- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
canım bende bakıyorumda sen hangilernden aldın bi 44 lükler var onlarda tulum falan yok onlardan mı aldın
Evet senin gibi deneyimli anneler hep uzun kollu dedi. Öyle yapacağım sağolasın.Burun bandında herhangi bir kimyasal madde yok hayatım, sadece burun derisini hafif yukarı kaldırdığından nispeten rahat nefes alıyorsun, kullanabilirsin.. Ben de öyleyim 2 aydır, ağzımdan nefes almaktan sinir geldi..
Güzel haberlerle gel canım,aklım sende.
Bana sorarsan uzun kollu al derim, tam en soğuklara denk gelecekler ve hareketsiz zamanları olacak, tek katta o kollar buz oluyor.. Benim evim aşırı sıcak olmaz o yüzden kızımı da kalın giydirip büyüttüm, çok şükür daha antibiyotik bilmiyoruz..
Gebelikte kan oranı artıp kılcal damarlar genişlediği için burun tıkanıklığı olurmuş, bi süre böyle gidecek hayatım hepimiz öyleyiz..
20. hafta ve sonrasında duyulur canım daha küçüksünüz.
Biz Pipidaş olduk onlarda adaş olsunAllah nasip ederse oğlumuz olacak canım ismi kesinleşti artık YAĞIZ EYMEN olacak inşallah :)
Pipidaşım bizimkiler adaş da oldulaaarrrrrr.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 20. haftamdayım dün oldum aşımıda.slm kızlar biz bugün doktor kontrolümüze gittik 16+5 günlük olduk %90 kız dedi doktorumuz.
Tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda doktordan önce saglık ocagına gittim hemşire detaylı ultrasonu yaptır sonra yapalım dedi bebeğin organları tam gelişimini tamamlasın ona göre bakalım 20.haftanda gel dedi hatta. Doktoruma da sordum oda detaylı ultrasonu 22. hafta da yaptırırsın sonrada tetanozu yaptırısın 30. haftaya kadar zamanın var dedi tetanoz için zaten dedi. Bu arada isim bulmak ne kadar zormuş bi türlü isim beğenmiyoruz. kız anneleri sizler isim olarak neler düşündünüz.
biz daha şimdiden isim çatışması yaşamaya başladık,doğana kadar ancak ortak bi kararda buluşuruz,eşim beşir istiyodu,ben eymen... diyo ki herkes eymen koymuş, olmaz diye hevesim kaçtı,aras olsun dedim onu da beğenmedi gibi ama kararlıyım kabul ettircem bi ismi
Aman Allah korusun didoşum ..hep gebelikten bu rüyalar sakın tabirine fln bakma canım..Sağlıklıca gelecekler kuzular inşallah
Slm arkadaslar. kız annişleri bebişlerinize isim düşündünüzmü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar biz bugün doktor kontrolümüze gittik 16+5 günlük olduk %90 kız dedi doktorumuz.
Tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda doktordan önce saglık ocagına gittim hemşire detaylı ultrasonu yaptır sonra yapalım dedi bebeğin organları tam gelişimini tamamlasın ona göre bakalım 20.haftanda gel dedi hatta. Doktoruma da sordum oda detaylı ultrasonu 22. hafta da yaptırırsın sonrada tetanozu yaptırısın 30. haftaya kadar zamanın var dedi tetanoz için zaten dedi. Bu arada isim bulmak ne kadar zormuş bi türlü isim beğenmiyoruz. kız anneleri sizler isim olarak neler düşündünüz.
Biz Pipidaş olduk onlarda adaş olsun
.
aman allah korusun didoşum ..hep gebelikten bu rüyalar sakın tabirine fln bakma canım..sağlıklıca gelecekler kuzular inşallah
evet gerçekten erkek ismi bulmak çok zor.. benim aklıma gelenleri eşim beğenmiyor, onun düşündüklerini ben asla koymam oğluma diyorum. bakalım nasıl uzlaşıcaz. yeni bir öneri sunmalıyım ama neee??erkek bebege isim cok zor bende bulamiyorum eymen ismini bende düsündüm cok güzel hem kulaga hos geliyor hemde anlam olarak anacak son 2 ylida dogan erkek bebeklerin cogu eymen isminde vazgectim :)
Özgü koyacağız kızlar.. Ablası Özde kardeşi de Özgü olsun dedik..
