Hoş zaten ondandırEymen annesi olacağım bende inş Allah ismimiz pek bi hoştur
Ane bilmediğim bir kardeşim mi var diye sorarsa şaşırma
Ewet ya sonrada gel anlat cocuga ayy kız annesı olmak daha zor ya smdı kımı gorsem alacam senı ogluma dıyorumkız annesı olsam kızımdan bahsedenı vururyummmm
Oğlunu paylaşmaya pek meraklısın. Hiç te paylaşamam valla. Ben oğlumu oğlan kurusu yapmaya niyetliyim
Oğlunu paylaşmaya pek meraklısın. Hiç te paylaşamam valla. Ben oğlumu oğlan kurusu yapmaya niyetliyim
Kızzz Oğlumuzun adını savundum ben alıntı yaptıydım senden :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
incel soy ismimiz inci incel olsun dedi babamız ama bakıcaz artık
tatlım doktor kesın erkek dedı zaten vurmam kımseyı merak etme farkındayım alıntınnda kullanmayı ogrenemedım su meretı
evet canım 20. haftada yapılıyor.ben doktoruma danıstım ben onermıyorum cok yusek oranda civa var dedi bende yapttırmıcam
fatmacım daha kesin belli olmadı mı kuzuların cinsiyetleri? çok beklettiler annesi seni :)
bende oğluşuma "Bera" ismini düşünüyorum.benim için anlamıda çok önemli buyuzden bu isim cok hosuma gidiyor.anlamı da bu isimde peygamber efendımız zamanında bı sahabe varmıs cook savaşalra katılmıs mubarek bı ınsanmıs.diğer anlamı "seçkin olma vasfı,fazilet,olgunluk" büyük ihtimal bera olucak oğluşumuz rabbim nasip ederse
Benim doktorda 2li iyi cikti 3luye gerek yok dedi ama 4 lu yada ayrintili ultrasondan bahsetmedi bana yaa simdi sali gunu sorsam yine gerilebilirim.ama onceki muayenede ultrrason muayenemiz var demisti pfff bilemedim yine...Canım ben ikiliyi yaptırdım.. doktoruma 3 lüyü yaptırmak istemiyorum dedim yanılma payı yüksek zaten sen bilirsin dedi yaptırmadım.. Detaylıya gircem sadece inşallah 22.haftada...
Yani etkilenmemek içten değil :) dün de iftar topundan korktum boşluğuma geldi rüyamda patlama oldu öldüm, gün içinde ufacık bişi olsa pat anında rüyamda :))
Benim karnim epey buyudu bana yapmazlar sanirim o muameleyi :)çok zevkli oluyor gerçekten :) ama dün mağazadan çıkarken eşim farkında mısın bize hiç bebek bekliyor muamelesi yapmıyorlar dedi, gerçekten de öyle yani hediye alıyoruz sanıyorlar
teşekkür ederiz canımher gördüğünü almak istiyor insan ama frenliyoruz şimdilik kendimizi :)
Bizimki Sumeyye Ayse olucak :)Slm arkadaslar. kız annişleri bebişlerinize isim düşündünüzmü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok guzel bi isim canim Ablasinin isminide cok begendim :)Özgü koyacağız kızlar.. Ablası Özde kardeşi de Özgü olsun dedik..
Küçük kızıma NİL ismini düşündüm babası hala düşünüyor
Ya Fettah
Maşallah canım ya kaç haftalıksın? Ben 18 deyim. İlk defa geçen gün elimi koydum karnıma, sağ taraftaki bebişin hareketlerini hissettim. Elimin altında pıt pıt atıyodu :))
Gördüm gördüm takdir ettim seni.Yetişemiyorum forum yoğunluğuna hem iş hem burası malum
selam canlar maşallah cinsiyetler belli olmuş isimlier koyulmaya başlanmış Allah hepsine hayırlı ömür versin...bizim de kızımız olacak inşallah adı da Ayşem...
Topu topu 2 kişiyiz canım
Eymen annelerı defansta
Haklısın1 ın yanında 2 cok kalabalık be annesı
OĞlan kurusu yapacağız biz onlarıAynen öyle swift ve ben :)) zaten anacı yetiştirme konusunda da hemfikiriz SWİFTCİĞİM le :)) göbek bağlarını kesmeyeceğiz
maşallah canım ya kaç haftalıksın? Ben 18 deyim. Ilk defa geçen gün elimi koydum karnıma, sağ taraftaki bebişin hareketlerini hissettim. Elimin altında pıt pıt atıyodu :))
arkadaslar birşey sorucam yardımcı olursanız sevınırım .. 16 haftalığız e haftadır uzanınca gobegımın pıt pıt attığını hissedıyorum .. Gözle görülebilecek bi göbek atması bu... Hatta yarım saat aralıksız attıgı oluyor size oluyor mu böyle
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senden de pek ıyı bı kaynana olur desene ortalarında yatarsınyok yaa arkadaslarımın cogu bekar bekleyın heppınızı alıcam ogluma dıorumm. yazık ya umıtte vermıs oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?