2014 Aralık Anneleri

biz daha daha kararveremiyoruzki canim isimleri biriktiriyoz ya bakalim

acikcasi ben biraz hayretle okudum canim ya öncelikle allah sabrini versin yani bu dediklerin gercekten annen tarafinddanmi yapiliyor kaynana desen tamam anlarimda anne cok farkli

ben 3. aydan beri kullaniyorum vitamin hapinin yaninda bide balik yagi kapsülleri var günlük aliyorum hatta emzirme dönemindede kullanin yaziyor

ne güzel tam bi süpriz Allahin sana hediyesi olmus :) stressiz bebisin 17. haftaya gelmis vayy bee hayirli olsun canim

Rabbim İkinize de yol açıklığı versin kızlar...ben de yeni yaptım 11 saat sürdü şükür ayaklarım şişmesnden başka sıkıntı olmadı...bakın emniyet kemerini böyle takın kuzular sıkışmasın içerde:) Allah korusun ani fren de fln de sıkıntı olmaz hem...ben 11 saat böyle geldim bakın:))

Eklentiler

• $1406034140953.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 36
acikcasi ben biraz hayretle okudum canim ya öncelikle allah sabrini versin yani bu dediklerin gercekten annen tarafinddanmi yapiliyor kaynana desen tamam anlarimda anne cok farkli
:

Sagol canim evet anne..ve kanamali ve cok zor oldugu haldr bir kere bile sormadi sormuyor sanki nikahli kocamdan degilmis gibi bir tavirlar...5gun oldu ne aradi ne sordu buda benim imtihanim iste..dayanmaya calisiyorum ama dayanilir bir tarafida yok...kaynanm seker gibi..dun sahurda aradik..direk aman ha dinlen..esime kizimi yorma onu uzme incitme..ben napayim ya :'(

Canimmm yastik mi ooo anam super fikirrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
amanin hey maşallah allah sana güç bebişlerine sağlık ve kolay bir süreç versin bacım.. aramıza hoş geldin

Çok teşekkürler canımm😊
Gözüm korktu valla😳
valla alınacak çok şey var o liste sadece bazılarını oluşturmaktaki bir çoğuna da gerek yok hani bakalımmm

Kızlar kaçtır yazıyorum. Bir allahın kulada cevap yazmıyor. Hepimiz birbirimize destek vermek için birlikte değilmiyiz. Ayrıntılı ultrason yaklaştıkça stres oluyorum. Lütfen yardımcı olun.
yanılıyorsun bacım. bir çok defa okudum arkadaşalr istanbul için birsürü bişey yazmıştı ayrıca konularımızda sen yazdıktan sonrada fazlasıyla detaylı usg yi konuştuk
neyin stresi bacım allah dert vermesin detaylıyı git ol gönlün rahatlasın neyi soruyon anlayamadım relax
Ohoooh daha alacağımız çok şey varmış desenize:) ama ben önceki hamileliğimden kalan eşyaları da kullanıcam:) ben daha hiç alışverişe başlamadım. .. geç mi kaldım acaba? ??:)
oh oh sizin önceden varmış biz ne yapakkk bacım

Kizlar ben geldim doktordan cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olacakmis benim de 😀 bir pipidas daha katilmiş oldu araniza 😀
haydi bacım seninde hayırlı uğurlu olsun

Canimmm yastik mi ooo anam super fikirrr

Evet canım yastık :) emniyet kemeri hiç sıkmıyor bu şekilde :) geçenlerde bi doktorun gebelik takip sitesinde okumuştum bende hakkaten çok fark etti iyi ki yola çıkmadan okudum diyorum:)

yahu bacım çok zor farkındayım bu dediğinin aynısını ben kayınvalidemle yaşadım yaşıyorum kadın bana kuma ama işte umursamıyorum nede olsa öz anam değil diyorum...
sende annende olsa mesafeli ol madem öyle
ben bazen bizim adama derim ya bu anan niye böyle evlatlık mısın yoksa sen diye? yoksa normal değil bu şekilde bir tavır ya imtihan dünyası allahım evlatlarımzıla imtihan etmesin anne baba olayıda zor olsada evlat daha acı olur
neyse güzel düşün bende dertlendim her bayram içim yanıyor AMA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM bana yaşattıklarına

merhaba canım :) allah bağışlasın bebeğini
çok stres yapıyosun ,biraz sakin ol bebişi üzme annesi
ben nisa hastanesine gidiyorum avrupa yakasında çokta memnunum.
Bulunduğum mevkii dışında okadar çok geleni varki anlatamam istersen bir araştır..
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın

Ben pinpiriklikten gitmicem bayramda esimle kalcaz tek basimiza yaban ellerde. Bayramdan sonra annemle ablam gelcek zaten riske atmak istemiyorum. Doktorum izin verdi ama bisey olursa vicdanimi hicbir sekilde rahatlatamam. Hamileligin basindada izin verdiydi bir saatlik yola gidip ggeldim kahverengi kanamam olmustu dusuk tehlikesi cikmisti ortaya. O yuzden oturcam oturdugum yerde :)) sizde cok dikkat edin mola verin molalarda yuruyun kan dolasimi icin oyle diyolar.

ya evet bir de gezme var, eşim de saolsun yani normalde gezmeyi pek sevmez ama bu sefer gezme merakı var adamda seni şuraya götüreceğim buraya götüreceğim diyip duruyor :) kendi memleketi olunca göreyim istiyor herhalde.

canım ben eşimin kardeşini çağırdım istanbul'dan, o gelsin abisinin yanında otursun ben de arka koltukta rahat rahat serileyim diye :) bir de tam anlayamadım, yastık mı koydun göbişe sen?

