İnsallah ogrenirsin canim insallah yarinda ben ogrenirim :)
Kızlar buarada eşim sabah kalkmış çok mutluyum dedi hayırdır dedim gece sahurdan sonra ben uyurken elini koymuş karnıma oğlumuz vurmuş :)) başka bişidir o dedim hayır çok net hissettim diyor.. o ''baba sen neden geldin annemle ben uyucaktım sen git bu Yatak üçümüze dar''demek istemiş dedim morali bozuldu adamın resmenbebek midir buarada hissettiği şey merak ettim ben de :)
arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
Senin testin ne zaman çıkacak. Tarih verdiler mi ki ? Hadi hayırlısı ile senin ki de temiz çıksın sonra kimse test falan yaptırmasın. Bu nedir ya ? Stress olup duruyoz burdabüyük gün yarın mı, hadi inşallah kendini göstersin artık çatladık meraktan
ya ben daha kendim bile hissetmiyorum anlatmayın böyle şeyler kıskanıyorumultrasonda hiç yerinde durmuyor bıdık bacaklarını karnıma vuruyor gibi görünüyor sözde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. 18 hafta bitecek neredeyse bu kız niye hissettirmiyor kendini, güçsüz mü yoksa benim bebekim
gözün aydın canımbenim 4lü test de bir çıksaydı, içimiz şişti artık :)
benim 15 aylık kızım var evde babaaaa babammmm diye dolaşıyor tabii eşim gayet memnun bu durumdan şimdi 2. kızımız geliyor eşim diyorki biri babamm biri babacııımmm diyecek ohh ne güzel iki yanıma alıp dolaşıcaz... gibi cümleler benim papuç dama atılmış durumda:18:
oyy oyy sizinki de ayrı bir güzelmiş. Babanız mest oluyordurNetten aldıysan site adresini verir misin ? Ben,m bulduklarımda hep Yok halam yok teyzem, yok babam beni çok seviyor yazıyor. EE sevcek tabi de daha farklı şeyler yazsın istiyorum.
olsun evde rahat rahat geçir işte hamileliğini daha iyiKesinlikle arkandayız her zaman. Şiddete, işkenceye, çorap giydirmeye karşıyız
Sende calisiormussun ama birak hissetme kalkma uykundan :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi oldu bolesi ya butun kizlar arkamda anlamis oldum :)
Ayrica o zibini siparis etmek istiorum butikbebeden hic alisveris yaptiniz mi?
büyük gün yarın mı, hadi inşallah kendini göstersin artık çatladık meraktan
ya ben daha kendim bile hissetmiyorum anlatmayın böyle şeyler kıskanıyorumultrasonda hiç yerinde durmuyor bıdık bacaklarını karnıma vuruyor gibi görünüyor sözde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. 18 hafta bitecek neredeyse bu kız niye hissettirmiyor kendini, güçsüz mü yoksa benim bebekim
gözün aydın canımbenim 4lü test de bir çıksaydı, içimiz şişti artık :)
oyy oyy sizinki de ayrı bir güzelmiş. Babanız mest oluyordurNetten aldıysan site adresini verir misin ? Ben,m bulduklarımda hep Yok halam yok teyzem, yok babam beni çok seviyor yazıyor. EE sevcek tabi de daha farklı şeyler yazsın istiyorum.
olsun evde rahat rahat geçir işte hamileliğini daha iyiKesinlikle arkandayız her zaman. Şiddete, işkenceye, çorap giydirmeye karşıyız
o kadar adres sordum kimse bir şey demedi.Ne kadar ilgisiz bir forum muş burası
Butik bebeden ablam almıştı .Güvenilir bir sorun yaşamadık biz. Ablam beğeniyor sepete atıyordu telden ben pc başındayım sürekli kalan işlemi ben tamamlıyordum hepİş bölümü. Teyze olarak ablamın yükünü paylaşıyordum Hiç sorun yaşamadık yani.
Kocisin her corabina baktigimda aklima geleceksiniz emin olun :) ayrica ne yaptiniz bilmiorum kizlar ama adam eve geldi pat die :) izin gunu deil neden geldin diorum isten kovdular die saka yapior :) cok bahsettik kulagi cinladida geldi resmen
Seninki yüzleşince gerçeklerle bence kolay atlatamayacak. Zaten zor alışmış
Ben arada kalkıyorum. İniyorum aşağıki kata çay,soda birşeyler alıyorum olmadı artık merdivenleri step yapar gibi kullanacağım
Ayakkabıların içinde sıktılar iyice, Sandalete geçemedim hala ben yaaaa. pişti ayaklarım yeminleee
İyi madem bende baslarim bi kac aya insallah alisverise zor tutuorum kendimi :) cok mu ilgisiz gordun bizi 😜😜😜😜
hahah bence çınlamaktan öteye gitmiştirKeşke şu an patronum da yanıma gelip bana dese hadi git artık evine diye
Ee yani bi sibelim sağolsun yazmış adresi bir de sen diğer herkes uyuyor anlaşılan
Geçmişi okudum da atarlanmış biri boş yere
Senin testin ne zaman çıkacak. Tarih verdiler mi ki ? Hadi hayırlısı ile senin ki de temiz çıksın sonra kimse test falan yaptırmasın. Bu nedir ya ? Stress olup duruyoz burda
Kızlarmı cok rahatına düşkün acaba. Benmkide kımıldamıyo hiç
Ayy canim ya sen kontrolu elden birakmada anneci olsun bu seferki :) tahammul edemem heralde babacim die pesinden kostursa o sadece benim cocugum :)
Pazartesi dedi, çıksa mesaj geliyor ama gelmedi daha bir şey. 4e kadar gelmezse arayayım doktoru, forumcak bu dertten kurtulmak istiyoruz çıkmadı mı benim sonucum derim :)
sanmıyorum ya, hisseden kız anneleri de çok var. bizimki aslında çok hareketli ama ben mi hissizim anlamadım :)
Yanlis anlayacagimiz bisey yaz kovdurtalim senide :) ay calisirken ne zor ya kizlar bi kac ay once marmarayda cam kenarlarinda uyuya kaliordum. Masa basi is ama kafami kaldiramiordum bulantidan. Allah yardimciniz olsun.
Ainen ole oldu sen atar yapinca direk aklima o geldi :)
Aynen öyle söyle. Rahatlayalım artıkPazartesi dedi, çıksa mesaj geliyor ama gelmedi daha bir şey. 4e kadar gelmezse arayayım doktoru, forumcak bu dertten kurtulmak istiyoruz çıkmadı mı benim sonucum derim :)
sanmıyorum ya, hisseden kız anneleri de çok var. bizimki aslında çok hareketli ama ben mi hissizim anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?