saolasın canımm benim.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn.haber ver bende merak ettimm:)yuppiiiii gözün aydın. belirsizlikten kurtulmuşsun ne güzel. allah hayırlı evlat etsin inşallah. ben de bugün gidicem bakalım. 2 gündür uyuyamadım heyecandan
amin canım .inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruzzhayırlı olsun oğluşun canım Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin :)
kızlar merhabalar herkese ,
üsküdar yunus emre hastanesinden Nazife Hanım , koşuyolu medipol e geçmiş pazartesi pazartesi üzüldüm ya
zaten tavsiye üzerine gitmiştim , rahim ağzındaki yarayla da aynı dr ilgilenmişti şok oldumm..
şimdi kızlar size sorum şu beşiktaşta oturuyoruz,üsküdar yakın die Nazife hn a gidiodum ama koşuyolu ters geliyor,avrupa yakasında hangi hastaneleri önerirsiniz?? koşuyoluna gitsem mi bilemedim bir de türkiye hastanesini öneriyorlar akşam eşimle annemle konuşcam bakalım valla moralim bozuldu Allahtan doğuma yakın diil o zaman olsa şokların şoku olurdu
saolasın canım heyecanla sizlere söylemeyi bekledim haftasonu:)hayırlı olsun oğluşun canım, hoşgeldin aramıza :)
Benimde acildiii daha once gobegimi hic gormemistim hep cukurdu hala cukur ama gorebiliyorum artik..
Cok tatli dimi canim devami gelecek insallah..
Bende penye gecelik gibi elbiselerim var onlarla dolasiyorum rahat oluyo ohh..
Benim esimde gun icinde yemek yedin mi cocugumu ac birakma diyo
Canim ben lcwden bi camasir aldim cok rahat daha once resminide koymustum penye rahat hem hemde toparliyo bi bakin derim..
İnsallah yorulmazsin canim ben misafir cagirdigimda gelen bayansa cayi demleyip alin cayinizi kalkamiycam diyorum ayagimida uzatip oturuyorum aksama kadar yoruluyorum zaten..
Esimin arkadaslarinin cogu bekar zaten onlarda yemegi yiyince esim cay icin disari cikariyo arkadaslarinin bufesi var acik havada oturuyolar evde sigara icmek yasak cunku :)
Yok o gururu ben yaşayacağım sana yedirmem dedimolacak o kadar,onların bebişlerini taşıyoruz bizz 9 ayheyy gidi heyyy deseydin ne iyi olur diyee
Senin ki baya baya seni kıskanıyorvalla ben hiç trip atamıyorum. eşim bebeği öğrendiğimiz ilk ay o kadar başka bi adam oldu ki. yok efendim bebekle bir olup onu dışlıyormuşuz biz, ben bebeği severmişim onu sevmezmişim. bu arada bebekle dışladığımız zaman da bebek 4 haftalık daha.en son dr a bi kahve keyfim vardı eşimle o da kalmadı bebek yüzünden dediğinde dedim kızım olmayacak bu iş böyle, hem korktum da heralde sevmeyecek bebeği dedim. bebeğe karşı bir şey hissetmiyorum falanlar, yok bana trip atmalar filan. Allah ım ne makaralar ne film ler sonra bebek babasını her sabah öptü, akşam öptü babayı çok özledi, babaya hediyeler aldı falan derken alıştırdım şimdi şimdi de çok düşkün, yaptıklarını anlatıyorum da kendisi de gülüyor
Var canim odalari olmaz mi plazmasina kadar koydu veletin odasina ki ben cok karsiyim. Babasi isten gelince tv paylasamiorlar die. Baba isten gelince kendi odasindan cikmior cizgi flim izlior sabah babasi uyanir uyanmaz gidip annesine sarilip yatior :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaaaaa o kadar da değil. Otursun giysin canım.Benimki hep bekar hayati yasadi canim son bes yili yurtdisinda tek basina gecti hep disardan yerdi yada sorardim aksam ne yiyorsun die menu hep ayni peynir zeytin. Cok iyide temizlik yapar. Eee bende 6 kiz cocugunun en kucuguyum ne yemek gelir elimden ne temizlik evlenelim hepsini ben yaparim derdi eskiden. Simdi neymis ben ole bisey demedim hic :) dun bana yemek kitabi almis iki tane :) 4 5 aydir hamileyim bulantilarim cokken iki kez soylene soylene bulasik yikadi bana baskada asla elini surmez. Bugun sabah yine coraplari ben giydirdim ayagina
