İnsallah ogrenirsin canim insallah yarinda ben ogrenirim :)kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabısoyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım
Arada kacirdim ben hayirli olsun oglun :)saolasın canım heyecanla sizlere söylemeyi bekledim haftasonu:)
Tatlimi dun aksam yaptim anayemegimide simdi yaptim firinlanmasi kaldi bir saat mola.. Aaa hamileyim ben :)))) zaten sicakta sogumuo yemekler iyi oldukca kalkip yapicam .. Pilav corba salata borek kaldi :)))
gözün aydın canım, çok sevindim. hangi sorundan dolayı yaptırmıştın amniyosentezi?arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
Kızlar acayip bi şişkinliğim var ve sağ sırt tarafım ama etim resmen acıyor ya :18::18: Otururken bile canım yanıyor. Demir hapını bırakmıştım 2-3 haftadır. Dün yine başladım sabah aç karnına alıyorum o mu şişkinlik yapıyor ki ? Yapar mı ? Vitamini de kahvaltıdan sonra alıyorum. Zamanlarını mı değiştirsem ? Ayaklarım da şişti zaten
aaa yok ben kocamın hakkını yiyemem sadece bu aralar temizliğe yardım etmiyor. O etmeyince bende yapmıyomOruçlu olduğu için kıyamıyorumda bir şey demiyorum ama her konuda anlayışlıdır sağolsun Sadece ben çok kıyafet düşkünüyümdür bebişe de alırım eminim çok çok onda çatışacağız sanırım. :18::18: Ama ben oturduğum yerden de alırım eve gelince yapacak bir şey yok
Su zibinlar yok mu ayni kadina asigiz baba die bitiorum onlara gecen bi sitedede bu kasaba ikimize dar baba yazisini gorup face koydum benimki dior isterseniz aksam ewe gelmiyim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabısoyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım
Kizlar cok guldum inan ki :) ama canim kocam suan yanlis anlasilmaya kurban gidior :)
Kızlar acayip bi şişkinliğim var ve sağ sırt tarafım ama etim resmen acıyor ya :18::18: Otururken bile canım yanıyor. Demir hapını bırakmıştım 2-3 haftadır. Dün yine başladım sabah aç karnına alıyorum o mu şişkinlik yapıyor ki ? Yapar mı ? Vitamini de kahvaltıdan sonra alıyorum. Zamanlarını mı değiştirsem ? Ayaklarım da şişti zaten
kızlar merhabalar herkese ,
üsküdar yunus emre hastanesinden Nazife Hanım , koşuyolu medipol e geçmiş pazartesi pazartesi üzüldüm ya
zaten tavsiye üzerine gitmiştim , rahim ağzındaki yarayla da aynı dr ilgilenmişti şok oldumm..
şimdi kızlar size sorum şu beşiktaşta oturuyoruz,üsküdar yakın die Nazife hn a gidiodum ama koşuyolu ters geliyor,avrupa yakasında hangi hastaneleri önerirsiniz?? koşuyoluna gitsem mi bilemedim bir de türkiye hastanesini öneriyorlar akşam eşimle annemle konuşcam bakalım valla moralim bozuldu Allahtan doğuma yakın diil o zaman olsa şokların şoku olurdu
Canım bende çok hastane arayışındaydım Türkiye hastanesine gitmeyi bende düşündüm eniştem var Türkiye gazetesinde çalışan onlara indirimlimiymiş ücretsizmi neymiş muayeneler ama onlar hiç gitmezmiş o gitmesin dedi ama bi de teyzem var o da çok iyi hastane diyo orda Figen var doktorlardan o iyiymiş fikir olsun sana muayene ücreti de 75 TL doğumuda 2500 tl olması lazımdı yanlış hatırlamıyosam
kızlar cuma günü öğrendim cinsiyetini bir pipilide benden geliyorr:)
Yasasin anneler ve ogullari :) kiz olmasindan korkuordum inan ki bizimki pek bi duskun kiza pabucumu dama atarlardi :)
Tuzu da azaltmam lazım evetgözün aydın canım, çok sevindim. hangi sorundan dolayı yaptırmıştın amniyosentezi?
canım sırt ağrıları normal artık. magnezyum eksikliğindendir herhalde. bir sonraki kontrolde dr.una söyle de magnezyum hapına da başlatır belki. şişkinlik bende de var. ben demir hapı kullanmıyorum, demir hapıyla ilgili olduğunu da sanmıyorum. akşamları ayaklarım bacaklarım davul gibi oluyor. tuzu iyice azaltmamız gerek. bir de sen de benim gibi masa başı işte çalışıyorsan sebep odur
FEnayız fenaHe aynı bizzzzz :)) 4 aydır temizlik,bulaşık her şey eşimin ellerinden öpüyor geçen bebek için benim oğlum dedim eşim benim diyor ben benim ben taşıyorum diyorum derken senin eşin gibi ben taşımaktan daha çok.şey yapıom taşısam daha rahat dedi güldü espri yaptı sözde ama gücendim adam bi de özür diledi fenayız biz senle swiftimm yaaa
Ayyyy onlara ben de bitiyorum yaaaa :)) o bu kasaba ikimize de dar baba yazılıyı çok beğendim eşime gösterdim de gösteririm ben ona sıpa diyor
Hadi iyi haberlerle gel inşallah Allah gönlüne göre versin canım
Eee canım sen de öyle bi anlatmışsın ki herkesin Feminist damarları kabarmış :))
Hıh işte benim de aynı spor yapmışım da hamlamışım gibi acıyo.. demir hapından değildir bence canım ben daha dün başladım o hapa çünkü...
arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı
Tuzu da azaltmam lazım evetMasa başı işim de ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum ama olmuyor ki her zaman. Benim şimdilik sadece ayaklarımda şişlik var. Bu gün acayip sıcak resmen yaaaa. Klimanın altındayım bana direk olarak gelmiyor 19 derecede çalışıyor düşünün ve ben terliyorum pufffff. Allah yardımcımız olsun.
