2014 Aralık Anneleri

Benim karnim epey buyudu bana yapmazlar sanirim o muameleyi :)

yok ya en son paylaştığın fotoğrafta hiç de o kadar büyük değildi aslında. ben önceki gün bir arkadaşımla görüştüm 8. ayda o da, ilk başlarda hiç kilo almamıştı ama şimdi maşallah göbek bağımsızlığını ilan etmiş. onu gördükten sonra sesimi çıkarmıyorum nasıl olsa büyüyecek diye :)

sağ taraftaki daha hareketli oluyo demekki biizmkiler babaya tepki veriyo bu aralar bide mübir ğeee

Evet canım hep sağdakini hissediyorum ben. Ultrasonda da o hareketli hep. Diğeri biraz tembel :)) Valla biz babamızdan bi tepki göremediğimiz için bebekler babalarına tepki veriyor mu vermiyor mu daha anlayamadık geçen gecede konuşmuştuk burda kızlarla.eşime karnıma bi dokunsana dediğim an kaçar odadan odaya

senden de pek ıyı bı kaynana olur desene ortalarında yatarsın yok yaa arkadaslarımın cogu bekar bekleyın heppınızı alıcam ogluma dıorumm. yazık ya umıtte vermıs oldum

Oğlumun yanında kız görmeye dayanabileceğimi sanmıyorum o yüzden yanlarında yatamam
Evet biraz ümit vermişsin, yazık bekleyecekler boşuna bak şimdi

banada oluyor ılk gebelıgım ama cok erken hıssettm sanrım oglusumu gobegımde bazende gogsumun alt kenarında seyırme seklınde oluor. hele dondurma yada cukulata yersem dondugunu dahı hıssedıorum. ama ılk tekmemmı bende dun yedım sertce okkalı bı gol geldı oglumdan

Fatmacım sen ikiz bebek arabası almayı düşünüyomusun? Benim kafa çok karışık bu konuda..

Geçenlerde bizde eşimle iftarda bir avm de yemek yiyoruz. Karşımda karnında deniz topu olan çırpı bacaklı biri geçiyor Eşime diyorum sence bende öyle olur muyum Yok senin bacaklar daha kalın durur dedi bana
ama bariz deniz topu yutmuş gibiydi. Başka hiçbir yerinde kilo yoktu.

Aynen öyle swift ve ben :)) zaten anacı yetiştirme konusunda da hemfikiriz SWİFTCİĞİM le :)) göbek bağlarını kesmeyeceğiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadı bakalım ınsallah

Haklısın

OĞlan kurusu yapacağız biz onları

aman annelerı ya cok uzun geldı gozume aglayasım geldı valla gorecekmyım o gunlerı. Rabbım once saglıkla kucaklamayaı nasıp etsnde varsın bnımkısıde oglan kurusu olsun

Oğlan anaları olaraktan biz bu çocukları askere nasıl göndercez kızlar ya bende geçen gün bunu düşündüm durdum...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben 16 haftalık hamileyim yarın cinsiyetini öğrenmeye gidicez inşallah görürüz . bebeğinin hareketlerini hissedenler ne zaman hissetmeye başladı ve nasıl bi duygu nerden anladınız bebeğin hareketleri olduğunu ve kiloyla alakası varmı hamililikten önce göbeği olanlar daha mı geç hisseder cevap verirseniz sevinirim teşşekkürler. sağlıklı hamilelikler.

Bi kere dokunsun hissttsşn oynadığını bak gör sürekli hissetmek isticekkkk bizim babamızda korkuyodu kızımızda bikere hisstetti kensisine verdiği tepkiyi benden önce kızına hal hatır soruyodu adammm

Oğlan anaları olaraktan biz bu çocukları askere nasıl göndercez kızlar ya bende geçen gün bunu düşündüm durdum...
Hiç bilmiyorum Oğlanların ne çok derdi var. Sünneti, askere gitmesi, evden uçması .......
Kızın sadece bir evden uçması var..
Bu kadar üzüntüye dayanamayacağım gibi
Gönderemem ben oğluşumu o teröristlerin içine. Çalışalım para kazanalım da bedelli yaptıralım bari

ayy ben onları bir balık bir başka balığı yer ya karnı şişer onlara benzetiyorum eşine katılıyorum biz her türlü kilo alırız onun gibi çirkin olmayız :))

Cok uzun sürüyor benim acıyorum göbeğimi bakıyorum pıt pıt pıt atıyor cok tatlı maşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy ben onları bir balık bir başka balığı yer ya karnı şişer onlara benzetiyorum eşine katılıyorum biz her türlü kilo alırız onun gibi çirkin olmayız :))

Seninki de farklı bir moral oldu. Kilolu güzel olacağız biz, tabi canım dengeli gidiyorum zaten hem bacaklarım hem kollarım genişliyor
Hamilelik öncesinde zayıftım boyumda var kimse inanmıyor 5 kilo aldığıma (gerçi hamile kalmadan öncede 2-3 ayda 5 kilo almıştım. toplam 10 kilo) ilk 5 kiloyu almasaydım vücut kitle endeksi zımbırtısında zayıf kategorisindeydim Şimdi normalimm en azından

Bi kere dokunsun hissttsşn oynadığını bak gör sürekli hissbir mek isticekkkk bizim babamızda korkuyodu kızımızda bikere hisstetti kensisine verdiği tepkiyi benden öilgileniyor.hal hatır soruyodu adammm

Hareketleri iyice kuvvetlensinde o zaman dokundurayım. Güzellikle olmazsa zorla :d kızımda bi kerecik dokundu sonra hemen geri çekti. Doğduktan sonrada aylarca kucağına alamadı. Ama şuan çok güzel ilgileniyor.Erkekler bebek 6 aylık olana kadar farkına varamıyorlarmış baba olduklarının :)

Aynen öyle swift ve ben :)) zaten anacı yetiştirme konusunda da hemfikiriz SWİFTCİĞİM le :)) göbek bağlarını kesmeyeceğiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim kızlar keser o göbek bağlarınızı merak etmeyin

Son düzenleme:

Bende gönderemem oğluşlarımı ya gerçekten erkeklerin baya derdi var, daha doğmadan başladık üzülmeye Kıyamam ben onlara..
Bide kaynana olcaz Benden nasıl bi kaynana olur acaba, ayy o zamanın gelinleri bizi hiç tınlamaz valla

nie kızın tek derdi evden uçmakmış sonrada bütün dertler ona doğurması, evidir bilmem neydiri sonra birde üstüne kaynana kayınpeder dırdırı oooooo siz bizim kızları çok küçümsüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…