Nasil peki alistin mi ben alisamadim bi turlu 7 aydir burdayiz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun ilk tekmesini duydum bebisimin. Saka gibiydi. Hani bagirsak hareketi veya gurultu gibi degil. Ablamda o an karnimi ovaliyordum pıt diye bisey atti icimde. Bisey diyimmi insan varligini hissedene kadar icinde bir kalp tasidigina inanamiyor. O simdi miniminnacik ayagiyla tekme atiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun ilk tekmesini duydum bebisimin. Saka gibiydi. Hani bagirsak hareketi veya gurultu gibi degil. Ablamda o an karnimi ovaliyordum pıt diye bisey atti icimde. Bisey diyimmi insan varligini hissedene kadar icinde bir kalp tasidigina inanamiyor. O simdi miniminnacik ayagiyla tekme atiyor
Galiba ondan oldu çok pişman oldum bir.daha doğurana kadar yemekli misafir tövbeazaldı çok hafif ama var hala canım...
Teşekür ederim canım sabah içemem diye akşam içeçeğim bu sefer de ney içmemem gerek onu unuttumsağolasın tekrar canım
Geçmedi canım yahafifledi biraz ama.dün yoruldum ondan oldu sanırım..kızlar sakın iftara misafir almayın çok kötü oluyor...böyle adet sancısı gibi ama daha hafif ve sabit
Canım 1 hafta dan daha uzun süre benimde ağrıdı. Tam göbek deliğimin 1-2 parmak altı. Acı gibi ağrı gibi. Bu genellikle gebelerde rahim büyürken göbeğe uyguladığı baskıdan kaynaklıymış. Benim geçti çok şükür ama bu tarz ağrılar çekeceğiz rahim büyüdükçe. Allah başka dert vermesinKızlar bişi sorcam ACİLL.... uyandığımdan beri göbek dediğimin 3 parmak kadar altında sabit azalmayan bir ağrı var..başta umursamadım ama azalmayınca korkmaya başladım yaşayan var mı??? Size sormadan eşime de bişi demedim henüz :what::what:
Ohh Maş Allah. Aynen dediğin gibi hissedince aaa ben gerçekten hamileyim diyorsunBugun ilk tekmesini duydum bebisimin. Saka gibiydi. Hani bagirsak hareketi veya gurultu gibi degil. Ablamda o an karnimi ovaliyordum pıt diye bisey atti icimde. Bisey diyimmi insan varligini hissedene kadar icinde bir kalp tasidigina inanamiyor. O simdi miniminnacik ayagiyla tekme atiyor
Günaydın canımHerkeslere günaydin in
Aynen cnmya dun benmde misafrm vardı baya yoruldm. Şimdi cok agrım varr
Günaydın canım,
Seninde mi var ? Yorgunluktanda olabilir ama daha çok rahim büyüdüğü içinmiş. Benim haftam sizden önde olduğu için yaşadım. Doktorumda bu haftalarda rahim büyüyor baskı yapıyor dedi. 1 haftaya yavaş yavaş geçti benimki. İnş Allah sizin de geçer.
haklisin canim benim bunda da 8.haftada kanamam oldu doktorun iğne verdi yatacaksin kalkmayacaksin dedi ama ben pek yatamadim biliyordum çünkü hissettim düşmeyecekti birakmayacakti bebeğim beni. Birakmadi da tutunmuş bana meleğim bir problemimiz yok su anda allaha şükür. Ama benim bu korkularimi her anne adayi yasiyordur biliyorum yalniz olmadigimi o yüzden sizlerle paylastim iyiki paylasmisim gerçekten rahatladim :) hamilelikte hep pozitif düşünmek lazim bebislerimiz saglikla doğacak inşallah 😊Nasil rahat hissedeceksen oyle davran kuzum seni cok iyi anliyorum dusugum yok ama cok buyuk risk altindayim wc icin kalkiorum yataktan genelde hep yatiorum korkularinin aynisi bendede var. Evlenmeden aldigim oyuncaklar kitaplar elbiseler dururken sindi hamileyim ama sadece vitrinlere bakip kiyamiorum ya bisey olursa diorum herseyden sogurum ozaman. Bi dogsunda saglikla bi kucaklayalim sonra rabbim omur verdiklce zamanlar bizim. Zaten kis bebekleri olacaklar dusununce dogduktan hemen sonra almak bile erken gibi. Uzme kendini. Biz inanacagiz onlarda dogacaklar insallah :)
İnnşş. Tesekkur ederım cnmm. Ben işten cıkıp koşturarak gıttm yemklerı yetiştırebilmek için. Ondan buyuk ihtımal. 3 saat hc oturmadm. Sonrasında servis yap caydı derken pert oldum
Günaydın canım,
Seninde mi var ? Yorgunluktanda olabilir ama daha çok rahim büyüdüğü içinmiş. Benim haftam sizden önde olduğu için yaşadım. Doktorumda bu haftalarda rahim büyüyor baskı yapıyor dedi. 1 haftaya yavaş yavaş geçti benimki. İnş Allah sizin de geçer.
Ainen canim hortum evlerin catilari uctu denizdeki kayiklar kiyidaki evlerin catisina ucmustu korkunc manzaraydi cok sukur gecti buarada uyumusum biliormusun esimin teli ile uyandim biraksa daha iftarda kalkicam :)
kızlar siz nasıl misafir ağırlıyorsunuz :44: ben çok hareketli ve misafir ağırlamayı seven biriydim ama artık gücüm yok cidden çaya bile arkadaşlar gelse ertesi gün full uyuyorum elimde değil ben ce kendinizi zorlamayın ayrıca bende acayip hararet var evde sürekli şortla oturuyorum
Kolay gelsin canım çok da yorma kendini sen dikkat etmagnezyumdan mı bilmem ama bana doktorum hiç vermedi magnezyum çok şart değil demek ki sanki??? bilemedim ki ben de şimdi tecrübesizlik kötü :)
Bazen ben kendimi çok enerjik hissediyorum bazen çok yorgun hiç belli olmuyorİyi sen yine şort giyiyon ben resmen don atlet modundayım Göbekte sürekli açık olacak Eşim bile diyor kapat şu göbeğini EYMEN'i üşütçen
Çok bunalıyorum valla bende
Canim benimde agrilarim coktu hatta agrilarimin geneli cati kemiklerimdeydi tabi bereberinde belim ve kalcamda agriyordu banada agrilar icin magnezyum verdi doktor bugun tam 13. Gunum baslayali hic ihmal etme gercekten cok iyi gelior agrilara ilk gunler pek faydasi olmuor ama sonra bianda kesior. Hic durma basla sen magnezyuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?