2014 Aralık Anneleri

kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabı soyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım
İnsallah ogrenirsin canim insallah yarinda ben ogrenirim :)
saolasın canım heyecanla sizlere söylemeyi bekledim haftasonu:)
Arada kacirdim ben hayirli olsun oglun :)
Tatlimi dun aksam yaptim anayemegimide simdi yaptim firinlanmasi kaldi bir saat mola.. Aaa hamileyim ben :)))) zaten sicakta sogumuo yemekler iyi oldukca kalkip yapicam .. Pilav corba salata borek kaldi :)))

Boregi onceden yap canim corba isinabilecek biseyse onu da onceden yap isitirsin iftara yakin salatayi da esin yapsin bizde salatalari hep esim yapar :)

arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
gözün aydın canım, çok sevindim. hangi sorundan dolayı yaptırmıştın amniyosentezi?

canım sırt ağrıları normal artık. magnezyum eksikliğindendir herhalde. bir sonraki kontrolde dr.una söyle de magnezyum hapına da başlatır belki. şişkinlik bende de var. ben demir hapı kullanmıyorum, demir hapıyla ilgili olduğunu da sanmıyorum. akşamları ayaklarım bacaklarım davul gibi oluyor. tuzu iyice azaltmamız gerek. bir de sen de benim gibi masa başı işte çalışıyorsan sebep odur

He aynı bizzzzz :)) 4 aydır temizlik,bulaşık her şey eşimin ellerinden öpüyor geçen bebek için benim oğlum dedim eşim benim diyor ben benim ben taşıyorum diyorum derken senin eşin gibi ben taşımaktan daha çok.şey yapıom taşısam daha rahat dedi güldü espri yaptı sözde ama gücendim adam bi de özür diledi fenayız biz senle swiftimm yaaa

Ayyyy onlara ben de bitiyorum yaaaa :)) o bu kasaba ikimize de dar baba yazılıyı çok beğendim eşime gösterdim de gösteririm ben ona sıpa diyor

kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabı soyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım

Hadi iyi haberlerle gel inşallah Allah gönlüne göre versin canım

Kizlar cok guldum inan ki :) ama canim kocam suan yanlis anlasilmaya kurban gidior :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eee canım sen de öyle bi anlatmışsın ki herkesin Feminist damarları kabarmış :))

Hıh işte benim de aynı spor yapmışım da hamlamışım gibi acıyo.. demir hapından değildir bence canım ben daha dün başladım o hapa çünkü...

Canım bende çok hastane arayışındaydım Türkiye hastanesine gitmeyi bende düşündüm eniştem var Türkiye gazetesinde çalışan onlara indirimlimiymiş ücretsizmi neymiş muayeneler ama onlar hiç gitmezmiş o gitmesin dedi ama bi de teyzem var o da çok iyi hastane diyo orda Figen var doktorlardan o iyiymiş fikir olsun sana muayene ücreti de 75 TL doğumuda 2500 tl olması lazımdı yanlış hatırlamıyosam

çok saol canım sen şuan hangi hastaneye gidiyorsun peki :26:

kızlar cuma günü öğrendim cinsiyetini bir pipilide benden geliyorr:)

Yasasin anneler ve ogullari :) kiz olmasindan korkuordum inan ki bizimki pek bi duskun kiza pabucumu dama atarlardi :)

benim 15 aylık kızım var evde babaaaa babammmm diye dolaşıyor tabii eşim gayet memnun bu durumdan şimdi 2. kızımız geliyor eşim diyorki biri babamm biri babacııımmm diyecek ohh ne güzel iki yanıma alıp dolaşıcaz... gibi cümleler benim papuç dama atılmış durumda:18:

Kızlar buarada eşim sabah kalkmış çok mutluyum dedi hayırdır dedim gece sahurdan sonra ben uyurken elini koymuş karnıma oğlumuz vurmuş :)) başka bişidir o dedim hayır çok net hissettim diyor.. o ''baba sen neden geldin annemle ben uyucaktım sen git bu Yatak üçümüze dar''demek istemiş dedim morali bozuldu adamın resmen bebek midir buarada hissettiği şey merak ettim ben de :)

Tuzu da azaltmam lazım evet Masa başı işim de ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum ama olmuyor ki her zaman. Benim şimdilik sadece ayaklarımda şişlik var. Bu gün acayip sıcak resmen yaaaa. Klimanın altındayım bana direk olarak gelmiyor 19 derecede çalışıyor düşünün ve ben terliyorum pufffff. Allah yardımcımız olsun.
FEnayız fena Ama ama bizi böyle beğendiler ki banane banane
O yazılı badileri nerden buluyonuz benim baktıklarımda çok sıradan şeyler yazıyor. Bende istiyorum link ya da resim yollayın bana da
Demir hapı acaba şişkinlik mi yapıyor dedim mideme. Sırt ağrısı ondan değildir zaten.

