2014 Aralık Anneleri

Kızzz Oğlumuzun adını savundum ben alıntı yaptıydım senden :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gördüm gördüm takdir ettim seni. Yetişemiyorum forum yoğunluğuna hem iş hem burası malum

evet canım 20. haftada yapılıyor.ben doktoruma danıstım ben onermıyorum cok yusek oranda civa var dedi bende yapttırmıcam

Merhaba arkadaslar bu sayfayı yeni görüyorum ... Okudum son sayfaları tetanoz aşısı hakkında saglık ocağı söyledi sma doktoruma danıştığımda yPmssan da olur dedi bende kafam karıştı .. Saglık ocağı da zaten doktoru. Istemezse yaptırmayabilirsin dedi.. Yaptırmıycam sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canım Rabbım kucagımıza almayıda nasıp etsın smıyle buyutsun ınsallah

Benim doktorda 2li iyi cikti 3luye gerek yok dedi ama 4 lu yada ayrintili ultrasondan bahsetmedi bana yaa simdi sali gunu sorsam yine gerilebilirim.ama onceki muayenede ultrrason muayenemiz var demisti pfff bilemedim yine...

Benim karnim epey buyudu bana yapmazlar sanirim o muameleyi :)
Slm arkadaslar. kız annişleri bebişlerinize isim düşündünüzmü

Bizimki Sumeyye Ayse olucak :)
Özgü koyacağız kızlar.. Ablası Özde kardeşi de Özgü olsun dedik..
Cok guzel bi isim canim Ablasinin isminide cok begendim :)
Küçük kızıma NİL ismini düşündüm babası hala düşünüyor

Ya Fettah

Buda cok guzel bi isim canim..
Ben kisa isimleri cok seviyorum ama ilk bebegimizin ismini esim koyacak diye anlasmistik..

Arkadaslar birşey sorucam yardımcı olursanız sevınırım .. 16 haftalığız e haftadır uzanınca gobegımın pıt pıt attığını hissedıyorum .. Gözle görülebilecek bi göbek atması bu... Hatta yarım saat aralıksız attıgı oluyor size oluyor mu böyle

maşallah canım ya kaç haftalıksın? Ben 18 deyim. Ilk defa geçen gün elimi koydum karnıma, sağ taraftaki bebişin hareketlerini hissettim. Elimin altında pıt pıt atıyodu :))

sağ taraftaki daha hareketli oluyo demekki biizmkiler babaya tepki veriyo bu aralar bide müziğeee

maşallah bebiş atakta o zaman canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…