- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
Bizimkisi kesin olarak kız.
Beril yada beren ismini düşünüyorum ben. Ablasi olarak isim isi bende. Bana kalsa daha değişik isimler bulacagm ama kabul etmiyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende oğluşuma "Bera" ismini düşünüyorum.benim için anlamıda çok önemli buyuzden bu isim cok hosuma gidiyor.anlamı da bu isimde peygamber efendımız zamanında bı sahabe varmıs cook savaşalra katılmıs mubarek bı ınsanmıs.diğer anlamı "seçkin olma vasfı,fazilet,olgunluk" büyük ihtimal bera olucak oğluşumuz rabbim nasip ederse
bizimde kızımız olucakeşim soyismimize uygun diye inci istiyor bende naz istedim ikisinide koyucaz heralde
benim daha kesin değil ama dr büyük ihtimalle kız dedi kısmetse çarşamba günü kesinleşçek
amaaa kız olursa AYŞE ADA erkek olursa eşimin adını da koycam yani ATA DAVUT olacak kısmetse
İsmi ilk kez duydum ve anlamı çok güzelmiş... adının anlamıyla yaşar inşallah :)
evet Eymen revacta oyle gozukuyor Arası bende sevıyorum ama bu Arda olursa ıkıncıye Aras koyarım ınsallahben ıkıncının planını yaptım kocıs daha bı ısım bulamadı ınsallah bulamazzz
Allah nasip ederse oğlumuz olacak canım ismi kesinleşti artık YAĞIZ EYMEN olacak inşallah :)
Pipidaşım bizimkiler adaş da oldulaaarrrrrr.
canım soy isminiz nedir bilmiyorum ama okul hayatını düşünün koyarken. akrabamızın soyadı birinci. kızına inci koydu. inci birinci oldu. baya alay ediliyormuş çocuk ağlıyor vs.
incel soy ismimiz inci incel olsun dedi babamız ama bakıcaz artık
Bizimkisi kesin olarak kız.
Beril yada beren ismini düşünüyorum ben. Ablasi olarak isim isi bende. Bana kalsa daha değişik isimler bulacagm ama kabul etmiyorlar.
Eymenlerımız cok bu yıl desenızeama Eymen ısmıde pek hos gelıor kulaga
Bebiş tombiş olursa buyuyunce onunlada dalga geçerler inci incel dıye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arda bende istedim ama anlamı "işaret amacıyla yere dikilen çubuk, değnek" imiş vazgeçtim. Onur olacak bizim paşanın ismi..
aynen her halukarda dalga geçilecez zaten soyismimizden dolayı
incel soy ismimiz inci incel olsun dedi babamız ama bakıcaz artık
Ben hala isin bulamadm kızıma. Hira ve ılgın seceneklerim arasında başka arıyorum ama bulamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim yeğenimin adı İnci 9 yaşında herhangi bi sorun yaşamamış ama şimdiki nesil cok fena canım zaten biz ne koyarsak koyalım illa dalga geçecek bişi bulurlar bunlar :))))
Canım kulağa hoş gelmesinden ziyade anlamı için koyuyorum ben bi önceki sayfada yazmıştım çok güzel, inşallah isminin anlamını taşır oğlum :) Yağızı da biz 10 yıldır deriz eşimle kızımız olursa Masal Oğlumuz olursa Yağız diye o hep var gibiydi bizde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?