2014 Aralık Anneleri

Çok haklısın ama ne düşüneceğimi bilmiyorum çok garip rabbim hep çok istediklerimizle bizi sınav ediyor annemle babam ayrı ve hep el üstünde büyüdüm ama bir şeyler eksikti çocugum olunca hep ona bütün sevgimi verip sarıp sarcam derdim.kendimi biliyorum bebeğimi aldırırsam hiçbir zaman mutlu olamayacağım...ama çokta korkuyorum benm için dua edin lütfen...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım seni anlıyorum , farklı rahatsızlıktan dolayı doktor bana sakın 1 sene bebek yapma dediğinde bile korkmuştum bir süre için olduğu halde...durumun daha farklı tabiki ama elimden geldiğince anlıyorum seni...Rabbim inşallah sana da bebeğine de şifa verir sağsalim alırsın kucağına inşallah, senDe sağlıklı bir anne olursun İNŞALLAH...riskini vs bilmiyorum hiç ama inan ben de çok etkilendim..inşallah dua edeceğim bu gece sana ve bebeğine...inşallah her şey istediğin yönde gelişir...Rabbim yardımcınız olsun canım....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kustuktan sonra yüzümde böyle lekeler çıkıyo aranızda böyle olan var mı çok çirkinn oldumm ben ya Eki Görüntüle 1154852

Evet canım bendede olmuştu göz çevremde özellikle bide elmacik kemikleri civarında. Cok şükür bayadir kusmadım ve gecti. Inşallah seninde kusmalarin bittiğinde geçer .

Gecmis olsun canim yaa Allah senide bebeginide korusun insallah.cok uzuldum..

Hahaha :9: buda cok komikti gercekten

Ahaha guldurdun beni bakalim nolcak bellimi cinsiyeti :))) :44:[/COLOR]
Cinsiyet henuz beli degil ama esim hep oglum diye seviyor
Bende kizim diye seviyorum

En komigide adam kiz olacagini kabullendi
Sanki doktor soylemis gibi:9:rabbim saglikli ve hayirlisini versin. Amin.

Merhaba hanımlar sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum.bende allah nasip ederse 2014 aralık annesi olacağım.24 yaşındayım ve 1 senelik evliyim.18 yaşında böbrek rahatsızlıgı geçirdim 2 senelik ağır bir tedavinin arkasından yüzde 40 lık bir kayıpla hayatıma devam ediyorum.doktorum vocuk için en uygun zaman oldugunu söledi evliliğim için erken olmasına ragmen hamile kaldım.bol kusmalı,yorgun,serumlu bir hamilelik geçirrken böbreklerimdeki sorun tekrarladı 11. Hftada böbreklerimdeki protein kaçağı tekrardan başladı. Böbrek doktorum kurulla toplantı yaptı iki şansım oldugunu söledi 1. Bebeği aldırıp sonsuza kadr bu defteri kapatacağım 2.bebeği dogurmaya karar verip ölü doğum ve düşük riskini göze alıp bebeği doğurup sonunda diyalize gireceğim.ben bebeğimi aldırmayı asla kabul etmedim diyaliz veya bana olcak birşey beni korkutmuyor ama tansiyonumun çıkması taktirinde bebekte gelişmicek ve ölücek ilerki aylarda bebeğimi kaybedersem bunu atlatamam diye korkuyorum rabbim olmasını istemeseydi hamile kalmayabilirdim veya ilk 3 ayda düşürenilirdim artık erken doğumlarda bebek yaşama olasılığıda cok duygularım alınmış gbi ne hissedecegimi bilemiyorum...

Allah'ım şifa versin canım. çok üzüldüm. çok zor bi durum gerçekten. elimizden gelen tek şeyi yapıcam.yani dua edicem sizin için.
bu mübarek günde yüce Allah şöyle buyurur.' af isteyen yok mu,affedeyim. rızık isteyen yok mu,rızıklandırayım. daha ne dileğiniz varsa yerine getireyim.' inşallah rabbim şifa verir ve sağlıklı bi şekilde birbirinize kavuşursunuz.

Rabbim duâlarımızı kabul etsin, bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı, rahat hamilelik geçirmeyi, huzur sağlık ve mutluluğu nasip etsin... Rabbim olmayan herkese evlatlar versin...

amin canım amin rabbim olmayanlara versin, hamiş olanlara sağlıklıca kucaklarına almayı nasip etsin, evladı olanlarada uzun ömürler versin.
Rabbim duâlarımızı kabul etsin, bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı, rahat hamilelik geçirmeyi, huzur sağlık ve mutluluğu nasip etsin... Rabbim olmayan herkese evlatlar versin...

