2014 Aralık Anneleri

benimde çok hoşuma gidio onlar, bi tane sipariş verdik,kızlar siz beni bi de 20 yıl sonra görün yazılı bi tanede şeyden istiyorum babama benziyorum ama annemin oğluyum hep bi laf sokmalar hahahha

Yok ben o kadar değil Sabah gerekliyse bir de akşam o kadar. Sende azalt canım ya kendine de zararlı o kadarı
sizin ki de hepten veletmiş yani. Ne demek boşa Kocam oğluma gıcık olursa o zaman o kocayı boşarım işte
Ne sinir bozucu bir durum enişten için. Düşünsene bi sarılacak, bi öpecek çocuk uyusun diye bekle dur
öyle oluyolarda,işler değişebilirr hehehh evet hemen trip atarlarr, sende ataydınn
Hamileyim ben triplerimle meşhurum zaten atmam mı alasını atarım valla. Yollayaydın bir x kromozomu da sana aşık olaydı

Hamileyim ben triplerimle meşhurum zaten atmam mı alasını atarım valla. Yollayaydın bir x kromozomu da sana aşık olaydı

at kızz benimkide her gördüğü akrabaya yanına yaklaşılmıyo sinir küpü oldu diiye anlatıyo,bi bakış atıyorum,anında susuyo hahaha demii onlar göndermezse kromozomları biz napakk

doğuma kadar gel de, oğlum doğduktan sonra gelmesen de olur deseydin
benimde çok hoşuma gidio onlar, bi tane sipariş verdik,kızlar siz beni bi de 20 yıl sonra görün yazılı bi tanede şeyden istiyorum babama benziyorum ama annemin oğluyum hep bi laf sokmalar hahahha
Adamlara da acıdım yani hep laf sokuyoz, her işi yaptıryoz, tüm nazımızı çektiriyoz Geçenlerde benim ki diyor. aşkım istersen ben doğurayım valla bu kadar naz yapmam sana :)

Valla velet benim yegen, bi kiz bi erkek cocugunun oldugu evlerde kiskancliklar tavan yapior canim. Enazindan bizimkilerde boyle. Tam opecekken uyaniormus napiorsunuz siz diye :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zararlı tabii işte o yüzden nispeten daha zararsız ürünler var mı bilmek istiyorum aslında. sebamed geldi aklıma. internetten baktım üründe "alüminyum içermez" yazıyor. buna mı dikkat etmek gerek bilmiyorum ki?

at kızz benimkide her gördüğü akrabaya yanına yaklaşılmıyo sinir küpü oldu diiye anlatıyo,bi bakış atıyorum,anında susuyo hahaha demii onlar göndermezse kromozomları biz napakk
hiç yani bizde zaten kocaman 2 tane XX var onlar da yollıyaydı bir tane olardı Şİmdi paşa paşa paylaşacaklar bizi
Ama çok zevkli olacak eminim ben

Yok ben benimkine acimiyorum valla :) bizde nazli olan trip atan hep odur. Biyerim agrior desem hizmette kusur etsem reklam kokan hareketler bunlar dior :) ama solugu hastanede aldigimiz zamanlar hemen aksam yemegini kendisi yapior. En fazla ilgi alaka bigun ertesi gun hooop yine ayni adam :)

şimdikiler de uyanık nasıl anlatacan o yüzden 1 yaşında sonra çocuğun odası ayrı olmak zorunda
Hiç bilmiyorum ki ne içermeli ne içermemeli. Belki bilen birileri vardır.

Ay onlarda cok guzelmis :) saglikla yipratsin insallah :)

aaa yok ben kocamın hakkını yiyemem sadece bu aralar temizliğe yardım etmiyor. O etmeyince bende yapmıyom Oruçlu olduğu için kıyamıyorumda bir şey demiyorum ama her konuda anlayışlıdır sağolsun Sadece ben çok kıyafet düşkünüyümdür bebişe de alırım eminim çok çok onda çatışacağız sanırım. :18::18: Ama ben oturduğum yerden de alırım eve gelince yapacak bir şey yok

Adamlara da acıdım yani hep laf sokuyoz, her işi yaptıryoz, tüm nazımızı çektiriyoz Geçenlerde benim ki diyor. aşkım istersen ben doğurayım valla bu kadar naz yapmam sana :)

olacak o kadar,onların bebişlerini taşıyoruz bizz 9 ay heyy gidi heyyy deseydin ne iyi olur diyee

bizimki sıkıntılı bi bebkte mecburan kucağından hiç indirememişti

valla ben hiç trip atamıyorum. eşim bebeği öğrendiğimiz ilk ay o kadar başka bi adam oldu ki. yok efendim bebekle bir olup onu dışlıyormuşuz biz, ben bebeği severmişim onu sevmezmişim. bu arada bebekle dışladığımız zaman da bebek 4 haftalık daha. en son dr a bi kahve keyfim vardı eşimle o da kalmadı bebek yüzünden dediğinde dedim kızım olmayacak bu iş böyle, hem korktum da heralde sevmeyecek bebeği dedim. bebeğe karşı bir şey hissetmiyorum falanlar, yok bana trip atmalar filan. Allah ım ne makaralar ne film ler sonra bebek babasını her sabah öptü, akşam öptü babayı çok özledi, babaya hediyeler aldı falan derken alıştırdım şimdi şimdi de çok düşkün, yaptıklarını anlatıyorum da kendisi de gülüyor

şimdikiler de uyanık nasıl anlatacan o yüzden 1 yaşında sonra çocuğun odası ayrı olmak zorunda

Hiç bilmiyorum ki ne içermeli ne içermemeli. Belki bilen birileri vardır.

Var canim odalari olmaz mi plazmasina kadar koydu veletin odasina ki ben cok karsiyim. Babasi isten gelince tv paylasamiorlar die. Baba isten gelince kendi odasindan cikmior cizgi flim izlior sabah babasi uyanir uyanmaz gidip annesine sarilip yatior :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…