2014 Aralık Anneleri

İnsallah ogrenirsin canim insallah yarinda ben ogrenirim :)

büyük gün yarın mı, hadi inşallah kendini göstersin artık çatladık meraktan

ya ben daha kendim bile hissetmiyorum anlatmayın böyle şeyler kıskanıyorum ultrasonda hiç yerinde durmuyor bıdık bacaklarını karnıma vuruyor gibi görünüyor sözde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. 18 hafta bitecek neredeyse bu kız niye hissettirmiyor kendini, güçsüz mü yoksa benim bebekim

arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı

gözün aydın canım benim 4lü test de bir çıksaydı, içimiz şişti artık :)

İyi oldu bolesi ya butun kizlar arkamda anlamis oldum :)
Ayrica o zibini siparis etmek istiorum butikbebeden hic alisveris yaptiniz mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin testin ne zaman çıkacak. Tarih verdiler mi ki ? Hadi hayırlısı ile senin ki de temiz çıksın sonra kimse test falan yaptırmasın. Bu nedir ya ? Stress olup duruyoz burda

Ayy canim ya sen kontrolu elden birakmada anneci olsun bu seferki :) tahammul edemem heralde babacim die pesinden kostursa o sadece benim cocugum :)

Yok cnm magazadan aldm ben nettede benzerlerı var butikbebe sıtesıne bak yanlış hatrlamıyosam

İyi oldu bolesi ya butun kizlar arkamda anlamis oldum :)
Ayrica o zibini siparis etmek istiorum butikbebeden hic alisveris yaptiniz mi?

o kadar adres sordum kimse bir şey demedi. Ne kadar ilgisiz bir forum muş burası

Butik bebeden ablam almıştı .Güvenilir bir sorun yaşamadık biz. Ablam beğeniyor sepete atıyordu telden ben pc başındayım sürekli kalan işlemi ben tamamlıyordum hep İş bölümü. Teyze olarak ablamın yükünü paylaşıyordum Hiç sorun yaşamadık yani.

Kızlarmı cok rahatına düşkün acaba. Benmkide kımıldamıyo hiç

Kocisin her corabina baktigimda aklima geleceksiniz emin olun :) ayrica ne yaptiniz bilmiorum kizlar ama adam eve geldi pat die :) izin gunu deil neden geldin diorum isten kovdular die saka yapior :) cok bahsettik kulagi cinladida geldi resmen

İyi madem bende baslarim bi kac aya insallah alisverise zor tutuorum kendimi :) cok mu ilgisiz gordun bizi 😜😜😜😜

hahah bence çınlamaktan öteye gitmiştir Keşke şu an patronum da yanıma gelip bana dese hadi git artık evine diye

ehehe :) vakti geldiğinde alıştıra alıştıra söyleriz gerçeği oğluşumla şimdilik avutsun kendini öyle
step fikri de iyiymiş

İyi madem bende baslarim bi kac aya insallah alisverise zor tutuorum kendimi :) cok mu ilgisiz gordun bizi 😜😜😜😜

Ee yani bi sibelim sağolsun yazmış adresi bir de sen diğer herkes uyuyor anlaşılan
Geçmişi okudum da atarlanmış biri boş yere

hahah bence çınlamaktan öteye gitmiştir Keşke şu an patronum da yanıma gelip bana dese hadi git artık evine diye

Yanlis anlayacagimiz bisey yaz kovdurtalim senide :) ay calisirken ne zor ya kizlar bi kac ay once marmarayda cam kenarlarinda uyuya kaliordum. Masa basi is ama kafami kaldiramiordum bulantidan. Allah yardimciniz olsun.

Senin testin ne zaman çıkacak. Tarih verdiler mi ki ? Hadi hayırlısı ile senin ki de temiz çıksın sonra kimse test falan yaptırmasın. Bu nedir ya ? Stress olup duruyoz burda

Pazartesi dedi, çıksa mesaj geliyor ama gelmedi daha bir şey. 4e kadar gelmezse arayayım doktoru, forumcak bu dertten kurtulmak istiyoruz çıkmadı mı benim sonucum derim :)

Kızlarmı cok rahatına düşkün acaba. Benmkide kımıldamıyo hiç

sanmıyorum ya, hisseden kız anneleri de çok var. bizimki aslında çok hareketli ama ben mi hissizim anlamadım :)

Ayy canim ya sen kontrolu elden birakmada anneci olsun bu seferki :) tahammul edemem heralde babacim die pesinden kostursa o sadece benim cocugum :)

elif kontrolümden çıktı sanırım :) bakalım dediğin gibi inşallah Zeynep bana bağlı olur

Aynen ultrasonda doktor ölçüsünü alamıyo cok hareketınden. Ama gel gelelim ben gissetmiyrm. Bi ay önce bi tekme yedim. Bugun sabah ufaktan gıdıklamalar oldu okadar. Başkads bişey yok. Bunada şükürr. Yarın gorcem bebişimi

Kimse kusura bakmasın gitmiyorum Kovsanızda gitmem artık Aminnnnn. Normalde çok severim işimi ama hamilelik ister istemez yoruyor birde evime özlemde var
Ainen ole oldu sen atar yapinca direk aklima o geldi :)

Gelsin diye yaptım zaten
Aynen öyle söyle. Rahatlayalım artık

Yavv bu ne sıcak totomdan oturduğum yerden ter akıyo resmen 😲😲 bi tarafım kalk evini süpür sil diyo bi tarafım yat aşağı diyo daha yemek yapıcam çamaşırları toplucam ütü yapıcam offf evkarısı olmak ne kadar zorr çildiriciiimmmm 😭😭

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…