Esime dedim biz Eymen e bayramlik almadik diye. Olanlari giysin dedi. Bu bayram oyle yapacagizOhhh oğlana da al bayramlık annesi :) buarada ne becerikli hatunlar varmış topikte maşallah :)) bitir de fotoğraf koy merak ettim:)
Ohh ne guzel siskinligin olmamis ama dikkat et iki canlisin diye fazla sisirmesinlerSevindim canım :) Ben de sürekli sen hamilesin bebek beslensin bebeğe bir şey olmasın durumlarıyla karşı karşıya kalıyorum, bakalım ben ne zaman isyan edeceğim :)
Evet çok güzel canım ama oksijene alışık olmadığım için sarhoş oldum trmiz havadan :)
Amin canım çok saol :) Rahat geldik sayılır ama çok yoğundu yollar, herkes dünden çıkmış sanırım. Neyse kazasız belasız geldik şükür, çok şişkinliğim falan da olmadı sık sık durduk. Giderken de öyle olur inş
Ohhh masallah nazar degmesin kocaman olmussunuz.Kızlar göbüş show geliyor benim oğlundan :) devamını sizden bekliyorum büyüdünüz mü? :))
Evet çok güzel canım ama oksijene alışık olmadığım için sarhoş oldum trmiz havadan :)
Kızlar göbüş show geliyor benim oğlundan :) devamını sizden bekliyorum büyüdünüz mü? :))
Sevindim canım :) Ben de sürekli sen hamilesin bebek beslensin bebeğe bir şey olmasın durumlarıyla karşı karşıya kalıyorum, bakalım ben ne zaman isyan edeceğim :)
Kızlar millet nerdesiniz ben geldim kayınvalideciğime :) iki.gün yokluğumda kaynatmışınız şimdi nereye gitti herkesler?? Swift, agaydin, aycell, bitter, 03062008 canlarım geri dönün topikcene :)) Buarada 03062008 rumuzunu aklımda yoktu sayfalarca yazdığın bir yazı aradım neden rakam bu rumuz :)
Kızlar göbüş show geliyor benim oğlundan :) devamını sizden bekliyorum büyüdünüz mü? :))
Kizlar diktigim elbisemi ekliyorum. Kusura bakmayin daha yikayip utulemedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar millet nerdesiniz ben geldim kayınvalideciğime :) iki.gün yokluğumda kaynatmışınız şimdi nereye gitti herkesler?? Swift, agaydin, aycell, bitter, 03062008 canlarım geri dönün topikcene :)) Buarada 03062008 rumuzunu aklımda yoktu sayfalarca yazdığın bir yazı aradım neden rakam bu rumuz :)
Eneee gelmis gebe kadin :) artik ozgur birakilmissinsenin ayaklar neden bu kadar sisiyor kardes..12 saat yol gittik esimle gecen hafta sadece bel agrisi yasadim sisme olmadi..son aylarda iyice siser ozaman..birde yolda uzat bacaklarini cok sallama...
cok tatlıııartık ben burdayım dıye haykırıuyorlar
Ohhh masallah nazar degmesin kocaman olmussunuz.
Yaklasik yarim saat surdu. Ben memnun kaldim. Her olcumu cok dikkatli yapti dr. Cok konusmuyo ama isini iyi yapiyo. Guzel bi rapor yaziyo en sonunda. Anormal bi durum varsa soyluyo. Mesela bana dediki hemen herseyi haftasiyla uyumlu. Endise edecek bi durum soz konusu degil dedi. Bir de cinsiyeti biliyoduk ama yine de baya ugrasti gormek icin. Bnm oglusum gostermiyo ya cok ugrastiriyo :) araya kordonu sokmus bacaklari da kapamis pipi yukarda kalmisti. Bi sure ugrastktan snra gosterdi zatn bariz belli oluyo
Yavrukusum esimle cikmaya.basladigimiz zamandi o tarih..gerci cocukluk arkadasiyiz biz bi 20yillik gecmisimiz var ama hangi akla hizmet almisim o nicki bilmembana bile zor gelio siz bana 03 diyin artik napimmm en kisa bu ya bi de bugun bebik hic tekmelemedi..cikolata yicem ama esim tepemde uyuz edio ille rahatsiz etcen dimi bebegi dioo ahh ahh kocacim iste pimpirigim napim analar ceker yuku dedim ben de
Kizlar..bu da benden gobus bebis show :)) oglum ERDEM e merhaba deyin
Oyyy maşallah annesi ERDEM 'e :) adıyla yaşasın İnşallah adı gibi erdemli bi adam olsun :) kız var ya benim bi öğrencim vardı erdem diye Allahım nasıl yakışıklı nasıl artist nasıl efendi bi o kadar çalışkan aklıma geldi erdem deyince :)
Çok güzel olmuş becerikli arkadaşımKizlar diktigim elbisemi ekliyorum. Kusura bakmayin daha yikayip utulemedim.
Ciddimisiinn..isimlerin karakter tasidigina inanlardanim...amin insallah ismi gibi erdemli olur :) abiside inanilmaz karizmatik ve yakisikli...simdiden kreste kizlardan yaka silkiyo o derece
Ayyy su 4 ay cabuk gecsede gobus resmi yerine bebis resmi paylassak
Kizlar..bu da benden gobus bebis show :)) oglum ERDEM e merhaba deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?