2014 Aralık Anneleri

Bisey sormak istiyorum ben daha yeni katildim 5. Aylik hamileyim. Arada karnimda sertlik oluyor özellikle sabahları kalkinca gece yatarken de bebeğimi hissediyorum oynadigini. Acaba diyorum bu sertlik bebegimmi:) cvp verirseniz sevinirim
Ewet canim bebis o bide benimki dayanio boyle sol tarafima o tarafi sisiriyor ve sert oluyor orasi :)
Kızlar kaçtır yazıyorum. Bir allahın kulada cevap yazmıyor. Hepimiz birbirimize destek vermek için birlikte değilmiyiz. Ayrıntılı ultrason yaklaştıkça stres oluyorum. Lütfen yardımcı olun.
Stres olcak bisey yok cnm icini rahat tuttki guzel seyler olsun.
Kizlar ben geldim doktordan cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olacakmis benim de 😀 bir pipidas daha katilmiş oldu araniza 😀
Hayirli olsun cnm oglun Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin.

Son düzenleme:
Saclarimi cikmaya basladiki? Ondanmiki? Bulsntinin en alasini yasadim sac cikarknde yanmayi yasarim en hasindan o dogunca ben ona napcam gorsun o bi

Saçla alakası yok canım ya. Benim kızımda midem hiç yanmadı, kızımın doğduğunda simsiyah bir sürü saçı vardı. Bunlarda çok yanıyor anlamadım,hiç baharatlı bişey yiyemiyorum

Hepinize merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım. Bilgilerim çok taze herşeyi sorabilirsiniz :) Hikayemi anlatayım da gülün biraz ben ekim annesiyim 9aylık bir kızım var hiç adet olamadan hamile kalmışım geçen hafta öğrendim hemde 17 haftalık ve cinsiyeti erkek ilk gidişte cinsiyeti öğrendim. Kızıma zor hamile kaldım öncesinde düşüğüm oldu bi tane hemen anlamıştım her ikisinde de hamile olduğumu bulantılarım olmuştu öncekilerde ama bu sefer oğlum tekme atınca anladım :) Tamamen şok geçirdim nasipmiş gerçekten. Hatta kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesiyile ağzıma kokular tatlar geliyordu acile gittim doktor azarladı adet olmadan hamile kalamassın istesen de dedi test de negatif cıktı. Kafaya taktığın için gastrit olmuşsun dedi.Bu olaydan 2ay sonra kalmışım korunduğumuz halde. Hamilelğin yarısı geçmiş benim kıyafetlerimi yeni kaldırmışım Allahım bu göbek ne zaman gidecek diye düşünürken 2.geliyomus meğer :)

Kizlar ben geldim doktordan cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olacakmis benim de 😀 bir pipidas daha katilmiş oldu araniza 😀
hoşgeldin aramıza pipidaşım. Hayırlı bir evlat olsun inş Allah.
Çatlayacağız çaresi yok :2::2:
Tabi diyecekler bizim paşalarımıza da, salyaları akacak kızların bakarken o kadar Yakışıklı olacaklar

Allah'ın işine karışılmıyor işte. İlkini aratmış ikinciye resmen kucağınıza bırakmış Ne kadar korunsan da olmuş. Allah saağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ama gerçekten çok komik. Hiç bir şey yok orta da birden tekme yiyorsun tabi deneyimlisin de bu olsa olsa bebiş tekmesi. Hadi hayırlı uğurlu olsun ablamıza da sanada.
Benim ablamda kızı 7 aylıktı oğluna hamile kalmıştı. Aralarında 16 ay var. Senin gibi oda adet olmuyordu. Test yaptı hemen çıktı ama ablamda.
Yalnız çok önemli bilgi vereyim sana. Doktorlar ne kadar kızını emzir bir zararı yok deselerde kesinlikle emzirmeyi bırak. Eskiler hemen bırakırmış şimdiki doktorlar saçma bir şey olmaz diyorlar ama ablam vicdan yapıp el kadar çocuğu sütümden mahrum bırakamam dedi. Ve emdiği sürece gram dahi almadı. Haberin olsun. Emziriyorsan bıraktır bence. 2-3 yıl çok zorluk çekeceksin ama sonra o kadar güzel ki. Hiç arkadaşa gerek kalmadan ikiz gibi büyüdüler bizimkiler. Allah'ım kolaylıklar versin.

