2014 Aralık Anneleri

Benimkide gece acik yatiom ortmuom bisey ustume , sadece gobegimi ortuyo bebegi dusunuyo sadece :)))
Bizim papuçlar çoktan dama atılmış
Nice mutlu yıllara canım. İşle ilgilidir sen bozma moralini. Öğlen üstü aramazsa tekrar ararsın bakarsın durumuna. Ya da süpriz yapacaktır
Allah yardımcın olsun canım. İnş Allah kolaycana atlatırsın. Çok pimpirikliyiz çok. Kıpırdasın diye yediğimiz çikolatalardan dolayı kilo alıyoruz resmen

bende öyle düşündüm bişey planlıyor olabilir

Cok tsk ederim sagol canim aynen bendede basladi kilo almalar

don atlet ayy çok güldümm 😊😊 benim de biraz goguslerim büyüdü sanirim sutyenler sıkıyo evde olduğum surece takmiyorum ohh be dünya varmis diyorum yenilerini alıcammm 😅😅😅

Kolay gelsin canım, iftara geliyorlarsa çok fazla bir şey yapma hiç yenmiyor ya. bizim gözümüz doymuyor yapıyoruz ama hep kalıyor yemekler :) yavaş yavaş yap, vakit var. misafiri de çalıştır ayrıca, hamilesin sen yardım etsinler

don atlet ayy çok güldümm 😊😊 benim de biraz goguslerim büyüdü sanirim sutyenler sıkıyo evde olduğum surece takmiyorum ohh be dünya varmis diyorum yenilerini alıcammm 😅😅😅
o durum bende de var valla. Büyüdüler resmen hepsi sıkıyor. Tam alıcam içerde erkek satıcı var girmeyim dönüyorum. Zaten sıcak birde onları taksam evde pişik olurum artık. Kıyafetlerimin çoğu göğüs kısmından dar geliyor. Tesettürlüyüm birde çok yapışan şeyler giyme taraftarı değilim dolap detoksu yaptım Pazar günü. Yeğenime verdim çoğunu pek bi sevindi. Sen hep hamile kal Betülüm hep hamile kal dedi bana

Benimkilerde istanbulun diger ucunda ama gel gor ki goremiyorum kimseyi. Tuzla isime 3.5 saat uzakliktaydi en son hamile oldugumu ogrendigimde gittim istifa ettim. Senin gibi ev hanimi oldum bende. Suan icimde deli gibi bi arabesk furyasi esior Alismak sevmekten daha zor geliyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim seneye bu vakitlerde onlarla ugrasmaktan kafayi kasiyacak vaktimiz olmayacak insallah :) rabbim tum bebisleri korusun 💝

Normalde herseyi kendim yapmak isterim ama hamileykn boyle olmicak gibi :)) yemkleri yaparim yavas yavas serviste pert olurym galiba herkes kendi servisini yapsin dicem bide ilkkez geliyolar evime :))) Allah bir kolaylik verir insallah :)

allahh korusun böle şeylerden yaa... ohhh uyumuşsun ne güzel,ben nedense gündüz bi uykuya dalamıyorumm günaydın bu arada

Tekrardan gunaydin annesi :) benim bi hapim var evlerden irak uykumu getirior tam uc saat araliksiz yatiorum bide gunde 3 kez zombi oldum :)

ya aslında günde 1 alıyordum ama haftasonu unuttum, düzenli almaya başlayayım o zaman çok saol canım

Ainen canim duzenli al ihmale gelmez sonucta hersey bebis icin :) en yakin zamanda gecer insallah tatlim agrilarinda.

Tekrardan gunaydin annesi :) benim bi hapim var evlerden irak uykumu getirior tam uc saat araliksiz yatiorum bide gunde 3 kez zombi oldum :)

hahahah iyiymiş, zombi anne olarak dolaşıyorsun evde hee

kızlar bebek arabası konusunda birkaç arkadaşımız chicco nun lite way plus modelini önermişti, gidip baktık biz de. tek dezavantajı çift yönlü kullanılamaması, onun dışında güzel aslında. alışveriş merkezinde bir çiftte gördüm 6-7 aylık bebekleri vardı. çevirdim sordum hemen memnun musunuz diye :) kadın da adam da biz çok memnunuz hem hafif hem yer kaplamıyor dedi.
özellikle tecrübeli olan arkadaşlar bebeğin dışarıya dönük oturması sıkıntı olur mu, çift yönlü mü almak lazım ne dersiniz?

Gozunaydin annesi darisi bizim basimiza bende bi kez tek yedim o guclu tekmeden aklimda kaldi hep komple hissetmek istiorum sen keyfini cikar yavrunun 🐣

aaa benim de adım Betül bende tesetturluyumm canim ☺ o konuda sikintim yok babam camasirci hic disardan camasir pijama falan almam

senin kiler biraz mı büyüdü? benimkiler doğuma kadar bağımsızlıklarını ilan edecekler diye korkuyorum valla

hadi yaa dış kapıya assana ' rahatsız etmeyin uyuyan var' diye

Bebis bi dogsun ozamana insallah kapiya ascam bebegim uyuyor die kimsecier rahatsiz etmesin :) simdi gelsinler ama bisey olmaz tek basima bu dag basinda canim sklior

ay kolay gelsin. yemekler dinlene dinlene yapılıyor da servis öyle olmuyor. inşallah gelen misafirlerin yardım ederler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…