2014 Aralık Anneleri

Günaydın herkeslere :) biz bugün oğlumla 19 ncu haftaya girdik ama benim uykucu sıpamda hiç ses yok yine :))

günaydın canım, biz de 19+5 olduk ve bizim de hala sesimiz çıkmıyor :) yaşıtları tekmeleri basıyor annelerinin karnına, benim kızım neden böyle oldu bilmiyorum

Günaydın herkeslere :) biz bugün oğlumla 19 ncu haftaya girdik ama benim uykucu sıpamda hiç ses yok yine :))

Günaydın kızlar :)

Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım😊
Biz Geçen hafta Zeynep kamilde Ayrıntılı ultrasona girdik öncelikle doktor hicran hanım çok çok ilgili ve tatlıydı💗 hastane de aşırı kaliteliydi tertemiz ve özenliydi eminim birçok özel hastaneye bin basar rabbim devletimize zeval vermesin hiçbir ücret ödemedim çok memnun kaldım allah razı olsun ilgililerden herkese tavsiye ederim.. Gel gelelim bizim paşayaa😊
Malesef Sata göre hAftası küçük erken gelmişsin 18+5 dedi bazı şeyleri inceleyemedim şu anlık herşey normal ama 22. Haftada istersen bi daha görün dedi doktor hanım o haftada izinli sıra da yok özele gitmem gerekecek doktoruma sordum gerekli mi diye bi problem olursa aldırır mısın dedi hayır dedim o zaman bence gerek yok dedi. Sizce ne yapmalıyım kızlar?

kızlar bir kaç gündür çamaşırımda bir ıslaklık var akıntım da yok gibi böyle su gibi zaten dr da suyun az gibi demişti o mu acaba tahlil yaptırdım bugün bazılarında vücudumun susuzluğu çıkmış su içmiyormusun diyor 3 lt içiyorum anlamıyorum tuz ve şekeri de kestim canım çok sıkıldı

Güle güle giysin inşallah oğluşun canım :) aynısını tıpkısından ben de aldım oğluşuma :) ama kızlardaki çeşit erkek cicilerinde yok malesef canım kabullenmeliyiz

canım kızların sadece çok cicili. ben dün pamidor mağazasında çok fazla çeşit gördüm. bizim oğullarımız da papyon takar, kravat desenli tulumlar giyer. hele ki lacivertli grili denizci yeni doğan takımlar var kiiii. birde ben hep erkek çocuk istediğimden bana erkeklerinki ister istemez hep daha güzel ve çok gelmiştir :)

günaydın canım, biz de 19+5 olduk ve bizim de hala sesimiz çıkmıyor :) yaşıtları tekmeleri basıyor annelerinin karnına, benim kızım neden böyle oldu bilmiyorum

Canım senin en azından henüz başlamadın hissetmeye için.karnın geniş der rahatlarsın ki öyle senin ki cidden için karnın genişşe 22 dee bile ilk kez hissedebilirmişsin ... Ama Benim sıpa benle oynuyo resmen bir gün basıyor tekmeyi art arda, bir gün hiç ses yok... Sonra annesi kafaları yer, beyimizin umrunda mı içerde keyif peşinde

Canım akıntı olmadığına eminsen bi doktorunu ara istersen için rahat eder hiç.olmazsa... Umarım akıntıdır sen su sanıyorsundur canım..

Günaydın kızlar

Günaydın canım :)

canım bende tıpkı sen gibiyim.çok heyecanlanıyorum ve korkıyorum iyimidir diye.inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn:)

Ben surekli islagim..doktora suyummu siziyor acaba dedim..umarim oyle degildir bu istemeyecegimiz bir durum ama cogu kadin akintiyla suyu karistirir..su anda hersey yolunda sik sik suyuna bakacagiz zaten sende bol bol su ic demisti bana...belki sende benim gibi karistiriyorsundur canim..bol su ic birde git dr na bebisin suyuna baksin sende rahat edersin...

aman 22 falan deme, ben 20ye odaklandım daha geç olmasın lütfen :) senin kuzucuk uyuyordur o zaman canım, zaten gündüz biz hareket ederken uyur gece uyanırlarmış. keyfi yerindedir tabi dokunma çocuğa

İşte algıda seçicilik canım ben de hep kız isterdim hala gezerken kız kıyafetlerine dibim düşüyor ama şu dediğin doğru erkek de de sandığım kadar az değilmiş çeşit :) hastane çıkışımız turkuaz korsanlı mesela o denizcilere bende bayılıyorum bir de arkaya düşen şaplaları çok seviyorum :sly: haa bir de baklava desenli hırkaları unutmamak gerk :))

Son düzenleme:

26 sında gideceğim allahım ya 2.gebeleğim olmasına rağmen bunda hiç rahat değilim ya

aman 22 falan deme, ben 20ye odaklandım daha geç olmasın lütfen :) senin kuzucuk uyuyordur o zaman canım, zaten gündüz biz hareket ederken uyur gece uyanırlarmış. keyfi yerindedir tabi dokunma çocuğa

Sen yine de bil de tatlım panik yapma sakın normalmiş çünkü :) ama sana iyi bir haber iç karnın genişşe çatlak olmazmış... Ben 16ncu haftada hissettim çatır Çatır çatlayacağım sanırım

Gunaydinn..bizde 2 gun sonra 19 olacagiz..bazi gun cosuyor bazi gun uyku modu... :) hep kipirdassin istiyorum kuzucuk..amma siyirik bir annem var diyecek bi rahat uyutmuyor insani

Hehehe ben de aynı 24 saat kımıldasa neden uyumuyor demem :)) kımıldasın diye yatmadığım pozisyon kalmadı bu sabah ama yok yani paşamın gönlü olacak önce yeni nesil tuhaf diyorlar ya yeni neslin anaları da normal değil ki :))))))))

26 sında gideceğim allahım ya 2.gebeleğim olmasına rağmen bunda hiç rahat değilim ya

Benimde 2.gebelik..ilki cahiliye donemime gelmis aslinda daha iyi olmus hiic kurcalamamis ve korkmamistim..bunda artik uzmaniz ya..herseyde bir panik..rahatla biraz..bisey yoktur korkma..hareketleri takip et ve suyunu siklikla kontrole git...saglikla kucaklarimiza almak nasibolsun insallah

:) benim buyuk erkegim (5yas) cok sirin haylazliklari var akil kupu masallah..binlercr soru sorar gunde.dun bi arkadas dediki..ay insallah karnindaki cok uslu ve durgun bir cocuk olur abisine benzemez..hoppss dedim dur dua hukmune gecmesin..mumkunse abisinin ikizi olsun ben accik haylaz cocuk seviyom..durup duran cok bilmis cocuklara bayilmiyorum :) akil kupu seker topagi biseycikler olsular iste yaaa

Su sizabiliomu bnmde hep islak oluo bnde bu islaklik ne diyirum en sevmedgm sey islak gezmek offf dur yarn bnde bi dr uma sorim aklim takildi smdi iyimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar buarada biliyorsunuz oğluma iki isim koyacağız inşallah.. Hangisini kullanalım derken söyle düşündüm ilk resim var ya biraz serseri, biraz zibidi gibi olan öyle giyinince '' YAĞIZ '' diyeceğim ikinci resimdeki gibi İstanbul beyefendisi gibi giyinince
'' EYMEN '' diyeceğim nasıl fikir ama :))

Eklentiler

• $1406018378433.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $1406018432530.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…