2014 Aralık Anneleri

Ahhh benim kocisime lafta soyluorlarmis :) benimkiside kendi yaptirmior kizlar arada fark var onu anca bi sekilde uyandiriorum uyurken sokuorum ayakta. Sahurada kaldiramiorum zaten cok agir uykusu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben stick de kullanıyorum canım sabahları. maalesef öyle bunaltıcı bir odada çalışıyorum ki bunaldıkça elim deodoranta gidiyor. ama azaltmam gerek biliyorum. parfüm konusunda da önerini dikkate alıcam canım çok sağol :)
Ben ilk zamanlar koku hassasiyeti dolayisiyla kullanamadim ama 1 haftadir basladim parfume deodorant kullanmazsam olurum evdede olsam her sabah surulecek o deo..

:) haklısın canım evde bile ihtiyaç duyuyor insan :) napalım kıyafetlere falan idare edicez artık :)

aynen cnm kova kova sular taşır ayaklarım şiş diye masaj yapar bende hiç bişiy yapmıo die dertleniodum ayyy canım kocam bidaha dertlenmicem nankörmüşüm

Yok canm asla kimseye laf soylememde hemcinsimide ezdirmem yani. Benmki bana kıyamadgı için sahura kalkmıyo cogu zaman. Kaltgndada kendisi hazrlar yer toplar yatar ben duymam bile yani. Evde benden daha cok iş yapıyo mesela😀😀

aynen cnm kova kova sular taşır ayaklarım şiş diye masaj yapar bende hiç bişiy yapmıo die dertleniodum ayyy canım kocam bidaha dertlenmicem nankörmüşüm

Kizlar cok guldum inan ki :) ama canim kocam suan yanlis anlasilmaya kurban gidior :)

Hehe😃😃vay nankör seni.

Yok yok oyle ayagina egilipte giydirmiorum kizlar uykudan uyandirmak icin o yatakta daha uyurken giydirdim oda tabi biturlu uyanmadigi zamanlar mecbur kalioruz.

Yazik ama bi orucu atlatalim dokecemde simdi orucumu bozdun falan der :) bilerek icer o suyu benimkisi :)

Yanlış anlamışız biz canım Yaptırmasın zaten. Uykusu ağır olunca uyandırmakta bir dert. Eniştemin de uykusu çok ağır ablama hep acırım. Hiç uğraşamam valla. Koca adam sorumluluk sahibi olsun yatacağı kalkacağı saati bilsin. Ama şimdi ramazan oruçlu alttan alınabilir tabii

Kizlar cok guldum inan ki :) ama canim kocam suan yanlis anlasilmaya kurban gidior :)

😀😀😀😀dilimize düştü bikere canm yandi😃😃hehe

boşver canım nüfus kağıdını sen çıkartırsın olur biter :) biz de tanıştık ertesi günü evlenme teklif etti şu çarşamba gelse de öğrensem artık

Masallah canim esine :) izinli oldugu gunler benimkiside uyumuyor o saatlere kadar dolapta ne bulsa yiyip uyuyor. Kaldirma beni sahura diorda tutamaz ozamanda gunah kavga gurultu bitircez insallah orucu az kaldi.

Aynen valla sahurunu kendi hazırlıyor ben sadece yatmadan neler yapması için fikir veriyorum Sahuru yapar, tabakları tezgah üzerine bırakır, onları ben toplarım (bi makineye koymaya alıştıramadım gitti ) yatarken sabah namazı için beni kaldırır. Kılarız birlikte yatarız tekrar Çalıştığımız için kıyamıyorlar. Çalışmasak kalkardım ama yalnız bırakmak istemezdim.
ayyy bende sinirden patlıcaktım sanki eziyet ediyormuş gibi yazmış
Aynen hemen hemcinsimizi savunmaya geçtikte durum farklıymış
Evet canım biraz öyle oldu Yanlış anlamaya müsaitiz malum sende açık açık yazmayınca işkence görüyon sandık

rica etsem beni de listeye ekler misiniz

Yok yok oyle ayagina egilipte giydirmiorum kizlar uykudan uyandirmak icin o yatakta daha uyurken giydirdim oda tabi biturlu uyanmadigi zamanlar mecbur kalioruz.

herkes bir olmak zorunda değil ki canım. bizde de yeri geliyor ben her işini yapıyorum eşimin, banyodan sonra giyeceği tüm kıyafetlerini hazırlıyorum arkasını topluyorum, yeri geliyor hiç yerimden kalkmıyorum kendi kendine yemek hazırlıyor yiyor işlerini yapıyor hatta üstüne benim de yapacağım bir şey varsa hallediyor. hayat müşterek yani iyi hissedersem yaparım ben de valla, kötü hissedersem de ondan isterim :) eşin anlayışlıysa, sana kıymet veriyorsa gerisi boş

Benim esiminde cok agirdi ilk kizimda bana bisi olsa cocuk yatakta dogsa hbrin olmicak dedimm aaaa adam o gun bu gun pist dememle zipliyo ama sadece hamileykenn :) kizim olduktan sonra yine eskiye donmustu ama yaklasik 4aydan beri rahatim boyna cocukmu dogursam napsam hehee :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimki dayanıklı maşşallah tutuyo cogu zamnda kalkmıyo. Yada kalkıyo ben duymuyorumm😀😀😀

Bizimki dayanıklı maşşallah tutuyo cogu zamnda kalkmıyo. Yada kalkıyo ben duymuyorumm😀😀😀

bunun arkasından hemen al sen gene Belki 2 çocuk olunca eski haline geri dönmez böyle sürüp gider belli mi olur

Kızlar acayip bi şişkinliğim var ve sağ sırt tarafım ama etim resmen acıyor ya :18::18: Otururken bile canım yanıyor. Demir hapını bırakmıştım 2-3 haftadır. Dün yine başladım sabah aç karnına alıyorum o mu şişkinlik yapıyor ki ? Yapar mı ? Vitamini de kahvaltıdan sonra alıyorum. Zamanlarını mı değiştirsem ? Ayaklarım da şişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…