Gercekten şok edecek bi durum .. Hayırlı olsun canım... Bi durumda iyi beraber büyüyecekler ana 17 haftaya kadar hele ki 2.gebelikte .. Bilgiler tazeyken biz size soru sorup dururuz artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy güreşçi müreşçi:) ne güzel yağlanıyorsun en azından.. Ben huylanıyorum hiç yağ süremiyorım... Sadece lierac sürüyorum ama o da öyle çok da nemlendirmiyo gibi geliyo bana..bekleyip göreceğiz artık:)

Ben de seyrek hissediyorum canım... çok kızıyorum oğluna kızdım hareket etmiyor endişelendiriyo beni diyorum eşime, kımıldayınca canım oğlum diyorum:) şimdiden başladım ben kızınca senin oğlun sevince benim oğlum:)) işin şakası bir yana bizim gibi seyrek hissedenler çok canım normal demek ki...ben iki gün önce gümbür gümbür hissettim baya kuvvetliydi .. Dün böyle çok hafif bir kezcik hissettim ama dediğim gibi aşırı hafifti,bugün saat 3 buçuk oldu benim paşada ses yok henüz..içerde keyif sürüyor sanırım:) Her gün her saat hissetmek istiyorum artık...

aynennnn. katılıyorum. ilk bebek benim, herşeyden almak istiyorum ama çok çabuk büyüyor diyorlar. o yüzden frenleye frenleye gidiyorum.

Aynen ben de zor durduruyorum kendimi canım:) pek bi şanslı olacak bizim sıpalar :))

Benimde kizim olacak insaallah ama bende magazalara gidiyorum erkek cocuk kiyafetleri daha cok hosuma gidiyor hele bi de araba seklinde besik gordum bayildim...

Eheheheeee sen benim oğlana ciciler al o zaman ben de senin kıza alayım ...ikimiz de heves gideririz bu durumda

kızlarrr sorum var

biliyorum yaızlmıştı bu konu ama geriye dönemedim :) çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. 18. haftadayım daha başlamadım ya :18:

Sadece lierac canım yağlar varmış etkili ama huylanıyorum ben cıvık cıvık.. Kremleniorım sadece...

Kizlar benim midem ne yesem yanmaya basladi bugun neden acaba boyle oluyor?

Saçlanıo derler annesi gür saçlı olsun inşallah :)

ayyy çok güldürüyosun sen beni canım yaaa ver coşkuyu paşalaraaaaa :)) kız, bi çocuk vardı o ses çocuklarda 12 yaşında Alvi diye... ay benim oğlan ona benzesin yaa çok yakışıklı bişiiii :))

Şok olmuşsundur eminim :)) İlk hamileliğinde de mi bulantı kusma olmamıştı? Ama ne güzel ikiz gibi büyürler :) İlkini çok beklemişsin Buda sana rabbimin bi mükafatı gibi olmuş :)

oyy maşallahh valla anlamadan yarısı gitmiş oh ne hoşş biz yorulmaya bile başladık sabırsızlanmaya sende daha hevesler yenii allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

Ne güzel işte gülmek insanı güzelleştirir
Dün akşam avm de mescitte ikindi namazını kılacağım. Annesi ile birlikte bir çocuk daha geldi. Ben bitirmiştim namazı. Kıyafetlerimi falan düzeltiyordum. Annesi namaza durdu oda yanında tekbir getirdi ama biliyor annesi gibi omuz hizasında değil babası gibi kulak hizasında. 2-3 saniye sonra ağlamaya başladı. annesini namazı bitene kadar onu oyaladım Konuştuk falan. 2,5 yaşında ismi Aras mış. Nasıl tatlı ama saçlar falan tam karizma SAkız vereyim sana demiş bulundum ama çiğneyebiliyor mu bilmiyorum ki ? Annene sormamız gerek diyorum. Ben çğneyebiliyorum diyor. Tabi annesini bekledik sorduk öyle verdim. Ama çok sevimliydi. Dedim bende bu yakışıklı velete benzesin Bıcır bıcır.

