Ewet canim bebis o bide benimki dayanio boyle sol tarafima o tarafi sisiriyor ve sert oluyor orasi :)Bisey sormak istiyorum ben daha yeni katildim 5. Aylik hamileyim. Arada karnimda sertlik oluyor özellikle sabahları kalkinca gece yatarken de bebeğimi hissediyorum oynadigini. Acaba diyorum bu sertlik bebegimmi:) cvp verirseniz sevinirim
Stres olcak bisey yok cnm icini rahat tuttki guzel seyler olsun.Kızlar kaçtır yazıyorum. Bir allahın kulada cevap yazmıyor. Hepimiz birbirimize destek vermek için birlikte değilmiyiz. Ayrıntılı ultrason yaklaştıkça stres oluyorum. Lütfen yardımcı olun.
Hayirli olsun cnm oglun Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin.Kizlar ben geldim doktordan cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olacakmis benim de 😀 bir pipidas daha katilmiş oldu araniza 😀
Bugün benimde öyle sırtıma sırtıma vuruyorşimdi süt içtim birkaç yudum rahatladım biraz. ...
Saclarimi cikmaya basladiki? Ondanmiki? Bulsntinin en alasini yasadim sac cikarknde yanmayi yasarim en hasindan o dogunca ben ona napcam gorsun o bi
hoşgeldin aramıza pipidaşım. Hayırlı bir evlat olsun inş Allah.Kizlar ben geldim doktordan cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olacakmis benim de 😀 bir pipidas daha katilmiş oldu araniza 😀
Çatlayacağız çaresi yok :2::2:Lierac sürüyorum ya bakalım çatır Çatır çatlarım ama kesin hissediyorum :))
Valla de mi tatlım yaaa analar neler doğurmuş:)
bizim oğlanlara da kızlar diyecek öyle analar neler doğurmuş derler bizim yakışıklılara kızzz :))
Demi ama yerim ben efendi oğlumu da serseri oğlumu da:))
Evet yaa o da var kızlara ne dicek bakalım :) çok kızla gezemez bacaklarını kırarım onun evleneceği kızla gezsin sadece benim oğlum:))
Canım hayırlı olsun oğluşun yeşil kartlılar arasına hoşgeldin canım :)
Hepinize merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım. Bilgilerim çok taze herşeyi sorabilirsiniz :) Hikayemi anlatayım da gülün biraz ben ekim annesiyim 9aylık bir kızım var hiç adet olamadan hamile kalmışım geçen hafta öğrendim hemde 17 haftalık ve cinsiyeti erkek ilk gidişte cinsiyeti öğrendim. Kızıma zor hamile kaldım öncesinde düşüğüm oldu bi tane hemen anlamıştım her ikisinde de hamile olduğumu bulantılarım olmuştu öncekilerde ama bu sefer oğlum tekme atınca anladım :) Tamamen şok geçirdim nasipmiş gerçekten. Hatta kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesiyile ağzıma kokular tatlar geliyordu acile gittim doktor azarladı adet olmadan hamile kalamassın istesen de dedi test de negatif cıktı. Kafaya taktığın için gastrit olmuşsun dedi.Bu olaydan 2ay sonra kalmışım korunduğumuz halde. Hamilelğin yarısı geçmiş benim kıyafetlerimi yeni kaldırmışım Allahım bu göbek ne zaman gidecek diye düşünürken 2.geliyomus meğer :)
Hepinize merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım. Bilgilerim çok taze herşeyi sorabilirsiniz :) Hikayemi anlatayım da gülün biraz ben ekim annesiyim 9aylık bir kızım var hiç adet olamadan hamile kalmışım geçen hafta öğrendim hemde 17 haftalık ve cinsiyeti erkek ilk gidişte cinsiyeti öğrendim. Kızıma zor hamile kaldım öncesinde düşüğüm oldu bi tane hemen anlamıştım her ikisinde de hamile olduğumu bulantılarım olmuştu öncekilerde ama bu sefer oğlum tekme atınca anladım :) Tamamen şok geçirdim nasipmiş gerçekten. Hatta kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesiyile ağzıma kokular tatlar geliyordu acile gittim doktor azarladı adet olmadan hamile kalamassın istesen de dedi test de negatif cıktı. Kafaya taktığın için gastrit olmuşsun dedi.Bu olaydan 2ay sonra kalmışım korunduğumuz halde. Hamilelğin yarısı geçmiş benim kıyafetlerimi yeni kaldırmışım Allahım bu göbek ne zaman gidecek diye düşünürken 2.geliyomus meğer :)
ben de emin değilim çatlak konusunda aslında. daha önce çok fazla kilo alıp vermedim, iki üç kilo oynamıştır en fazla o yüzden kilo alınca karnım büyüyünce çatlama performansım nasıl olur bilmiyorum. her banyodan sonra bacaklarımı göbeğimi falan yağlıyorum güreşçi gibi dolaşıyorum bir süre :)
hayırlı olsun canım, eşitlendik neredeyse kız ve erkek anneleri olarak :)
Kızlaaar bi an çok mutluyum bi an çok mutsuz hormonlarım abarttı
doktorum kendi hastanesine geri dönmüş geçen haftalarda yazmıştım napsam die Nazife Ergen Micozkadıoğlu bgn tekrar Yunus Emre ye başlamış koşuyolu medipolden ayrılmış çook mutlu oldum koşuyolu üsküdara göre bize baya ters kalıyordu .. cumartesiye randevumu aldımm oğluşumla bayramlaşcazz inşallahh
diğer bi yandan neden üzgünüm korkuyorum az hareket edio die dün geceden beri hissetmedim mesela 19+3 oldum artık hergün hissetmek istiyorum yasizde durumlar nasıll söleyin bakalım güzell hamişler
aynennnn. katılıyorum. ilk bebek benim, herşeyden almak istiyorum ama çok çabuk büyüyor diyorlar. o yüzden frenleye frenleye gidiyorum.
