2014 Aralık Anneleri

Aynen saglikla dogsunlarda para gitse de olur. Bizim burda devlet yapiyor ama onceden randevu almak gerekiyor. Her gun izliyorum zaten
Aminn güzelim inşallah.. El mahkum mecburuz onlara iste ne derlerse o oluyor.. Bizim oglanlardan kizlardan bi kacini Dr yapmak lazim aslında geleceğe yatirim maksat
Aynen canim valla. kesinlikle doktor olmalari icin baski yapmaliyiz.
Anammm masallahhh kuzunaaa :) ne guzel mutluluktur yaaa dimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hemde nasil ayaklar yere basmiyor hala
Gulerken gormekte ayri bir guzeldir. Ben oyle gormedim hic. Evet cips kolayi birakmam lazim. Sagliksiz seyleri birakicam artik.
Yok 24 saatlik degildi. Idrarin basini tuvalete ortasi kaba sonu yine tuvalete seklinde yap dedi. Preeklamsiden cok korkuyorum bende. Devamli salik durdugu icin sisme oldugunu dusunuyoruz doktorla ama persembe gunu kesin belli olacak. Doktor gorsun bi sonuclari ins Allah oyle bir sey yoktur. Nasil anlasilir ki biliyormusun ?
Yanlis hatirlamiyorsam 18-22 haftalar arasiydi. Kizlar yanlissam duzeltin. Allah gonlune gore versin.
ayy maşallahh yaaa sen böyle anlatınca heyecenla bekliyorum bende o günü yaaaa,ohhh ne iyi demişsin kıza bazılarına haddini bildirmek gerek
Allah sabir versin size bir an once gelsin vaktide gidin bir an once aynen bazilari kendini bir sey saniyor.
Kızlat bu rahim agzının uzunlugunu falan nasıl ölçuyolar. Ve nezamn yapıyolar. Benm hiç bilgm yok bu konuda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktorun her ultrasonda olcuyordur ama tehlike yoksa soylemiyordur. Merak etme tani. Tehlikeli bir durumda soylerdi zaten.

Ben de her gittiğimde renkli.görüyorum canım kuzumu ama ilk zamanlar pek tipsiz oluyorlar 4D giriyorum 10ncu haftadan beri :) ama Detaylıyı çok merak ediyorum yaa bir an evvel gelse de gitsem :) benim eşimde '' erkek çocuk anneci olur kıskanırım ben ama gözleri sana benzerse kıskanmam '' diyor adam sonunda sıyırdı :) benim sıpa babaya benzerse yandık :) küçük burunlu erkek neden olmasın daha güzel olur hemmmmm :))

Canım çok teşekkür ederim...dediğin gibi genetik bence de ya çünkü bunların hepsini düzenli tüketiyorum sadece omega3 almıyorum yazdıklarından ama benim sıpa ya 4-5 gün önden gidiyor ya uyumlu çıkıyor haftasıyla.. Çok küçük doğmasın da yeter gerçi ama şimdiden kilo aldırmaya çalışıyoruz çocuklara :))

Merhaba guzel anneler , şu an yoldayız Ankara'dan İzmit istikametinde herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim .. Girmeye fırsatım olmaz diye şimdiden dedim ... Bu arada ben Ankara'da özele gidiyorum ayrıca gecen gün ilk defa etlik Zübeyde Hanım'a gittim açıkcası netten randevu aldığım için beklemeden girdim .. Tabi utrasyonda kelebeğimi göremedim bile 5 dk sürdü sürmedi doktor baktı bitti, 3lü testi yaptırdım 1 gün sonra sonucu aldım. 2 hafta sonra detaylı için gıtcem tekrar doktora . Orada bi form doldırtcak ve aynı gün alıcak detaylıya.. Kendi doktoruma da ayrıca detaylı iiçin gidicem . Iki ayrı göz baksın istıyorum.. Bu arada 3 lü test falan bi ödeme vermedik .. Bilginiz olsun arkadaslar

Allah sabir versin size bir an once gelsin vaktide gidin bir an once aynen bazilari kendini bir sey saniyor.

inşallah canım bayram telaşından geçer en azından bi kaç gün

Kızlar bişey sorucam. Dogum ucretlerını ogrendm hastanemden.o gün bunlara ek masraf cıkıyomu. Yani doguma gıttgmzde baska neler yapıyoruz. Test tahlıl fslan oluyomu. E tabi inşş saglıklı shatlı goruruz o gunlerı.

