2014 Aralık Anneleri

maşallah size bende gördüm benim gördüğüm erkek bebekti doktorum kıza benziyor dedi bakalım haftaya kesin görürüz inş:)

Tabi canım zaten ben çağırıyorum arkadaslar otur oturduğun yerde diyor cok zorlamamak lazım.. Bide bana gelenler hep arkadas yani yemek sonrası hep yaprdımcılar çaylarını bıle kendi alıyor .. Birazda ondan dolayı rahatım sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa tuzla da mısın bende tuzladayim ustelik bende gelin geldim buraya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaarr.. karnimin icinde baloncuklar patliyo gibi oluyo. 18+1im bebegim olabilir mi bu. Hissedenler nasil bi hs anlatabilir mi :))

Ya aslında bana gelen de yabancı değil diye aldım bulaşığı vs birlikte yaptık ama nazlı çıktım ben sanırım :)

Gecicek canim seninkide insallah..
Ben sana gecmis olsun demeyi unuttum kusura bakma tatlim
Keske gelseydiniz tura tanisirdik ne guzel :)

Teşekkür ederim canım ne kusuru :) ya aslında bebik doğmadan şöyle rahat gezmek istedik Son kez.. heveslendik de epey ama çarşıda fln bi.saat gezsek oturcak yer arıyor gözlerim kendime güvenemedim malesef.. Yoksa be güzel olurdu valla :)

Fananayim gobisinin altindaki agri nasil oldu :) tatlim benim de gectigimiz hafta ici oldu ole bi agri..bi saat falan ara ara agridi durdu..cok durmadim ustunde dusunmedim gecti :)

Fananayim gobisinin altindaki agri nasil oldu :) tatlim benim de gectigimiz hafta ici oldu ole bi agri..bi saat falan ara ara agridi durdu..cok durmadim ustunde dusunmedim gecti :)

Çok şükür geçti sayılır canım benim :) yorgunluktan oldu sanırım...çok sağolasın

Aaa tuzla da mısın bende tuzladayim ustelik bende gelin geldim buraya

Nasil peki alistin mi ben alisamadim bi turlu 7 aydir burdayiz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar petitomu artık çok rahatca hissediyorum özellikle size benden tavsiye yataga komple uzanin yastıkta olmasin komple uzanin elinizi koyun karniniza bi tekmeliyoki :)))

Aaa ne kadarliksinn

Kizlaarr.. karnimin icinde baloncuklar patliyo gibi oluyo. 18+1im bebegim olabilir mi bu. Hissedenler nasil bi hs anlatabilir mi :))

Aynen oyle bi his canim ben artik ara sirada olsa daha buyuk hareketler hissediyorum :)

Cok guzel olurdu gercekten ben seni evimde agirlardim biz iki hamile oturur kocalari mutfaga sokardik

Hissedersin canim daha.. benimki erkek daha yeni yeni hissediliyor endise etme.

Bendede oluyor o gobegim gerdiriyor gibi oluyor ve gobek deliginin altinda yatay sekilde ciz ciz ediyor bazen gobegimi tuta tuta gidiyorum sanki gobek sarkiyoda tasiyamiyor gibi ??

Hahaha aynen canim ben de ole yapiorum :) bi de benim gobek deligim acildi baya sizin de ole miii :)

Hahaha aynen canim ben de ole yapiorum :) bi de benim gobek deligim acildi baya sizin de ole miii :)

evet canim düzlesmeye basladi kilo alisimda artmaya basladi kilo almiyorum diye üzuluodum 1.5 2 kg falan almisim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…