2014 Aralık Anneleri

Merhaba canim cok gecmis olsun ben anadolu yakasindayim aslinda avrupa yakasinda tercihler daha fazla. Du bakalim annisler cvp verirler sana. Tekrardan gecmis olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabı soyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım

Tatlimi dun aksam yaptim anayemegimide simdi yaptim firinlanmasi kaldi bir saat mola.. Aaa hamileyim ben :)))) zaten sicakta sogumuo yemekler iyi oldukca kalkip yapicam .. Pilav corba salata borek kaldi :)))

olacak o kadar,onların bebişlerini taşıyoruz bizz 9 ay heyy gidi heyyy deseydin ne iyi olur diyee
Yok o gururu ben yaşayacağım sana yedirmem dedim
Senin ki baya baya seni kıskanıyor
Çok zor yaaaa ama erkek bebişler böyle
aaaaaaa o kadar da değil. Otursun giysin canım. millet karısının ayakkabısını bağlıyor. eğilemiyorum göbeğimden rahatsız oluyorum falan de. Giysin çorabını da canım bak çok sinir oldum. Biraz yardımcı olması lazım ama
arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
ayy çok güzel bir haber bu. Gözünüz aydın çok sevindim.

canım bende sebamedin rollonunu aldım.aliminyum içermiyor.biraz daha doğaldır diye düşünüyorum.rollonla idare ediyorumm:)
Rollon kıyafetlerde iz yapmıyor mu ? Rexona ve nıvea ın iz yapmayanı bile iz yapıyor az da olsa. Sonra sinir oluyorum ben

Ben kurban bayramindan bu yana gormuyorum canim 3 ay olsa keske mesafe uzak oldugu icin daha uzunca bi zamanda gidemiycem annem doguma gelince gorucem artik
Ben ilk zamanlar koku hassasiyeti dolayisiyla kullanamadim ama 1 haftadir basladim parfume deodorant kullanmazsam olurum evdede olsam her sabah surulecek o deo..
Heheheh cok guldum buna yaa bizimki kiz olursa yandim ben demekki..
Ayy esin cok komikmis canim
arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
Hayirli olsun canim cok sevindim

çok şaşırdım şuanda onun sana çorap giydirmesi gerekiyor çok sinirlendim.

Merhaba canim cok gecmis olsun ben anadolu yakasindayim aslinda avrupa yakasinda tercihler daha fazla. Du bakalim annisler cvp verirler sana. Tekrardan gecmis olsun.

çok saol canım ya üzüldüm cidden koşuyolu olursa iice trafiğe kalacağız bakalım napcam..

kızlaaaar boş geçmeyinn yardımm edinnnnn :84::84::84::84::84:

Penye geceliklerimin hepsi dar geliyor. Komple dolabı baştan aşağıya yenilemem gerekiyor sanırım İnce penye gecelikler çok rahat oluyor evde üfül üfül. almak lazım valla. LCw den aldığın çamaşırda güzelmiş biir bakayım bende bu akşam.
kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabı soyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım
Hadi bakalım. Haberini verirsin. Çiçek mi böcek mi ?

Uyanmior tatlim uykudan servis kapida korna sesleri ile basip durunca iside cok yorucu gubde 14 saat ayakta oruclu bide kuzum. Kiyamiorum uyurken giydirdim coraplarini :) baska turlude uyanmior benimkisi

canım yapmıyor bu .hatta şuan tekrar baktım herhangi bir iz yok

Hmm anladım. Bende o keyiften sana giydirtiyor sanmıştım. Suyu dök başına bak nasıl uyanıyor Kıy kıy o sana kıyıyor bak

Yok yok oyle ayagina egilipte giydirmiorum kizlar uykudan uyandirmak icin o yatakta daha uyurken giydirdim oda tabi biturlu uyanmadigi zamanlar mecbur kalioruz.

Aynen ya. Hiç işim yok hamile halımle gıydrcem coraplarını. Zaten benmki hayatta yaptrmaz oyle bişey. Canm benm her akşam ayaklarm şişiyo diye masaj bile yapar. Ayakkabılarımı baglar. Aman nazar degmesın kocacıma.

Hmm anladım. Bende o keyiften sana giydirtiyor sanmıştım. Suyu dök başına bak nasıl uyanıyor Kıy kıy o sana kıyıyor bak

Yazik ama bi orucu atlatalim dokecemde simdi orucumu bozdun falan der :) bilerek icer o suyu benimkisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…