Bende onceki gece bebegimi kaybettim ruyamda canim esim sahurdan sonra yanima gelince cok kotu ruya gordum bebegimi kaybettim dedim uyku arasindayim hala gozumden yaslar akiyo esim sarildi hormonlardan canim hepsi hamilelikten dedi tekrar daldim uykuya :)bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiiişimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk
Cok guzeller yaaa bende alisveris yapmak istiyorum artik..günaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz
Eki Görüntüle 1185484
dün esranın tavsiyesiyle özelcan'a gittim, söğütözündeki. bebek arabalarına baktık. dünya üzerinde başka bebek arabası kalmamış gibi kafayı pierre cardin e taktım ama hiç bir yerde bulamadım. özelcanda quiny vardı bir modelini çok beğendim, 1500 civarı fiyatı. bebek arabasına çok para vermeyin diyor birçok arkadaş, o yüzden çok kararsız kaldım. daha zamanımız var ama alsaydık da aklımızdan çıksaydı iyi olurdu.
Ogrenmissin canim aynen.Aaaa ayıp ettin canım kaçar mı hiç eşim buralı olmasa da öğrendim
Canım geçmiş olsun bizim sağlam burunlar bile tıkandı Allah kolaylık versin sana...okyanus suyu fln satılıyor eczanelerde yeni doğanlar için onları bir denesen? burun bandını bu topicte kullanan vardı canım umarım işe yarar
Teşekkür ederiz teyzesiii :)
Canım o Hamilelikten hiç.tabir etme rüyaları ben geçenlerde sakallı doğum yapmıştım oğlumda hacı sakalı kadar sakal vardı düşün
Güle güle kullansın bebiş çok şekerler :) biz de dün iki parça bişi aldık oğlumuza :) kız giysilerinin yanından Son Sürat uzaklaştım çok güzeller çok şanslısınız :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bira uzun biraz kisa biraz askili alicamki ihtiyaca gore giydireyim bizim evde kisin cok sicak oluyo kat kat giydirmem tabiki.uzun kollu zibinin uzerine sifir kollu tulumlar giyebilir mesela yada elbise :)Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam karıştı. Biz bu çıtçıtlı badileri daha çok uzun kollu mu alsak kısa mı ? Ablamın 2 çocuğu da kış bebeğiydi. Genelde hep uzun giydirdim diyor. Ki evide çok sıcak yapar. Üşüme gibi bir durum söz konusu bile değil. Kışın git kısa kollu ile otur o derece :) Kendisi çok üşür sadeceBende iki kat olunca kollarını rahat hareket edemez robot gibi kalır diyorum. Siz ne dersiniz. TEcrübeli anneler fikirlerinizi alalım.
Anam daha şimdiden doğmamış çocuklarımızın rahatını düşünüyoruz. Annelik işte yaaa.
endişelenme inşallah iyidir bebişin ben de hala minik tekmeleri hissetmiyorum(o yüzden ben de biraz endişeliyim ( moralini bozma...
merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizimoralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum
günaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz
Eki Görüntüle 1185484
dün esranın tavsiyesiyle özelcan'a gittim, söğütözündeki. bebek arabalarına baktık. dünya üzerinde başka bebek arabası kalmamış gibi kafayı pierre cardin e taktım ama hiç bir yerde bulamadım. özelcanda quiny vardı bir modelini çok beğendim, 1500 civarı fiyatı. bebek arabasına çok para vermeyin diyor birçok arkadaş, o yüzden çok kararsız kaldım. daha zamanımız var ama alsaydık da aklımızdan çıksaydı iyi olurdu.
merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizimoralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum
Sen kacinci haftandasin ki ben 17haftadayim saglik ocaginda simdi kalp sesi duyulmaz dedi bakmadi bile bence moralini bozma ocaklarda cok kaliteli malzeme olmuyor cogu zaman
canım başka dr a git bebeğin sağlıklı demedi mi ?
tam 19um yarın 20 olucam ama ilgilenmedi bilebide bizim üzerimizden prim alırlar
Senin burun tıkanıklığı sebebin başka demekki normalde hamilelikte hormonal olarak burun mukozasında şişme ve burun kanaması normal ona da burun bandı yeterli oluyor ama istersen kbbye bi görün kuruluk için de burun jeli var nemlendirici
tam 19um yarın 20 olucam ama ilgilenmedi bilebide bizim üzerimizden prim alırlar
şu testlere ayar oluyorum ya yaptırmasammı acaba diye düşünüyorum 3-4 lü taramaları tırsmaya başladım
Günaydın bayanlar.
