Ohh keyfini çıkart annesi... Kabızlık için incir fln yeni canım şeftali ve muzdan uzak dur bi süre... Hava değişikliğinde bende de olur Kabızlık...Can sıkıcı bir durum...Canım kaç haftalıksın bir de hıçkırık nasıl hissediyorsun nasıl bişi yani???? Tecrübesizlik işte her harekete tekme diyorum ben :)
..
Cazibe kalsa nolacak yasakladi zaten doktor bundan sonrasi mechul
Allah sabir versin kocalara..
Aaa onu hissediyorum ben.hickirik aklima hic gelmemisti bende tepikliyo saniyodum
Elifcim Rize merkezdemisin
Ne guzel gecmis bayramin canim..
Ben surekli sisiyorum.ayaklarimi gorsen gulersin kare oldu resmen :)
Ben sut ucemiyodum canim bugun dondumayla milkshake yaptim seni okuyunca 2 bardak ictim bana sut icebilmek icin boyle tarifler lazim varsa degisik tatiflerin isterim :)
Oh iyi tatiller canim tadini cikarin iyice eglenin..
Cok hoş bi his dimi bittercim:)
Merkezde degiliz cnm pazar ilcesindeyiz ama gezme halindeyiz.camlihemsine aydere Karagöl e falan gittik.en son Uzungöl ve gurcistana gidicez.ama muthis buralarin havası. Baya nemli ama cok temiz
Bittercim sen de bebisin de gule gule giyin cicilerinizi:))
Bu arada ayakların cok şişmiş. Daha doğrusu bu haftalar icin erken bu kadar sismesi.ayaklarini yuksekte tutmaya çalış tuzlu yiyeceklerden sakin..
Canim bende pazarda yasiyorum :)
Evet cok sisti tuzlu fazla yemiyorum aslinda ama niye boyle oldum anlamadim
yarin doktoru ariycam kizlar ayrıntılı ultrasona randevu alicak cok heycanliyim :) hayirlisiyla sorunsuz gecer insallah. benim şişlikler çok hafif düzeyde yani oyle rahatsız edici degil ama tuzu falan biraktim artik bugün itibariyle tam 21 haftalik olduk. tam 5 kg aldim azmi cokmu bilmiyorum ama tek bildigim dondurma yemeseydim bukadar almazdim :)) buarada memlekete gittik geldik dag bayir yurudum bol bol temiz hava cok iyi geldi. bu ayin sonundada bide bozcaada kacamagi yapicaz ondan sonra tatil sayfasini kapatip hazırlık vr bekleyise yogunlasicaz bakalim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haha iyi benzetmeHeheh ben de ayaklarıma petibör ayak diyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim ins Allah.gelecek yıl ramazan bayramını bıdıklarımızla sağlıcakla geçirmek ümidiyle
Diyorum arada benden tirsak ciktin diyeBana vermedi canim kalsiyum tablet sadece decavit ve ferrum verdi.bizdede yasak degildi ama son muayenede plesenta asagida olunca yasak dedi kanaman olabilir dedi ama zaten benimkide eskisi gibi degildi hamile kaldigimdan beri korkuyodu bisey olacak diye :)
Baksana ayagimacok komik dimi.
Eki Görüntüle 1204171
Ben soguk kahveyi eskiden cok yapardim canim onu sutlude yapiyodum hatta buz kabina kahve yapip donduruyodum sutun icine kahve buzlarimi atip iciyodum bi guzel onuda deneyebilirsin..
Evde eskiden kalmis meyveli dondurma vardi bitsin diye onu yaptim ama aklimda olsun kakao ve tarcin..
Bizde esimle beraber ictik 1 lt sutu az once ben zaten yagsiz kullaniyorum sutu sagol tarifler icin..
Uwwwww fena odem yapmis. Benim heryanim sis coraplar bile lastik izi birakio. Memeler aldi basini gidiyo. Kurbana kesime hazir oluruz artik :))
Oyy mas Allah cok yakismis. Bebisinde kocaman olmus. Allah gule gule giydirmeni nasip etsin cicileri coj guzelmis.Kizlar bu benim bayramligim ve gobegimin durusu
Bunlarda kizima gelen bayram hediyeleri;
Ben devamli kipirtilarini hissediyorum. Simdi yine arka arkaya kipirdiyir ama her seferinde farkli sertlikte. Ve tekme gibi titreme degil sanki. Gerci tecrubesizim ben ilk gebeligim. Belki de ayrimina varamiyorum daha ama her turlu cok gUzel hissetmek.Valla benim ilacim acılı ve bulgurlu seyler digerleri ise yaramiyor cnm.
Ben 22haftaligim bir haftadr hissediyorum hickiriklari.ama ilkinden tecrubeli oldugum icin ayirt edebiliyorum. 5dk falan suruyor.5-10 saniyede bir bi titreme pitirti gibi duzenli araliklarla ve ayni tarzda. Tam ifade edemedim belki ama hissedeceksin yakinda)
inşallah Rabbim iyi şeyler duymayı nasip eder tatlım bnde yarın giricem bi atlatsam Allah'ın izniyle dualarınızı esirgemeyin ne olur çok mu panik yaptım ne:44:
Bende olaylar bitmiyor!
