2014 Aralık Anneleri

Kızlar günaydın...
Bir şey sorcam şimdi benim iş için mecbur 9-10 saat uzaklıkta bi yere gitmem gerekiyor...doktor uçakla gitmemi tavsiye etti ama gideceğim yere uçak yok yakın bi yere gidip tekrar 1-2 saat yol gitmem gerek ve bu şeklde çok rezil olacağım gibi çünkü gittiğim yerde de bana araba gerekecek...
21 haziranda gitmem gerekiyor bir haftalığına..o zamana da 13+4 haftalık olacağız inşallah....benm gibi 9-10 saat yola çıkan var mı??? kızlar sizce sorun olur mu dinlene dinleene gitsek ??? başka bi dr.a daha sorsam mı???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım, bence de en doğrusunu planlamışsın. doktor uçak yolculuğunu kısa olduğu için otobüse yeğlemiştir. ama arabayla gideceksen en güzeli. uzun süre oturmak, kan dolaşımını yavaşlatmaktan kaçınmamız gerek sadece. yolculukların sakıncısı bu. sen arabayla gideceksen bir iki saatte bir mola verirsiniz biraz yürürsün. inşallah sorunsuz gider gelirsin. bende bayramda düşünüyorum öyle uzun bir yolculuk. ilk üç ay için yasaklamıştı doktorum. daha doğrusu önermiyorum dedi ama artık sorun olmaz herhalde. Allah büyük bir engel vermesin de önermiyorum vs. lafları artık dinlemem herhalde :)

Kızlar günaydın...
Bir şey sorcam şimdi benim iş için mecbur 9-10 saat uzaklıkta bi yere gitmem gerekiyor...doktor uçakla gitmemi tavsiye etti ama gideceğim yere uçak yok yakın bi yere gidip tekrar 1-2 saat yol gitmem gerek ve bu şeklde çok rezil olacağım gibi çünkü gittiğim yerde de bana araba gerekecek...
21 haziranda gitmem gerekiyor bir haftalığına..o zamana da 13+4 haftalık olacağız inşallah....benm gibi 9-10 saat yola çıkan var mı??? kızlar sizce sorun olur mu dinlene dinleene gitsek ??? başka bi dr.a daha sorsam mı???

günaydın cnm..Ben kızıma 5 aylık hamileyken manisadan istanbula gittim otobüsle 8 saat sürdü ve bir gün kalıp aynı yolu tekrar geri geldim.Otobüsde çok çıkardım yalnız :D Birde bacaklarım fil bacağı gibi şişmişti canım :D Ama bebişe bişey olmaz Allahın izniyle..

günayddııınnnnnn cannnllllaaarrrrrr :16::16::16: bugün nasılsınız bakim????

dün babamıza ilk babalar günü hediyesini aldık :1::1: hem bebişimizi hem babamızı aradan çıkartmış olduk :32:
$chicco.webp

Doktor bebek küçük uçak daha iyi olur deyince kafam karıştı halbuki uçakla gidersem iyice rezil olacağım..dinlenerek gitsem molalarda yürüsem bi sıkıntı olmaz o zaman inşallah... Teşekkür ederim:)

Canım aslında bulantım oldukça şiddetli devam ediyor o yüzden araba daha rahat olacak gibi..uçakta çıkartırsam. İnince gebe otobüsle 1-2 saat gidicem o otobüs kokusu, sarsması vs daha beter edecek beni...sen baya baya gezmişşin canım maşallah:) inşallah canım çok sağolasın;)

canım bencede bulantın olduğu için araba daha rahat olur gibime geldi, evet baya baya gezdim geziyorumda unuttum bayramda erzincanada gidicez arabayla, hayırlısıyla gidip gelelim inşallah

dünden beri çok kötüyümmm sadece dün kahvaltıyla tüm günü savdım düşünün bayılma hissi tansiyon düşüşleri hatta inannın eşim gelmeye yakın yemek hazırlayayım dedim baktım çok kötüyüm çıkıp kolidordaki halıya zor attım kendimi boylumca uzandım taki kapı çalana dek... hani 2. trimester iyi geçecekti enerji artışı vs... zateın erkenden oturduğum yerde uyumuşum bir uyandım ki eşim olacak şahısda uyumuş ve gece 2.30 namz falanda kılamamıştım hayatımda geçirdiğim en verimsiz kandildi azcık dua edip yeniden yattım o derece hani... elim ayağım kalkmıyorr ya... şimdi de kahvaltı yaptım karnımda acaip bir uğultu var kendimden korkar oldum bağırsaklarım mı midem mi ne...dünden beri bişe yemediğimden mi neydense artık ufffff ALLAHIM GÜÇ VERRR yaz temizliği yapacam daahaaa :(

