2014 Aralık Anneleri

bende tutamıyorum yani kusura bakmayınnnnn

Oğluşlarımız da annem o benim iyiliğimiz için karışıyor, fikirlerini söylüyor diyecekler

hadi ordan siz öylemi diyorsunuz kaynanalarınızı çekiştire çekiştire kopartacaktınız

Ayy benim kızımda var oğluşlarımda olcak, ama benim kaynana gibi davranmıcağım kesin yani. Kocamada hiç şikayet etmem kayınvaldeyi, umursamam dediklerinı onuda öyle kabullendim :)

ayyyyy ne güldüm yaaa odada yalnızım millet manyak dicek
yan yana olsak şimdiden saç saça baş başa girişirdik heralde :92::92:

Ayy benim kızımda var oğluşlarımda olcak, ama benim kaynana gibi davranmıcağım kesin yani. Kocamada hiç şikayet etmem kayınvaldeyi, umursamam dediklerinı onuda öyle kabullendim :)

davranma zaten karşındada bir kaynana olacak çünkü

işte bizim plan bu kaleyi içten fethedicez. Fananayım iletişimi koparmayalım. Bizim fikirler uyumlu gidiyor
o zaman sakın oğullarınızı evlendirmeyin turşularını kurun kızlarımızında başını yakmayın şunlara bak yaaa çirkef kaynanalar
Sende Maş Allah pek mi mülaim çıktın. Nazarlara gelmeyesin
daha şimdiden planlar planlar genç onlar genç rahat bırakın
Sen çok rahat bıraktın

Ayyy Çok güldüm yorumuna canım tutma boşver sal gitsin :))))))))))) benim '' iyi ki ben benim gelinim değilim'' dediğim gibi:))))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen iyiki Lafta be başımıza gelince kimbilir ne yapacağız susup otururmuyuz, oturup ağlarmıyız, netice de oturuyoruz ama
bende tutamıyorum yani kusura bakmayınnnnn
yok canım olur mu ne kusuru
Bende şikayet etmem sadece yapmaları gereken şeyleri yapsınlar diye eşime söylerim, eşim onlara söyler ama hala yapmazlar yapmazlar...

Ayy fananaycım sen beni çok güldürüyosun ya

Kızlar herkez kaynanasndan yakınıyo. Tek kayınpederınden yakınan benm galiba😃😃bizdede o evlerden uzak olsun yanii.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

en azından zayıfken başlamışsın ben hep şişkoydum tartılamıyorum bile korkudan bu akşam tartılayım bari

allah neşemizi arttırsın ne diyim iyiki benim oğlum olmamış kesin paralarmışım ortalığı allah biliyor işini yaaa

ayyyyy ne güldüm yaaa odada yalnızım millet manyak dicek
yan yana olsak şimdiden saç saça baş başa girişirdik heralde :92::92:

Sorma bende gülüyorum habire delidir ne yapsa yeridir lafı bizim işyerinde hamiledir ne yapsa yeridir olarak değişmiştir
ştttt gelsene sen bi belediyenin oraya hıııı
Canın çektiyse girişelim

Sorma bende gülüyorum habire delidir ne yapsa yeridir lafı bizim işyerinde hamiledir ne yapsa yeridir olarak değişmiştir
ştttt gelsene sen bi belediyenin oraya hıııı
Canın çektiyse girişelim

getirtmeni şimdi oraya çok fena olucak

davranma zaten karşındada bir kaynana olacak çünkü
Şimdi böyle konuşuyoruz ama bakalım ozaman gelince bizede herşey batacak mı

Onlar bildiğinden şaşmazlar Canım. Biz ne dersek diyelim..

madem bizi anlıyon niye üstümüze geliyon

kızında olsa oğlunda olsa kaynanalık kaynanalıkmış değişen bişiy yokmuş canım anlıyorum hemde çok iyi

allahım allahım yalnız kaldım hiç kız anasını yokmu yawwww bugün ortalıkta aaaaaaaaaaaaaaaa

Yetiştim cnmm. Destege geldik kızımla😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi böyle konuşuyoruz ama bakalım ozaman gelince bizede herşey batacak mı

Onlar bildiğinden şaşmazlar Canım. Biz ne dersek diyelim..
Şaşmıyorlar zaten de neysee işte sinir bozmaya gerek yok şimdi. Öncesinde ne hayır gördüm ki şimdi göreyim diyip oturuyorum popomun üstüne

Dinleyiptemi duyamiyoruz dedi yoksa bu haftada duyulmaz filanmi dedi. Bende saglik ocaginda duydum ilkkez hemsire sordu hareketlerini hissediomusun o zmn hissetmiodum?? hyr dedim suphelndimi napti dinleyelim dedi dinledi. O zamn duydum kalp atislarini.. Hareketlerini hissediosan suphelnmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…