aynen bi hissettikmi heehh bi daha hissedeyim diye göbekde bekliyor el ama yok naz yapıyo allahın izniyle ilerleyen zamanlarda daha çok hissederiz inşallahh

az önce bi dalgalanma oldu kuzumm çoook mutlu oldu Yusuf'un annesi
inşallah sende hissedersin hepimiz güçlü güçlü hissederizz canlaaarrrr

Saçla alakası yok canım ya. Benim kızımda midem hiç yanmadı, kızımın doğduğunda simsiyah bir sürü saçı vardı. Bunlarda çok yanıyor anlamadım,hiç baharatlı bişey yiyemiyorum

Benim aci baharatli yesemde olmuodu simdiye kadar bugun basladi midem hassas zaten. Hamileligin en basinda 5. Haftadada vardi yanma gaviscon vermsti doktor cok yanarsa icerim artik

inşallah sende hissedersin hepimiz güçlü güçlü hissederizz canlaaarrrr

oyyyy inşallahh canım yaaa daha bi tekmede bu kadar mutlu oluyoruz birde kucağımıza aldığımız ilk anı düşünemiyorumm ben ağlamakdan seveme herhaldee

Elimiz karnımızda bekliyoruz işte bir dalgalanma, bir kıpırtı olsun diye Durumlar çok vahimmm çokkk
Maşallah size nazar değmesin. Her an kıpır kıpır olsun tüm bebişler. anneleri birde meraktan çatlatmasınlar

Vay be yiyecek ekmeği varmış o yavrunun da Rabbim hediye etmiş Size çok güzel ikiz.gibi.büyür giderler :) çalışmıyorsan çok da zorlanmazsın..bir kız, bir erkek tam hayalim birlikte gezer tozarlar büyüyünce ne hoş :) aralık annelerine hoş geldin o zaman canım :)

Evet gül gibi oldum :)) babası gibi mi yapıyor maşallah sübhanallah :) geçen onu dedim eşime yaa küçük bi seccade alalım aklı ermezken bize bakıp yapmaya çalışsın ne tatlı olur o zaman :) sakızı vermemekle iyi yapmışsın ya ne olur ne olmaz elin bebbesi sonuçta inşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım yaa:)

Canım stres olmana yok... orda olmadığım için malesef doktor konusunda bir şey diyemeyeceğim

Ewet canim bebis o bide benimki dayanio boyle sol tarafima o tarafi sisiriyor ve sert oluyor orasi :)

Stres olcak bisey yok cnm icini rahat tuttki guzel seyler olsun.

Hayirli olsun cnm oglun Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin.

Hepinize teşekkür ederim. Ben bahçecide tüp bebk tedavi görüp hamile kaldım. 4. aya kadar deh çüş devam ettik. Maaliyet yüzünden bıraktık ama tam 3 haftadır doktor bulamıyorum ve doğal olarak istemeden stres oluyorum. Birde bayramdan sonra ayrıntılı ultrason var. Önden randevu almak gerektiği için biran önce bulmam lazım. Malum bayram tatiline giriyoruz. Sizin bildiğiniz avrupa yakası oturan varmı?

ayy kızlar cuma sabahı yola çıkacağız inşallah ama yol gözümde büyüdü resmen. şimdiye kadar hiç tedirgin değildim ama zaman yaklaştıkça tedirgin oluyorum :) bir de eşim gitmişken kalalım diyor bayramdan sonraki pazara kadar, ben de cuma dönelim haftasonu da evimde dinleneyim istiyorum aslında ama bir şey de söyleyemiyorum 3 yıldır gitmiyor memleketine sonuçta. 2 gün için tartışmayalım diyip sesimi çıkarmıyorum. inşallah çok yorulmam, döndüğümüzün ertesi güne iş başı yapacağız malum

Al benden de o kadar canim..denizliden tekirdaga gidicez ve yol cok buyuyo gozumde..tedirgin oluorum ya bisi olursa die Allah korusunn rabbim...biz bu cuma yola cikip taaa 10 agustosta doncezzz..esimle pazarlik yapiom cok gezemem sicaklarda..evde otururum sen gider gezersin diorum :) o da ailesini ozledi sonucta..benimkiler yakin izmirde zirt pirt gidioz..aman ne bilim ferah tutmaya calisiom icimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…