daha şimdiden planlar planlargenç onlar genç rahat bırakın
Evet daha baskın bi benim ailem olsun kızım modunda neyi olsun ya hamileyiz şurda insan bir kere arar beoff sinirimi tepeme çıktı yine yaaww :ı.
ayyyyy ne güldüm yaaaodada yalnızım millet manyak dicek
yan yana olsak şimdiden saç saça baş başa girişirdik heralde :92::92:
yok cnm eşim konyalı bende bursalıyım
Dinleyiptemi duyamiyoruz dedi yoksa bu haftada duyulmaz filanmi dedi. Bende saglik ocaginda duydum ilkkez hemsire sordu hareketlerini hissediomusun o zmn hissetmiodum?? hyr dedim suphelndimi napti dinleyelim dedi dinledi. O zamn duydum kalp atislarini.. Hareketlerini hissediosan suphelnmeye gerek yok.
komık olacak ama su bal satan adam yok mu bır degıl ıkı degl dıye 10a kadar sayan onun da soyadı ıncel , bıan nedense ordan cagrsım yaptı
Benim oğlum kesinlikle babasına çekebilir. Çekmesi için her şey yapacağım. Benim aileme de çok değer verir bu güne kadar tek bir tartışmaları olmamıştır. Ama kendi ailesine de düşkündür yani bizde öyle bir taraflara çekilmişlik yok. Kocam dengeyi çok iyi kuruyor hani azcık bozup bizim tarafa dönse diyorum da yokk olmuyorYok işte mesela evlilik yıl dönümlerinde geline bende hediye alırım bi gün sonra veririm:) gelin beni çok sever haliyle isteye isteye bana gelirler hehehe
Al işte benim kaynanam...oğlunu kıskanmaz evet o huyunu takdir ediyorum ama mesela 3 ay kustum.insan formaliteden bi geleyim bakayım der de mi ama nerdeeeeeee!.. ağlarsa anam ağlar işte annem geldi yaptı her işimi yine eşimle birlikte... Ben öyle yapmıcam işte kızım gibi.sahiplencem gelimi hem oğlum daha yakın olur bu durumda bana :)) Son anda içimdeki kaynana uyandı yine :))
Al benden de o kadar :)) ama sen korkma artık kızlar akıllı bi türlü kendi tarafına çekiyorlar kocalarını bizler öyle değil miyiz :)) olan yazık erkek analarına oluyor geneeeee oyyyoğlummmmm annemmmmm, sen baban gibi olmaaaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdi batıyorsa o zaman kesin batacak şimdiden belli oldu
Ayyy Çok güldüm yorumuna canım tutma boşver sal gitsin :))))))))))) benim '' iyi ki ben benim gelinim değilim'' dediğim gibi:))))))))
Ayy fananaycım sen beni çok güldürüyosun ya
işte bizim plan bu kaleyi içten fethedicez. Fananayım iletişimi koparmayalım. Bizim fikirler uyumlu gidiyor
..
kızında olsa oğlunda olsa kaynanalık kaynanalıkmış değişen bişiy yokmuş canım anlıyorum hemde çok iyi
allahım allahım yalnız kaldım hiç kız anasını yokmu yawwww bugün ortalıkta aaaaaaaaaaaaaaaa
Yok işte mesela evlilik yıl dönümlerinde geline bende hediye alırım bi gün sonra veririm:) gelin beni çok sever haliyle isteye isteye bana gelirler hehehe
Al işte benim kaynanam...oğlunu kıskanmaz evet o huyunu takdir ediyorum ama mesela 3 ay kustum.insan formaliteden bi geleyim bakayım der de mi ama nerdeeeeeee!.. ağlarsa anam ağlar işte annem geldi yaptı her işimi yine eşimle birlikte... Ben öyle yapmıcam işte kızım gibi.sahiplencem gelimi hem oğlum daha yakın olur bu durumda bana :)) Son anda içimdeki kaynana uyandı yine :))
Al benden de o kadar :)) ama sen korkma artık kızlar akıllı bi türlü kendi tarafına çekiyorlar kocalarını bizler öyle değil miyiz :)) olan yazık erkek analarına oluyor geneeeee oyyyoğlummmmm annemmmmm, sen baban gibi olmaaaaaa
sonunda yani teşrif edebildiniz elimde kalıcak yoksa bunlar
Şekerim :))
Evet swiftim biz bu yolda ilerlersek oğullarımızı kimsecikler koparamaz bizden :))
Çok fena denk geldin erkek anaları arasına :) ama maşallah neredeyse mağlup edeceksin klasik kız anası işte
Batsada çenemizi tutup oturcaz popomuzun üstünefananayla kaleyi içten fethetmeye karar verdik
Oğlumun yanında kız görmeye dayanabileceğimi sanmıyorum o yüzden yanlarında yatamam
Evet biraz ümit vermişsin, yazık bekleyecekler boşuna bak şimdi
Oğlan anaları olaraktan biz bu çocukları askere nasıl göndercez kızlar yabende geçen gün bunu düşündüm durdum...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben 16 haftalık hamileyim yarın cinsiyetini öğrenmeye gidicez inşallah görürüz . bebeğinin hareketlerini hissedenler ne zaman hissetmeye başladı ve nasıl bi duygu nerden anladınız bebeğin hareketleri olduğunu ve kiloyla alakası varmı hamililikten önce göbeği olanlar daha mı geç hisseder cevap verirseniz sevinirim teşşekkürler. sağlıklı hamilelikler.