FEnayız fenaAma ama bizi böyle beğendiler ki banane banane
O yazılı badileri nerden buluyonuz benim baktıklarımda çok sıradan şeyler yazıyor. Bende istiyorum link ya da resim yollayın bana da
Demir hapı acaba şişkinlik mi yapıyor dedim mideme. Sırt ağrısı ondan değildir zaten.
çok saol canım sen şuan hangi hastaneye gidiyorsun peki :26:
😀😀😀😀dilimize düştü bikere canm yandi😃😃hehe
boşver canım nüfus kağıdını sen çıkartırsın olur biter :) biz de tanıştık ertesi günü evlenme teklif etti şu çarşamba gelse de öğrensem artık
Kızlar buarada eşim sabah kalkmış çok mutluyum dedi hayırdır dedim gece sahurdan sonra ben uyurken elini koymuş karnıma oğlumuz vurmuş :)) başka bişidir o dedim hayır çok net hissettim diyor.. o ''baba sen neden geldin annemle ben uyucaktım sen git bu Yatak üçümüze dar''demek istemiş dedim morali bozuldu adamın resmenbebek midir buarada hissettiği şey merak ettim ben de :)
Aynen valla sahurunu kendi hazırlıyor ben sadece yatmadan neler yapması için fikir veriyorumSahuru yapar, tabakları tezgah üzerine bırakır, onları ben toplarım (bi makineye koymaya alıştıramadım gitti ) yatarken sabah namazı için beni kaldırır. Kılarız birlikte yatarız tekrar Çalıştığımız için kıyamıyorlar. Çalışmasak kalkardım ama yalnız bırakmak istemezdim.
Aynen hemen hemcinsimizi savunmaya geçtikte durum farklıymış
Evet canım biraz öyle olduYanlış anlamaya müsaitiz malum sende açık açık yazmayınca işkence görüyon sandık
sen de ne fenasınKızlar buarada eşim sabah kalkmış çok mutluyum dedi hayırdır dedim gece sahurdan sonra ben uyurken elini koymuş karnıma oğlumuz vurmuş :)) başka bişidir o dedim hayır çok net hissettim diyor.. o ''baba sen neden geldin annemle ben uyucaktım sen git bu Yatak üçümüze dar''demek istemiş dedim morali bozuldu adamın resmenbebek midir buarada hissettiği şey merak ettim ben de :)
sorma canım benim ortam da aynı. ben de uzatamıyorum ayaklarımı. e bütün gün hareketsiz otur, bütün kan ayaklarda toplanıyor akşam olduğunda davul gibi oluyor. zor..zor..Tuzu da azaltmam lazım evetMasa başı işim de ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum ama olmuyor ki her zaman. Benim şimdilik sadece ayaklarımda şişlik var. Bu gün acayip sıcak resmen yaaaa. Klimanın altındayım bana direk olarak gelmiyor 19 derecede çalışıyor düşünün ve ben terliyorum pufffff. Allah yardımcımız olsun.
FEnayız fenaAma ama bizi böyle beğendiler ki banane banane
O yazılı badileri nerden buluyonuz benim baktıklarımda çok sıradan şeyler yazıyor. Bende istiyorum link ya da resim yollayın bana da
Demir hapı acaba şişkinlik mi yapıyor dedim mideme. Sırt ağrısı ondan değildir zaten.
herkes bir olmak zorunda değil ki canım. bizde de yeri geliyor ben her işini yapıyorum eşimin, banyodan sonra giyeceği tüm kıyafetlerini hazırlıyorum arkasını topluyorum, yeri geliyor hiç yerimden kalkmıyorum kendi kendine yemek hazırlıyor yiyor işlerini yapıyor hatta üstüne benim de yapacağım bir şey varsa hallediyor. hayat müşterek yani iyi hissedersem yaparım ben de valla, kötü hissedersem de ondan isterim :) eşin anlayışlıysa, sana kıymet veriyorsa gerisi boş
oyy oyy sizinki de ayrı bir güzelmiş. Babanız mest oluyordurBenimki kız oldugu için aynı adama alıgız yazıyo benmkinin üstündede öyle tatlılarkiya. Bşde benim annem bambsşka yazan aldm oda cok tatlı
olsun evde rahat rahat geçir işte hamileliğini daha iyiBen calismiorum bi kac aydir istifa etmek zorunda kaldim bebisim icin. Oyuzden ugrasiorum aksamlari :) iyi canim enazindan Arkamda bide aralik anneleri var bilmis oldum gelince tehdit ederim artik benimkisini :)
Bizimki dayanıklı maşşallah tutuyo cogu zamnda kalkmıyo. Yada kalkıyo ben duymuyorumm😀😀😀
sen de ne fenasınne güzel mutlu mutlu kalkmış işte, bırak heveslensin. bu kadar erken gerçeklerle yüzleşmesine ne gerek var ben öyle şeyler hiç söylemiyorum vallahi. zaten kız bebekten zorla vazgeçti benimki, şimdi alışmaya, oğluşunu sevmeye çalışıyor. bir de ben öyle dışlarsam hiç benimseyemez benimki. bir gün nasılsa yüzleşecek gerçeklerle
sorma canım benim ortam da aynı. ben de uzatamıyorum ayaklarımı. e bütün gün hareketsiz otur, bütün kan ayaklarda toplanıyor akşam olduğunda davul gibi oluyor. zor..zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?