Hahayyytttt ne kötülüğümüzü gördün de cadaloz olma yolundasın kızzz
Biz gelinleri sevmiyeceğiz, onlara eziyet edeceğiz demedik kisadece oğullarımız bizim için çok değerli nasıl senin kızın değerli ise
Yok yok ben kendimden korktum resmen.
İçimde bilmediğim bir kaynana varmışOğlum olunca patladı tutamıyorum
Oğluşlarımız da annem o benim iyiliğimiz için karışıyor, fikirlerini söylüyor diyecekler
hadi ordan siz öylemi diyorsunuz kaynanalarınızı çekiştire çekiştire kopartacaktınız
Aaaaaaa oturur ağlarım bak burda görürsün o zaman
Valla şimdilerde kız anaları daha baskın ben ve çevrem de gördüğüm kadarıyla kaynanayı çeken erkekler artık..oyyy nerelere gidemmmm:)) ben kıyamam oğluma bak moralim bozuldu şimdi yine....BİTTEEEEEEEEEEER canımmm nerelerdesin biz kerttik de mi bizim sıpaları :)) gelinin bi ayağı burda olmalıııııııı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy benim kızımda var oğluşlarımda olcak, ama benim kaynana gibi davranmıcağım kesin yani. Kocamada hiç şikayet etmem kayınvaldeyi, umursamam dediklerinı onuda öyle kabullendim :)
işte bizim plan bu kaleyi içten fethedicez. Fananayım iletişimi koparmayalım. Bizim fikirler uyumlu gidiyorZaten bakma bizimkisi laf yarın bi gün aman onlar mutlu olsun yeter diye pusar kalırız kesin :)) Benim ki hiç karışmaz bazen gel deriz gelir 3 gün zor durur bizde 4ncü gün döner memleketine... Aslında isterdim benimle arkadaş gibi olsun kayınvalidem diye...ben gelinime arkadaş gibi olurum bu durumda oğlum bende n gitmez kaleyi içten fethedeceğiz canım
Sende Maş Allah pek mi mülaim çıktın. Nazarlara gelmeyesino zaman sakın oğullarınızı evlendirmeyin turşularını kurun kızlarımızında başını yakmayın şunlara bak yaaa çirkef kaynanalar
Sen çok rahat bıraktındaha şimdiden planlar planlargenç onlar genç rahat bırakın
Aynen iyikiAyyy Çok güldüm yorumuna canım tutma boşver sal gitsin :))))))))))) benim '' iyi ki ben benim gelinim değilim'' dediğim gibi:))))))))
yok canım olur mu ne kusurubende tutamıyorum yani kusura bakmayınnnnn
Bende şikayet etmem sadece yapmaları gereken şeyleri yapsınlar diye eşime söylerim, eşim onlara söyler ama hala yapmazlar yapmazlar...Ayy benim kızımda var oğluşlarımda olcak, ama benim kaynana gibi davranmıcağım kesin yani. Kocamada hiç şikayet etmem kayınvaldeyi, umursamam dediklerinı onuda öyle kabullendim :)
Zaten bakma bizimkisi laf yarın bi gün aman onlar mutlu olsun yeter diye pusar kalırız kesin :)) Benim ki hiç karışmaz bazen gel deriz gelir 3 gün zor durur bizde 4ncü gün döner memleketine... Aslında isterdim benimle arkadaş gibi olsun kayınvalidem diye...ben gelinime arkadaş gibi olurum bu durumda oğlum bende n gitmez kaleyi içten fethedeceğiz canım
Ama benim kocam laf söyletmez çok fazla. Bende şikayet etmem zaten ona. Benim kaynanam biraz içten pazarlıklı. Ben genelde içten kızarım gerçi gözle görülür bir şey yaptığı yok benim kızgınlığım farklı şeylerden dolayı.. Çekiştire çekiştire kopartmıyoruz yaniiii
Evet daha baskın bi benim ailem olsun kızım modunda neyi olsun ya hamileyiz şurda insan bir kere arar beoff sinirimi tepeme çıktı yine yaaww
Benimki de benim evden ırak olsunda nerde olmak istiyorsa olsun. İnsan bir kere kırıldı mı toparlayamıyor açıkçası.