Elifceee gerçekten güzel bi örnek paylaşım olmuş bizim doktor bu kadar ilgi li değil ama bende kendi listemi kendim yaptım ona göre besleniyor um ve hemen hemen seninki ile uyumlu ancak ben şu kırmızı et olayını biraz abartıyorum sanırsam çok yiyorum balık hiç yemiyor um ama onada başlıca m pekmez tahin ceviz hepsi ni yiyorum ilk bebeğimi gelişemedi ği için kaybettim ve gerçekten de doğru dürüst yiyemiyordum hiç bişey inşllh bu bebişim beslenir bu bikaç gün ileride gidiyor çok şükür

Preeklampsinin en buyuk belirtisi tansiyon yukselmesi hatta doktor bana her gun tansiyonunu olctur dedi bide iste idrarda protein gozukmesi.teyzem surekli kontrol altindaydi odemi de coktu ama doktorlarin aklina bile gelmedi ve bebegini kaybetti.insallah protein cikmazsa zaten bi sorun yoktur korkma bence salmaktanolmus olabilir.bi de ben 32. Haftaya kadar ecopirin kullanicam

Benim tansiyon ya dusuk ya normal. Hic yukselmedi. Netten baktim idrarda protein negatif yaziyor. Yok yani. Ama tum testler persembe cikacak bakalim gidemesemde arar sorarim bir problem var mi diye. Allah im saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Canim o hastanene ve yapilan ek mudahaleye gore degisecektir. Ama herhangi bir problem olmadigi takdirde benim tanidiklarim hep anlastiklari fiyata cikti. Ins. Bizde oyle problemsiz cikar geliriz evlerimizile bebislerimizle birlikte
Ohh ne guzel ben ilk defa renkli gordum. Madem alisiksin cok heycan verici olmaz senin icin

Kızlar millet nerdesiniz ben geldim kayınvalideciğime :) iki.gün yokluğumda kaynatmışınız şimdi nereye gitti herkesler?? Swift, agaydin, aycell, bitter, 03062008 canlarım geri dönün topikcene :)) Buarada 03062008 rumuzunu aklımda yoktu sayfalarca yazdığın bir yazı aradım neden rakam bu rumuz :)

Kızlar biz geldik :) buralar çok güzel ama havası inanılmaz çarptı beni. Uyuyasım var sürekli :)

Hıhhhh iyi insan lafının üstüne gelirmiş :) neresi kız orası yemyeşil :)

Evet aynı anda gelmişiz foruma :) trabzondayız, eşim buralı canım, köydeyiz şimdi çay, mısır, fasulye dolu burası :) getireyim mi size de :)

Gebe kadın durumların nasıl :)

Evet aynı anda da gelmişiz :) süt borcunu da unutma şaka bir yana güzeldir oralar keyfini çıkart :) ben de durum nasıl olsun canım iki gün gezdim hemen şişti ayaklarım yatıyorum şimdi... Millet de rahat bıraktı artık beni kendim takılıyorum şükür :))

Burdayim ben arada giriyorum. Ben kendime bayramlik bulamadim. Bari dikeyim dedim. Onu dikmeye calisiyorum. Azcik kaldi yakasini da bitireyim yikayip uyuleyecegim. Bayram hazirligi yani
Kızlar biz geldik :) buralar çok güzel ama havası inanılmaz çarptı beni. Uyuyasım var sürekli :)

Eki Görüntüle 1202161

Rahat gittiniz mi canim. Sag salim vardiniz cok sukur
Kazasiz belasiz donmeyi de nasip etsin rabbim. Bu arada cok guzel orasi bayildim..

Ohhh oğlana da al bayramlık annesi :) buarada ne becerikli hatunlar varmış topikte maşallah :)) bitir de fotoğraf koy merak ettim:)

Sevindim canım :) Ben de sürekli sen hamilesin bebek beslensin bebeğe bir şey olmasın durumlarıyla karşı karşıya kalıyorum, bakalım ben ne zaman isyan edeceğim :)

ohhh ne güzel yeşillik temiz havaa az kaldı bende gidicemmm

Evet çok güzel canım ama oksijene alışık olmadığım için sarhoş oldum trmiz havadan :)

Rahat gittiniz mi canim. Sag salim vardiniz cok sukur
Kazasiz belasiz donmeyi de nasip etsin rabbim. Bu arada cok guzel orasi bayildim..

Amin canım çok saol :) Rahat geldik sayılır ama çok yoğundu yollar, herkes dünden çıkmış sanırım. Neyse kazasız belasız geldik şükür, çok şişkinliğim falan da olmadı sık sık durduk. Giderken de öyle olur inş

Kızlar göbüş show geliyor benim oğlundan :) devamını sizden bekliyorum büyüdünüz mü? :))

Eklentiler

• $1406388308033.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…