2014 Aralık Anneleri

canım sıkıntı yapma bence bir problem yok gibi dr una güven bence

hayırlı olsun canım, tam kız evi naz evi olcak sizin ev

Canım endişe etme bence. Doktorların 1 mm lik az ölçümleri bile sorun varmış gibi sonuçlar çıkarabiliyor. Her doktor farklı yorumluyor ben bunu tam olarak öğrendim. Bak mesela Bebişim baskı yaptığından dolayı böbreklerde genişleme oldu benim. Bu gün radyolog bayan çekti 8,6 mm dedi. Grade II dedi. Raporu öyle hazırladı. Üroloji doktorum resme göre bu kadar geniş değil. Daha düşük olduğunu radyologun biraz bütük ölçtüğünü düşünüyorum dedi. Aynı hastanenin doktorları ikiside. Ölçümden ölçüme fark var. Rahat ol nasıl arada bebişler önde gidiyorsa biraz geriden gelmesi de problem değildir. Belki bu hafta çok iyi beslenemedin ondan oldu. Sonuçta 2 li ve 3 lülerde çıkardı bu ihtimal. Rahat olup düşünmemeye çalış. Ve bol bol dua et. Rabbim yardımcımız olsun.

canım sıkıntı yapma bence bir problem yok gibi dr una güven bence
İnşallah dediğin gibidir canim çok saol..

Ayy o da cikti swiftim sağ böbreğin biraz genişlemiş soluna yat bol su iç dedi. Ama onu çok onemsemedim çoğu hamile de oluyomus geçmiş olsun sana da canim hic düşünme onu rahim genisleyince baski yapiyomus büyük sorun yaratmaz ins.. Ya eti yoğurdu sütü pekmez i de yiyorum bol bol muz ceviz hepsini tuketiyorum su içip tuvalete cikmaktan bi hal oldum ne bileyim ben.. Hepsi allahtan Rabbim en iyisini bilir verir ne diyeyim bol bol dua edelim dediğin gibi.. Hepimizin bebislerinin emaneti allah a..

Evet canım bol bol dua etmekten başka şansımız yok. Rabbim korusun hepsini.

elifce annemiz teşekkür ederim ayrıntılı açıklamaların için

inşallah bacım
bu arada hıçkırıkları nasıl oluyor acaba

canım sen ciddi misin 4 lt su derken .. nasıl gidiyor ya benim hamilelik başında su midemi bulandırdı şimdi en fazla 2 lt içiyorum o da zorlayarak ..
maşallah diorum sana 4 lt cidden çok çok güzell
valla en az 3 litre içiyorum ama 4litreyide buluyorum 4 litreyi aştığım bile oluyor...

hey maşallah bacımmmm bizde durumlar kötü artık 6 ağustosu bekliyoz zira 4 mart olan sat a göre 22.haftada olmam gerekirken 19 gözüktü bayram öncesindeki cuma ve kilomuz 280grmalardaydııı bakalım ne olacakk:18::18::18::18:

bende bu ay değiştirecem
bir hamile arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 24.haftaya dek doktoru değiştirdin değiştirdin yoksa almıyolarmış özellerde doktorlardaaa o bakıma sende ayarla bakalım erkenden 24.haftaya gelmeden bul doktorunu

maşallah bacımmm ALLAHIM sağlık sıhet versin...

Birde o ekranda izleyin nasıl güzel oluyor var ya oooo ooooof. 40 dakika izledik çıkınca ilk tepkim bir kere daha girsek mi oldu

Bende görmek istiyorummmmm burnunu dudaklarini ellerini okdr merak ediyorumki. Daha pztsi randevu alicamda ayrintiliya randevu vercek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde sen gibi durum bacım
ikili normal çıktı 3lüde kafa küçük çıktı ama testler normal çıktı
derken boyu posu geriden geliyor hep ama ilk baştan beri bir kaçgün geriden geliyordu bebişimiz derken geçen hafta cuma bayram öncesi suyumdan azcık geldi doktora gittikki 1 haftaya çıkmış o geriden gelmesi
kontrol edilecek eğer geelcek haftada geriden gelirse bu bebişin gelişim bozukluğu vardır dedi doktor postaladı bizi düşün bayram nasıl geçti zaman nasıl geçiyorrr 6 ağustosu iple çekiyorum ufff ufff seni çok iyi anlıyorum o bakımaa 2 gün 4 gün bişey değil geriden gelmeye öyle takma eğer bir hafta sonra bir daha git kontrole o süre artmamışsaa ta yumurtlama döneminin geç olmasındandır diye yorumlarlar...
bu arada benim göbeğim henüz çıkmadı onuda ayrıca takıyorum şaka maka 4 mrttan 4 ağustosa ay olarak bile 5.aya girmiş olucamm ama tık yok göbekteee ufff ufff :18::18::18::18:

