Oncedende fit degildim :) gorunenin hepsi bebek degil o sebeple gobekde olabilir cogumaşallahhne güzel büyümüş göbişinn
Oooo abiye bak sen
abinin adı ne? Kız nerde dört ay 150 gün var bana 5 ay biter mi ki:) inan ben hayatımda böyle şafak saymamıştım :))
Oncedende fit degildim :) gorunenin hepsi bebek degil o sebeple gobekde olabilir coguD
Olsun...yerleri daha genis olur..suzule suzule geziverirler icimizde :) minnak yavruslarhehehhe olsun,o birazcık göbişden bende de vardı,üstüne birde bebiş oluncaa
Olsun demi...yerleri daha genis olur..suzule suzule geziverirler icimizde :) minnak yavruslarhehehhe olsun,o birazcık göbişden bende de vardı,üstüne birde bebiş oluncaa
Anlaşıldı 03ben de 01122005 01 james bond :)))) gece kımıldıyordur annesi rahat ol:) gerçi diyene bak diyeceksin haklısın :) anayız biz anaaaaa kolay mıııı
Kizlar..bu da benden gobus bebis show :)) oglum ERDEM e merhaba deyin
Olsun demi...yerleri daha genis olur..suzule suzule geziverirler icimizde :) minnak yavruslar
Oyyy masallah annesiiiibenmki de mideyle birlesti yaa gobek garip bisi oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canim uzman degilim. Kursa falan gitmedim. Annem bize dikerdi ondan baka baka. Annemde ogretme kabiliyeti yok ne gorduysem oSuper olmus eline saglik...hazir gibi sen uzmanmissin arkadasim... Gule gule giy :)
Canim bende de ayak sisme olayi varya. Persembe doktorum ile gorusucem bakalim. Idrarda protein var mi diye bir kac test yapti gorecegiz bakalim neymis.Ya ben de anlamadım gittiğim yol sadece 1 saattiama davul oldu ayaklarım tansiyonumu ölçüm 9a 6.. Yani yüksek de değil hep böyle çıkar benim...neden şişiyor bukadar gidince doktora sorcam... Son aylarda fil gibi.olcam sanırım
Teşekkür ederiz teyzesiii hemen çok büyüsün istiyorum karnım kaynanam küçük dedikçe deli oluyorm:)) sizden de bekliyorum göbüş show kızlar :)
Vaayyy analar ne marifetli hatunlar doğuruyo ya.:) çok güzel olmuş canım eline sağlık güle güle giyinin Eymen beylerle :)
Mas Allah gobisine de Erdem inede. Cok guzel bir isim bu arada. Akrabamiz var Erdem hem com yakisikli hem zeki doktor kendisi. Seninkide oyle olur ins Allah.Kizlar..bu da benden gobus bebis show :)) oglum ERDEM e merhaba deyin
Sagol canimÇok güzel olmuş becerikli arkadaşım
Maşallah kujum ne güzel olmuş benim kız olunca yayıldı yanlara sivrilik yok 😱
Ya Fettah
Ahh ahh zamanim olsa da diksem keske bol bolhayy maşallahh nazar değmesinnvala süper olmuşş,ne bulucan böle dik dik giy ohh miss
Ahh ahh zamanim olsa da diksem keske bol bol
kızlar aranızda ayrıntılı ultr. cektiren var mıı sonuclar hakkında kafama takılan şu bdp,asd,fl leri konusup rahatlamaya ihtiyacım var( yoksa kafayı yiycm
Kiz 03 :) allah iyligni versin..hangisi mide hangisi bebek kipirdamasa anlamiycaz yanituhaf muhaf napak icimizde bir mucize var..anayik ana
Mas Allah gobisine de Erdem inede. Cok guzel bir isim bu arada. Akrabamiz var Erdem hem com yakisikli hem zeki doktor kendisi. Seninkide oyle olur ins Allah.
kızlar aranızda ayrıntılı ultr. cektiren var mıı sonuclar hakkında kafama takılan şu bdp,asd,fl leri konusup rahatlamaya ihtiyacım var( yoksa kafayı yiycm
Yok canim uzman degilim. Kursa falan gitmedim. Annem bize dikerdi ondan baka baka. Annemde ogretme kabiliyeti yok ne gorduysem osagolasin canim.
Canim bende de ayak sisme olayi varya. Persembe doktorum ile gorusucem bakalim. Idrarda protein var mi diye bir kac test yapti gorecegiz bakalim neymis.
Sagol canim ins Allha gule gule giyerim Eymen imle birlikte
Mas Allah gobisine de Erdem inede. Cok guzel bir isim bu arada. Akrabamiz var Erdem hem com yakisikli hem zeki doktor kendisi. Seninkide oyle olur ins Allah.
Sagol canim
Ahh ahh zamanim olsa da diksem keske bol bol
Selam kizlar bugun giremedim hic birazdan basliycam okumaya.bugun bayram temizligi gunumdu sanki temizligi ben yapmisim gibi...
Zavalli esim camlari sildi mutfak dolaplarini sildi kuveti lavabolari ovdu balkonlari yikadi ben sadece bez yikayip verdim ustune birde evi supurup silip tozunu aldi sonuc ben ondan fazla yoruldum ve yatiyorum.iftardan sonra muzik yapiyolar bi yerde oraya gitti bide cok yoruldu bugun bende o cok yoruldu diye uzuldum
Neyseki iftari kayinvalidemlerde yapiyoruz yemekte hazirlamiyorum ramazan geldiginden bu yana sadece esimin pesinde dolasmaktan yoruldum dusunun yani :)
Selam kizlar bugun giremedim hic birazdan basliycam okumaya.bugun bayram temizligi gunumdu sanki temizligi ben yapmisim gibi...
Zavalli esim camlari sildi mutfak dolaplarini sildi kuveti lavabolari ovdu balkonlari yikadi ben sadece bez yikayip verdim ustune birde evi supurup silip tozunu aldi sonuc ben ondan fazla yoruldum ve yatiyorum.iftardan sonra muzik yapiyolar bi yerde oraya gitti bide cok yoruldu bugun bende o cok yoruldu diye uzuldum
Neyseki iftari kayinvalidemlerde yapiyoruz yemekte hazirlamiyorum ramazan geldiginden bu yana sadece esimin pesinde dolasmaktan yoruldum dusunun yani :)
Gerçektende hazır gibi duruyor çok güzel olmş ellerine sağlık.Kizlar diktigim elbisemi ekliyorum. Kusura bakmayin daha yikayip utulemedim.
Kizlar..bu da benden gobus bebis show :)) oglum ERDEM e merhaba deyin
Kızlar göbüş show geliyor benim oğlundan :) devamını sizden bekliyorum büyüdünüz mü? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?