Benim karnim epey buyudu bana yapmazlar sanirim o muameleyi :)
sağ taraftaki daha hareketli oluyo demekki biizmkiler babaya tepki veriyo bu aralar bide mübir ğeee
senden de pek ıyı bı kaynana olur desene ortalarında yatarsınyok yaa arkadaslarımın cogu bekar bekleyın heppınızı alıcam ogluma dıorumm. yazık ya umıtte vermıs oldum
Arkadaslar birşey sorucam yardımcı olursanız sevınırım .. 16 haftalığız e haftadır uzanınca gobegımın pıt pıt attığını hissedıyorum .. Gözle görülebilecek bi göbek atması bu... Hatta yarım saat aralıksız attıgı oluyor size oluyor mu böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçenlerde bizde eşimle iftarda bir avm de yemek yiyoruz. Karşımda karnında deniz topu olan çırpı bacaklı biri geçiyoryok ya en son paylaştığın fotoğrafta hiç de o kadar büyük değildi aslında. ben önceki gün bir arkadaşımla görüştüm 8. ayda o da, ilk başlarda hiç kilo almamıştı ama şimdi maşallah göbek bağımsızlığını ilan etmiş. onu gördükten sonra sesimi çıkarmıyorum nasıl olsa büyüyecek diye :)
Aynen öyle swift ve ben :)) zaten anacı yetiştirme konusunda da hemfikiriz SWİFTCİĞİM le :)) göbek bağlarını kesmeyeceğiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın
OĞlan kurusu yapacağız biz onları
evet canım hep sağdakini hissediyorum ben. Ultrasonda da o hareketli hep. Diğeri biraz tembel :)) valla biz babamızdan bi tepki göremediğimiz için bebekler babalarına tepki veriyor mu vermiyor mu daha anlayamadık :d geçen gecede konuşmuştuk burda kızlarla.eşime karnıma bi dokunsana dediğim an kaçar odadan odaya :d
Hiç bilmiyorumOğlan anaları olaraktan biz bu çocukları askere nasıl göndercez kızlar yabende geçen gün bunu düşündüm durdum...
Geçenlerde bizde eşimle iftarda bir avm de yemek yiyoruz. Karşımda karnında deniz topu olan çırpı bacaklı biri geçiyorEşime diyorum sence bende öyle olur muyum Yok senin bacaklar daha kalın durur dedi bana
ama bariz deniz topu yutmuş gibiydi. Başka hiçbir yerinde kilo yoktu.
banada oluyor ılk gebelıgım ama cok erken hıssettm sanrım oglusumugobegımde bazende gogsumun alt kenarında seyırme seklınde oluor. hele dondurma yada cukulata yersem dondugunu dahı hıssedıorum. ama ılk tekmemmı bende dun yedım sertce okkalı bı gol geldı oglumdan
maşallah bebiş atakta o zaman canımmmmm
ayy ben onları bir balık bir başka balığı yer ya karnı şişer onlara benzetiyorum eşine katılıyorum biz her türlü kilo alırız onun gibi çirkin olmayız :))
Bi kere dokunsun hissttsşn oynadığını bak gör sürekli hissbir mek isticekkkk bizim babamızda korkuyodu kızımızda bikere hisstetti kensisine verdiği tepkiyi benden öilgileniyor.hal hatır soruyodu adammm
vanlı mısın canım sen . pat dıye soru verdım ama soyaddan merak ettım
Aynen öyle swift ve ben :)) zaten anacı yetiştirme konusunda da hemfikiriz SWİFTCİĞİM le :)) göbek bağlarını kesmeyeceğiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç bilmiyogerek. ÇOğlanların ne var, derdi var. Sünneti, askere gitmesi, evden uçması .......
Kızın sadece bir evden uçması var..
Bu kadar üzüntüye dayanamayacağım gibi
Gönderemem ben oğluşumu o teröristlerin içine. Çalışalım para kazanalım da bedelli yaptıralım bari
Hiç bilmiyorumOğlanların ne çok derdi var. Sünneti, askere gitmesi, evden uçması .......
Kızın sadece bir evden uçması var..
Bu kadar üzüntüye dayanamayacağım gibi
Gönderemem ben oğluşumu o teröristlerin içine. Çalışalım para kazanalım da bedelli yaptıralım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?