hiç bişeye takaatim yok

günaydın canım, bence de en doğrusunu planlamışsın. doktor uçak yolculuğunu kısa olduğu için otobüse yeğlemiştir. ama arabayla gideceksen en güzeli. uzun süre oturmak, kan dolaşımını yavaşlatmaktan kaçınmamız gerek sadece. yolculukların sakıncısı bu. sen arabayla gideceksen bir iki saatte bir mola verirsiniz biraz yürürsün. inşallah sorunsuz gider gelirsin. bende bayramda düşünüyorum öyle uzun bir yolculuk. ilk üç ay için yasaklamıştı doktorum. daha doğrusu önermiyorum dedi ama artık sorun olmaz herhalde. Allah büyük bir engel vermesin de önermiyorum vs. lafları artık dinlemem herhalde :)

Benim de 3 ay taze bitmiş olacak:) ama mecburum gitmeye ya bana kalsa hiç gitmem.. Bayrama ben de durmam canım Allah'ın izniyle..tatile gidiceeeeem :10:hem o zamana kocaman olur sıpalarımız zaten inşallah :))
Arabayla gidip sık dinlenmek en iyisi sanki...teşekkür ederim;)

günaydın cnm..Ben kızıma 5 aylık hamileyken manisadan istanbula gittim otobüsle 8 saat sürdü ve bir gün kalıp aynı yolu tekrar geri geldim.Otobüsde çok çıkardım yalnız :D Birde bacaklarım fil bacağı gibi şişmişti canım :D Ama bebişe bişey olmaz Allahın izniyle..

İşte ben de bebiş daha küçük diye korktum ama küçükken de gidenler olmuş arabayla gideceğim canım cesaret aldım şimdi uçakla gitsem gittiğim yerde bir hafta tam rezil olcam...hadi ya yolculukta normalde bile şişerim ben bakalım ne olacağım:)) evet işte korkum çıkartmak bir de uçakda çıkartma ihtimalim var hadi atlattım inince mecbur 1buçuk saat otobüse bincem orada kesin çıkartırım zaten ben azıcık hoplasam midem hazır mübarek :( Arabayla gitmek banada daha mantıklı geliyor dinlenerek giderim artık..Rabbim korusun meleklerimizi inşallah:) çok sağol canım;)

Son düzenleme:
canım bencede bulantın olduğu için araba daha rahat olur gibime geldi, evet baya baya gezdim geziyorumda unuttum bayramda erzincanada gidicez arabayla, hayırlısıyla gidip gelelim inşallah
heyyyyyyyyyyyyyyy biri erzincan mı dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba hanımlar sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum.bende allah nasip ederse 2014 aralık annesi olacağım.24 yaşındayım ve 1 senelik evliyim.18 yaşında böbrek rahatsızlıgı geçirdim 2 senelik ağır bir tedavinin arkasından yüzde 40 lık bir kayıpla hayatıma devam ediyorum.doktorum vocuk için en uygun zaman oldugunu söledi evliliğim için erken olmasına ragmen hamile kaldım.bol kusmalı,yorgun,serumlu bir hamilelik geçirrken böbreklerimdeki sorun tekrarladı 11. Hftada böbreklerimdeki protein kaçağı tekrardan başladı. Böbrek doktorum kurulla toplantı yaptı iki şansım oldugunu söledi 1. Bebeği aldırıp sonsuza kadr bu defteri kapatacağım 2.bebeği dogurmaya karar verip ölü doğum ve düşük riskini göze alıp bebeği doğurup sonunda diyalize gireceğim.ben bebeğimi aldırmayı asla kabul etmedim diyaliz veya bana olcak birşey beni korkutmuyor ama tansiyonumun çıkması taktirinde bebekte gelişmicek ve ölücek ilerki aylarda bebeğimi kaybedersem bunu atlatamam diye korkuyorum rabbim olmasını istemeseydi hamile kalmayabilirdim veya ilk 3 ayda düşürenilirdim artık erken doğumlarda bebek yaşama olasılığıda cok duygularım alınmış gbi ne hissedecegimi bilemiyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok geçmiş olsun. Dilerim senin için de bebeğin için de en hayırlı şekilde gelişir olaylar. Allah ikinize de sağlık versin inşallah. Dualarım sizinle...