Seninki de farklı bir moral oldu. Kilolu güzel olacağız biz, tabi canım dengeli gidiyorum zaten hem bacaklarım hem kollarım genişliyor
Hamilelik öncesinde zayıftım boyumda var kimse inanmıyor 5 kilo aldığıma(gerçi hamile kalmadan öncede 2-3 ayda 5 kilo almıştım. toplam 10 kilo) ilk 5 kiloyu almasaydım vücut kitle endeksi zımbırtısında zayıf kategorisindeydim Şimdi normalimm en azından
işte bizim plan bu kaleyi içten fethedicez. Fananayım iletişimi koparmayalım. Bizim fikirler uyumlu gidiyor
Sende Maş Allah pek mi mülaim çıktın. Nazarlara gelmeyesin
Sen çok rahat bıraktın
Aynen iyikiLafta be başımıza gelince kimbilir ne yapacağız susup otururmuyuz, oturup ağlarmıyız, netice de oturuyoruz ama
yok canım olur mu ne kusuru
Bende şikayet etmem sadece yapmaları gereken şeyleri yapsınlar diye eşime söylerim, eşim onlara söyler ama hala yapmazlar yapmazlar...
ayyyyy ne güldüm yaaaodada yalnızım millet manyak dicek
yan yana olsak şimdiden saç saça baş başa girişirdik heralde :92::92:
allah neşemizi arttırsın ne diyimiyiki benim oğlum olmamış kesin paralarmışım ortalığı allah biliyor işini yaaa
Sorma bende gülüyorum habire delidir ne yapsa yeridir lafı bizim işyerinde hamiledir ne yapsa yeridir olarak değişmiştir
ştttt gelsene sen bi belediyenin oraya hıııı
Canın çektiyse girişelim
getirtmeni şimdi oraya çok fena olucak
Şimdi böyle konuşuyoruz ama bakalım ozaman gelince bizede herşey batacak mıdavranma zaten karşındada bir kaynana olacak çünkü
işte bizim plan bu kaleyi içten fethedicez. Fananayım iletişimi koparmayalım. Bizim fikirler uyumlu gidiyor
Sende Maş Allah pek mi mülaim çıktın. Nazarlara gelmeyesin
Sen çok rahat bıraktın
Aynen iyikiLafta be başımıza gelince kimbilir ne yapacağız susup otururmuyuz, oturup ağlarmıyız, netice de oturuyoruz ama
yok canım olur mu ne kusuru
Bende şikayet etmem sadece yapmaları gereken şeyleri yapsınlar diye eşime söylerim, eşim onlara söyler ama hala yapmazlar yapmazlar...
madem bizi anlıyon niye üstümüze geliyon
kızında olsa oğlunda olsa kaynanalık kaynanalıkmış değişen bişiy yokmuş canım anlıyorum hemde çok iyi
allahım allahım yalnız kaldım hiç kız anasını yokmu yawwww bugün ortalıkta aaaaaaaaaaaaaaaa
Şaşmıyorlar zaten de neysee işte sinir bozmaya gerek yok şimdi. Öncesinde ne hayır gördüm ki şimdi göreyim diyip oturuyorum popomun üstüneŞimdi böyle konuşuyoruz ama bakalım ozaman gelince bizede herşey batacak mı
Onlar bildiğinden şaşmazlar Canım. Biz ne dersek diyelim..
Şimdi böyle konuşuyoruz ama bakalım ozaman gelince bizede herşey batacak mı
Onlar bildiğinden şaşmazlar Canım. Biz ne dersek diyelim..
merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizimoralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum
Yetiştim cnmm. Destege geldik kızımla😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?