Günaydın herkeslere :) biz bugün oğlumla 19 ncu haftaya girdik ama benim uykucu sıpamda hiç ses yok yine :))
Günaydın Kızlar.
Güle güle kullansın öncelikle. Evet oğluşlarımız için çok ama çok güzel kıyafetler var.
Hesabı süper anlatmışsın. Bende 21+1 im. Hafta hesabına göre 5 ay 8 günlük oluyorum. Ama gün hesabına göre 5. ayımı doldurmama 2 gün daha var. Sonuçta 148 gündür hamileyim. Ay yeri geliyor 30 yeri geliyor 31 çekiyor. Haftalık hesapta hep 7 günden ayda 2-3 gün atıyor. Böylelikle hafta hep büyük çıkıyor. O yüzden 40 haftadan hesaplıyorlar. 9 ay x 30 + 10 = 280 gün 40 hafta x 7 gün = 280 gün.
eşit aslında. Gün olarak hesaplayıp aya bölmek en doğru hesap olacak. Yazdığımı anlayabileni tebrik ederim ayrıca
Hastaneye ödemeyi soruyorsan hastane çıkışında veriyorsun. DEvlet doğum iznin bittikten sonra başvurman durumdan 10 gün sonrasına paranı Zİraat bankasına yatırıyor. Ordan çekiyorsun. Brüt maaşının 3/2 sini devlet veriyor. Az bir ücret kesintisi yapıyor yinede yani. Toplu olarak alınıyor para. Ben patronum ile konuştum ee bebiş geliyor, ev kredisimiz de var. Bize aylık olarak eşiminkinden hariç benimkininde girmesi gerekir. Sağolsun patronum bana aylığımı verecek düzenli olarak. Bende devletten aldığımı patronuma vereceğim. Özellikle maaşımdan daha düşük bir miktar verecek devlet bana dedim. Olsun be abicim onun lafını mı yapacağız dedi. Seviyorum ben patronumu yaaa
Ayyy ne güzel bebişi göreceksin. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Günaydın herkeslere :) biz bugün oğlumla 19 ncu haftaya girdik ama benim uykucu sıpamda hiç ses yok yine :))
Günaydın Kızlar.
Güle güle kullansın öncelikle. Evet oğluşlarımız için çok ama çok güzel kıyafetler var.
aynen çok güzel. hele maviler böyle tatlı tonda olunca insanın içi gidiyor :) lacivertler, denizci takımlarrr :))) kendimi zor durduruyorum :)
Güle güle giysin inşallah oğluşun canım :) aynısını tıpkısından ben de aldım oğluşuma :) ama kızlardaki çeşit erkek cicilerinde yok malesef canım kabullenmeliyiz
günaydın canım, biz de 19+5 olduk ve bizim de hala sesimiz çıkmıyor :) yaşıtları tekmeleri basıyor annelerinin karnına, benim kızım neden böyle oldu bilmiyorum
kızlar bir kaç gündür çamaşırımda bir ıslaklık var akıntım da yok gibi böyle su gibi zaten dr da suyun az gibi demişti o mu acaba tahlil yaptırdım bugün bazılarında vücudumun susuzluğu çıkmış su içmiyormusun diyor 3 lt içiyorum anlamıyorum tuz ve şekeri de kestimcanım çok sıkıldı
Günaydın kızlar
Kalktim yedim acayip kazindi midemmm icimde fare var beni somuruyor
canım bende tıpkı sen gibiyim.çok heyecanlanıyorum ve korkıyorum iyimidir diye.inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn:)Gunaydin arkadaşlar :) bugün 11.15 te randevumuz var çok heyecanliyim dünden beri uyku bile tutmadi vallahi :) ben muayenelerde bile boyle heyecanlaniyosam doğumda naparim bilmiyorum var mi benim gibi içi kipir kipir olan :) 17+6 yiz daha cinsiyetimiz belli değil 14+6 iken gostermemisti umarim bu sefer öğreniriz size de söylerim 😊
kızlar bir kaç gündür çamaşırımda bir ıslaklık var akıntım da yok gibi böyle su gibi zaten dr da suyun az gibi demişti o mu acaba tahlil yaptırdım bugün bazılarında vücudumun susuzluğu çıkmış su içmiyormusun diyor 3 lt içiyorum anlamıyorum tuz ve şekeri de kestimcanım çok sıkıldı
Canım senin en azından henüz başlamadın hissetmeye için.karnın geniş der rahatlarsın ki öyle senin ki cidden için karnın genişşe 22 dee bile ilk kez hissedebilirmişsin ... Ama Benim sıpa benle oynuyo resmen bir gün basıyor tekmeyi art arda, bir gün hiç ses yok... Sonra annesi kafaları yer, beyimizin umrunda mı içerde keyif peşinde
canım kızların sadece çok cicili. ben dün pamidor mağazasında çok fazla çeşit gördüm. bizim oğullarımız da papyon takar, kravat desenli tulumlar giyer. hele ki lacivertli grili denizci yeni doğan takımlar var kiiii. birde ben hep erkek çocuk istediğimden bana erkeklerinki ister istemez hep daha güzel ve çok gelmiştir :)
Ben surekli islagim..doktora suyummu siziyor acaba dedim..umarim oyle degildir bu istemeyecegimiz bir durum ama cogu kadin akintiyla suyu karistirir..su anda hersey yolunda sik sik suyuna bakacagiz zaten sende bol bol su ic demisti bana...belki sende benim gibi karistiriyorsundur canim..bol su ic birde git dr na bebisin suyuna baksin sende rahat edersin...
aman 22 falan deme, ben 20ye odaklandım daha geç olmasın lütfen :) senin kuzucuk uyuyordur o zaman canım, zaten gündüz biz hareket ederken uyur gece uyanırlarmış. keyfi yerindedir tabi dokunma çocuğa
Gunaydinn..bizde 2 gun sonra 19 olacagiz..bazi gun cosuyor bazi gun uyku modu... :) hep kipirdassin istiyorum kuzucuk..amma siyirik bir annem var diyecek bi rahat uyutmuyor insani
26 sında gideceğim allahım ya 2.gebeleğim olmasına rağmen bunda hiç rahat değilim ya
Hehehe ben de aynı 24 saat kımıldasa neden uyumuyor demem :)) kımıldasın diye yatmadığım pozisyon kalmadı bu sabah ama yok yani paşamın gönlü olacak önceyeni nesil tuhaf diyorlar ya yeni neslin anaları da normal değil ki :))))))))
Ben surekli islagim..doktora suyummu siziyor acaba dedim..umarim oyle degildir bu istemeyecegimiz bir durum ama cogu kadin akintiyla suyu karistirir..su anda hersey yolunda sik sik suyuna bakacagiz zaten sende bol bol su ic demisti bana...belki sende benim gibi karistiriyorsundur canim..bol su ic birde git dr na bebisin suyuna baksin sende rahat edersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?