slm kizlar size dun esimin sakiz falinda ne cikmis onu yazicam
Üsenmemiş sakizin kagitidini katlayip cebinde eve getirmis:9:

Yanaklari ah ne tombik
Elleri var minik minik
Bu tatli şey senin kizin
Falda görundu bir besik:9:

Oglum oglum diyen adamin surat :44:ayni boyle odu:52:

ne güzel bi faaaal :) benim kocamın ayaklarını yerden kesebilir böyle bişey :)

Doktor dan geldık. Ilk kez gördük bebişimizi. Elini ayağını oynatması çok guzeldı. Yüz üstü yatmıştı cınsıyet soylemedı doktor biz de sormadık. İKılı tarama mız da oldu her şey normal degerlerde. Kan tahlıl sonucumuz haftaya çıkacak. O da ıyı çıkar inşallah. Doktora bugün çatlak kremi sordum babe i önerdi. Bır de sac boyama hakkında ki fıkrını sordum. 3 ay bittikten sonra bebeği çok etkilemez bitkisel olduğu sürece dedi. Ama bu konuda kararsızım yıne de. :50:

Canım maşallah :nazar::nazar::nazar: her şey yolunda ne güzel :) bitkisel boyaların bikkisel olduğundan emin olsak bir de... benim de beyazlarım başladı ama yine de riskli canım yaa :18::18:

Kızlar günaydın...

ben bunu doktora sormuştum erzincana gitmek için uçakda vardı ama özel aracınızla 2-3 saatte 15 dakika yürüyüş molalarıyla gitmek daha iyi olur dedi... uçakta makul saat dedi kiii ilk kaybettiğim bebeğimde ki 3. ay gibiydi düşününn ALLAHIM kimselere vermeyee kurban bayramı için bilet almıştık uçakla ve biletleri yaktık gitmedik ama bebek bayram sonrasında ki muayenede bi öğrendik ki ölmüştü.... vel hasıl bun da da mart 29 da 3-4 günlüğüne erzuruma uçakla gidip gelmiştik ve uçak dönüşte çok zor kalktııı ağlanacak haldeydi hava kar tipi derkennn eşime ya dedim hamile olsam kesin bu korku bu sallanmaya bebek düşerdi yineee ama gel görki nisan 7 sinde bi öğrendim hamileymişim RABBİM kötülüklerden korusun.... AMA 13.CÜ HAFTA SONRASI ALLAHIN İZNİYLE BÖYLE NOKTALARDA DÜŞÜK RİSKİ AZALMAKTA kaç kez sordum doktorumaaa... ama sana yani anneye eziyetli halsizlik baş dönmesi birde ödem yapabilmektee bacım.... birde böyle 10 saate aşkın yerlerde hava değişiminden dolayı çarpıntı bile olmakta ya senin yaşam kaliteni bir kaç gün sarsmış olsada bebişe bişey olmaz ALLAHIN izniyle inşlh

Gunaydinlar
Ya gece acaip bi bacak diz agrisiyla uyandim...gebeligin basindan beri yumurta sut yagurt ve peynire tiksinti olustu..bunu doktorla paylastim..su an icin gerek yok gerekince ben kalsiyum ve magnezyum desteginde bulunucam dedi..hala istifra ve tiksinti hatsafhada..sizce bu bacak ve diz agrisi kalsiyum eksikligindenmidir?tekrar p.tesi dr randevum var

ben bunu doktora sormuştum erzincana gitmek için uçakda vardı ama özel aracınızla 2-3 saatte 15 dakika yürüyüş molalarıyla gitmek daha iyi olur dedi... uçakta makul saat dedi kiii ilk kaybettiğim bebeğimde ki 3. ay gibiydi düşününn ALLAHIM kimselere vermeyee kurban bayramı için bilet almıştık uçakla ve biletleri yaktık gitmedik ama bebek bayram sonrasında ki muayenede bi öğrendik ki ölmüştü.... vel hasıl bun da da mart 29 da 3-4 günlüğüne erzuruma uçakla gidip gelmiştik ve uçak dönüşte çok zor kalktııı ağlanacak haldeydi hava kar tipi derkennn eşime ya dedim hamile olsam kesin bu korku bu sallanmaya bebek düşerdi yineee ama gel görki nisan 7 sinde bi öğrendim hamileymişim RABBİM kötülüklerden korusun.... AMA 13.CÜ HAFTA SONRASI ALLAHIN İZNİYLE BÖYLE NOKTALARDA DÜŞÜK RİSKİ AZALMAKTA kaç kez sordum doktorumaaa... ama sana yani anneye eziyetli halsizlik baş dönmesi birde ödem yapabilmektee bacım.... birde böyle 10 saate aşkın yerlerde hava değişiminden dolayı çarpıntı bile olmakta ya senin yaşam kaliteni bir kaç gün sarsmış olsada bebişe bişey olmaz ALLAHIN izniyle inşlh