Benimde kizim olacak insaallah ama bende magazalara gidiyorum erkek cocuk kiyafetleri daha cok hosuma gidiyor hele bi de araba seklinde besik gordum bayildim...
kızlarrr sorum var
biliyorum yaızlmıştı bu konu ama geriye dönemedim :) çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. 18. haftadayım daha başlamadım ya :18:
Kizlar benim midem ne yesem yanmaya basladi bugun neden acaba boyle oluyor?
hoşgeldin aramıza pipidaşım. Hayırlı bir evlat olsun inş Allah.
Çatlayacağız çaresi yok :2::2:
Tabi diyecekler bizim paşalarımıza da, salyaları akacak kızların bakarken o kadar Yakışıklı olacaklar
ayyy çok güldürüyosun sen beni canım yaaaver coşkuyu paşalaraaaaa :)) kız, bi çocuk vardı o ses çocuklarda 12 yaşında Alvi diye... ay benim oğlan ona benzesin yaa çok yakışıklı bişiiii :))
aynen bi hissettikmi heehh bi daha hissedeyim diye göbekde bekliyor el ama yok naz yapıyoallahın izniyle ilerleyen zamanlarda daha çok hissederiz inşallahh
Saçla alakası yok canım ya. Benim kızımda midem hiç yanmadı, kızımın doğduğunda simsiyah bir sürü saçı vardı. Bunlarda çok yanıyor anlamadım,hiç baharatlı bişey yiyemiyorum
az önce bi dalgalanma oldu kuzummçoook mutlu oldu Yusuf'un annesi
inşallah sende hissedersin hepimiz güçlü güçlü hissederizz canlaaarrrr
az önce bi dalgalanma oldu kuzummçoook mutlu oldu Yusuf'un annesi
Ne güzel işte gülmek insanı güzelleştirir
Dün akşam avm de mescitte ikindi namazını kılacağım. Annesi ile birlikte bir çocuk daha geldi. Ben bitirmiştim namazı. Kıyafetlerimi falan düzeltiyordum. Annesi namaza durdu oda yanında tekbir getirdi ama biliyor annesi gibi omuz hizasında değil babası gibi kulak hizasında. 2-3 saniye sonra ağlamaya başladı. annesini namazı bitene kadar onu oyaladımKonuştuk falan. 2,5 yaşında ismi Aras mış. Nasıl tatlı ama saçlar falan tam karizma SAkız vereyim sana demiş bulundum ama çiğneyebiliyor mu bilmiyorum ki ? Annene sormamız gerek diyorum. Ben çğneyebiliyorum diyor. Tabi annesini bekledik sorduk öyle verdim. Ama çok sevimliydi. Dedim bende bu yakışıklı velete benzesin Bıcır bıcır.
Canım stres olmana yok... orda olmadığım için malesef doktor konusunda bir şey diyemeyeceğim
ben henuz yaptrmadm bilemiyrm o yuzden cvp vermedm dr konusuna gelince bn dr umdan cok memnunum ama anadolu yakasndaym pendik ozel bolge hast. Dogan cucelogluna gdyrm
Bebek yagi icinde tuylenme yapio dediler ama ben yapicgni sanmiyrm hamilelikte degil ben genc kizlgmdada madem yagi surerdm cildm beslensin die her zmn deil ama suruodm bsy olmadi baska seyler arastrilablr tabkki ben sadece bunlari kullanyrm o catlak kremlerine nedense hic itimadim yok beni cezbetmio burdaki arkdslarda fikir vereblrlerse bizde bi bakalm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim strest yapma en çok ne düşünürsen o olurmuş. Pozitif düşün strest seni ve bebeğini baya etkiler. Hic birsey olmaz allahin izniyle boyle herseyi strest yaparsak nolcak cocugada yansiyo kendin zaten kendinden geciyosun.:) eminim suanki ruh halin ne yapacagini sasirmis herseyi strest yapan biri oldun takma.. Fazla dusunme..
Ewet canim bebis o bide benimki dayanio boyle sol tarafima o tarafi sisiriyor ve sert oluyor orasi :)
Stres olcak bisey yok cnm icini rahat tuttki guzel seyler olsun.
Hayirli olsun cnm oglun Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin.
ayy kızlar cuma sabahı yola çıkacağız inşallah ama yol gözümde büyüdü resmen. şimdiye kadar hiç tedirgin değildim ama zaman yaklaştıkça tedirgin oluyorum :) bir de eşim gitmişken kalalım diyor bayramdan sonraki pazara kadar, ben de cuma dönelim haftasonu da evimde dinleneyim istiyorum aslında ama bir şey de söyleyemiyorum 3 yıldır gitmiyor memleketine sonuçta. 2 gün için tartışmayalım diyip sesimi çıkarmıyorum. inşallah çok yorulmam, döndüğümüzün ertesi güne iş başı yapacağız malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?