ayy çok güzel bir haber bu. Gözünüz aydın çok sevindim.arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
Rollon kıyafetlerde iz yapmıyor mu ? Rexona ve nıvea ın iz yapmayanı bile iz yapıyor az da olsa. Sonra sinir oluyorum bencanım bende sebamedin rollonunu aldım.aliminyum içermiyor.biraz daha doğaldır diye düşünüyorum.rollonla idare ediyorumm:)
Çok teşekkür ederim. banada 3 ay dedi ama malesefki sigara kullandığımı öğrenince süreci 6 aya çıkardı
Ben kurban bayramindan bu yana gormuyorum canim 3 ay olsa keske mesafe uzak oldugu icin daha uzunca bi zamanda gidemiycem annem doguma gelince gorucem artikMalesef kuzum ablami abimi yegenlerimi gormeyeli 3 ay olduen son taziyeye gittik esimle bir saat kalip hop eve donduk.esim oyle devamli gitmemden yana degil simdi bide doktor hep yatacaksin dedi ya bahanede var ortada kavgasiz gurultusuz onun dedigi oluyor ;(
Ben ilk zamanlar koku hassasiyeti dolayisiyla kullanamadim ama 1 haftadir basladim parfume deodorant kullanmazsam olurum evdede olsam her sabah surulecek o deo..kızlar ben parfüm konusunda ne yapıyorsunuz merak ediyorum. ben kullanıyorum her türlüsünü vallahi ama içim de rahat değil bir taraftan. zararı vardır muhakkak ama tamamen kesmeyi gerektirecek kadar zararlı mı sizce? sizler kullanıyor musunuz ya da özel bir ürün kullanan var mı? evde olsam sorun değildi de çalışıyorum, her gün de duş alsam kullanmadan duramam bu sıcaklarda :18:
Heheheh cok guldum buna yaa bizimki kiz olursa yandim ben demekki..Ablamin oglusu annesiyle babasinin beraber uyumasina katlanamiyor 5 yasinda ve annesine bosa bu adami ben seninle uyurum demis. Enistem ogluna gicik oluor bazen gizleyemior adam sinirini :)
Ayy esin cok komikmis canimvalla ben hiç trip atamıyorum. eşim bebeği öğrendiğimiz ilk ay o kadar başka bi adam oldu ki. yok efendim bebekle bir olup onu dışlıyormuşuz biz, ben bebeği severmişim onu sevmezmişim. bu arada bebekle dışladığımız zaman da bebek 4 haftalık daha.en son dr a bi kahve keyfim vardı eşimle o da kalmadı bebek yüzünden dediğinde dedim kızım olmayacak bu iş böyle, hem korktum da heralde sevmeyecek bebeği dedim. bebeğe karşı bir şey hissetmiyorum falanlar, yok bana trip atmalar filan. Allah ım ne makaralar ne film ler sonra bebek babasını her sabah öptü, akşam öptü babayı çok özledi, babaya hediyeler aldı falan derken alıştırdım şimdi şimdi de çok düşkün, yaptıklarını anlatıyorum da kendisi de gülüyor
Hayirli olsun canim cok sevindimarkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
Yok o gururu ben yaşayacağım sana yedirmem dedim
Benimki hep bekar hayati yasadi canim son bes yili yurtdisinda tek basina gecti hep disardan yerdi yada sorardim aksam ne yiyorsun die menu hep ayni peynir zeytin. Cok iyide temizlik yapar. Eee bende 6 kiz cocugunun en kucuguyum ne yemek gelir elimden ne temizlik evlenelim hepsini ben yaparim derdi eskiden. Simdi neymis ben ole bisey demedim hic :) dun bana yemek kitabi almis iki tane :) 4 5 aydir hamileyim bulantilarim cokken iki kez soylene soylene bulasik yikadi bana baskada asla elini surmez. Bugun sabah yine coraplari ben giydirdim ayagina
Merhaba canim cok gecmis olsun ben anadolu yakasindayimaslinda avrupa yakasinda tercihler daha fazla. Du bakalim annisler cvp verirler sana. Tekrardan gecmis olsun.
