2014 Aralık Anneleri

Annişler kızıma isim konusunda kararszm varmı seceneklerınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende bakıyorumda sen hangilernden aldın bi 44 lükler var onlarda tulum falan yok onlardan mı aldın

tulumlular kalmamış ki ben aldığımda orda 30 çeşitten fazla vardı az önce baktım indirimli hastane çıkışları bölümündeki 44 liralklarda en alt tarafta bitane pembe var, sürekli değişiyo indirimli ürünler bölümü ne iş anlamadım bi ara 3 liraya pantolonlar vardı şimdi de onlar kayolmuş :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet senin gibi deneyimli anneler hep uzun kollu dedi. Öyle yapacağım sağolasın.
Biz Pipidaş olduk onlarda adaş olsun
Ben 20. haftamdayım dün oldum aşımıda.

erkek bebege isim cok zor bende bulamiyorum eymen ismini bende düsündüm cok güzel hem kulaga hos geliyor hemde anlam olarak anacak son 2 ylida dogan erkek bebeklerin cogu eymen isminde vazgectim :)

Slm arkadaslar. kız annişleri bebişlerinize isim düşündünüzmü

Özgü koyacağız kızlar.. Ablası Özde kardeşi de Özgü olsun dedik..

aman allah korusun didoşum ..hep gebelikten bu rüyalar sakın tabirine fln bakma canım..sağlıklıca gelecekler kuzular inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamilenin gördüğü ruya yaorumlanmazmış zaten canım hep bizim evhamlarımız bize öle ruyalar gösteriyo aslında fazla takılmamak gerekiyo

erkek bebege isim cok zor bende bulamiyorum eymen ismini bende düsündüm cok güzel hem kulaga hos geliyor hemde anlam olarak anacak son 2 ylida dogan erkek bebeklerin cogu eymen isminde vazgectim :)
evet gerçekten erkek ismi bulmak çok zor.. benim aklıma gelenleri eşim beğenmiyor, onun düşündüklerini ben asla koymam oğluma diyorum. bakalım nasıl uzlaşıcaz. yeni bir öneri sunmalıyım ama neee??

çok güzelmiş ikisi de canım, hayırlı olsun :)

Arkadaşlar selam,

Bi iki küçük sorum var:

- Evimiz epey küçük ve çocuk odası olamayacak. Bu yüzden bebek yatağını bizim odada bizim yatağa yapışık tutmak istiyoruz.
İkea'nın SNIGLAR modelinden alalım diyoruz - ki o bile bizim odaya epey büyük geliyor- Hem hesaplı hem de düz bir şey diye tercihimiz o.

http://www.ikea.com.tr/urundetay/30248537/sniglar_bebek_karyolasi.aspx

Kullanan, memnun olan var mı? Ya da daha ufak benzer bildiğiniz karoyla var mıdır?

- Yatak odasında burada yatacak ama salonda falan park yatak gerekir mi? Yer de yeterince güvenli değil mi?

- Bir de bebek arabası için bi sorum var. İki çocuk anneleri hangi modeli tercih ettiniz? Birbirine 1-2 yaş fark eden çocuklarda özellikle. (ikiz değil)
Bir de bu arabayı doğumdan sonra mı alsak kafam çok karışık? :S

Şimdiden pek çok teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:
özgü koyacağız kızlar.. Ablası özde kardeşi de özgü olsun dedik..

isimleriyle yaşasınlar inşallah canım çok tatlı maşallah birbiriylede uyumlu
ikinci isim kurmayı düşünüyormusun tatlım benim hoşuma gidiyo çift isim

canım bu seti mi aldın bende bunu beğendim içeriği daha güzel renkler soluk geldi canlısı nasıl

tuğra ismide çok hoş canım

eymen ismi bana hep itici gelir nedense eczaneye gelenlerin çoğu eymen kızlarda esila ve nisa

Slm arkadaslar. kız annişleri bebişlerinize isim düşündünüzmü

benim de isimlerin arasında ablasının ismi duru ona uygun doğa,defne,ırmak annemde elif olsun istiyor düşünüyoruz daha bakalım geçen bir arkadaşda hanzade koyucam dedi çok etkileyici bir isim bence hala aklımda :)

bende özgü ismini hep beğenmişimdir

Benim çevremde hiç yoktu Eymen. Son anda bizden önce davranan eşimin iş arkadaşının oğlu Eymen oldu. Akrabalarda falan hiç yok. Bizim ki tek olacak
bu pipidaş kelimesi itici geliordu eskiden şimdi pek sevimli olmaya başladı benim alıcılardaa :9 evet adaş bebikler
Aynen bana da çok itici geliyordu. Hala çok alışamadım Yanlış anlaşılmadın oğluşuma alıştım biliyordum zaten içime doğmuştu ama pipi kelimesi bir tuhaf geliyor Hatta eşime diyorum bak sen ya da başkası sakın oğlumu severken ayyy pipini koparırım senin diye sevme. Psikolojisini bozmayın çocuğumun diyorum En nefret ettiğim olay erkek çocuklarda derler ya öyle ıyyykkk Ben gerçi diyene lafı yapıştırırım hiç kusura bakmasınlar öyle çocuk mu sevilir bak celallendim yine.

canım bizim evde küçük onun için klasık beşik aldık bizim yatağa yasladık kışın sobalı odaya aldık o şekilde idare ettik

tuğra ismide çok hoş canım

eymen ismi bana hep itici gelir nedense eczaneye gelenlerin çoğu eymen kızlarda esila ve nisa

Oğlumun isminden soğutacaksınız beni yaaa Biz çok beğendik çok ta sevdik. Alıştık ta hatta geçenlerde eşime dedim nasılsa ismi belli gidip kimliğini çıkarttıralım mı ? herkes geç yazdırır biz erken yazdıralım diye şakalaştık O kadar eminiz yani ismimizden
Siz çok duymuşsunuz o yüzden bıkmışsınız yoksa ismimiz çok güzel FANANAY sende bişi desene bak ismimizi beğenmiyorlar

canım benim çok yakın arkadaşım merkezi sistem ısınan evde oturuyor. kendileri şortla tişörtle yalınayak gezerdi sıcakta. bebek zatürre oldu, astım bronşit oldu. ventolin verirlerdi hava verirlerdi .her ay antibyotik içti yavrucuk.. ondan biliyorum bende snein neler yaşamış olduğunu az çok anlayabiliyorum. gelmiş geçmiş olsun.. 23-24 derece ev ideali..

canım bizim evde küçük onun için klasık beşik aldık bizim yatağa yasladık kışın sobalı odaya aldık o şekilde idare ettik

Ahhh ahh küçük oda sorunu bizde de var. Geçenlerde aldık elimize metreyi ölçtük odayı şöyle koysak böyle koysak ta beşiğe yer açsak diye. Sıkışık olacak ama ne yapalım idare edeceğiz. Az daha büyük yapamamışlar

Beşik de kısa zamanda küçük gelir diye düşündüm ya. Bir de tek kenarı kapalı olmasın istiyorum el edebileyim uyurken diye. Gerçi beşiğe de ulaşırsın hemen de kenarları daha yüksek ya işte.. Pimpirik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…