Herkese hayirli kandiller dilerim bayanlar..benimde bebisimin dogum tarihi 22 aralik gorunuyor.13. Haftamdayim..lakin sezeryan olacagi icin daha erken gelecek melegim
Size sorum su olacak..su gibi akintim oluyor gunde 2-3 defa camasir degistiriyorum..ve bulantilarim devam edip 4 kilo zayifladigim halde etekve pantolonlarim rahatsiz ediyor..sislik var sanki..kiyafet almak icin erken midir??sizler aldinizmi

Ben 11.haftamdayim, hiçbir kıyafeti mi giremiyorum. Ikinci bebeğim dünyaya gelecek, ikinci çocuklarda daha çbk şişer sin dediler öyle oldu. Çoktan dolabi mi hamile kıyafetleri aldı bile 😆😆

Ben 11.haftamdayim, hiçbir kıyafeti mi giremiyorum. Ikinci bebeğim dünyaya gelecek, ikinci çocuklarda daha çbk şişer sin dediler öyle oldu. Çoktan dolabi mi hamile kıyafetleri aldı bile 😆😆

Ciddi misin...benimde 2.bebegim ve ciddi anlamda kiyafet ihtiyaci hissettim..ilk bebegimde 6 ay bisey almamistim...peki islaklik oluyormu sizdede

Merhaba hanımlar sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum.bende allah nasip ederse 2014 aralık annesi olacağım.24 yaşındayım ve 1 senelik evliyim.18 yaşında böbrek rahatsızlıgı geçirdim 2 senelik ağır bir tedavinin arkasından yüzde 40 lık bir kayıpla hayatıma devam ediyorum.doktorum vocuk için en uygun zaman oldugunu söledi evliliğim için erken olmasına ragmen hamile kaldım.bol kusmalı,yorgun,serumlu bir hamilelik geçirrken böbreklerimdeki sorun tekrarladı 11. Hftada böbreklerimdeki protein kaçağı tekrardan başladı. Böbrek doktorum kurulla toplantı yaptı iki şansım oldugunu söledi 1. Bebeği aldırıp sonsuza kadr bu defteri kapatacağım 2.bebeği dogurmaya karar verip ölü doğum ve düşük riskini göze alıp bebeği doğurup sonunda diyalize gireceğim.ben bebeğimi aldırmayı asla kabul etmedim diyaliz veya bana olcak birşey beni korkutmuyor ama tansiyonumun çıkması taktirinde bebekte gelişmicek ve ölücek ilerki aylarda bebeğimi kaybedersem bunu atlatamam diye korkuyorum rabbim olmasını istemeseydi hamile kalmayabilirdim veya ilk 3 ayda düşürenilirdim artık erken doğumlarda bebek yaşama olasılığıda cok duygularım alınmış gbi ne hissedecegimi bilemiyorum...

Canim ben senin durumunda olan 2 kisi taniyorum. Tabi rahatsizlik derecenizi bilmiyoim ama ikiside erken dogum yaptilar ve bebekleri cok saglikli dogdu. Hatta biri baya kücüktü 23 haftalik sanirim. Digeri 32 haftalik masallah ikiside simdi kocaman oldular. Sakin umudunu yitirme ve bu sürede beslenmene cok dikkat et bebegine yarayan seyler ye hepki güzel gelissin. Gerisi Rabbimin taktiri bol bol dua et ve asla umutsuzluga kapilma. Sinir koy hep kendine ilk 28 haftayi doldurana kadar dayanicam de ondan sonrasida korkmana gerek yok. Ikinizde Allah in izniyde basaravaksiniz. Bebeginle hep konus ki hayata siki siki tutunsun.

Ay sen benim göbeği bir görsen 5-6 aylık gibiyim abartısız.. Üşenmesem resim ekleyeceğim.. Anlaşılıyor artık. Soranlara 3 aylık demeye utanıyorum yani he. Gerçekten de o odogru galiba. Benim kızımda göbeğim 5. aydan sonra belli olmuştu bunda 3. ayda davul oldum yaa anlamadım gitti.

Ay sen benim göbeği bir görsen 5-6 aylık gibiyim abartısız.. Üşenmesem resim ekleyeceğim.. Anlaşılıyor artık. Soranlara 3 aylık demeye utanıyorum yani he. Gerçekten de o odogru galiba. Benim kızımda göbeğim 5. aydan sonra belli olmuştu bunda 3. ayda davul oldum yaa anlamadım gitti.

