2014 Aralık Anneleri

Benim doktorda 2li iyi cikti 3luye gerek yok dedi ama 4 lu yada ayrintili ultrasondan bahsetmedi bana yaa simdi sali gunu sorsam yine gerilebilirim.ama onceki muayenede ultrrason muayenemiz var demisti pfff bilemedim. .

Canım bana ayrıntılı da bazı bulgular anne karnında müdahale edilebilir dedi.doktor sırf o yüzden yaptırcam bir de kalp damarları bile görünüyormuş cok heyecanlı :))

Haklısın

OĞlan kurusu yapacağız biz onları

Evet hedef belli kuzum :))

Oğlan anaları olaraktan biz bu çocukları askere nasıl göndercez kızlar ya bende geçen gün bunu düşündüm durdum...

Valla canım bana doktor kesin erkek dediği günden beri onu düşünüyorum kara kara eşim yapsın ne olacak biz de yaptık. diyo ama ben istemiyorum neden benim oğlum canını atıyor ortaya..ben bedelli çıkar ondan yaptırırım ya da yurtdışında yaşasın 3 sene ben gider görürüm oğlumu :)

bizim kızlar o göbek bağlarınızı merak etmeyin

Ondan hiç şüphem yok zaten yeni nesil erkekler karılarının sözünden çıkamıyorlar ay
çok korkuyorum yaaa ben de peşinden giderim oğlumun artık napıcan gelin kapı dışarı etmez inşallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim kızlar keser o göbek bağlarınızı merak etmeyin
Biz çok kuvvetli kurcaz o bağlarımızı sizin kızların gücü yetemeyecek
Neyse canım daha çok vakit var. Üzülmeyelim şimdiden.
Şimdikiler böyleyse valla gelecektekileri düşünemiyorum
Baksana kız annesi Kascimm gelecekte bizi bekleyen gelinlerin sinyallerini şimdiden vermiş

hahaha görüşürüz şekerim kızım kesemezse ben keserim

sizin pabuçlar dama malesef kaynanallaaaarrrrr

İnşallah biter şu terör olayları ya.Yada bedelli falan yapıcaz bişeyler, Rabbime emanet edicez oğluşlarımızı..

İyide canım kayınpeder kayınvalide bizim oğluşlarda da olucak malum. Baksana şimdiki kız anneleri bizimkiler benzemiyor pek bi kıymetli kızları var

Daha doğuramadan çocukları askere göndermedik tabiki ama evlendirdik bile Korkulur bizden Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim çocuklarımızı.

Benden fena kaynana olacak gibi :)) aslında yapmam kaynanalık oğluşumla sık görüştüğüm sürece tabi haftada bir fln biz kayınvalideme gideriz deniz kenarında yaşıyorlar, eşimle denize gideriz akşam sahile çıkarız hergün hergün... bişi demedi hiç kayınvalidem ama geçen eşime diyorum '' ben senin.annen gibi olgun olamam ortadan ikiye çatlarım kesin '' diye

Son düzenleme:

Herşeye karışıyor annen diye bizi şikayet ederler oğluşlarımıza

eeee ne yapalım şekerim şartlar eskileri öldürüyor sayenizde kız anneleride cadaloz olucak eskisi gibi beklemeyin yani yakarım canlarını
amiiinnn amiiiinnn kötü kaynana kayınpederden korusun kızçemi

sizin pabuçlar dama malesef kaynanallaaaarrrrr

Aaaaaaa oturur ağlarım bak burda görürsün o zaman

Valla şimdilerde kız anaları daha baskın ben ve çevrem de gördüğüm kadarıyla kaynanayı çeken erkekler artık..oyyy nerelere gidemmmm:)) ben kıyamam oğluma bak moralim bozuldu şimdi yine....BİTTEEEEEEEEEEER canımmm nerelerdesin biz kerttik de mi bizim sıpaları :)) gelinin bi ayağı burda olmalıııııııı

Kız bende hiç cadılık yapamam çok mülayim bir insanımdır Ama benim kayınvaldem çok fenadır evlerden ırak :d Sen şanslısın kayınvalden den yana ohh

eeee ne yapalım şekerim şartlar eskileri öldürüyor sayenizde kız anneleride cadaloz olucak eskisi gibi beklemeyin yani yakarım canlarını
amiiinnn amiiiinnn kötü kaynana kayınpederden korusun kızçemi

Hahayyytttt ne kötülüğümüzü gördün de cadaloz olma yolundasın kızzz
Biz gelinleri sevmiyeceğiz, onlara eziyet edeceğiz demedik ki sadece oğullarımız bizim için çok değerli nasıl senin kızın değerli ise
Yok yok ben kendimden korktum resmen.
İçimde bilmediğim bir kaynana varmış Oğlum olunca patladı tutamıyorum

Kız bende hiç cadılık yapamam çok mülayim bir insanımdır Ama benim kayınvaldem çok fenadır evlerden ırak :d Sen şanslısın kayınvalden den yana ohh

Zaten bakma bizimkisi laf yarın bi gün aman onlar mutlu olsun yeter diye pusar kalırız kesin :)) Benim ki hiç karışmaz bazen gel deriz gelir 3 gün zor durur bizde 4ncü gün döner memleketine... Aslında isterdim benimle arkadaş gibi olsun kayınvalidem diye...ben gelinime arkadaş gibi olurum bu durumda oğlum bende n gitmez kaleyi içten fethedeceğiz canım

daha şimdiden planlar planlar genç onlar genç rahat bırakın

Ayyy Çok güldüm yorumuna canım tutma boşver sal gitsin :))))))))))) benim '' iyi ki ben benim gelinim değilim'' dediğim gibi:))))))))

hadi ordan siz öylemi diyorsunuz kaynanalarınızı çekiştire çekiştire kopartacaktınız
Ama benim kocam laf söyletmez çok fazla. Bende şikayet etmem zaten ona. Benim kaynanam biraz içten pazarlıklı. Ben genelde içten kızarım gerçi gözle görülür bir şey yaptığı yok benim kızgınlığım farklı şeylerden dolayı.. Çekiştire çekiştire kopartmıyoruz yaniiii
Evet daha baskın bi benim ailem olsun kızım modunda neyi olsun ya hamileyiz şurda insan bir kere arar be off sinirimi tepeme çıktı yine yaaww
Benimki de benim evden ırak olsunda nerde olmak istiyorsa olsun. İnsan bir kere kırıldı mı toparlayamıyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…