özgü koyacağız kızlar.. Ablası özde kardeşi de özgü olsun dedik..
tulumlular kalmamış ki ben aldığımda orda 30 çeşitten fazla vardı az önce baktım indirimli hastane çıkışları bölümündeki 44 liralklarda en alt tarafta bitane pembe var, sürekli değişiyo indirimli ürünler bölümü ne iş anlamadım bi ara 3 liraya pantolonlar vardı şimdi de onlar kayolmuş :)
tulumlu set bu;
http://www.crazybebe.com/for-my-baby-10-lu-hastane-cikisi-set-sepetteki-kedi-murdum-fmy8089-
erkek bebege isim cok zor bende bulamiyorum eymen ismini bende düsündüm cok güzel hem kulaga hos geliyor hemde anlam olarak anacak son 2 ylida dogan erkek bebeklerin cogu eymen isminde vazgectim :)
Slm arkadaslar. kız annişleri bebişlerinize isim düşündünüzmü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Özgü koyacağız kızlar.. Ablası Özde kardeşi de Özgü olsun dedik..
Benim çevremde hiç yoktu Eymen. Son anda bizden önce davranan eşimin iş arkadaşının oğlu Eymen oldu. Akrabalarda falan hiç yok. Bizim ki tek olacakerkek bebege isim cok zor bende bulamiyorum eymen ismini bende düsündüm cok güzel hem kulaga hos geliyor hemde anlam olarak anacak son 2 ylida dogan erkek bebeklerin cogu eymen isminde vazgectim :)
Aynen bana da çok itici geliyordu. Hala çok alışamadımbu pipidaş kelimesi itici geliordu eskiden şimdi pek sevimli olmaya başladı benim alıcılardaa:9 evet adaş bebikler
arkadaşlar selam,
bi iki küçük sorum var:
- evimiz epey küçük ve çocuk odası olamayacak. Bu yüzden bebek yatağını bizim odada bizim yatağa yapışık tutmak istiyoruz.
Ikea'nın snıglar modelinden alalım diyoruz - ki o bile bizim odaya epey büyük geliyor- hem hesaplı hem de düz bir şey diye tercihimiz o.
http://www.ikea.com.tr/urundetay/30248537/sniglar_bebek_karyolasi.aspx
kullanan, memnun olan var mı? Ya da daha ufak benzer bildiğiniz karoyla var mıdır?
- yatak odasında burada yatacak ama salonda falan park yatak gerekir mi? Yer de yeterince güvenli değil mi?
- bir de bebek arabası için bi sorum var. Iki çocuk anneleri hangi modeli tercih ettiniz? Birbirine 1-2 yaş fark eden çocuklarda özellikle. (ikiz değil)
bir de bu arabayı doğumdan sonra mı alsak kafam çok karışık? :s
şimdiden pek çok teşekkür ederim. :)
tuğra ismide çok hoş canım
eymen ismi bana hep itici gelir nedense eczaneye gelenlerin çoğu eymen kızlarda esila ve nisa
Canım çok haklısın. Biz kızım 1 yaşına gelene kadar klimayla ısınmıştık. Hiç hasta olmamıştı. Sonra merkezi sistemle ısınan bi eve taşındık. Çok sıcak oluyodu. Kışın bile üstümüz açık yatardık. Sonra kızım bir bronşit oldu. İki yıl boyunca çektik. Nerdeyse her ay antibiyotik kullandık hava verdik. Kesinlikle terletmemeye çalışın kızlar bebişlerinizi. Bir kere bronşit zatürre oldumu önüne geçilmiyor
canım bizim evde küçük onun için klasık beşik aldık bizim yatağa yasladık kışın sobalı odaya aldık o şekilde idare ettik
canım bizim evde küçük onun için klasık beşik aldık bizim yatağa yasladık kışın sobalı odaya aldık o şekilde idare ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?