Eşim 10 günlüğüne yurtdışına çıktı iş için. Bir arkadaşımız var, illa onda kalacaksın yalnız kalamazsın hayatta diyor2 gün sonr da kaynım eltim gelcek tatilden. 8 gün boyunca da onlarda kalacakmışım. Allahım neydi benim günahım çocuk gibi davranılıyor resmen. Sanki 9 aylık hamileyim, insanlar karın yalnız kalmasın sakın diye tembih ediyor, bizimki de milletin gazına geliyor . Çok sıkıldım artık gerçekten..
Ins allah iyi haberler alirsin bir problem cikmaz.
Bende olaylar bitmiyor!
Eşim 10 günlüğüne yurtdışına çıktı iş için. Bir arkadaşımız var, illa onda kalacaksın yalnız kalamazsın hayatta diyor2 gün sonr da kaynım eltim gelcek tatilden. 8 gün boyunca da onlarda kalacakmışım. Allahım neydi benim günahım çocuk gibi davranılıyor resmen. Sanki 9 aylık hamileyim, insanlar karın yalnız kalmasın sakın diye tembih ediyor, bizimki de milletin gazına geliyor . Çok sıkıldım artık gerçekten..
Kizlar bu benim bayramligim ve gobegimin durusu
Bunlarda kizima gelen bayram hediyeleri;
Sormadim ama sonraki muayenemde sorucam tatile gitti cunku doktorum o yuzden telefonla rahatsiz etmekte istemiyorum zaten son gunlerde daha fenayim sicaktanmidir baska nedeni var mi bilmiyorum tiroid hastasiyim birazda ona bagliyorum ben..
Valla benim ilacim acılı ve bulgurlu seyler digerleri ise yaramiyor cnm.
Ben 22haftaligim bir haftadr hissediyorum hickiriklari.ama ilkinden tecrubeli oldugum icin ayirt edebiliyorum. 5dk falan suruyor.5-10 saniyede bir bi titreme pitirti gibi duzenli araliklarla ve ayni tarzda. Tam ifade edemedim belki ama hissedeceksin yakinda)
Sorma gecen hafta bodrumda yasadim aynisini gecen sene yine tatildeyken 50 kgydum simdi bikinilerden memeler fiskirio hamile desen hamile oldugumu anlamazlar gobekli inek gibi dolastim. En iyisi senzlogda yatmak butun gun. Karin icerde kalio :))
Ohhh iyi tatiller cnm ol bol dinlen keyfini cikar bikini falan giy gobegi disari sal arada cazibeni goster ayol :))
Ohh ne guzel tatil baslamis sizin icin. Bizim daha 2 haftamiz var tatile puuufff. Sen arada girip iyiyim de o yeter bize. Donunce kaynatmaya devam. Bizim icinde yuzzz.. sizde kendinize iyi bakin.
Ohh iyi sayfalar çok ilerlememiş ilk gün.. Bu hızda devam hatun kişiler :))
Canım ben de aynıyım davul gibi ayakarım iki numara büyüdüm...bol iyotlu tuz tüket dedi endokrincim bana ondan kaynaklı olabilir..dediğin gibi troid zaten başlı başına ödem yapan bir hastalık, bizimki ondan da olabilir...
:/
Tam anlamadım ama sannırm daha ritmik birşey :)) geçen gün midemin sol tarafına doğru o tarz bişi oldu ben de tekmeyi yağdırdı demiştim o olabilir mi acaba :) tecrübe edip görcez artık :)
Sen iyi medeni cesareti toplayıp bikini gitmişsin ben tankini giydim.bu üstten uzun olan ama fil gibiyim diye diye eşimi de bezdirdim:) yarın daha erken gelelim.yüzmeye.kimse yokken diyo adam anladı tabi taş.gibi hatunları gördükçe dellendim :))
Yusuf
Sağol beybiii ama çok utanıyorum.kapatıyorum.şimdi.göbüşü
Neyse iki hafta uzun süre değil canım biraz daha sabır :) tamam pipidaşım kaynana damardaşım
Eneeemmmmm ben niye bu kdr sismedim yaaaaa
En şiş halim bu :what:
Ohoooo sen tabi bikini giyersin inceciksin hala...bu sadece göbeği şişen hamilelerden olur senin sonun bak gör fil gibi olmazsınbak bir de bana afedersin g..t göbek ayrı büyüdü :/
Ohh iyi sayfalar çok ilerlememiş ilk gün.. Bu hızda devam hatun kişiler :))
Canım ben de aynıyım davul gibi ayakarım iki numara büyüdüm...bol iyotlu tuz tüket dedi endokrincim bana ondan kaynaklı olabilir..dediğin gibi troid zaten başlı başına ödem yapan bir hastalık, bizimki ondan da olabilir...
:/
Tam anlamadım ama sannırm daha ritmik birşey :)) geçen gün midemin sol tarafına doğru o tarz bişi oldu ben de tekmeyi yağdırdı demiştim o olabilir mi acaba :) tecrübe edip görcez artık :)
Sen iyi medeni cesareti toplayıp bikini gitmişsin ben tankini giydim.bu üstten uzun olan ama fil gibiyim diye diye eşimi de bezdirdim:) yarın daha erken gelelim.yüzmeye.kimse yokken diyo adam anladı tabi taş.gibi hatunları gördükçe dellendim :))
Yusuf
Sağol beybiii ama çok utanıyorum.kapatıyorum.şimdi.göbüşü
Neyse iki hafta uzun süre değil canım biraz daha sabır :) tamam pipidaşım kaynana damardaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?