Ah canim yaa hic sorma 12 de gittik Dr a saat alti olmuş farkında değilim seni düşünemiyorum bile.. Ya ben bu Dr lara da kiziyorum zaten bulut tan nem kapiyo ruz azicik moral ver di mi olur boyle şeyler de agzindan çikan tek kelime yle bizim hayatimiz alt üst oluyor ihtimaller üzerinden adam benim bütün moralimin içine etti pardon da.. Nolacagini kimse bilemez sonuçta sen elinden geleni yap gerisi tevekkül canim. Bu bebeklerin bu dünyada rizki varsa elbet dogacaklar.. Kayinvalideme anlattim 9 çocuğum var birinde Dr a gitmedim hepsini de evde dogurdum dedi ben de sesimi kestim o saatten sonra.. Dualarim seninle tatlim hakkimiza hayirlisi olsun..

öyle ALLAH VİCDANLI VE İŞİNİ LAYIKIYLA YAPAN DR LARA düşürsün hepimizi. bende dr dan yana çok çektim ilk bebeğimde karnımda ölünce daha bi pimpirikli olunuyor ve sonrasında ciddi bir meblağ vermemize rağmen kürtaj sonrası tüm vücudumu saran iltihaplanma olayı o bakıma nefret eder oldum drlardan haaa yediklermiz içtiklerimiz eski annelermiz babannelermiz gibi sağlam olsaaa bende evde doğurmayı göze alıcam zaten böyle gidiyozda ne oluyor inann her doktor sonrası ağla ağla öldüm her kontrol enerjim moralim bozuldu ya bakalım hayırlısı şurda kaldı 4 ayımızzz ALLAH kerim inşallahhh bakalımmm
rabbim hepimize yardım etsin bizler bir evlat için yüzünü bile görmediğimiz bu kıpırtılarını yeni hissediğimiz bıdıklar için bu derece üzülüp ağlarken gazzede veya bir çok yerde ne bebiş canları annelerinden ayrılıyor rabbim herkesin evladını anasına babasına sağlıkla bağışlasınn ağlamamak elde değil çok kötü bir zamanı yaşıyoruz ya rabbim yardımcımız olsun

Kızlar sayfalar baya ilerlenmiş açıkçası okuyamadım... çok moralim bozuldu.. Arkadaşım aradı benimle aynı haftadaydı bugün kontrole gitmiş bebeğin 18 nci haftada kalbi durmuş :'( çok etkilendim

Bende görmek istiyorummmmm burnunu dudaklarini ellerini okdr merak ediyorumki. Daha pztsi randevu alicamda ayrintiliya randevu vercek

Ins Allah hersey yolunda gider zevkle izlersin.
Su doktorlar cok sinir bozucu oluyor bazen. Hic bizi dusunmuyorlar. Ins Allah bir problem olmaz hersey yoluna girmis olur kontrolunde. Bu arada bazi doktorlar 7 ayda bile kabul ediyor. Tabi ne kadar erken o kadar iyi.

Kızlar sayfalar baya ilerlenmiş açıkçası okuyamadım... çok moralim bozuldu.. Arkadaşım aradı benimle aynı haftadaydı bugün kontrole gitmiş bebeğin 18 nci haftada kalbi durmuş :'( çok etkilendim
ufff çok kötü bir durum geçen bende dr dayken kadın ağlaya ağlaya öldü 17. haftada durmuştu kalbi rabbim göstermesin....
muhtemelen pıhtılaşmadan dolayıdırrr çok korkarım bu pıhtılaşma olayından ALLAHIM acil şifalar versin

Allahım herşeyde iyilerle karşılaştırsın bacımmm
ayrıca o bazı doktorlar beni bulmazzz onun için eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerek

Aminn canimm.. Hic söyleme o olen ac bicare cocuklari düşününce ağlamaya basliyorum zaten hicbir çocuk haketmiyor bu olanlari hepsi öyle masum ki.. Rabbim herkese evladini bagislasin acisini göstermesin..ama minnaklar için önce moral diyorum güzelim biz neşeli olucaz ki onlar huzurla buyursun..

canım şöyle düşün hamile kaldığımız günün bile kesinliği yok oynuyor e doğum da aynı şekilde .. ki senin ikili üçlü testlerin normal çıkmış ..
allah korusun ama tüm testleri olumlu cıkıp doğumda olan bir sıkıntıdan dolayı hasta olan bebekler var canını sıkma dua et Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

aminnn ne denir ki

Offf cok kotu.. Allah im sabir versin.
Allahım herşeyde iyilerle karşılaştırsın bacımmm
ayrıca o bazı doktorlar beni bulmazzz onun için eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerek

Oda dogru illa giciklar bulacak bizi. Haklisin canim saglam kaziga bagla iyisimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…