2014 Aralık Anneleri

Ohhh oğlana da al bayramlık annesi :) buarada ne becerikli hatunlar varmış topikte maşallah :)) bitir de fotoğraf koy merak ettim:)
Esime dedim biz Eymen e bayramlik almadik diye. Olanlari giysin dedi. Bu bayram oyle yapacagiz koyarim canim birazdan.
Ohh ne guzel siskinligin olmamis ama dikkat et iki canlisin diye fazla sisirmesinler
Kızlar göbüş show geliyor benim oğlundan :) devamını sizden bekliyorum büyüdünüz mü? :))
Ohhh masallah nazar degmesin kocaman olmussunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevindim canım :) Ben de sürekli sen hamilesin bebek beslensin bebeğe bir şey olmasın durumlarıyla karşı karşıya kalıyorum, bakalım ben ne zaman isyan edeceğim :)

Amanın Allah sabır versin ben 3 gün dayandım sonra çektim isyan bayrağını bu kaynanalar yok mu ilgileniyorum derken insana huni taktırırlar yahu :))

Eneee gelmis gebe kadin :) artik ozgur birakilmissin senin ayaklar neden bu kadar sisiyor kardes..12 saat yol gittik esimle gecen hafta sadece bel agrisi yasadim sisme olmadi..son aylarda iyice siser ozaman..birde yolda uzat bacaklarini cok sallama...

Kizlar diktigim elbisemi ekliyorum. Kusura bakmayin daha yikayip utulemedim.

Eklentiler

• $1406391151372.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 51

Yavrukusum esimle cikmaya.basladigimiz zamandi o tarih..gerci cocukluk arkadasiyiz biz bi 20yillik gecmisimiz var ama hangi akla hizmet almisim o nicki bilmem bana bile zor gelio siz bana 03 diyin artik napimmm en kisa bu ya bi de bugun bebik hic tekmelemedi..cikolata yicem ama esim tepemde uyuz edio ille rahatsiz etcen dimi bebegi dioo ahh ahh kocacim iste pimpirigim napim analar ceker yuku dedim ben de

Ya ben de anlamadım gittiğim yol sadece 1 saatti ama davul oldu ayaklarım tansiyonumu ölçüm 9a 6.. Yani yüksek de değil hep böyle çıkar benim...neden şişiyor bukadar gidince doktora sorcam... Son aylarda fil gibi.olcam sanırım

cok tatlııı artık ben burdayım dıye haykırıuyorlar

Teşekkür ederiz teyzesiii hemen çok büyüsün istiyorum karnım kaynanam küçük dedikçe deli oluyorm:)) sizden de bekliyorum göbüş show kızlar :)

Vaayyy analar ne marifetli hatunlar doğuruyo ya.:) çok güzel olmuş canım eline sağlık güle güle giyinin Eymen beylerle :)

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun nazlı oğlunun da iyi olmasına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlaşıldı 03 ben de 01122005 01 james bond :)))) gece kımıldıyordur annesi rahat ol:) gerçi diyene bak diyeceksin haklısın :) anayız biz anaaaaa kolay mıııı

Kizlar..bu da benden gobus bebis show :)) oglum ERDEM e merhaba deyin

Oyyy maşallah annesi ERDEM 'e :) adıyla yaşasın İnşallah adı gibi erdemli bi adam olsun :) kız var ya benim bi öğrencim vardı erdem diye Allahım nasıl yakışıklı nasıl artist nasıl efendi bi o kadar çalışkan aklıma geldi erdem deyince :)

Ciddimisiinn..isimlerin karakter tasidigina inanlardanim...amin insallah ismi gibi erdemli olur :) abiside inanilmaz karizmatik ve yakisikli...simdiden kreste kizlardan yaka silkiyo o derece
Ayyy su 4 ay cabuk gecsede gobus resmi yerine bebis resmi paylassak

Çok güzel olmuş becerikli arkadaşım

Kızlar göbüş show geliyor benim oğlundan :) devamını sizden bekliyorum büyüdünüz mü? :))

Maşallah kujum ne güzel olmuş benim kız olunca yayıldı yanlara sivrilik yok 😱

Ya Fettah

Oooo abiye bak sen
abinin adı ne? Kız nerde dört ay 150 gün var bana 5 ay biter mi ki:) inan ben hayatımda böyle şafak saymamıştım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…