaz dedi bakmadi bile bence moralini bozma ocaklarda cok kaliteli malzeme olmuyor cogu zaman

allahım çok güzeller bayıldım bayıldııımmmm
güle güle mutlu günlerde kullanın

canım başka dr a git bebeğin sağlıklı demedi mi ?

Sen kacinci haftandasin ki ben 17haftadayim saglik ocaginda simdi kalp sesi duyulmaz dedi bakmadi bile bence moralini bozma ocaklarda cok kaliteli malzeme olmuyor cogu zaman

tam 19um yarın 20 olucam ama ilgilenmedi bile bide bizim üzerimizden prim alırlar

tam 19um yarın 20 olucam ama ilgilenmedi bile bide bizim üzerimizden prim alırlar

Himm haftan ondeymis ama yinede cok takma derim cunku ben diger bebegimde hic ocakta kalp atisini dinlemedik doktor pek guvenmiyodu alete duyulmaz falan diyodu hep.kafana takiliyosada canin siklacagina git doktora soyle ocakta duyulmadi diye endiselendim

haftaya cumaya randevu aldım.1 hafta daha idare edim hemen gidicem artık doktora.

bende 16 haftadyım. öyle tekme falan yok. cok nadır pıt pıt bişey oluyo. bende endişeleniyim. allahın izniyle bebegın iyidir. sağlık ocaklarındaki makinalar çok kötü ya. onu geç ben 7 haftalık hamileydim. birgun önce doktor kalp atışını duymuştu. bana tahlıl vermişti. bende dedım devlette yaptırayım tahlılı. doktor ılk once ultarasyonda bakayım dedi. baktı bebek yok dedi. ben şok .sonra he gördüm dedi. sonra kalp atışı yok dedi. sonra aa varmış dedi. çok korkmuştum. doktor diye koyuyolar oraya. bak aklıma geldi sinir oldum

bence canım başka doktora git. için rahatlasın

şu testlere ayar oluyorum ya yaptırmasammı acaba diye düşünüyorum 3-4 lü taramaları tırsmaya başladım

Canım ben ikiliyi yaptırdım.. doktoruma 3 lüyü yaptırmak istemiyorum dedim yanılma payı yüksek zaten sen bilirsin dedi yaptırmadım.. Detaylıya gircem sadece inşallah 22.haftada...

Annenin tecrübesi yeter canım bizim yazdıklarımız hep kitap bilgisi onun bildiği en doğrusu oluyor çoğu zaman deneyim daha iyi bilir:)

tam 20 olacak hatta 20yi geçecek dedi gönderdi. onun da bana işi düşer telefonumu açıommu bak sinir oldum

Sağlık ocağındakilerin beceriksizliğidir canım o dert etme...baksana kaç kişiye enfeksiyon var dediler hiç birinden bişi çıkmadı..rahat ol

Ogrenmissin canim aynen.
Bak sakalli biyikli saniyo esim.dedin ya hemen ruyana girdi hemen etkileniyoruz iste..

Yani etkilenmemek içten değil :) dün de iftar topundan korktum boşluğuma geldi rüyamda patlama oldu öldüm, gün içinde ufacık bişi olsa pat anında rüyamda :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ocakta bakmadılarki duyulmaz şimdi dediler denemediler bile bende ona bozuldum

bendede enfeksiyon çıktı sağlıkocağında bide alerji :44::44:

Cok guzeller yaaa bende alisveris yapmak istiyorum artik..

çok zevkli oluyor gerçekten :) ama dün mağazadan çıkarken eşim farkında mısın bize hiç bebek bekliyor muamelesi yapmıyorlar dedi, gerçekten de öyle yani hediye alıyoruz sanıyorlar

allahım çok güzeller bayıldım bayıldııımmmm
güle güle mutlu günlerde kullanın

teşekkür ederiz canım her gördüğünü almak istiyor insan ama frenliyoruz şimdilik kendimizi :)

bu iyiymiş biz de alalım.
dün özelcana gittik canım, söğütözündekine. ufak tefek bir şeyler aldık ama geri kalan alışverişlerimi de oradan yapmayı düşünüyorum. hem güzel ilgilendiler hem de ufak da olsa indirim yapıyorlar. teşekkürler tavsiye için :)

kızlar heppımızın cınsıyetlerı neredeyse kesıne yakın bellı ne ısım dusunuyorsunuz bakalım favorı bır ısım var mı aralık bebıslerınde, bızımkısı Allah ızın verırse erkek adı Mustafa Arda yada Mustafa Furkan olsun ıstyorum ben babası hala dusunme asamasında sızde cınsıyet ve ısımler hakkında karar verdınız mı ne dusunuyorsunuz

[Hmm demek işe yaramadı. Okyanus suyu olarak bebeklerde kullanılan minik şişelerde satılanlar var eczanelerde onları denedin mi ?

yok canım onu denemedim.vicks yerine bi de ona bakayım olmazsa.teşekkürler

bizimde kızımız olucak eşim soyismimize uygun diye inci istiyor bende naz istedim ikisinide koyucaz heralde

bilmiyorum ki benim kız çok uyuşuk bu hafta dün gece saat 4tü ben tatlı yiyordum düşün inş. bir sorun yoktur. onun kıpırdamasını beklerken uyuyakalmışım belkide kıpırdamıştır

Kıpırdamıştır ama uyuyakalmışsın işte canım. Çok endişe ediyorsan git doktora ama daha şimdi çok ta büyük değiller heran hissedemeyebiliyoruz.

biz daha şimdiden isim çatışması yaşamaya başladık,doğana kadar ancak ortak bi kararda buluşuruz,eşim beşir istiyodu,ben eymen... diyo ki herkes eymen koymuş, olmaz diye hevesim kaçtı,aras olsun dedim onu da beğenmedi gibi ama kararlıyım kabul ettircem bi ismi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…