Annem hep sağ tarafina yatyr. Diyorum soluna yat anlatıyorum böyle böyle diye solda kalp var sen Karışma diyor banahep sinir oluyorum.
tam 20 olacak hatta 20yi geçecek dedi gönderdi. onun da bana işi düşer telefonumu açıommu bak sinir oldum
Ogrenmissin canim aynen.
Bak sakalli biyikli saniyo esim.dedin ya hemen ruyana girdi hemen etkileniyoruz iste..
Himm haftan ondeymis ama yinede cok takma derim cunku ben diger bebegimde hic ocakta kalp atisini dinlemedik doktor pek guvenmiyodu alete duyulmaz falan diyodu hep.kafana takiliyosada canin siklacagina git doktora soyle ocakta duyulmadi diye endiselendim
Canım ben ikiliyi yaptırdım.. doktoruma 3 lüyü yaptırmak istemiyorum dedim yanılma payı yüksek zaten sen bilirsin dedi yaptırmadım.. Detaylıya gircem sadece inşallah 22.haftada...
Annenin tecrübesi yeter canım bizim yazdıklarımız hep kitap bilgisi onun bildiği en doğrusu oluyor çoğu zaman deneyim daha iyi bilir:)
Sağlık ocağındakilerin beceriksizliğidir canım o dert etme...baksana kaç kişiye enfeksiyon var dediler hiç birinden bişi çıkmadı..rahat ol
Yani etkilenmemek içten değil :) dün de iftar topundan korktum boşluğuma geldi rüyamda patlama oldu öldüm, gün içinde ufacık bişi olsa pat anında rüyamda :))
Cok guzeller yaaa bende alisveris yapmak istiyorum artik..
allahım çok güzeller bayıldım bayıldııımmmm
güle güle mutlu günlerde kullanın
size naçizane tavsiyem evinizin ısısını 23-24 derecede tutun. evi merkezi sistem olup çok aşırı ısınan 28-29derece olan arkadaşların bebekleri hasta oldu, terlemekten zatürre olanlar bile oldu bizim eski topikte. anne kadar kontrol etse de gece falan terliyor çocuk annede insan uykuya yenilip es geçebiliyor, üstünü açınca da o terle üşüyor bebek vs vs netten de araştırabilirsiniz çocuk druna da sorun tavsiye edilen sıcaklık 23-24 derece. bizim eski topikte çoğunluk şunu almıştı
http://www.teknosa.com/urunler/1203...caklik-olcer?gclid=COfg-bzpvL8CFSvjwgodEmUAvQ
benim evimde şu an iki tane var. biri bizim odada, diğeri oğlumun odada.
kızlar heppımızın cınsıyetlerı neredeyse kesıne yakın bellı ne ısım dusunuyorsunuz bakalım favorı bır ısım var mı aralık bebıslerınde, bızımkısı Allah ızın verırse erkek adı Mustafa Arda yada Mustafa Furkan olsun ıstyorum ben babası hala dusunme asamasındasızde cınsıyet ve ısımler hakkında karar verdınız mı ne dusunuyorsunuz
bilmiyorum ki benim kız çok uyuşuk bu hafta dün gece saat 4tü ben tatlı yiyordum düşüninş. bir sorun yoktur. onun kıpırdamasını beklerken uyuyakalmışım belkide kıpırdamıştır
kızlar heppımızın cınsıyetlerı neredeyse kesıne yakın bellı ne ısım dusunuyorsunuz bakalım favorı bır ısım var mı aralık bebıslerınde, bızımkısı Allah ızın verırse erkek adı Mustafa Arda yada Mustafa Furkan olsun ıstyorum ben babası hala dusunme asamasındasızde cınsıyet ve ısımler hakkında karar verdınız mı ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?