2014 Aralık Anneleri

daha şimdiden planlar planlar genç onlar genç rahat bırakın

Yok işte mesela evlilik yıl dönümlerinde geline bende hediye alırım bi gün sonra veririm:) gelin beni çok sever haliyle isteye isteye bana gelirler hehehe

Evet daha baskın bi benim ailem olsun kızım modunda neyi olsun ya hamileyiz şurda insan bir kere arar be off sinirimi tepeme çıktı yine yaaww :ı.

Al işte benim kaynanam...oğlunu kıskanmaz evet o huyunu takdir ediyorum ama mesela 3 ay kustum.insan formaliteden bi geleyim bakayım der de mi ama nerdeeeeeee!.. ağlarsa anam ağlar işte annem geldi yaptı her işimi yine eşimle birlikte... Ben öyle yapmıcam işte kızım gibi.sahiplencem gelimi hem oğlum daha yakın olur bu durumda bana :)) Son anda içimdeki kaynana uyandı yine :))

ayyyyy ne güldüm yaaa odada yalnızım millet manyak dicek
yan yana olsak şimdiden saç saça baş başa girişirdik heralde :92::92:

Al benden de o kadar :)) ama sen korkma artık kızlar akıllı bi türlü kendi tarafına çekiyorlar kocalarını bizler öyle değil miyiz :)) olan yazık erkek analarına oluyor geneeeee oyyy oğlummmmm annemmmmm, sen baban gibi olmaaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hissediyorum cnm ama geçen hafta daha hareketliydi o yüzden kafama takıldı. sağlık ocağındaki hemşire bakma gereği bile duymadı. şuanda daha onların kullandığı aletle sesini duyamazmışız eeee dedim arkadaşlar duymuş olmaz diyor deli etti beni bende çıktım ocaktan bir dahada gitmem gelsin evde takip etsin o zaman beni.

Benim oğlum kesinlikle babasına çekebilir. Çekmesi için her şey yapacağım. Benim aileme de çok değer verir bu güne kadar tek bir tartışmaları olmamıştır. Ama kendi ailesine de düşkündür yani bizde öyle bir taraflara çekilmişlik yok. Kocam dengeyi çok iyi kuruyor hani azcık bozup bizim tarafa dönse diyorum da yokk olmuyor

Ayyy Çok güldüm yorumuna canım tutma boşver sal gitsin :))))))))))) benim '' iyi ki ben benim gelinim değilim'' dediğim gibi:))))))))

Bende oyle diyorum ben gibi kayinvalidem olsun istemezdim. Benimki arkadas gibi hergun arar yarim saat konusuruz :)) ben cadiyim cadi cok karisirim herseye :)))

Ayy fananaycım sen beni çok güldürüyosun ya

Şekerim :))

işte bizim plan bu kaleyi içten fethedicez. Fananayım iletişimi koparmayalım. Bizim fikirler uyumlu gidiyor
..

Evet swiftim biz bu yolda ilerlersek oğullarımızı kimsecikler koparamaz bizden :))

Çok fena denk geldin erkek anaları arasına :) ama maşallah neredeyse mağlup edeceksin klasik kız anası işte

benimki de 1 aylıkken aradı hayırlı olsun demek için bir daha ne selam ne sabah birşeye ihtiyacınız varmı diye soran eden yok. bu bebeğe bişiy alınacakmı nasıl doğum yapıcan paranız varmı diye arayan yok onu bırak iyimisin diye soran bile yok o yüzden bana kaynana demeyin lütfen çok felaket asabileşiyorum

bu devirde dişli olucan yapıcak bişiy yok

Oğlumun yanında kız görmeye dayanabileceğimi sanmıyorum o yüzden yanlarında yatamam
Evet biraz ümit vermişsin, yazık bekleyecekler boşuna bak şimdi

napalım beklesınler azcık

Oğlan anaları olaraktan biz bu çocukları askere nasıl göndercez kızlar ya bende geçen gün bunu düşündüm durdum...

kız bunları getırmeyın aklıma ben sunnette alıstrıorum kendımı sımdıden belkı de kalkar ozamana kadar askerlık yada babasının oglu olur aslan gıbı gıder gelır kuzum :2::2::2::2:

valla canım ben 16 haftada hıssetmeye basladım doktorumda hıssedıorsundur artık dedı 80 kılo ıle hamıle kaldım gayette vardı balık etınden hallıce bı gobek sonra mıde bulantılar kusmalar 4 kılo verdım halada almadım hıc gobegımde cıkmadı uzuluorum gobegım cıksın mıllet anlasın ıstıorum kımse benı cıddıye alıp muayene sırasında senın bebegın cınsyetı ne dıye sormuor puffff belkıde oyuzden erken hıssettm bende

Batsada çenemizi tutup oturcaz popomuzun üstüne fananayla kaleyi içten fethetmeye karar verdik
benide unutmayın bende içten fethedelim başka türlü bu kız analarının hakkından gelemeyiz. Gelinlere sevdirelim kendimizi ki kopamasın oğullarımız bizden
Yok yok mümkünatı yok kopamayız
Kascimmmm sonunda aradığım halimi anlayacak insan. Dertler aynı olunca dertleşmek daha zevkli olurrr. Gel kız belediyenin oraya saç yolmak için değil bu sefer bak
Aynı dertten muzdaribiz resmen ahhh ahhhh

Benmkıde oyle bide gecen gun dıyokı bızım oralarda kız annelerı alır beşigi falan diyo. Bende senden bişey isteyen oldumuda konuşuyosun uzaktan sevmek dışında bişey yapmıcaksnz cocuguma falan dedım. Eşimde evde yoktı saydm saydımm kovmaktan beter ettimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amaaan bu erkek anneleriyle ugrasmaya degmez😃😃😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Siz kız anneleri içinde biz aynı şeyi düşünüyoruz da kırılmayın diye iki saatti çene çalıyoruz burda. sırf iyiliğimizden
bizde içten fethederiz o zaman bizim sizden aşağı kalır yanımızmı var hıhhhhhh
Ammnaaann sakın kalmayın

tmm canım bir ara buluşuruz belediyede ama bu hafta bitti artık hafta sonuda evde yokum yazlığa gidicez 2 gün önümüzdeki hafta planı yaparız

tmm canım bir ara buluşuruz belediyede ama bu hafta bitti artık hafta sonuda evde yokum yazlığa gidicez 2 gün önümüzdeki hafta planı yaparız

İyi olur valla hem yürüyüş yaparız. alakasız olacak şimdi ama benim ayaklarım bugün şişti yine. O kadar aradan sonra niye şiştiler anlamadım.

Siz kız anneleri içinde biz aynı şeyi düşünüyoruz da kırılmayın diye iki saatti çene çalıyoruz burda. sırf iyiliğimizden

Ammnaaann sakın kalmayın

kalmıcaz tabi kalmıcaz öyle olacağını düşünüyorsanız avcunuzu yalarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…