- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Aynen saglikla dogsunlarda para gitse de olur. Bizim burda devlet yapiyor ama onceden randevu almak gerekiyor. Her gun izliyorum zatenAmin cnm hepimizin insAllah saglicakla hayirli bebisleri olur :)
senin gibi bizde heycanla güzel seyler yazariz insAllah. benimde Allah nasip ederse Cuma güntü ayrintili ultrasyon. En uygun 250TL civarlarinda vardi ama dedim neye gitmiyorki o parabi 250€ daha verip iyce ilgilenen bi klinik olsun dedim. bari ilerde zamaninda önlem alinsaydi söyle olmazdi fln gibi kendimi suclamam, bide ben baska yerlerden tasaruf yaptim :) kendimi öyle kandiriyorum. Herneyse Saglikli haberini alalimda seninde dedigin gibi deger insAllah :)
ilk bebislerimiz hepimiz heycanliyiz :) ikincide bukadar ilgilenmeyebiliriz.
Devlet Hastahanesinde dogurcam insAllah ama onlar ayrintiliyi yapmiyormus. ikili taramayi yapmislardi ve orda birsey ödememistim :) o yüzden o parayi burda kullancam insAllah.
Demeki sana benziyor annesi :) ne güzel ya bende hep rüyalarimda görüyorum babasina benziyor ve uyuz oluyom babasi kilikli bir yerinde bana cekseydi diye :)
Video doya doya bak cnm bende ikili taramayi telefonumla cekmistim, özleyince bakiyom ama artik yetmiyor :) renkli görmek istiyorum :)
Aynen canim valla.Aminn güzelim inşallah.. El mahkum mecburuz onlara iste ne derlerse o oluyor.. Bizim oglanlardan kizlardan bi kacini Dr yapmak lazim aslında geleceğe yatirim maksat
Hemde nasil ayaklar yere basmiyor halaAnammm masallahhh kuzunaaa :) ne guzel mutluluktur yaaa dimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gulerken gormekte ayri bir guzeldir. Ben oyle gormedim hic. Evet cips kolayi birakmam lazim. Sagliksiz seyleri birakicam artik.evet ya renkli ultrason bi başka :)) ağzı burnu herşeyi ortada. dr 2 kare yakaladı birinde gülüyor gibi. eşim yok bazı bölgeleri karartı çıkmış ondan öyle gibi geliyo sana diyo ama ben yok yok gülüyo baksana diyorum:))
dikkat et canım sen de bundan sonra. kilo için değil sağlık için. özellikle cipsi kara llisteye al. birinde bi makale okumuştum. yurt dışında (hang ülkeydi hatrlamıyorum) kısırlık tedavisi görenlere bırak cipsi patates kızartmasını bile yasaklıyorlarmış. yumurtlama bozukluğu yapıyormuş. trans yağ içeriyor ve çok sağlıksız.
Yok 24 saatlik degildi. Idrarin basini tuvalete ortasi kaba sonu yine tuvalete seklinde yap dedi. Preeklamsiden cok korkuyorum bende. Devamli salik durdugu icin sisme oldugunu dusunuyoruz doktorla ama persembe gunu kesin belli olacak. Doktor gorsun bi sonuclari ins Allah oyle bir sey yoktur. Nasil anlasilir ki biliyormusun ?gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.ya idrar da protein takibin nasil yapildi 24saat biriktirdigin idrardan mi baktilar yoksa hemen anlik idrardan mi odemim yok ama teyzem gebeliginde preeklamsi gecirdigi icin bebegini 40 haftalikken kaybetti bana da bakilacak sanirim
Yanlis hatirlamiyorsam 18-22 haftalar arasiydi. Kizlar yanlissam duzeltin. Allah gonlune gore versin.canim maşallah bebeğine çok sevindim iyi olmasına gözün aydin 😊 ben su an konyadayim eşimin memleketinde. Gitmeden iki gün önce doktorumuza muayenemizi olduk da yola ciktik bir problemimiz yok çok şükür. Ama doktorun herşey yolunda demek için erken dedi ayrintili ultrasondan bahsetti de gelince ayarlayalim dedi kaç haftalıkken yapiliyor onu soracaktim. Ben su an 18+3 üm. Bir de maşallah rahimagzin uzunluğu bayagi iyi cikmis benim 3 cmdi gerçi erken doğum tehliken yok dedi doktorum içim biraz rahat da gittikçe kisalmasindan korkuyorum acikcasi. Bebegin sana benziyomus ben eşime benzetmesini çok istiyorum kumral ve yeşil gözlü çünkü inşallah oğlum babasına benziyordu çok merak ediyorum 😊
Allah sabir versin size bir an once gelsin vaktide gidin bir an onceayy maşallahh yaaasen böyle anlatınca heyecenla bekliyorum bende o günü yaaaa,ohhh ne iyi demişsin kıza bazılarına haddini bildirmek gerek
Doktorun her ultrasonda olcuyordur ama tehlike yoksa soylemiyordur. Merak etme tani. Tehlikeli bir durumda soylerdi zaten.Kızlat bu rahim agzının uzunlugunu falan nasıl ölçuyolar. Ve nezamn yapıyolar. Benm hiç bilgm yok bu konuda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.