canım çok üzüldüm :( Rabbim o acıyı bi daha göstermesin inşallah...Rabbim korusun bebişlerimiz:16: 13ncü haftayı yeni bitirmiş olacağım işte şöyle 20 fln olsak hissetsek, korkularımız azalacak da bekliyoruz .... evet karar verdim canım arabayla gideceğim uçakta zaten geriliyorum o da var... çok teşekkür ederim ;)

Merhaba kizlar:) bende 12+1 hamileyim:))pzt gunu ikili testim var.cok heyecanliyim.cinsiyet bell olur mu acaba:))

benim de ikili testim pazartesi günü umarım cinsiyetini söyler. 8 yaşında bi kızım var kız olursa ona arkadaş olacak kızım cok sevinecek ve pazartesi kızımın da doğum günü ona hediye olacak. erkek olursa da farklı bi duygu tatmış olacağız. sağlıklı olsun da herşeyin hayırlısı diyorum

günayddııınnnnnn cannnllllaaarrrrrr :16::16::16: bugün nasılsınız bakim????

dün babamıza ilk babalar günü hediyesini aldık :1::1: hem bebişimizi hem babamızı aradan çıkartmış olduk :32:
Eki Görüntüle 1155399

günaydın canım, güle güle kullansınlar :) ben de almak istiyorum, anne-baba için çok rahat ama bebek rahatsız gibi duruyor diye kararsızım :44: gerçi ben alsam babamız kullanmaz hayatta, göbişinin üstünde bebek de rahat edemeyebilir zaten :9:

dünden beri çok kötüyümmm sadece dün kahvaltıyla tüm günü savdım düşünün bayılma hissi tansiyon düşüşleri hatta inannın eşim gelmeye yakın yemek hazırlayayım dedim baktım çok kötüyüm çıkıp kolidordaki halıya zor attım kendimi boylumca uzandım taki kapı çalana dek... hani 2. trimester iyi geçecekti enerji artışı vs... zateın erkenden oturduğum yerde uyumuşum bir uyandım ki eşim olacak şahısda uyumuş ve gece 2.30 namz falanda kılamamıştım hayatımda geçirdiğim en verimsiz kandildi azcık dua edip yeniden yattım o derece hani... elim ayağım kalkmıyorr ya... şimdi de kahvaltı yaptım karnımda acaip bir uğultu var kendimden korkar oldum bağırsaklarım mı midem mi ne...dünden beri bişe yemediğimden mi neydense artık ufffff ALLAHIM GÜÇ VERRR yaz temizliği yapacam daahaaa :(

hiç bişeye takaatim yok

günaydın bacı :) yalanmışşş o 3 ayda geçer lafları, benim bulantılarım 3 aydan sonra iyice aştı kendini :( şimdi de 4 ay diyorlar bakalım bu da mı yalan anlarız yakında. ben de bağırsaklarımı bozmuşum, af edersiniz bir alttan bir üstten :9:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402646714.585950.webp kızlar orada bir göbek var gördünüz değil mi :) biraz şişirdim çıksın diye ama olsun var sonuçta benim de göbişim 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım, güle güle kullansınlar :) ben de almak istiyorum, anne-baba için çok rahat ama bebek rahatsız gibi duruyor diye kararsızım :44: Gerçi ben alsam babamız kullanmaz hayatta, göbişinin üstünde bebek de rahat edemeyebilir zaten :9:

Günaydın bacı :) yalanmışşş o 3 ayda geçer lafları, benim bulantılarım 3 aydan sonra iyice aştı kendini :( şimdi de 4 ay diyorlar bakalım bu da mı yalan anlarız yakında. Ben de bağırsaklarımı bozmuşum, af edersiniz bir alttan bir üstten :9:

tşkler cnm. çok uzun süre kullanılmıyormuş zaten 9-10 kiloya kadar. Bizim babamızda iç geçire geçire kangurulara bakıyordu bebeğimizi böyle gezdirmek istiyorum diyordu bende hem babamıza ait hemde bebeğimize ait birşey alayım dedim bana vermez kanguruyu zaten hep onda durur :9::9:

Back
X