2014 Aralık Anneleri

Kizlar ben geldim doktordan cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olacakmis benim de 😀 bir pipidas daha katilmiş oldu araniza 😀
Hayırlı olsun oglusun inşallah:)) Allah hepimize tamamına ermeyi nasip eder inşallah:)) topikte sanırım böcükler artıyor. .::)

Lierac sürüyorum ya bakalım çatır Çatır çatlarım ama kesin hissediyorum :))

Valla de mi tatlım yaaa analar neler doğurmuş:)
bizim oğlanlara da kızlar diyecek öyle analar neler doğurmuş derler bizim yakışıklılara kızzz :))

hehehe iyi fikirmiş bende isim bulamadım sağlıklı olsunda doğururken ilham gelir herhalde :))

Demi ama yerim ben efendi oğlumu da serseri oğlumu da:))

Oyy cok guzeller canim yaa yerim ben onlari.Sen ne dersen de bakalim o kendini nasil taniticak kizlara Yagiz mi Eymen mi?

Evet yaa o da var kızlara ne dicek bakalım :) çok kızla gezemez bacaklarını kırarım onun evleneceği kızla gezsin sadece benim oğlum:))

Kizlar ben geldim doktordan cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olacakmis benim de 😀 bir pipidas daha katilmiş oldu araniza 😀

Canım hayırlı olsun oğluşun yeşil kartlılar arasına hoşgeldin canım :)

Hoşgeldin aramıza pipidaşş arkadaş

çok mu çook güzelleşiyoruuzz bu ara çevremden bunu duyuorumm hep maşallah hepimize erkek annelerii ayrım yokk kız anneleri de çook güzell ve çok özel

Ohoooh daha alacağımız çok şey varmış desenize:) ama ben önceki hamileliğimden kalan eşyaları da kullanıcam:) ben daha hiç alışverişe başlamadım. .. geç mi kaldım acaba? ??:)

Bende baslamadim.esime kk da kizlar sunu aldi bunu aldi deyince esim dogumdan 3-4 hafta once gider kelli felli bi alisveris yapariz diyor aslanima...gec kalmadin yani..ilk bebegimden tek bir cok bile ayirmadim 5-6 yil oldu zaten..tek cocuk planlarimizi bazi nedenlerden dolayi degisince..ilk cocuk gibi alisveris yapilacak

Hoşgeldin aramıza pipidaşş arkadaş

çok mu çook güzelleşiyoruuzz bu ara çevremden bunu duyuorumm hep maşallah hepimize erkek annelerii ayrım yokk kız anneleri de çook güzell ve çok özel

Ayrim yok tabi ama benim de kizim olcak daha cinsiyetini ogrenmeden cirkinlestin kizin olcak diolardi galiba ben cirkinlesiyorum..m

Sen yine de bil de tatlım panik yapma sakın normalmiş çünkü :) ama sana iyi bir haber iç karnın genişşe çatlak olmazmış... Ben 16ncu haftada hissettim çatır Çatır çatlayacağım sanırım

ben de emin değilim çatlak konusunda aslında. daha önce çok fazla kilo alıp vermedim, iki üç kilo oynamıştır en fazla o yüzden kilo alınca karnım büyüyünce çatlama performansım nasıl olur bilmiyorum. her banyodan sonra bacaklarımı göbeğimi falan yağlıyorum güreşçi gibi dolaşıyorum bir süre :)

hayırlı olsun canım, eşitlendik neredeyse kız ve erkek anneleri olarak :)

Benim de 6 yıl oldu... kızımın beşik vs. Falan duruyor... o da ortak renklerde yani oglusum için beşik vs. Ağır ihtiyaçlarimiz listeden çıktı :) onlqrı almamıza gerek yok...

Kızlaaar bi an çok mutluyum bi an çok mutsuz hormonlarım abarttı

doktorum kendi hastanesine geri dönmüş geçen haftalarda yazmıştım napsam die Nazife Ergen Micozkadıoğlu bgn tekrar Yunus Emre ye başlamış koşuyolu medipolden ayrılmış çook mutlu oldum koşuyolu üsküdara göre bize baya ters kalıyordu .. cumartesiye randevumu aldımm oğluşumla bayramlaşcazz inşallahh

diğer bi yandan neden üzgünüm korkuyorum az hareket edio die dün geceden beri hissetmedim mesela 19+3 oldum artık hergün hissetmek istiyorum ya sizde durumlar nasıll söleyin bakalım güzell hamişler

aynennnn. katılıyorum. ilk bebek benim, herşeyden almak istiyorum ama çok çabuk büyüyor diyorlar. o yüzden frenleye frenleye gidiyorum.

Benimde kizim olacak insaallah ama bende magazalara gidiyorum erkek cocuk kiyafetleri daha cok hosuma gidiyor hele bi de araba seklinde besik gordum bayildim...

Canım endiselenme... sen o hareket etsin isterken o dinlenmek istiyor olabilir... malesef keratalar hareketi her gün bizim istediğimiz şekilde yapmıyorlar :) çoğu hareketlerini de biz hissetmiyoruz... ilk gebelikse artık yavaş yavaş gelir:)

o bende de oluyo bi ağlamaklı bi çok mutluu :44::44::44:
ohh ne güzel iştee doktor da geri gelmişşş...
benim bebişde çok hareketli değildi nerdeyse 4-5 gün hiç hissetmedim diyebilirim,ama 2 gündür ara ara tekmeliyo,belki bundan sonra başlar seninde,lk hamilelikte geç hissetmek normalmiş,bende tam anlamıyla hissedemiyorum zaten

Merhaba canım ilk önce bi proplem çıkmamış gözün aydın sağsağlim vakitlice kucağına almyı nasip etsin Rabbim
Bi sorum olucak sana benim de ayrıntılıya gitmem gerek ama devlette sırf bunun için gidince bakmıyolar dediler ? Sürekli muayenelere de oraya mı gidiyodun ? Kadın doğuma randevu alıp gidiyosun ordan mı yönlendiriliyosun ? Bi de çok sıra oluyo mu ?
Çok soru sordum hakkını helal et :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrr sorum var

biliyorum yaızlmıştı bu konu ama geriye dönemedim :) çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. 18. haftadayım daha başlamadım ya :18:

kızlarrr sorum var

biliyorum yaızlmıştı bu konu ama geriye dönemedim :) çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. 18. haftadayım daha başlamadım ya :18:

Ben bebek yagi ve badem yagi kullanyrm bazen uzenmezsm badem yaginn kremni kullaanyrm o da baya yagli hem nemlendirio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kaçtır yazıyorum. Bir allahın kulada cevap yazmıyor. Hepimiz birbirimize destek vermek için birlikte değilmiyiz. Ayrıntılı ultrason yaklaştıkça stres oluyorum. Lütfen yardımcı olun.

canım benimde ilk hamileliğim .. geç hissetmek normal diolar eet annem de daa erken dio ama bi kere hissedince hep hissetmek istio insan di mi
o minik titreşim dalgalanmayı istiorummmmm Allahımm yardım ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…