Senin dediğin De mantıklı canım ama ben mecbur önde oturdum eşim arkaya geç yat fln dedi ama tek sürecek, ramazan yollar bomboş dalar gider diye fln korktum...Evet canım göbüşteki yastık :))

Evet canım yastık :) emniyet kemeri hiç sıkmıyor bu şekilde :) geçenlerde bi doktorun gebelik takip sitesinde okumuştum bende hakkaten çok fark etti iyi ki yola çıkmadan okudum diyorum:)

Hay Allah senden razi olsunn kusummmm :) ben de zaten bi yere giderken o kemeri bollata bollata bi hal oluodum bi de ayaklarim sismesin die on tarafa uzatayim diorum ama bu sefer de belim rahatsiz olur die korkuom..zaten yola cikarken parmak aralarimi giycem arabada cikarip corap giycem ayaklarima..klimadan usutmeyeyim bi de

Dedigin gibi ana olmasa siyir at gitsin
Ama mesefe konusunda haklisin..bunu deniycem..allah bize iyi anne ve iyi kayinvalide olmayi nasibetsin..bize yapilani biz yapmayalim kuzularimiza...bu genetik bir vaka..ananemde gelinlerine olur kizlarini takmaz surekli incitir yaralar..mantigini cozemedim gitti..basi agrisa annemi arar iyi ginde gelinler yaninda :) nasip yaaa..neyseki omur kisa..babacigimi erkenden kaybedince..ana bi bi tuhaflasti kizina karsi..bir taneyim oysa nereye olsa oraya sigarim ama anamin yuregine sigamadim gitti :'( neyse dua edelim aziz mubarek gunler hurmetine allah sizin kayinvalidelere benimde annemin kalbine azcik merhamet biraksin..

en güzelini yapmışsın ama ben şimdi gitmesem daha da gidemezdim :) biz 700 km yolu 12 saatte gideriz ancak zaten, doktor da iki saatte bir yürü dedi ya şimdi benimki 2 saati saniye geçirmez durur hemen, çok pimpirikli :) yastık alayım diyorum ayağımın altına koyarım, ben baya baya yatarak gitmeyi düşünüyorum da

Senin dediğin De mantıklı canım ama ben mecbur önde oturdum eşim arkaya geç yat fln dedi ama tek sürecek, ramazan yollar bomboş dalar gider diye fln korktum...Evet canım göbüşteki yastık :))

ne güzel yumuşacık olmuş kuzucuğa o zaman :) aklımda olsun bu da, saol canımm

kızlarrr sorum var

biliyorum yaızlmıştı bu konu ama geriye dönemedim :) çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. 18. haftadayım daha başlamadım ya :18:
Artik baslasan iyi olur tatlim ben basta badem ve kakao yagi kullandim ama kokulari çok agirdi dayananadim biraktim bi ara hakiki zeytinyagi denedim o da fena sayilmazdi en son neutrogena nin susam tohumlu vücut yagini keşfettim kokusu çok güzel ve zararli pek bisi yok icinde bebek yaglarindan daha iyi diyebilirim çok memnunum ama sunu da söyleyim ne kullanirsan kullan önemli olan çatlatacak kisimlarin nemli yumuşak kalmasi zaten olacagi varsa oluyor çok da kasmanin anlami yok

Hepimizden razı olsun inşallah kuzum :)) ben bayram dönüşü kendi evime gidicem sonra bi daha yola çıkacağız tatile...doktor izin verdi yiyin için gezin dedi rahatladık... Rabbime emanet tüm kuzular :) buarada çorabı iyi düşünmüşsün ben klimayı kapattım piştim açtım ayaklarım dondu inşallah üşütmemişimdir...en Sonunda yolun coğunda bağdaş kurdum bir de torpido üstüne uzattım ayağımı, klimayıda yere verdim, demokraside çareler şimdilik bu kadar :)) şişlik oldu malesef ama indi şükür :) sağ salim varın inşallah siz de...ne zaman yolculuk?

Canım ben işim gereği pek vakit geçiremiyorum aranızda. Maşallah siz kalabalık ve yoğun bir şekilde yazıyorsunuz. Genelde alıntılara bakabiliyorum. Bir de bu konu için konu başlığı açtım. Herkes bilgilensin diye. Rabbim tabii başka dert vermesin ama bu stres doğal değilmi. 19 haftalık hamileyim doktorum yok. Bayramdan sonra ayrıntılıya girmem lazım. Avrupa yakasında oturuyorum.

oyyyy inşallahh canım yaaa daha bi tekmede bu kadar mutlu oluyoruz birde kucağımıza aldığımız ilk anı düşünemiyorumm ben ağlamakdan seveme herhaldee

eet ya o anları hiç düşünemiorum paso bakar bakar ağlarım bikaç hafta öle geçer düşününce gerçekten mucize Allahın hikmeti

yaa eet az önce bi arkadaş elini koydu iş yerinde sevdi die kıpırdandı sanki gözlerin doldu dio arkadaşımm meraktan çatlıcaktım ..
bi de çikolata yedim ama hiç öle aşırı bi hareket yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…