- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
insallah sorun cikmaz canim bende elle arama talep edicem egerki baktim bidi bidi ediyolar fazla ugrasmam. buarada benim oglumun adi demir babasida levent istedi. levent demir olucak hayirlisiyla. ben erkek cocukta demir ismine bayılıyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz daha daha kararveremiyoruzki canim isimleri biriktiriyoz ya bakalim
Annem beni ve oglumu sevmiyor...bunu itiraf etmek cok acikli ama her konuda gelinleri ve abilerimin cocuklari on plandadir..hepsinin cocuguna bakti benimkini bakici buyuttu..bi yere gidilse ortak bisey yapilsa oglunu getirme diyor..karnimdaki 5 aylik bebegi ise bir kere bile sormadi...dogum yaptigimda yanimda 3 gun kaldi sezeryanliydim.ustelik..gelinlerinin her dogumunda 40ini cikardi torunlarinin..dun cok feci tartistik asla kabul etmiyor..abilerim bile farkinda davranislarinin ama islerine geldigi icin kimse sesini cikarmiyor..kafayi yiycem.annedir ustumde hakki coktur ama boyle davranmasina dayanamiyorum.. Dun bagirdim cagirdim..karnim agridi :'( bebegime bisey olmasin...cunku umrunda bile olmaz...geecn yaz yaptigim.dusuk..evde tek basima kopekler gibi yasadim dusugumu..arayip sormadi bile :'( esime memleketini terkettirdim..benim ailemin yanina yerlestik ev aldik duzen kurduk ama esimin ailesi bana daha iyi..kaynanam hergun ariyor yorma kendini gel biz sana bakalim diyor..esimin memleketine gitmek istiyorum ama butun duzenimiz bozulacak..biraz anlatip rahatlamak istedim sadece..dua edin bana..aileyle imtihan nede zormus..dun kavgadan sonra eve geldim..agladim zirladim saatlerce..esim onu aramis o gezmeye gitmis...umrunda degilim :'( anne..insanin herseyi olmali ama benim hic birseyim :'(
acikcasi ben biraz hayretle okudum canim ya öncelikle allah sabrini versin yani bu dediklerin gercekten annen tarafinddanmi yapiliyor kaynana desen tamam anlarimda anne cok farkli
Selam anneler. Fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var. Doktor balik yagi verdi 19. Haftadayim kullanan var mi. Kullanmasam mi acaba diyorum.erken mi hemde kilo aldirir mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 3. aydan beri kullaniyorum vitamin hapinin yaninda bide balik yagi kapsülleri var günlük aliyorum hatta emzirme dönemindede kullanin yaziyor
Hepinize merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım. Bilgilerim çok taze herşeyi sorabilirsiniz :) Hikayemi anlatayım da gülün biraz ben ekim annesiyim 9aylık bir kızım var hiç adet olamadan hamile kalmışım geçen hafta öğrendim hemde 17 haftalık ve cinsiyeti erkek ilk gidişte cinsiyeti öğrendim. Kızıma zor hamile kaldım öncesinde düşüğüm oldu bi tane hemen anlamıştım her ikisinde de hamile olduğumu bulantılarım olmuştu öncekilerde ama bu sefer oğlum tekme atınca anladım :) Tamamen şok geçirdim nasipmiş gerçekten. Hatta kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesiyile ağzıma kokular tatlar geliyordu acile gittim doktor azarladı adet olmadan hamile kalamassın istesen de dedi test de negatif cıktı. Kafaya taktığın için gastrit olmuşsun dedi.Bu olaydan 2ay sonra kalmışım korunduğumuz halde. Hamilelğin yarısı geçmiş benim kıyafetlerimi yeni kaldırmışım Allahım bu göbek ne zaman gidecek diye düşünürken 2.geliyomus meğer :)
ne güzel tam bi süpriz Allahin sana hediyesi olmus :) stressiz bebisin 17. haftaya gelmis vayy bee hayirli olsun canim