Yok..zaten gobekli oldugum icin kimsenin cok dikkatini cekmiyor..hatta is arkadaslarim ve akrabalarimin hic biri hala bilmiyor..13.haftadayim..fakat kiyafetler beni rahatsiz ediyor..kemer yerimde iz olusuyor..bebege bir zarari olmaz diye dusunuyorum cunki bence cogu gobek :) bebek daha 7cm

Yok..zaten gobekli oldugum icin kimsenin cok dikkatini cekmiyor..hatta is arkadaslarim ve akrabalarimin hic biri hala bilmiyor..13.haftadayim..fakat kiyafetler beni rahatsiz ediyor..kemer yerimde iz olusuyor..bebege bir zarari olmaz diye dusunuyorum cunki bence cogu gobek :) bebek daha 7cm

Benim ilk bebeğim olmasına rağmen 11. Haftadan beri bol ya da hamile kıyafetleri giymeye başladım... Bütün kıyafetleri hurçlara kaldırdım, hiçbirşey üstüme olmuyor... 3 aylığım diyemiyorum 4 ün içindeyim diyorum ama gören 6 aylık diyor hatta cinsiyeti soruyor ben daha onu bile bilmiyorum... Napalım böyle olacakmış diyip yoluma devam ediyorum :)
Akıntılara gelince... Beyazlar her hafta yıkanıyor, günlük pes kullanmayı sevmediğim için sık çamaşır değiştiriyorum... Sanki içimde bir musluk var gibi :) renksiz ve kokusuz oldukça normalmiş..

Gösterir ablası az daha sabredin:) bir de özele mi gidiyorsunuz devlete mi? Özelde gösterene kadar uğraşıyorlar çünkü genelde..cinsiyet öğrenmek için özeli deneyin isterseniz;)

Özele gidiyoruz. Ama yok baktık 5 dakika falan yerinde hiç durmuyor maşşallah :)

Benim ilk bebeğim olmasına rağmen 11. Haftadan beri bol ya da hamile kıyafetleri giymeye başladım... Bütün kıyafetleri hurçlara kaldırdım, hiçbirşey üstüme olmuyor... 3 aylığım diyemiyorum 4 ün içindeyim diyorum ama gören 6 aylık diyor hatta cinsiyeti soruyor ben daha onu bile bilmiyorum... Napalım böyle olacakmış diyip yoluma devam ediyorum :)
Akıntılara gelince... Beyazlar her hafta yıkanıyor, günlük pes kullanmayı sevmediğim için sık çamaşır değiştiriyorum... Sanki içimde bir musluk var gibi :) renksiz ve kokusuz oldukça normalmiş..
Tamam...yeni kiyafetler alayim..bebis rahat etsin..aslinda o icerde gayet rahattirda ben rahat edeyim :)
Akinti ilk bebegimde yasamayinca bu tuhaf geldi bende gunluk ped sevmiom gunde 3-4 camasir su dokulmus gibi degisior..evet koku yok renk yok..demek normalmis..tesekkurler...sevgilerr :))

Doktor dan geldık. Ilk kez gördük bebişimizi. Elini ayağını oynatması çok guzeldı. Yüz üstü yatmıştı cınsıyet soylemedı doktor biz de sormadık. İKılı tarama mız da oldu her şey normal degerlerde. Kan tahlıl sonucumuz haftaya çıkacak. O da ıyı çıkar inşallah. Doktora bugün çatlak kremi sordum babe i önerdi. Bır de sac boyama hakkında ki fıkrını sordum. 3 ay bittikten sonra bebeği çok etkilemez bitkisel olduğu sürece dedi. Ama bu konuda kararsızım yıne de. :50:

Doktor dan geldık. Ilk kez gördük bebişimizi. Elini ayağını oynatması çok guzeldı. Yüz üstü yatmıştı cınsıyet soylemedı doktor biz de sormadık. İKılı tarama mız da oldu her şey normal degerlerde. Kan tahlıl sonucumuz haftaya çıkacak. O da ıyı çıkar inşallah. Doktora bugün çatlak kremi sordum babe i önerdi. Bır de sac boyama hakkında ki fıkrını sordum. 3 ay bittikten sonra bebeği çok etkilemez bitkisel olduğu sürece dedi. Ama bu konuda kararsızım yıne de. :50:

:44::44::44::44:

Back
X