2014 Aralık Anneleri

canım benimde ilk hamileliğim .. geç hissetmek normal diolar eet annem de daa erken dio ama bi kere hissedince hep hissetmek istio insan di mi
o minik titreşim dalgalanmayı istiorummmmm Allahımm yardım ett

aynen bi hissettikmi heehh bi daha hissedeyim diye göbekde bekliyor el ama yok naz yapıyo allahın izniyle ilerleyen zamanlarda daha çok hissederiz inşallahh

Kızlar kaçtır yazıyorum. Bir allahın kulada cevap yazmıyor. Hepimiz birbirimize destek vermek için birlikte değilmiyiz. Ayrıntılı ultrason yaklaştıkça stres oluyorum. Lütfen yardımcı olun.
Canım stres olmana yok... orda olmadığım için malesef doktor konusunda bir şey diyemeyeceğim

ya insan ister istemez endişeleniyor .. kesinlikle içerde ne taklalar atıyorlar bizim hissetmediğimiz bana da öle gelio ama arada sarssın annesini ya poff

kızlarrr sorum var

biliyorum yaızlmıştı bu konu ama geriye dönemedim :) çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. 18. haftadayım daha başlamadım ya :18:

canım ben mustela kullanıyorum ayrıca kayısı yağı da kullanıyorum , bazı yağlara dikkat etmek lazım tüylenme yapıyor..
mustela yerine lierac kullanan da çok arkadaşımız var ..

Kızlar kaçtır yazıyorum. Bir allahın kulada cevap yazmıyor. Hepimiz birbirimize destek vermek için birlikte değilmiyiz. Ayrıntılı ultrason yaklaştıkça stres oluyorum. Lütfen yardımcı olun.
ben henuz yaptrmadm bilemiyrm o yuzden cvp vermedm dr konusuna gelince bn dr umdan cok memnunum ama anadolu yakasndaym pendik ozel bolge hast. Dogan cucelogluna gdyrm

ne bileyim badem yağı içinde tuylenme yapıyor dıyorlar
Bebek yagi icinde tuylenme yapio dediler ama ben yapicgni sanmiyrm hamilelikte degil ben genc kizlgmdada madem yagi surerdm cildm beslensin die her zmn deil ama suruodm bsy olmadi baska seyler arastrilablr tabkki ben sadece bunlari kullanyrm o catlak kremlerine nedense hic itimadim yok beni cezbetmio burdaki arkdslarda fikir vereblrlerse bizde bi bakalm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim strest yapma en çok ne düşünürsen o olurmuş. Pozitif düşün strest seni ve bebeğini baya etkiler. Hic birsey olmaz allahin izniyle boyle herseyi strest yaparsak nolcak cocugada yansiyo kendin zaten kendinden geciyosun.:) eminim suanki ruh halin ne yapacagini sasirmis herseyi strest yapan biri oldun takma.. Fazla dusunme..

Bisey sormak istiyorum ben daha yeni katildim 5. Aylik hamileyim. Arada karnimda sertlik oluyor özellikle sabahları kalkinca gece yatarken de bebeğimi hissediyorum oynadigini. Acaba diyorum bu sertlik bebegimmi:) cvp verirseniz sevinirim

Ne demek canım ne hakkı ne için yazışıyoruz😊
Allah razı olsun inşallah senin bebeğinde de bi problem çıkmaz hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahh🙏
Canım ben kontrole özele gidiyorum sadece ayrıntılı için gittim oraya elbette ki bakıyorlar herhangi bi kadın doğumcudan gün al daha sonra seni yönlendirir zaten. Ben çok memnun kaldım 40dk'ya yakın inceledi. Kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama en geç 12. haftada randevu alınması gerekiyormuş ben geçen hafta gittiğimde eylüle kadar dolu demişti ordaki bayanlar günde sadece 5 kişiye bakıyoruz dediler. Bi tanıdığın varsa kimsenin hakkına girmeden öğle arasında falan baktırabilirsin belki de bilemiyorum canım kolay gelsin😊

Hayirli olsun canim oglun :)

Hayirli olsun canimm...pipisliler atakta gene

Hayırlı olsun oglusun inşallah:)) Allah hepimize tamamına ermeyi nasip eder inşallah:)) topikte sanırım böcükler artıyor. .::)

Hoşgeldin aramıza pipidaşş arkadaş

çok mu çook güzelleşiyoruuzz bu ara çevremden bunu duyuorumm hep maşallah hepimize erkek annelerii ayrım yokk kız anneleri de çook güzell ve çok özel

hepinize çok çok tesekkur ederim saglikla gelsin kuzularimiz 👶☺ meraktan kurtuldum çok rahatladim hemen gösterdi bu sefer paşam yiğidin malı meydanda olur misali serilmiş yatiyodu maşallah prensime 😀

Canim benim badem yagi kullanmani tavsiye ederim..:) eğer hamilelik ten sonra kalmis biseyse ona fazla yapicak birsey yok. Tek yapacagin spor

Badem yağı kakao yağı arada vazelin elime ne geçersee😆😆
En son ne zaman sürdün diye sorarsan hatırlamıyorum 1 ay olmuştur bu gidişle çok çatlıcam😊

Çok teşekkürler canımm😊
Gözüm korktu valla😳

Ayrim yok tabi ama benim de kizim olcak daha cinsiyetini ogrenmeden cirkinlestin kizin olcak diolardi galiba ben cirkinlesiyorum..m

öle deme canımm kendine bakımı elden bırakma makyajını yap süslen püslen ..

annemin 2 kızı var biri ben annem geçen gün iki hamileliğimde de çok güzelleşmiştim dedi o biraz şehir efsanesi kendine güven senn ..

Badem yağı kakao yağı arada vazelin elime ne geçersee😆😆
En son ne zaman sürdün diye sorarsan hatırlamıyorum 1 ay olmuştur bu gidişle çok çatlıcam😊

Ya catlicaksa catlicak zaten:) ama onlarla yasamakta zor olur. En kuvvetlisi badem yagi oda olmadi hakiki yagi muzla karistir sur birebir bi çatlak kremi işlevini görür:). Muz yoksa salataligi rendele hakiki yağla karistir hergun yarim SAat sur dua edersin emin ol:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…