2014 Aralık Anneleri

maşallahh ne güzel büyümüş göbişinn
Oncedende fit degildim :) gorunenin hepsi bebek degil o sebeple gobekde olabilir cogu
Oooo abiye bak sen
abinin adı ne? Kız nerde dört ay 150 gün var bana 5 ay biter mi ki:) inan ben hayatımda böyle şafak saymamıştım :))

Abi MİRZA... Erkekimm
Gunlerde upuzun diye sanki yillardir hamileyiz ve dahada onumuzde yillar var gibi yaaa...en iyisi saymayalim daha cabik biter

Anlaşıldı 03 ben de 01122005 01 james bond :)))) gece kımıldıyordur annesi rahat ol:) gerçi diyene bak diyeceksin haklısın :) anayız biz anaaaaa kolay mıııı

Ya yaa dimii gebekadinlastircak beni sonra duramicak yanimda kulaklarimdan duman cikcak yarin yola cikcaz biz de bakalim .gerci suan izmirde annemlerdeyim dun geldik ama benim de ayaklarim sismedi kusum yaa..bi belim agridi benim de aycellim gibi..ama yarin izmir tekirdag arasi yolculukta nolur bilemicem
Kizlar..bu da benden gobus bebis show :)) oglum ERDEM e merhaba deyin

Oyyy masallah annesiiii benmki de mideyle birlesti yaa gobek garip bisi oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar aranızda ayrıntılı ultr. cektiren var mıı sonuclar hakkında kafama takılan şu bdp,asd,fl leri konusup rahatlamaya ihtiyacım var( yoksa kafayı yiycm

Super olmus eline saglik...hazir gibi sen uzmanmissin arkadasim... Gule gule giy :)
Yok canim uzman degilim. Kursa falan gitmedim. Annem bize dikerdi ondan baka baka. Annemde ogretme kabiliyeti yok ne gorduysem o sagolasin canim.
Canim bende de ayak sisme olayi varya. Persembe doktorum ile gorusucem bakalim. Idrarda protein var mi diye bir kac test yapti gorecegiz bakalim neymis.
Sagol canim ins Allha gule gule giyerim Eymen imle birlikte
Mas Allah gobisine de Erdem inede. Cok guzel bir isim bu arada. Akrabamiz var Erdem hem com yakisikli hem zeki doktor kendisi. Seninkide oyle olur ins Allah.
Çok güzel olmuş becerikli arkadaşım

Maşallah kujum ne güzel olmuş benim kız olunca yayıldı yanlara sivrilik yok 😱

Ya Fettah
Sagol canim
hayy maşallahh nazar değmesinn vala süper olmuşş,ne bulucan böle dik dik giy ohh miss
Ahh ahh zamanim olsa da diksem keske bol bol

kızlar aranızda ayrıntılı ultr. cektiren var mıı sonuclar hakkında kafama takılan şu bdp,asd,fl leri konusup rahatlamaya ihtiyacım var( yoksa kafayı yiycm

Canim ben girdim haftana gore degerlerin degisir hatta gunune gore bile degisir. Google da ara haftalik usg degerleri nedir diye. Ordan deger araliklarini bulabilirsin. Ayrica doktorun gelisimi icin iyi dediyse kimseyle kiyaslama yapma.

Kiz 03 :) allah iyligni versin..hangisi mide hangisi bebek kipirdamasa anlamiycaz yani tuhaf muhaf napak icimizde bir mucize var..anayik ana

Ay evet yaa mideyle butunlestim gobekte resmen diom ya analar ceker yuku

Mas Allah gobisine de Erdem inede. Cok guzel bir isim bu arada. Akrabamiz var Erdem hem com yakisikli hem zeki doktor kendisi. Seninkide oyle olur ins Allah.

İnsallaahh bu isme daha cok bagladi beni ya simdi hem dr hem yakisikli hayal ettim bende zuzumu..ooyyy ayak sismesini ciddiye al bak fananayinkide sisiyor..daha cok erken sismemesi lazim sanki..gene dr en iyisini bilir bi soruver cnm

Canım ben yaptırdım ayrıntılı ultrasonu geçen hafta sonu ama değerlerle ilgili pek bilgim yok açıkçası. Neye takıldın ki sen tam olarak?

Swiftim super olmus elbisen..bende yoktur hic bole el becerileri..masallah :)

Selam kizlar bugun giremedim hic birazdan basliycam okumaya.bugun bayram temizligi gunumdu sanki temizligi ben yapmisim gibi...
Zavalli esim camlari sildi mutfak dolaplarini sildi kuveti lavabolari ovdu balkonlari yikadi ben sadece bez yikayip verdim ustune birde evi supurup silip tozunu aldi sonuc ben ondan fazla yoruldum ve yatiyorum.iftardan sonra muzik yapiyolar bi yerde oraya gitti bide cok yoruldu bugun bende o cok yoruldu diye uzuldum
Neyseki iftari kayinvalidemlerde yapiyoruz yemekte hazirlamiyorum ramazan geldiginden bu yana sadece esimin pesinde dolasmaktan yoruldum dusunun yani :)

Maşallah bitter adami mr. muscle a cevirmissin biz de bulasik yikiyo camasir asiyo diye seviniyoruz imrendim valla

Tevekkeli bugun hic gorunmediinn..
Walla masallaaahh..yaptir yaptirabildigin kadar esim gecen yeni evlenen bi arkadasina tlfda tavsiye veriyor : "yardim edeyim diye paspasin ucunu tutarsin o paspas artik senin elinde kalir..." bak hep merak etmisimdir temizligi baskasi yaparken biz nasil yoruluyoruz...ciddi ciddi hasatom cikar benimde..

Kizlar diktigim elbisemi ekliyorum. Kusura bakmayin daha yikayip utulemedim.

Gerçektende hazır gibi duruyor çok güzel olmş ellerine sağlık. Bu arada swift ablacım ayrıntılı ultrason resmi var mı? Merak ettim.

Kızlar göbüş show geliyor benim oğlundan :) devamını sizden bekliyorum büyüdünüz mü? :))

Maşallah hepsine artık baya baya belli oluyorlar.

Swiftcigim oyle guzel anlatmissinki kiskandim valla detayli usg ni:)
Bana 10 dk bile bakmadi ben sorunca cevap verdi egitim arastirmadaki dr sadece hersey normalmi dedim gordugum kadariyla evet dedi bide cinsiyeti onayladi zaten siyah beyaz bakti bende 3 boyutlu usg istiyorum ama yok sanirim hic bi yerde
Elbisenede bayildim tam kapalilar icin kurstayken bendr dikmistim 1 tane ama artik olmuyo :)
Fananay ve aycell gobeklerinize bayildim bende koyucam birazdan resim
Agaydincim sende hosgeldin buralara :)
Bu arada siskinlik bende hat safhada bende sorucam doktoruma hic bi ayakkabim olmuyo sporlar disinda alyansimida takamiyorum artik..
Birde kotu haber sag kalcamin altinda yani ust bacagimin arkadinda dikine minik minik catlaklarim oldugunu gordum dun kasininca aynayla bir baktimki oda ne oraya krem surmuyodum hemen basliycam cogalmasin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…