Penye geceliklerimin hepsi dar geliyor. Komple dolabı baştan aşağıya yenilemem gerekiyor sanırımBenimde acildiii daha once gobegimi hic gormemistim hep cukurdu hala cukur ama gorebiliyorum artik..
Cok tatli dimi canim devami gelecek insallah..
Bende penye gecelik gibi elbiselerim var onlarla dolasiyorum rahat oluyo ohh..
Benim esimde gun icinde yemek yedin mi cocugumu ac birakma diyo
Canim ben lcwden bi camasir aldim cok rahat daha once resminide koymustum penye rahat hem hemde toparliyo bi bakin derim..
İnsallah yorulmazsin canim ben misafir cagirdigimda gelen bayansa cayi demleyip alin cayinizi kalkamiycam diyorum ayagimida uzatip oturuyorum aksama kadar yoruluyorum zaten..
Esimin arkadaslarinin cogu bekar zaten onlarda yemegi yiyince esim cay icin disari cikariyo arkadaslarinin bufesi var acik havada oturuyolar evde sigara icmek yasak cunku :)
Hadi bakalım. Haberini verirsin. Çiçek mi böcek mi ?kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabısoyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım
Yok o gururu ben yaşayacağım sana yedirmem dedim
Senin ki baya baya seni kıskanıyor
Çok zor yaaaa ama erkek bebişler böyle
aaaaaaa o kadar da değil. Otursun giysin canım.millet karısının ayakkabısını bağlıyor. eğilemiyorum göbeğimden rahatsız oluyorum falan de. Giysin çorabını da canım bak çok sinir oldum. Biraz yardımcı olması lazım ama
ayy çok güzel bir haber bu. Gözünüz aydın çok sevindim.
Rollon kıyafetlerde iz yapmıyor mu ? Rexona ve nıvea ın iz yapmayanı bile iz yapıyor az da olsa. Sonra sinir oluyorum ben
vayy çok duygusall
canım yapmıyor bu .hatta şuan tekrar baktım herhangi bir iz yokYok o gururu ben yaşayacağım sana yedirmem dedim
Senin ki baya baya seni kıskanıyor
Çok zor yaaaa ama erkek bebişler böyle
aaaaaaa o kadar da değil. Otursun giysin canım.millet karısının ayakkabısını bağlıyor. eğilemiyorum göbeğimden rahatsız oluyorum falan de. Giysin çorabını da canım bak çok sinir oldum. Biraz yardımcı olması lazım ama
ayy çok güzel bir haber bu. Gözünüz aydın çok sevindim.
Rollon kıyafetlerde iz yapmıyor mu ? Rexona ve nıvea ın iz yapmayanı bile iz yapıyor az da olsa. Sonra sinir oluyorum ben
Uyanmior tatlim uykudan servis kapida korna sesleri ile basip durunca iside cok yorucu gubde 14 saat ayakta oruclu bide kuzum. Kiyamiorum uyurken giydirdim coraplarini :) baska turlude uyanmior benimkisi
çok şaşırdım şuanda onun sana çorap giydirmesi gerekiyor çok sinirlendim.
çok şaşırdım şuanda onun sana çorap giydirmesi gerekiyor çok sinirlendim.
Hmm anladım. Bende o keyiften sana giydirtiyor sanmıştım. Suyu dök başına bak nasıl uyanıyorKıy kıy o sana kıyıyor bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?