benide unutmayın bende içten fethedelim başka türlü bu kız analarının hakkından gelemeyiz. Gelinlere sevdirelim kendimizi ki kopamasın oğullarımız bizdenBatsada çenemizi tutup oturcaz popomuzun üstünefananayla kaleyi içten fethetmeye karar verdik
Yok yok mümkünatı yok kopamayızŞekerim :))
Evet swiftim biz bu yolda ilerlersek oğullarımızı kimsecikler koparamaz bizden :))
Çok fena denk geldin erkek anaları arasına :) ama maşallah neredeyse mağlup edeceksin klasik kız anası işte
Kascimmmm sonunda aradığım halimi anlayacak insan. Dertler aynı olunca dertleşmek daha zevkli olurrr. Gel kız belediyenin oraya saç yolmak için değil bu sefer bakbenimki de 1 aylıkken aradı hayırlı olsun demek için bir daha ne selam ne sabah birşeye ihtiyacınız varmı diye soran eden yok. bu bebeğe bişiy alınacakmı nasıl doğum yapıcan paranız varmı diye arayan yok onu bırak iyimisin diye soran bile yok o yüzden bana kaynana demeyin lütfen çok felaket asabileşiyorum
Benmkıde oyle bide gecen gun dıyokı bızım oralarda kız annelerı alır beşigi falan diyo. Bende senden bişey isteyen oldumuda konuşuyosun uzaktan sevmek dışında bişey yapmıcaksnz cocuguma falan dedım. Eşimde evde yoktı saydm saydımm kovmaktan beter ettimmbenimki de 1 aylıkken aradı hayırlı olsun demek için bir daha ne selam ne sabah birşeye ihtiyacınız varmı diye soran eden yok. bu bebeğe bişiy alınacakmı nasıl doğum yapıcan paranız varmı diye arayan yok onu bırak iyimisin diye soran bile yok o yüzden bana kaynana demeyin lütfen çok felaket asabileşiyorum
Amaaan bu erkek anneleriyle ugrasmaya degmez😃😃😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ammnaaann sakın kalmayınbizde içten fethederiz o zaman bizim sizden aşağı kalır yanımızmı var hıhhhhhh
benide unutmayın bende içten fethedelim başka türlü bu kız analarının hakkından gelemeyiz. Gelinlere sevdirelim kendimizi ki kopamasın oğullarımız bizden
Yok yok mümkünatı yok kopamayız
Kascimmmm sonunda aradığım halimi anlayacak insan. Dertler aynı olunca dertleşmek daha zevkli olurrr. Gel kız belediyenin oraya saç yolmak için değil bu sefer bak
Aynı dertten muzdaribiz resmen ahhh ahhhh
tmm canım bir ara buluşuruz belediyede ama bu hafta bitti artık hafta sonuda evde yokum yazlığa gidicez 2 gün önümüzdeki hafta planı yaparız
bizde içten fethederiz o zaman bizim sizden aşağı kalır yanımızmı var hıhhhhhh
Siz kız anneleri içinde biz aynı şeyi düşünüyoruz da kırılmayın diye iki saatti çene çalıyoruz burda. sırf iyiliğimizden
Ammnaaann sakın kalmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?