2014 Aralık Anneleri

bende oğluşuma "Bera" ismini düşünüyorum.benim için anlamıda çok önemli buyuzden bu isim cok hosuma gidiyor.anlamı da bu isimde peygamber efendımız zamanında bı sahabe varmıs cook savaşalra katılmıs mubarek bı ınsanmıs.diğer anlamı "seçkin olma vasfı,fazilet,olgunluk" büyük ihtimal bera olucak oğluşumuz rabbim nasip ederse

Ayyyyy benim bebiş bi zamanlar kızken adı Beren olacaktı :) Beren güzel güzel... beren koyun zeki akıllı tanınmış kadın demek :) bir de Beren Saat'in güzelliğinden olur belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İsmi ilk kez duydum ve anlamı çok güzelmiş... adının anlamıyla yaşar inşallah :)

bizimde kızımız olucak eşim soyismimize uygun diye inci istiyor bende naz istedim ikisinide koyucaz heralde

canım soy isminiz nedir bilmiyorum ama okul hayatını düşünün koyarken. akrabamızın soyadı birinci. kızına inci koydu. inci birinci oldu. baya alay ediliyormuş çocuk ağlıyor vs.

benim daha kesin değil ama dr büyük ihtimalle kız dedi kısmetse çarşamba günü kesinleşçek
amaaa kız olursa AYŞE ADA erkek olursa eşimin adını da koycam yani ATA DAVUT olacak kısmetse

SEnde benım gbı esının adına takmıssın desene ben cok ıstıorum onun adı olsun 10 yıllık bı konusma suremız oldu yıllarca onun adı olsun ıstedım nhayet evlendık ve doktor erkek dedı tamam dedm senın adını kokuyoruz adam pek gonulsuz bu sefer

Ya kızlar benmde ilk bebişim. Şimdi bebegm odasını yapmak sacma geliyo. Dıyorumkınonce guzelbı dolap alıyım bıde park yatak. Biide bebişim salonda koktuklarda yatmasn diye ufak hasır beşik alırım. Bıraz buyuyunce guzelce odasını hazrlarm diyorumm. Sizce? Bide şimdi ne almam lazm ilk sırada hanı sepet ana kucagı falan olanlardan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet Eymen revacta oyle gozukuyor Arası bende sevıyorum ama bu Arda olursa ıkıncıye Aras koyarım ınsallah ben ıkıncının planını yaptım kocıs daha bı ısım bulamadı ınsallah bulamazzz

arda bende istedim ama anlamı "işaret amacıyla yere dikilen çubuk, değnek" imiş vazgeçtim. Onur olacak bizim paşanın ismi..

Eymenlerımız cok bu yıl desenıze ama Eymen ısmıde pek hos gelıor kulaga

canım soy isminiz nedir bilmiyorum ama okul hayatını düşünün koyarken. akrabamızın soyadı birinci. kızına inci koydu. inci birinci oldu. baya alay ediliyormuş çocuk ağlıyor vs.

incel soy ismimiz inci incel olsun dedi babamız ama bakıcaz artık

Bı Irem bıde Erenınız var anlasılan benım ablamında Irem ve Erenı var sımdıkı kız uygun ısım arıodu dur bı senın ısımlerı bı cıtlatayım 4 gun sonra sezeryanı var daha ısım bulamadı yazık ablamda nerden duyduysa Elvın olsun dıyordu ama bana sarkıcı Elvısı hatırlatıor oyuzden cok ıtıcı geldı bana

Eymenlerımız cok bu yıl desenıze ama Eymen ısmıde pek hos gelıor kulaga

Canım kulağa hoş gelmesinden ziyade anlamı için koyuyorum ben bi önceki sayfada yazmıştım çok güzel, inşallah isminin anlamını taşır oğlum :) Yağızı da biz 10 yıldır deriz eşimle kızımız olursa Masal Oğlumuz olursa Yağız diye o hep var gibiydi bizde :))))

arda bende istedim ama anlamı "işaret amacıyla yere dikilen çubuk, değnek" imiş vazgeçtim. Onur olacak bizim paşanın ismi..

Ah evet hıcbı manası cok hukumdarın asası anlamıda var ama ılk adına Mustafa dusundugum ıcın anlamına pek takmadım ayrıca babası koyu bır galatasaraylı ve soyadmız Turan bı arda turan da ben dogurayım dedım

aynen her halukarda dalga geçilecez zaten soyismimizden dolayı

Ben hala isin bulamadm kızıma. Hira ve ılgın seceneklerim arasında başka arıyorum ama bulamıyorum

incel soy ismimiz inci incel olsun dedi babamız ama bakıcaz artık

Benim yeğenimin adı İnci 9 yaşında herhangi bi sorun yaşamamış ama şimdiki nesil cok fena canım zaten biz ne koyarsak koyalım illa dalga geçecek bişi bulurlar bunlar :))))

Ben hala isin bulamadm kızıma. Hira ve ılgın seceneklerim arasında başka arıyorum ama bulamıyorum

eşimde ılgın istemişti konyanın hamamlarıyla ünlü bir ilçesi var heee şu hamamlı ilçemi dedim allah seni kahretmesin nerden aklına geldi diyor ılgın deyince ilk aklıma gelen o benim hamam

bulurlar çok fenalar artık

Ismı gıbı talıhlı olur Insallah canım, ben 10 yıl boyunca Mustafa Furkan olacak dedım gorumcem ogluna Muhammet Furkan koydu baska ısım mı yoktu yaaaa Furkandan vazgectım gıbı ama gunluklerımı bebegıme yıllar once aldıgım bırıktırdıgım kıtaplarımda Hep Mustafa Furkanıma yazıor cocuk buyuyunce anne bu kım dıyecek sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…