Benimki kız oldugu için aynı adama alıgız yazıyo benmkinin üstündede öyle tatlılarkiya. Bşde benim annem bambsşka yazan aldm oda cok tatlı

çok saol canım sen şuan hangi hastaneye gidiyorsun peki :26:

Rica ederim canım ne demek hastane arayışı insanı çok strese sokuyo kafayı yemek üzereydim bende burda sordum sağolsun sadece bir arkadaş cvp vermişti bana o yüzden hastane soran arkadaş olursa bende bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

Ben Küçükköyde Duygu hastanesine gidiyorum canım şimdi muayene ücreti 50 tl doğum ücretleri de tek oda çoklu oda suit oda diye değişiyo ama fiytları uygun

Bi arkadaşımın ablası da İstanbul Şafak hastanesinde doğum yaptı o da 500 evlerde sanırım o da memnundu

Burda sorduğumda arkadaş da Vital hospitalı önerdi o da Bahçelievlerde sanırım

Balat hastanesi için de çok iyi diyolar canım hiç kötü yorum okumadım bu hastaneyle ilgili 75 lira muayene doğumu da gene 2500 lira civarı bişeydi

boşver canım nüfus kağıdını sen çıkartırsın olur biter :) biz de tanıştık ertesi günü evlenme teklif etti şu çarşamba gelse de öğrensem artık

İnsallah canim gecmiordur simdi size gunler :) bizimde yarin kontrolumuz var onu gormek icin can atiorum.

Adamın kursağında bırakmışsın sen de Olabilir hissetmiştir belki. Ben ilk 16+4 te hissettim resmen pıt pıt diye vurdu Çok güzel yaaa. Artık daha kuvvetli vuruşları var oğluşumun.

Ben calismiorum bi kac aydir istifa etmek zorunda kaldim bebisim icin. Oyuzden ugrasiorum aksamlari :) iyi canim enazindan Arkamda bide aralik anneleri var bilmis oldum gelince tehdit ederim artik benimkisini :)

sen de ne fenasın ne güzel mutlu mutlu kalkmış işte, bırak heveslensin. bu kadar erken gerçeklerle yüzleşmesine ne gerek var ben öyle şeyler hiç söylemiyorum vallahi. zaten kız bebekten zorla vazgeçti benimki, şimdi alışmaya, oğluşunu sevmeye çalışıyor. bir de ben öyle dışlarsam hiç benimseyemez benimki. bir gün nasılsa yüzleşecek gerçeklerle
sorma canım benim ortam da aynı. ben de uzatamıyorum ayaklarımı. e bütün gün hareketsiz otur, bütün kan ayaklarda toplanıyor akşam olduğunda davul gibi oluyor. zor..zor..

Cok sukur canim halimden memnunum yeri gelior heppimiz yapioruz biseyleri dedigin gibi. Rabbim huzur versin ailelerimize gerisi bos bencede

oyy oyy sizinki de ayrı bir güzelmiş. Babanız mest oluyordur Netten aldıysan site adresini verir misin ? Ben,m bulduklarımda hep Yok halam yok teyzem, yok babam beni çok seviyor yazıyor. EE sevcek tabi de daha farklı şeyler yazsın istiyorum.
olsun evde rahat rahat geçir işte hamileliğini daha iyi Kesinlikle arkandayız her zaman. Şiddete, işkenceye, çorap giydirmeye karşıyız

Bizimki dayanıklı maşşallah tutuyo cogu zamnda kalkmıyo. Yada kalkıyo ben duymuyorumm😀😀😀

Sende calisiormussun ama birak hissetme kalkma uykundan :)

Seninki yüzleşince gerçeklerle bence kolay atlatamayacak. Zaten zor alışmış
Ben arada kalkıyorum. İniyorum aşağıki kata çay,soda birşeyler alıyorum olmadı artık merdivenleri step yapar gibi kullanacağım
Ayakkabıların içinde sıktılar iyice, Sandalete geçemedim hala ben yaaaa. pişti ayaklarım yeminleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…